HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3221 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 24. 19:24

Hát a levitel sajnos egy darabig nem játszik.  :(
Most a f..f..fülemre akasztott lámpával kaszálok két kézzel, mint Moldova hőse. Még egy-két wincsit tudok túrni hozzájuk, rátenni valami opendost, vagy linuxot.
De ha már bejöttél a csőbe, nem Te kajtattál lyukat, vagy yuccát vagy hogy is hívjákot?

#3222 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 25. 18:01

Idézet: Tibsó - Dátum: 2010. febr. 24., szerda - 19:24

Hát a levitel sajnos egy darabig nem játszik.  :(
Most a f..f..fülemre akasztott lámpával kaszálok két kézzel, mint Moldova hőse. Még egy-két wincsit tudok túrni hozzájuk, rátenni valami opendost, vagy linuxot.
De ha már bejöttél a csőbe, nem Te kajtattál lyukat, vagy yuccát vagy hogy is hívjákot?

A lehozatalban - bár nagyon sajnálom, hogy nem tudunk személyesen talizni - talán tud majd segíteni a horgászszezon beköszöntével acws collega, mert Ő ezt ígérte, a halak meg hamarosan jönnek. (Reméljük :confused: )
Egyébként meg a Mozgáskorlátozottaknál most éppen tartott okítás (főleg NYÖGdíjasokat próbálok felhomályosítani, hogy mire és főleg hogyan a géppel  :D ) sorarán az egyik deák (68 éves) felajánlotta, ha szükséges esetenként akár fel is mehetünk vele Bp-re alkatrészért.
Esetleg a két lehetőség egyike talán majd összejön.
Az éjjel nappal dolgozó parasztbácsi sem haéadt jobban a kaszálással, mint aki biztatta erre. :D  Én csak HOFFY-t tudom idézni: "kell egy kis pihenő.."  ;)  (persze az idézet, lehet, hogy sántít :think: , de a lényeg ez volt.)
Yukkát igen én kajtattam, kaptam is rá ígéretet, csak az a baj, hogy a lelőhely és Szelevény között olyan nagy a távolság, hogy 3-4 év alatt sem ért ide. :rolleyes:

Szerkesztette: Szőke 2010. 02. 25. 18:04 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3223 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 25. 18:14

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. febr. 25., csütörtök - 18:01

Yukkát igen én kajtattam, kaptam is rá ígéretet, csak az a baj, hogy a lelőhely és Szelevény között olyan nagy a távolság, hogy 3-4 év alatt sem ért ide. :rolleyes:

aztán anyós is kiirtotta mindent, de ősszel emlegette, hogy tavasszal feltétlen ássam m,ár ki, oszt adjam oda. Reméljükl így lesz, még 2 év a nyugdíjig, azt már csak kibírom.
Make love not Wor.

#3224 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 26. 08:42

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. febr. 25., csütörtök - 18:14

aztán anyós is kiirtotta mindent, de ősszel emlegette, hogy tavasszal feltétlen ássam m,ár ki, oszt adjam oda. Reméljükl így lesz, még 2 év a nyugdíjig, azt már csak kibírom.

Reménykedjünk! :eek:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3225 Felhasználó inaktív   holmes1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 26. 14:09

Holló reppent :D
Nem Vagyok Őrült!!!
A hangok is ezt bizonygatják.....

Felajánlások

#3226 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 27. 17:28

ASUS TX 97-LE vas dobozolva. Kell bele hálókártya, HDD és kész a Naslite. A hozzávaló benne a CD meghajtóba és a flopyba. Kell még a mocsoknak billentyűzet is, mert ő még hárklis.

Három évig használtam, még egy Mini ITX-es szervert nem raktam össze. Most csak porfogó. Ha tudjátok hasznosítani OK. He nem, megy a kukába.

Ja! A Naslite nem a bioson keresztül kezli a HDD-t ezért nagyobb kapacitással is elbir.

Szerkesztette: RaidX 2010. 02. 27. 17:31 -kor

RaidX

#3227 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 08:27

Idézet: RaidX - Dátum: 2010. febr. 27., szombat - 17:28

ASUS TX 97-LE vas dobozolva. Kell bele hálókártya, HDD és kész a Naslite. A hozzávaló benne a CD meghajtóba és a flopyba. Kell még a mocsoknak billentyűzet is, mert ő még hárklis.

Három évig használtam, még egy Mini ITX-es szervert nem raktam össze. Most csak porfogó. Ha tudjátok hasznosítani OK. He nem, megy a kukába.

Ja! A Naslite nem a bioson keresztül kezli a HDD-t ezért nagyobb kapacitással is elbir.

Felajánlásodat hálásan köszönjük!

Azonban:

Csapatunk - tekintettel, hogy most nincs kis építő brigádunk - szerverrel nem foglalkozik, csak egyéni gépek átadásával.
Az általad ajánlott lap PI kategóriás, amely már sajnos nagyon is kinőtte a mai rászorulók igényeit is, legalábbis itt az Én térégemben. Az iskolákban már csak XP-t tanítanak, az oktatók sem ismerik a régebbi op.rendszereket, így olyanokat Én már nem adok át, amelyek nem segítik a gyerekek iskolai fejlődését.
Mindezektöl függetlenül Telcontar cimbora esetleg még igényt tarthat rá, kérlek várd meg az Ő visszajelzését is, mielőtt véglegesen selejteznéd a gépet.

Szerkesztette: Szőke 2010. 02. 28. 08:28 -kor

#3228 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 22:48

Idézet: RaidX - Dátum: 2010. febr. 27., szombat - 18:28

Ha Budapesten van a vas, én igényt tartanék rá. :respect:
... a trip back in time is all I need ...

#3229 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 10:32

Sajnos Kecskeméten van és szállítani nem tudok.

Hátha jár erre valaki átutazóba. Az 5.östől nincs messze, nem nagy kitérő.
RaidX

#3230 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 19:07

Idézet: RaidX - Dátum: 2010. márc. 1., hétfő - 10:32

Sajnos Kecskeméten van és szállítani nem tudok.

Hátha jár erre valaki átutazóba. Az 5.östől nincs messze, nem nagy kitérő.

Üdv.!

Jelenleg én vagyok hozzád a legközelebb, persze ez nem jelenti azt, hogy ne segítenék be Telcontar tettestársnak.

Kérlek egy E-mail-ban (PÜ-t nem olvasok) légyszives küldjél már egy elérhetőséget (cím, telefon, ráérős időpontok), mert nagyon úgy néz ki, hogy a fiamék hamarosan mennek Kecskemétre és akkor kontaktolhatnátok.
Tőlem meg a cimbora majd elviszi a cuccost, ha a következő (remélhetőleg minél nagyobb) adag gépet hozza, esetleg mi megyünk érte hozzá, akkor meg én viszem neki el.

Ü. Szőke

#3231 Felhasználó inaktív   ricsi546 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 01. 19:23

Sziasztok!

Van 4-5db működő Celeron-os gép (433 és 600MHz-ces), sok 17" CRT monitor és alkatrészek (memóriák, merevlemezek, CD olvasók) amiket fel tudok ajánlani.
Mivel ezek használaton kívüli céges dolgok, ezért a főnökök felé igazolnom kell majd valahogy, hogy jó helyre kerültek.

Budapesten el tudjuk vinni munkaidőben bárhova, kérlek ha érdekel e-mailt írj a jancsokukacgmail.com címre.

üdv:
ricsi

#3232 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 20:08

@Szőke

Elment a mail. Ha nem kaptad meg jelezd.

Üdv.
RaidX

#3233 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 06:15

Idézet: ricsi546 - Dátum: 2010. márc. 1., hétfő - 19:23

Sziasztok!

Van 4-5db működő Celeron-os gép (433 és 600MHz-ces), sok 17" CRT monitor és alkatrészek (memóriák, merevlemezek, CD olvasók) amiket fel tudok ajánlani.
Mivel ezek használaton kívüli céges dolgok, ezért a főnökök felé igazolnom kell majd valahogy, hogy jó helyre kerültek.

Budapesten el tudjuk vinni munkaidőben bárhova, kérlek ha érdekel e-mailt írj a jancsokukacgmail.com címre.

üdv:
ricsi

Felajánlásodat hálásan köszönjük!

Igyekszem megszervezni a gépek elszállítását. Majd küldök E-mailt, mihelyst időm engedi.

A gépek átvételéröl hívatalos átvételi elismervényt is tudunk adni, de a részleteket majd az E-mailban.

#3234 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 06:16

Idézet: RaidX - Dátum: 2010. márc. 1., hétfő - 20:08

@Szőke

Üdv.

Köszönöm! Megkaptam.
A mai napon egyeztetek és majd írom a fejleményeket.

#3235 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 10:50

Udv,

3 gep keresi gazdajat:

1. DTK gep PIII 1000Mhz, 512MB RAM, CD, 40GB HDD
2. Dell Optiplex GX280 P4 HT 3Ghz, 1GB RAM, DVDRW, 160GB HDD
3. AMD Barton 2500+, 1.5GB RAM, DVDRW, 80GB HDD, Ezek csak alkatreszek kene nekik haziko. :)

Ezenkivul ha kell akkor van angol es nemet bill is.

#3236 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:47

Idézet: RaidX - Dátum: 2010. márc. 1., hétfő - 20:08

@Szőke

Üdv.

Gábor fiam a mai napon Kecskeméten járt és az általad megadott mobilszámot többször is hívta, hogy egyeztessen veled. Sajnos egyetlen esetben sem vetted fel, így számítógép nélkül jött vissza. E-mailban előtte nem tudtalak értesíteni, mert olyan gyorsan jött a dolog, hogy én is csak akkor értesültem róla, amikor a fiam már Kecskeméten volt, úgy telefonáltam utánna.
Talán majd a jövő szombaton (ha sikerül akkor 03.13.-n megyek Bp-re) sikerül ütköznünk.

Szerkesztette: Szőke 2010. 03. 02. 15:48 -kor

#3237 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:53

Idézet: ricsi546 - Dátum: 2010. márc. 1., hétfő - 19:23

Sziasztok!

üdv:
ricsi

Telcontar!

Esetleg nem tudnánk ütközni 02.13.-n ricsi546 tettestársnál?

Én vinném Kecskemétröl neked a gépet, hoznék le annyi kész gépet (YceBear-tol 2 komplett és egy belső, ricsi546-töl még ami befér a Suzuki Wagon R+-ba (perdsze monitorokkal kiegészítve).

Te hoznál egy fájentos kunyhót az YceBear féle belsőnek és megkapnád tőlem a Kecskeméti gépet, na és elvihetnéd a maradék gépeket és moncsikat.

Persze mindez, csak akkor, ha mindenkinek megfeleő az idő. Én kb. 10,00-11,00 között érnék fel a nagyfaluba.

Vélemények?

#3238 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 15:56

Idézet: YceBear - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 10:50

Udv,

3 gep keresi gazdajat:

1. DTK gep PIII 1000Mhz, 512MB RAM, CD, 40GB HDD
2. Dell Optiplex GX280 P4 HT 3Ghz, 1GB RAM, DVDRW, 160GB HDD
3. AMD Barton 2500+, 1.5GB RAM, DVDRW, 80GB HDD, Ezek csak alkatreszek kene nekik haziko. :)

Ezenkivul ha kell akkor van angol es nemet bill is.

Lásd fentebb!

#3239 Felhasználó inaktív   holmes1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:32

Idézet: holmes1 - Dátum: 2010. febr. 26., péntek - 15:09

Holló reppent :D

Üdv.

Szőke mester, a posta odaért?

Holmes
Nem Vagyok Őrült!!!
A hangok is ezt bizonygatják.....

Felajánlások

#3240 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 02. 17:35

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. márc. 2., kedd - 15:47

Gábor fiam a mai napon Kecskeméten járt és az általad megadott mobilszámot többször is hívta, hogy egyeztessen veled. Sajnos egyetlen esetben sem vetted fel, így számítógép nélkül jött vissza. E-mailban előtte nem tudtalak értesíteni, mert olyan gyorsan jött a dolog, hogy én is csak akkor értesültem róla, amikor a fiam már Kecskeméten volt, úgy telefonáltam utánna.
Talán majd a jövő szombaton (ha sikerül akkor 03.13.-n megyek Bp-re) sikerül ütköznünk.

Telefonom reggel 6 órától a zsebembe, rezgő bekapcsolva. Utoljára tegnap este kerestek rajta a lányomék.

Mégegyszer elküldöm a telefonszámot, hátha elírtam. Bár elég régi szám már, fejből is tudom.
RaidX

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.