HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3581 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 05. 18:28

Üzenet megtekintéseIdézet: zoltánszól - Dátum: 2010. 07. 05. 09:33

Biztosan én vagyok a nagyon hülye, de ezzel az új fajta szerkesztővel nem tudok szerkeszteni, formázni, szmájlit és képet beilleszteni, stb. Kérek hozzá egy kis segítséget bárkitől, akárkitől, valakitől! Köszi! (Itt egy sortörésnek kéne lennie.)

Amikor itt voltál kérhettél vona egy gyorstalpalót.Kép
Holnap majd a munkahelyeden lehet, hogy meglátogatlak, de erre ne vegyél mérget.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3582 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Hackman - Dátum: 2010. 06. 12. 11:01

Látom pörög a topik ezért újra feldobom a témát. Tudtuk az alábbi gépből bármit is hasznosítani vagy ez már túl elavult és mehet a szelektív hulladék gyűjtőbe ?

Ez a felajánlás Dunaujvárosbol a mai napon áttette székhelyét Szelevénybe és várja, hogy az új csapat kezelésbe vegye.

Köszönjük!

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3583 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 19:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 06. 10. 14:40

HELP!

Már eléggé régóta szenvedek itt eegy DELL OptiPlex GX280 tip géppel...

Volt szerencsem a minap hasonlohoz (gep tipusa ugyanez). Abban (is) a tap deglett meg.

#3584 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 05. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: FakeJack - Dátum: 2010. 07. 05. 20:28

Volt szerencsem a minap hasonlohoz (gep tipusa ugyanez). Abban (is) a tap deglett meg.

Most pár ebből elhullot, de 4 évesek voltak, azt hiszem megszolgáltak, előzőket csöcsös bírta javítani vagy mi.
Make love not Wor.

#3585 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 06:09

Mindezek engem sajnos nem vigasztalnak.Kép

Jelen állapotában úgy, ahogy műxik, nekem jó, de igy nem adhatom tovább, pedig tényleg egy erőgép lehetne.
Didyman a hétvégére igérte látogatását és ha a halak riogatásán túl - na meg a kupicák kihörpintésén túl - marad még ideje ezzel is senyvedni, talán megszabadulhatok tőle. Arra sajnos nem nagy esélyt látok, hogy egy másik táp kerüljön bele, mert a csatolt kép szerinti lukbeosztáshoz (ez szabványos) ilyen fura helyen lévő a tápcsatija. A gép hátlapjának meg kivágása ehhez igazodik, nincs nagy lik, mint a legtöbb gép hátlapján.

Csatolt fájl:

#3586 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 07. 06. 07:09

A gép hátlapjának meg kivágása ehhez igazodik, nincs nagy lik, mint a legtöbb gép hátlapján.

Hát kell egyet csinálni. :) Lemezolló, vagy érzőszívűeknek flex. :D
... a trip back in time is all I need ...

#3587 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 19:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 07. 06. 19:58

Hát kell egyet csinálni. Kép Lemezolló, vagy érzőszívűeknek flex. Kép

A ház az olyan szép és pöpec, mint amilyen vacakKép a Dell és éppen ezeket az eszközöket szeretném elkerülni, mert abbol szép munka nem kerülhet ki.Kép

#3588 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 07. 00:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 07. 06. 20:12

A ház az olyan szép és pöpec, mint amilyen vacak

Sajna nem azért van, hogy szereljék, de elég gyorsan lehet vele melózni, lásd csavarhúzó nélküli HDDcsere, satöbbi. Elég jól tervezett a hűtése is, mellé még csendben teszi a dolgát.
Make love not Wor.

#3589 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 04:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 07. 07. 01:43

Sajna nem azért van, hogy szereljék, de elég gyorsan lehet vele melózni, lásd csavarhúzó nélküli HDDcsere, satöbbi. Elég jól tervezett a hűtése is, mellé még csendben teszi a dolgát.

Ez is az egyik oka, hogy nem szeretném a hátulját "megbarmolni. Tényleg nagyon egyszerű vele a szerelés, és a kinézete is jó. Nagyon hasonlit a HP konstrukciókra, csak egyáltalán nem bonyolult.
Én inkább maradnék a táp javitása, vagy eredeti csatlakozó kialakitású cseréje melett. Amig ez nem történik meg, addig használom én, nekem nem próbléma, hogy kötekedik a gép.

#3590 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 07:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 07. 07. 05:51

Ez is az egyik oka, hogy nem szeretném a hátulját "megbarmolni. Tényleg nagyon egyszerű vele a szerelés, és a kinézete is jó. Nagyon hasonlit a HP konstrukciókra, csak egyáltalán nem bonyolult.
Én inkább maradnék a táp javitása, vagy eredeti csatlakozó kialakitású cseréje melett. Amig ez nem történik meg, addig használom én, nekem nem próbléma, hogy kötekedik a gép.

Én is szenvedtem két éve ilyennel, mert a srác nem tudott megfelelőt beszerezni. Végül a táp hátlemeze lett átbuherálva/cserélve a jo és rossz táp között. Elég sokat bütyköltem, hogy azért pofás maradjon amennyire lehet.

RaidX

#3591 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 07. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2010. 07. 07. 08:36

Én is szenvedtem két éve ilyennel, mert a srác nem tudott megfelelőt beszerezni. Végül a táp hátlemeze lett átbuherálva/cserélve a jo és rossz táp között. Elég sokat bütyköltem, hogy azért pofás maradjon amennyire lehet.

Ez egy jó ötlet.Kép

Hétvégére várható a "békaképű" Kép cimbora és, ha nem tud mit kezdeni vele majd megpróbálom igy.

#3592 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 11:16

Hello,

Igy futtabban amit atolvastam. Telcontar P4 procit rakd el jol mert van itt 1 kondizni valo alaplap ami pont S478 -s. Szoke: Dell tapra kaptam igeretet, hogy hoznak nemi modositassal. Nincs 280 csak 270 es komplett gepet adnak, de meg mindig varom, hogy hozzak.

#3593 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: YceBear - Dátum: 2010. 07. 08. 12:16

Hello,

Igy futtabban amit atolvastam. Telcontar P4 procit rakd el jol mert van itt 1 kondizni valo alaplap ami pont S478 -s. Szoke: Dell tapra kaptam igeretet, hogy hoznak nemi modositassal. Nincs 280 csak 270 es komplett gepet adnak, de meg mindig varom, hogy hozzak.

Az itt lévő 280-s gép "h....e" tápját ismerem csak, a 270-t nem. Majd meglátjuk, pláne meg igy, hogy a didyman igérte jövetelét a hétvégére.
Jobban szeretném, ha nem kellene barmolni, annyira jó ez a gép, csak ne nyüszögne állandóan. Legfeljebb marad nekem egy csúcsszupi gépem, mert én elviselem a nyüszitéseit.

#3594 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 16:41

Szőke!

Úgy föst a dolog, hogy a tizenhetedikei találkozó nekem megfelel. Kaptok majd egy rakat alkatrészt is.

Ezzel az Athlon XP-s géppel elég méreteseket copok: fagy, resetel, leáll meg pánikol állandóan, de nem sok időm van kideríteni, mi a baja. A proci melegszik elég erősen, de elindulni elindul, és tartós üzemben sem nagyon lépi át a 60°C-ot. Másik alaplap, másik memória, saját proci, másik táp - akkor is hibádzik valami. Talán a HDD, talán valamelyik ODD, amit ebbe a gépbe szántam, az okozza. Talán egy kábel. A csuda tudja. Még próbálkozom majd vele, amíg nem jössz, de előbb össze akarok rakni még egy gépet, hadd legyenek legalább heten, mint a gonoszok. :)

#3595 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 07. 08. 17:41

Szőke!

Úgy föst a dolog, hogy a tizenhetedikei találkozó nekem megfelel. Kaptok majd egy rakat alkatrészt is.

Nekem viszont éppen ellenkezőleg föst, ugyanis YceBear akkor éppen nem érik rá, igy én sem tudok vele halacsozni.
Talán 1 héttel később??Kép
Esetleg most hétvégére becsaphatnád acws collegát, aki mindenképpen jön halacsozni, de nem úgy ahogy mi tesszük YceBearal majdanán. Kép

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 08. 18:06 -kor

#3596 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 07. 08. 19:05

Nekem viszont éppen ellenkezőleg föst, ugyanis YceBear akkor éppen nem érik rá, igy én sem tudok vele halacsozni.
Talán 1 héttel később??Kép
Esetleg most hétvégére becsaphatnád acws collegát, aki mindenképpen jön halacsozni, de nem úgy ahogy mi tesszük YceBearal majdanán. Kép

A mostani 7vége már biztos nem jó. A huszonnegyedikei is erősen bizonytalan.

#3597 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 22:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 07. 08. 17:41

Ezzel az Athlon XP-s géppel elég méreteseket copok: fagy, resetel, leáll meg pánikol állandóan, de nem sok időm van kideríteni, mi a baja. A proci melegszik elég erősen, de elindulni elindul, és tartós üzemben sem nagyon lépi át a 60°C-ot. Másik alaplap, másik memória, saját proci, másik táp - akkor is hibádzik valami. Talán a HDD, talán valamelyik ODD, amit ebbe a gépbe szántam, az okozza. Talán egy kábel. A csuda tudja. Még próbálkozom majd vele, amíg nem jössz, de előbb össze akarok rakni még egy gépet, hadd legyenek legalább heten, mint a gonoszok. :)

Na, megvan a bűnös. A VGA volt a beteg. Sajnos, ez azt jelenti, hogy egy jónak számító 64 megás GeForce4 MX440-es esett ki. Viszont a gép már kantározódik egy Radeon 7000-essel. Deáknak való lesz.

#3598 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 09. 04:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 07. 08. 23:22

Na, megvan a bűnös. A VGA volt a beteg. Sajnos, ez azt jelenti, hogy egy jónak számító 64 megás GeForce4 MX440-es esett ki. Viszont a gép már kantározódik egy Radeon 7000-essel. Deáknak való lesz.

Ezek után már csak a szállitást kellene megoldani, hogy ürüljön az emeleted.
Esetleg nem óhajtol egy sikvidéki villámlátogatást (esetleg nyaralást) beiktatni az életedbe? Ide.

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 09. 04:40 -kor

#3599 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 10. 15:28

A tegnapi napon (amennyiben a Zoltánszól által elvitt gépet nem számolom) beleesett a "horgyák" az itt lévő sok-sok számitógépbe, amely a mai napon is folytatódott. Igy az itt lévő valamennyi monitor géppel együtt uj gazdira lelt. Igaz 1 db. még itt van, mert busszal jött az új tulaj és azon nem birta elvinni a gépét, csak az apróságokat.
Maradt még itt 2 komplett és 2 javitásra szoruló gép, de ezekhez nincs moncsi. Ugyanis a legutóbbi szállitmánnyal Bp-röl jött moncsikbol 2 db. totálkáros volt. Persze itt van még 2 nagyon jó lappantyú is (az egyik a BIOS bibis), melyekhez sem ház, sem DDR RAM-om nincs.
A mai napon gazdára talált a Jahno collegátol jött fotoaparát is (igaz csak 16 MB memóriával, mert csak ekkora volt itt nálam), melyröl kép is készült.
A legtöbb új tulajrol is készitettem képet (volt akiröl elfelejtettem a nagy zűrzavarban), melyeket majd folyamatosan ide is felrakok.

Most poedig várom a halriogató brigádot, akik részére már a napijegyek is meg vannak véve.

Majd jelentkezem, ha elmentek. Reménykedem, hogy a kifogott snecikröl még képet is tudok késziteni, mivel a saját fotoaparátom makrofelvételre is alkalmas.Kép

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 10. 15:30 -kor

#3600 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 10. 15:35

Jahno! HELP!

A Malmos collega által lehozott pakkban találtam 3 db. WEB kamerát. Logitech márkájúak. Tipus nincs rájuk irva, de a NET-n talált kép alapján én S5500 tipusúnak azonositottam be. Van rajta mikrofon is amint látom.

Viszont XP alatt egyiket sem tudtam beüzemelni. A NET-röl már 3 driver-nek nevezett progit is letöltöttem, de azok csak a kamera működtetéséhez való progik. A gép, mint USB-s eszközt nem hajlandó felismerni a kamerát.
Esetleg tudsz valami jó tanácsot adni?

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 10. 15:36 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.