Idézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 14. 22:08
merugye műkönnek...

Csakhogy azt nem emlitéd, hogy azért nem ilyen ecccerű volt a helyzet.
A
Jahnó által mondott tipushoz való oldalrol letöltve a XP opuszhoz való drivert, a nyüves aszonnya telepitéskor, hogy nem megfelelő op. rendszer és a telepités leáll. Az oldalon lévő Vista és 7-s drivert nem is töltöttem le, 98-s meg nincs is. Nem tudom mi lehet vele a nyűg, mert az XP is csak egy variációban van, nincs külön 32 és 64 bit-s változat.
Az általad talált tipushoz való driver megegyezik (mindössze a dátum tér el az általam talált tipus driverétöl, de még a fájl nevek méretek is azonosak, sőt a viselkedésük is) az általam talált driverrel. Ez viszont telepités közben kéri, hogy csatlakoztassam az eszközt, majd nyefeg, hogy nem ismeri azt fel. (A tiéd is.) Tekintettel, hogy hétfőn reggel nem győztem kivárni, hogy felébredjetek, kiváncsiságbol (gondolván majd helyrehozod a bakimat) a fel nem ismert eszköz nyefegés után mégis a tovább gombra klikk és lőn csoda. Műxik a masina, de egyelőre csak egy db, mert a többi még nem volt azóta sem begyugva.
Viszont az tény, hogy egy PCIE VGA jól jönne ebbe a vacak DEL OptiPlex 280-ba, mert a javitásod hatására még roszabb lett a viselkedése és már szinte minden ki lett benne csereburálva, csak a VGA nem, mert az nyicsevó másik.
Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 15. 05:09 -kor