HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3181 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 31. 17:03

Ált.Táj.: A mostanság átadott "ócskavasakrol", melyek még nem is annyira számítanak itt annak  :D

Elöljárójában elmondanám azonban, hogy valamennyi konfig a lehető legtöbb SDRAM-t kapott, annak ellenére, hogy a teszteletlenül érkezettekböl 1 db. 32 MB-s volt (nem is használtam el), 2 db. 64 MB-s hibásnak bizonyult, de hibádzott egy 128 MB-s is. A legkevesebb RAM 256 MB. volt. A gépeken minden a megszokott kantár uralkodott, némelyiken egyéb kiegészítők társaságában, az egyéni igényeket figyelembe véve.

Kezdem a legrégebben itt lévővel:

Acws collega előző látogatásakor hozott egy komplett 2x450 MHz-s PIII gépet, melynek alaplapján int. SCSI meghajtó is található.
Ez a gép többszöri átalakulás után került új használójához.
A többszöri átalakulások: Acws mostani látogatásakor odahaza felejtette a beígért SCSI-s vinyót és a hozzá való kábelt. Előtte viszont próba céljábol - na meg a szép nagy házzal teljesen más terveim voltak - egy kis kunyhóba költözött és IDE vinyóval komplettírozva lett.
Telcontar cimborátol viszont jött (az Ő elnevezéseit használom, hogy a teljes konfigot ne kelljen leírni) "Négyeske", melyben volt SCSI-s vinyó, kábel, na meg még SCSI-s CDRW is. Én is találtam még 2 db. ( 10 GB és 18,5 GB) SCSI-s vinyót a szekreter legfelső polcán. Időközben a Kungyalusi kis csoport vezetőjével is találkoztam, aki elmondta, hogy a még "csipetkés korszakban" kapott gépek közül néhány már korszerűsítve lett a lurkók közös pénzéböl, de azért egy server gép nagyon is jól jönne nekik az 5 db. géphez, na meg a kimaradt cumókat is szívesen ideadnák nekünk.
Ezen felbuzdulva az acws féle duálprocis gép ismét visszaköltözött az általa hozott sok-sok meghajtót befogadni képes kunyhóba. Került is bele SCSI-s vinyó összesen 4 db. 2 db. IDE vinyó, 1 db. SCSI-s CDRW és 1 db. IDE DVD RW. Ebbe került bele a Telcontartol jött beépítőkeretes FDD is.
Tekintettel, hogy az eredetileg ebben a házban lakozó 250 W-s tápocskát kicsinek találtam, na meg esetleg még mehet is bele néhány vinnyogó (van hely a 68 pin-s kábelen) ebbe került a Telcontartol jött 550 W-s tápocska, melyel jócskán meg is kelett küzdenem. Didyman collega ittjártakor megnézte, és nagyon jónak minősítette. Azt viszont Ő sem nézte, hogy a hiányzó turbinákat a fordulatszabályzóba fordított polaritással kell bekötni, mint a többi tápba. Több mint egy napom ráment, mire rájöttem, hogy miért is nem megy benne egyetlen venti sem, még akkor sem, ha felforraltam hajszárítóval a hűtőbordákat. Végre azét megoldódott és szépen üzemeli a szervergépet.
Kaptak még hozzá a saját készletemböl 1 db. USB-s kártyaolvasót, mert a didyman által beépíthetőhöz nem volt keretem, de az majd jó lesz nekem, ebben van keret.
Ugyancsak megkapták hozzá a FakeJacktol jött színes nyomingert (tartalék patrónusokkal) és a szkennert is, igaz azzal is szívtam jócskán, mert nem a napjainkban szokásos kantár drivere kell neki, hanem egy kerek évszámosé.
Erröl az átadásrol nem vagyok "képes" beszámolni, mert pénteken olyan időpontban jöttek Kungyalubol amikor Gábor fiam dolgozott és nála volt a fotóasina.

A Telcontartol jött "ketteskét"  F.Marika kapta meg, minden változtatás nélkül. Ő az a leányzó akinek egy ballépése "mindössze" kétoldali csípőprotézist eredményezett. Már szépen megy a rehab, két bottal el is kezdett már mászkálni a lakásban. Nagyon megörült az ajándéknak, különösen most jól jön neki, mert huzamosabb ideig nem tud a koleszba visszaköltözni, így viszont kiesik (eddig is nagyon lemaradt) az ott folyó játékok versenyében. A fiúk között is nagyoin menő a kiscsaj. Öröme viszont nem volt elég ahhoz, hogy "képes" legyek az átadás örömét megörökíteni, mivel köpenyben fogadott, akkor kelt fel az betegágybol amikor odaértem hozzájuk. Mindössze annyit mondott, hogy így nem fotogén, inkább ne csináljak képeket róla. Mondjuk volt benne valami. Hálásan köszöni a csapatnak a gépet. Még ottlétemkor meg is rendelték hozzá a NET hozzáférést, melyet "valami csoda folytán" még pénteken, a megrendelés napján be is kötötték hozzá. Így mostanság már nem hinném, hogy unatkozik a betegágyában.

"Háromaskát" Telcontar javaslatát is figyelembe véve az egyesület valamelyik tagja fogja megkapni, de majd csak akkor, ha az útjainkon biztonsággal lehet közlekedni, mert mostanság semmi pénzért nem indulok útnak. Most is szakad a hó. Remélem majd erröl is "képes" leszek beszámolni.

"Négyeskét" nem is csekély fazonigazítás után a Tiszakürti F.Gábor kapta meg. Ő elsőéves fősulis, szülei mozgáskorlátozottak.
A fazonigazítás (melyröl acws gépénél már írtam) után ment bele 10 GB-s IDE HDD és IDE CDRW.

Az alábbi fotón a boldog tulaj látható:

Kép

Didyman által a legutóbbi látogatásakor "zacskóban hozott" PIII@500 MHz.-s gépe is kunyhóba került. Minden jóval (Monitor, bill, egér, HDD, RAM) ki lett egészítve, köszönhetően, hogy acws-k legutóbb mindent hoztak.
Ezt a gépet az ugyancsak Tiszakürti D.Zsuzsi kapta meg, az előző gép tulajdonosának szüleinek javaslatát figyelembe véve (szomszédjuk).
Zsuzsi 9 éves. Ált.Iskolában kitűnő tanuló, édesanyja egyedül neveli, aki most pillanatnyilag (téli időszakban) munkanélküli. Mondanom sem kell, hogy Zsuzsi is nagyon örült a gépnek, igaz a képen ez nem nagyon tükröződik, hiszen nagyon meg volt illetődve.

Az alábbi képen Ő látható:

Kép

Itt jegyezném meg, hogy a jelenlegi átadások után, na és a Kungyalubol kapott cumók végeredményeképpen maradt itt 3 db. üzemképes AMD procis lap, melyek DDR RAM-t igényelnének. Ezek közül 2 db. kunyhóba is van szerelve. Sajnos a továbblépéshez semilyen kiegészítő hw. elemem sincs. Majd megy fel Telcontar cimborához.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3182 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 14:28

Megint egy Táj.:

A mai napon kaptam az Akvaristák köréböl az alábbi felajánlást:

"Feleslegessé vált itthon egy Hp Vectra pentium 3-as számítógép,egy Daewoo 19 collos hagyományos monitorral.Régóta itt porosodik,de üzemképes még".

Tekintettel, hogy a felajánló nagyon közel lakik acws collegához - na meg Ő úgyis azonnal jön hozzám, ha a jegesedés megszűník, part felszárad pícézni - a levelet továbbítottam részére és Ő be is vállalta a begyüjtést.

Zsotyi akvarista fórumtársnak köszönöm a felajánlását és acws-nek is a begyüjtést.

Szerkesztette: Szőke 2010. 02. 01. 14:28 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3183 Felhasználó inaktív   2XP 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 07. 00:51

Sziasztok!

Nekem lenne egy gép, amit felajánlanék:
- Athlon XP 1800+
- ASUS A7V266
- Inno GeForce Ti200
- WD 120GB
- 256 MB RAM
- egy ősrégi cd író (4x 4x 32x-es, az elsők között volt a városkámban :D)
- egy LG dvd olvasó (sajnos csak a kötőjeles dvd-t (dvd-r) ismeri)
- mobile rack
- plusz egy phillips fejhallgató
- codegen ház a hozzá való 300w-os táppal (csodálkozom, h a hírük ellenére ilyen sokáig bírta, de ezt szerintem mindenképp érdemes lenne cserélni benne)

Most éppen működik, de elég zajos, meg korábban előfordult, h a windows betöltésnél kattant egyet a vinyó és nem volt hajlandó tovább menni. Nem tudom ezt mi okozhatja, mert ha szétszedtem és megmozgattam kicsit a kábeleket, akkor megint működött.

Illetve a meglepetések elkerülése végett megjegyzem, h ez a moddigos korszakomból van, szóval az egyik 3,5"-os bővítőhelyet egy lpt portra kötött lcd foglalja el (működik is!), a másikat pedig a plusz (2db) ventilátorok kapcsolói  :D

Jelenleg a VI. kerületben van (a nyugati környékén), de nem túl messzire el is tudom szállítani.

Szerkesztette: 2XP 2010. 02. 07. 01:31 -kor

[ 10100000 10110000 11001000 ]

#3184 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 07. 07:27

Idézet: 2XP - Dátum: 2010. febr. 7., vasárnap - 0:51

Sziasztok!

Nekem lenne egy gép, amit felajánlanék:
- Athlon XP 1800+
- ASUS A7V266
- Inno GeForce Ti200
- WD 120GB
- 256 MB RAM
- egy ősrégi cd író (4x 4x 32x-es, az elsők között volt a városkámban :D)
- egy LG dvd olvasó (sajnos csak a kötőjeles dvd-t (dvd-r) ismeri)
- mobile rack
- plusz egy phillips fejhallgató
- codegen ház a hozzá való 300w-os táppal (csodálkozom, h a hírük ellenére ilyen sokáig bírta, de ezt szerintem mindenképp érdemes lenne cserélni benne)

Most éppen működik, de elég zajos, meg korábban előfordult, h a windows betöltésnél kattant egyet a vinyó és nem volt hajlandó tovább menni. Nem tudom ezt mi okozhatja, mert ha szétszedtem és megmozgattam kicsit a kábeleket, akkor megint működött.

Illetve a meglepetések elkerülése végett megjegyzem, h ez a moddigos korszakomból van, szóval az egyik 3,5"-os bővítőhelyet egy lpt portra kötött lcd foglalja el (működik is!), a másikat pedig a plusz (2db) ventilátorok kapcsolói  :D

Jelenleg a VI. kerületben van (a nyugati környékén), de nem túl messzire el is tudom szállítani.

Felajánlásodat hálásan köszönjük!

Nagy kár, hogy nem 2 nappal korábban tetted, mert akkor a tegnapi napon le is hozhattam volna a nagyfalubol, mert éppen voltam fent. Így reménykedjünk, hogy a Bp-i tettestársak valamelyike majd reagál és megoldódik az elhozatal.

#3185 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 07. 14:36

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. febr. 7., vasárnap - 8:27

Nagy kár, hogy nem 2 nappal korábban tetted, mert akkor a tegnapi napon le is hozhattam volna a nagyfalubol, mert éppen voltam fent. Így reménykedjünk, hogy a Bp-i tettestársak valamelyike majd reagál és megoldódik az elhozatal.

Én is pénteken jártam a Nyugati felé (a videókártya miatt hívott a szerviz, de az még mindig xar, fut egy újabb kört :( ). Küldtem a felajánlónak privit, begyűjtöm tőle a felajánlott konfigot.
... a trip back in time is all I need ...

#3186 Felhasználó inaktív   2XP 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 00:51

Sajnos csak ma érkeztem vissza Pestre, így korábban nem ment volna a dolog :(
[ 10100000 10110000 11001000 ]

#3187 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 08. 17:45

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. febr. 7., vasárnap - 14:36

Én is pénteken jártam a Nyugati felé (a videókártya miatt hívott a szerviz, de az még mindig xar, fut egy újabb kört :( ). Küldtem a felajánlónak privit, begyűjtöm tőle a felajánlott konfigot.

Gondoltam, hogy Te vagy az egyedüli aki biztosan nem hagyja ki ezt a lehetőséget.

Köszönet érte.  :respect:

#3188 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 08. 20:07

Lehet lesz pár LinkSys wlanos accespoint, arra van érdeklődés? Csak azért, mert legyen, úgy lehet nem szórnám oda, de pinyóban el gyűlik. Megint kinéztem 2 jobb vasat az irodában, igyekszem.
Make love not Wor.

#3189 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2010. 02. 08. 21:23

Sziasztok!

A kérdésem az, hogy tudtok-e olyan számtech alkatrészeket hasznosítani (esetleg javítani), amelyekről nem tudom biztosan, hogy 100%-ban működik-e?

Van itthon két színes nyomtató (egy HP DJ 656 és egy Lexmark Z13), ami használható lehet. A HP-val emlékeim szerint fejbeszáradási probléma volt, a Lexmark Z13 esetében pedig a laptovábbítás akadozott időnként.

Emellett számítógépem régi, hűséges társa, az iiYAMA VM Pro454-es CRT monitorom is elvihető, ugyanis TFT-re váltottam. Ez elvben hibátlan (a korára való tekintettel a HWSW fórum kicsit beleégett a képernyőbe  :)  ), annyi történt vele, hogy a lecserélést megelőzően időnként elsötétedett a képe, ha megmozgattam a monitorkábelt, akkor visszajött.

De ez lehet a régi monitorkábel hibája is, ami már hónapokkal korábban is produkálta a megtörésből fakadó hibákat (meg kellett mozgatni, mert zöld, kék, vagy éppen pirosas lett a kép), s a monitor mindkét bemenetén kipróbálva ez volt, pedig 8 éven át csak az egyiket használtam. Vettem is új kábelt hozzá, de azzal már nem is tesztelgettem, mert közben megvásárlásra került a TFT, így tárgytalan lett a "vajon a monitor, vagy a kábel hibás" kérdéskör.

Ha minden igaz, egy "békebeli" NEC cd íróm is van (még 1x-esen is tud írni), ami elvileg hibátlan,s az üzemideje igen csekély volt 5-6 év alatt, mert ha azt mondom, hogy 100 CD-nyi anyagot írtam vele, akkor nagyon sokat mondok. Olvasásra pedig nem használtam.

Talán van 1-2 házhűtő ventilátorom és egyéb hasonló "apróság". Majd körülnézek.

Emlékeim szerint fentiek mindegyikéhez még az eredeti csomagolás (CD-kkel) is megvan hiánytalanul (nem dobok ki semmit, ha nem muszáj), a monitornak pedig még az eredeti garancialevele is, ami igazolja, hogy soha nem volt javítva.

Amennyiben hasznosnak ítélitek, akkor a kérdésem az, hogy Didyman jár-e errefelé (Székesfehérvár) valamikor mostanában, hogy elvigye ezeket?

Ha úgy vélitek, hogy ezek a dolgok nem hasznosíthatóak, akkor leadom őket az elektronikai hulladékok gyűjtőhelyén.

Üdv: Piftuka
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#3190 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 07:14

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. febr. 8., hétfő - 20:07

Lehet lesz pár LinkSys wlanos accespoint, arra van érdeklődés? Csak azért, mert legyen, úgy lehet nem szórnám oda, de pinyóban el gyűlik. Megint kinéztem 2 jobb vasat az irodában, igyekszem.

Itt a legutóbbi átadásoknak köszönhetően talán a nyugdíjasok, mozgáskorlátozottak (Telcontarral főleg azoknak adtunk gépet és már szinte mind előfizetett a NET-re) unokái esetleg a nagyi látogatásakor hasznát tudnák venni, mert nekik meg általában van NOTI-juk.
Persze lehet, hogy rosszulértelmezem, hogy egyálatlán mire is jó a LinkSys wlanos accespoint, de majd felhomályosítol.

#3191 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 07:22

Idézet: Piftuka - Dátum: 2010. febr. 8., hétfő - 21:23

Sziasztok!

A kérdésem az, hogy tudtok-e olyan számtech alkatrészeket hasznosítani (esetleg javítani), amelyekről nem tudom biztosan, hogy 100%-ban működik-e?

Van itthon két színes nyomtató (egy HP DJ 656 és egy Lexmark Z13), ami használható lehet. A HP-val emlékeim szerint fejbeszáradási probléma volt, a Lexmark Z13 esetében pedig a laptovábbítás akadozott időnként.

Emellett számítógépem régi, hűséges társa, az iiYAMA VM Pro454-es CRT monitorom is elvihető, ugyanis TFT-re váltottam. Ez elvben hibátlan (a korára való tekintettel a HWSW fórum kicsit beleégett a képernyőbe  :)  ), annyi történt vele, hogy a lecserélést megelőzően időnként elsötétedett a képe, ha megmozgattam a monitorkábelt, akkor visszajött.

De ez lehet a régi monitorkábel hibája is, ami már hónapokkal korábban is produkálta a megtörésből fakadó hibákat (meg kellett mozgatni, mert zöld, kék, vagy éppen pirosas lett a kép), s a monitor mindkét bemenetén kipróbálva ez volt, pedig 8 éven át csak az egyiket használtam. Vettem is új kábelt hozzá, de azzal már nem is tesztelgettem, mert közben megvásárlásra került a TFT, így tárgytalan lett a "vajon a monitor, vagy a kábel hibás" kérdéskör.

Ha minden igaz, egy "békebeli" NEC cd íróm is van (még 1x-esen is tud írni), ami elvileg hibátlan,s az üzemideje igen csekély volt 5-6 év alatt, mert ha azt mondom, hogy 100 CD-nyi anyagot írtam vele, akkor nagyon sokat mondok. Olvasásra pedig nem használtam.

Talán van 1-2 házhűtő ventilátorom és egyéb hasonló "apróság". Majd körülnézek.

Emlékeim szerint fentiek mindegyikéhez még az eredeti csomagolás (CD-kkel) is megvan hiánytalanul (nem dobok ki semmit, ha nem muszáj), a monitornak pedig még az eredeti garancialevele is, ami igazolja, hogy soha nem volt javítva.

Amennyiben hasznosnak ítélitek, akkor a kérdésem az, hogy Didyman jár-e errefelé (Székesfehérvár) valamikor mostanában, hogy elvigye ezeket?

Ha úgy vélitek, hogy ezek a dolgok nem hasznosíthatóak, akkor leadom őket az elektronikai hulladékok gyűjtőhelyén.

Üdv: Piftuka

Ami a tintasugaras nyomikat illeti azokrol nem mondhatok biztattót. Mi ugyanis elsősorban és szinte kizárólagosan rászorulók részére adományozunk gépeket. Nekik sajnos nem nagyon telik a nem is oly olcsó tintapatronokra, ezért azokat csak akkor adjuk tovább, ha van benne működő és kellő mennyiségű festék is. Egyébként sajnos nálunk is a hulladékgyűjtőben köt ki, átadhatatlansága miatt.

A többiekröl meg majd (majdcsak beesik egyszer ide is  :Đ ) didyman collaga talán fog nyilatkozni.

#3192 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 15:27

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 7:14

Persze lehet, hogy rosszulértelmezem, hogy egyálatlán mire is jó a LinkSys wlanos accespoint, de majd felhomályosítol.

Meglévő hálózatot lehet vezeték nélkül elérni, tehát ha már van vezetékes netmegosztás, akkor ezzel ki lehet egészíteni. Önmagában net megosztására alkalmatlan.
Make love not Wor.

#3193 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 16:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 15:27

Meglévő hálózatot lehet vezeték nélkül elérni, tehát ha már van vezetékes netmegosztás, akkor ezzel ki lehet egészíteni. Önmagában net megosztására alkalmatlan.

Erre gondoltam én is, mert a mostani ifjoncoknak általában már benne van a notijukban a WiFi.
Amennyiben nem esik nehezedre 1-2 db-t tehetnél félre nekem, majdcsak lekerül valahohgy.

#3194 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 17:00

Holmes1!

Megjött a csomag. Köszönjük! :respect:

#3195 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 19:17

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 16:53

Erre gondoltam én is, mert a mostani ifjoncoknak általában már benne van a notijukban a WiFi.
Amennyiben nem esik nehezedre 1-2 db-t tehetnél félre nekem, majdcsak lekerül valahohgy.

Jóvanja. Legfeljebb fel is konfigolom valami jelszóval, aztán nemnyúka.
Make love not Wor.

#3196 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 19:46

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 19:17

Jóvanja. Legfeljebb fel is konfigolom valami jelszóval, aztán nemnyúka.

Tudomásul véve, de csak akor, ha a jelszót is elárulod.  :Đ

Előre is köszönet! :respect:  :respect:  :respect:

#3197 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 20:13

hi!

ide-s winyokat tudtok valamire hasznalni? 8G- 10-20-40G -ig barmifele tipusu.
:?
  Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

#3198 Felhasználó inaktív   holmes1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 09. 20:14

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 18:00

Holmes1!

Megjött a csomag. Köszönjük! :respect:

:offtopic:

Az a biosfrissítős lap lenne, mert a másikat csak "költözés" után tudom küldeni.
Remélhetőleg minél teljesebb körítéssel.

Socket A-s barebone-t valaki bevállal?
DDR1 ram, hdd - cd kellene bele és tesztelni (800-as Duron van benne).
Hó vége felé tudnám küldeni.

Laci
Nem Vagyok Őrült!!!
A hangok is ezt bizonygatják.....

Felajánlások

#3199 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 10. 08:11

Idézet: Vendor - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 20:13

hi!

ide-s winyokat tudtok valamire hasznalni? 8G- 10-20-40G -ig barmifele tipusu.
:?

Üdv.!

Csak azokat tudunk használni! Ráadásul mindíg szűkében vagyunk az ilyen méreteknek, csak jóval kisebbek vannak általában. (SATA alaplapok még nem felajánlásosak, sajna.  :mad: )

Szerkesztette: Szőke 2010. 02. 10. 08:13 -kor

#3200 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 10. 08:57

Idézet: holmes1 - Dátum: 2010. febr. 9., kedd - 21:14

Az a biosfrissítős lap lenne, mert a másikat csak "költözés" után tudom küldeni.
Remélhetőleg minél teljesebb körítéssel.

Socket A-s barebone-t valaki bevállal?
DDR1 ram, hdd - cd kellene bele és tesztelni (800-as Duron van benne).
Hó vége felé tudnám küldeni.

Laci

oké.

Jöhet a Socket A-s cucc is, komplettírozódik egyszer. Most éppen RAM is van bele.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.