HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#4001 Felhasználó inaktív   Volkov 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 01. 15:19

Sziasztok!

Itthon nagytakarítás volt, s találtam még pár régi hw cuccot.
NEM tudom jók-e. Nem tudom mikor voltak használva.
S legfőképpen nem tudom kipróbálni, mivel már csak egy netbook-om van.
Szóval a kérdésem: van erre kapacitás, vagy annyira régiek hogy akkor se ér semmit ha jók s kuka mind?
-abit bh6 lap
-2db vmilyen proci fcpga átalakítóval
-52x cd rom LG
-vinyók: 5 db, 540mb-2gigáig max.
-SBlive! 5.1 és egy trident hangkari
-2db noti CD rom, 24x-es
-vmi SD ram, 2db
-ATI rage 3d VGA
-pci-os koax+utp 10mbps (nyami) SMC
-dlink 604 router (tuti jó, de a táp még nem került elő)
-dlink DSL 360T adsl modem (táp ennek meg tuti NINCS)
-Genius gameportos gamepad (ez is 100% h jó.. najó, kb 10 éve még az volt.. :))
-ide kábelek, slot takaró gépházba, csavarok

Szal ezek vannak. Lehet hogy MIND ROSSZ! Nem tudom sajna.cuccok
Kellenek, vagy kuka?

#4002 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 04. 22:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Volkov - Dátum: 2011. 02. 01. 15:19

Sziasztok!

Itthon nagytakarítás volt, s találtam még pár régi hw cuccot.
NEM tudom jók-e. Nem tudom mikor voltak használva.
S legfőképpen nem tudom kipróbálni, mivel már csak egy netbook-om van.
Szóval a kérdésem: van erre kapacitás, vagy annyira régiek hogy akkor se ér semmit ha jók s kuka mind?
-abit bh6 lap
-2db vmilyen proci fcpga átalakítóval
-52x cd rom LG
-vinyók: 5 db, 540mb-2gigáig max.
-SBlive! 5.1 és egy trident hangkari
-2db noti CD rom, 24x-es
-vmi SD ram, 2db
-ATI rage 3d VGA
-pci-os koax+utp 10mbps (nyami) SMC
-dlink 604 router (tuti jó, de a táp még nem került elő)
-dlink DSL 360T adsl modem (táp ennek meg tuti NINCS)
-Genius gameportos gamepad (ez is 100% h jó.. najó, kb 10 éve még az volt.. :))
-ide kábelek, slot takaró gépházba, csavarok

Szal ezek vannak. Lehet hogy MIND ROSSZ! Nem tudom sajna.cuccok
Kellenek, vagy kuka?

Üdv, Dimitrij! :)

Merre vannak a felajánlott jóságok?
... a trip back in time is all I need ...

#4003 Felhasználó inaktív   Volkov 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 05. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 02. 04. 22:12

Üdv, Dimitrij! :)

Merre vannak a felajánlott jóságok?

Szia!

Szerintem már veled is találkoztam hasolnó ügyben,(akkor adtam egy monitort is meg a fene tudja még mi volt) akkor anno a Pólus Centernél volt a tali. Most is főleg a Pólus lenne jó, vagy esetleg Stadionoknál/mellett valahol.

(közben meg előkerült még pár Fonera rev 1.0-és wifi router, müködnek, jók, már nem használom őket, ezt is a cucchoz csapnám. :) bár lehet h az egyik táp hibás... rég volt, nem tuom, de majd ha otthon leszek megnézem.)

Lehet lesz még egy komplett gép is... 1700-2000 mhz körüli vmi, "régi" irodai gép volt, csak vinyó nincs benne, az meghalt, erre vettek egy új gépet :) De ez jövőhét vége felé, talán már szerda-péntek körül tudni fogom, hogy mi lesz a sorsa.

#4004 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 05. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Volkov - Dátum: 2011. 02. 05. 14:39

Szia!

Szerintem már veled is találkoztam hasolnó ügyben,(akkor adtam egy monitort is meg a fene tudja még mi volt) akkor anno a Pólus Centernél volt a tali. Most is főleg a Pólus lenne jó, vagy esetleg Stadionoknál/mellett valahol.

(közben meg előkerült még pár Fonera rev 1.0-és wifi router, müködnek, jók, már nem használom őket, ezt is a cucchoz csapnám. :) bár lehet h az egyik táp hibás... rég volt, nem tuom, de majd ha otthon leszek megnézem.)

Lehet lesz még egy komplett gép is... 1700-2000 mhz körüli vmi, "régi" irodai gép volt, csak vinyó nincs benne, az meghalt, erre vettek egy új gépet :) De ez jövőhét vége felé, talán már szerda-péntek körül tudni fogom, hogy mi lesz a sorsa.

Akkor kérlek, hívj fel szerda-péntek körül, és megbeszéljük, hogy mikor menjek el a Pólushoz. Telszámom a profilomban.

#4005 Felhasználó inaktív   nubu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 09. 10:30

Sziasztok!

Megint összegyűlt egy adag cuccos, légyszi nézzétek át hogy mi kell, és mi nem.
A kütyük a HUMUSZ HÁZ-ban vannak, ( XI.ker Saru utca 11. Móricz Zs. körtértől 3 percnyire )

--1db 15-ös moncsi ( elmondás alapján működik )
--1db gép : intel alaplap+1,7ghz P4(nem cel.) 384mb RDram :), 40gb hdd, cd-rom, ati9200se/128,
és mindez egy iszonyat ramaty házban. ( A gép egy hete nem műkszik, de nincs erőm kinyomozni,
addig ment rendesen )
--1db táp nélküli hp deskjet 695C nyomesz
--1db cd-rom
--2db floppy
--1db 250 watt noname atx táp egy két púpos kondival
--1db pci -->2usb port kártya
--1db amd athlon 1,8 proci furcsa hibával( de lehet hogy csak az alaplapot nem szereti,
mert megy, de ha teljesen áramtalanítva van, akkor ki kell venni az alaplapból majd visszatenni)
--1db Asus a7n8x-x alaplap ( ez csinálta a furcsaságot a fenti procival, szal valamelyik lehet
hogy nem jó )
--3 db 256 ddr
--1ata66+1ata33 kábel
--1db 20gb Quantum vinyó
--2db párhuzamos nyomtató kábel
--4db tápkábel hosszabító
--3db tápkábel
--1db mobil rack
--1db ecs k7vta3 v6 alaplap ( nem megy, de nincs semmi külsérelmi nyom )
--1db pcmcia gprs kártya (original, doboz, minden)

#4006 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 09. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2011. 02. 09. 10:30

Sziasztok!

Megint összegyűlt egy adag cuccos, légyszi nézzétek át hogy mi kell, és mi nem.
A kütyük a HUMUSZ HÁZ-ban vannak, ( XI.ker Saru utca 11. Móricz Zs. körtértől 3 percnyire )

--1db 15-ös moncsi ( elmondás alapján működik )
--1db gép : intel alaplap+1,7ghz P4(nem cel.) 384mb RDram :), 40gb hdd, cd-rom, ati9200se/128,
és mindez egy iszonyat ramaty házban. ( A gép egy hete nem műkszik, de nincs erőm kinyomozni,
addig ment rendesen )
--1db táp nélküli hp deskjet 695C nyomesz
--1db cd-rom
--2db floppy
--1db 250 watt noname atx táp egy két púpos kondival
--1db pci -->2usb port kártya
--1db amd athlon 1,8 proci furcsa hibával( de lehet hogy csak az alaplapot nem szereti,
mert megy, de ha teljesen áramtalanítva van, akkor ki kell venni az alaplapból majd visszatenni)
--1db Asus a7n8x-x alaplap ( ez csinálta a furcsaságot a fenti procival, szal valamelyik lehet
hogy nem jó )
--3 db 256 ddr
--1ata66+1ata33 kábel
--1db 20gb Quantum vinyó
--2db párhuzamos nyomtató kábel
--4db tápkábel hosszabító
--3db tápkábel
--1db mobil rack
--1db ecs k7vta3 v6 alaplap ( nem megy, de nincs semmi külsérelmi nyom )
--1db pcmcia gprs kártya (original, doboz, minden)

Szia!

Köszönjük a felajánlásokat! :respect: Ha megdobsz a telszámoddal, elmegyek értük (a járást már jól ismerem, csak a telefonszámod veszett el).

#4007 Felhasználó inaktív   RadyR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 13. 13:48

Sziasztok!

Felajánlanám az alábbi dolgokat:
- 1 db toronyház. 2x3,5 és 6x5,25 helyekkel, vaj színben.
- Abit ST6-RAID alaplap
- Intel Celeron 1 GHz (Tualatin, SL5VP, 1000A/256/100/1,475)
- Globalwin procihűtő (pontos típusát nem tudom)
- Thermaltake Big Typhoon procihűtő (CL-P0114)
- 3,5 FDD
- 5,25 mobil rack
- NEC ND-4550A DVD-RW fekete előlappal (a DL DVD-ket hibásan írta, minden másban jó)
- NEC ND-3540A DVD-RW vaj előlappal
- Codegen 300X táp (ATX 2,03 350W)
- FSP 400-60THN-P táp (400W)
- Ever-power PB-120 táp (ITX-es táp, ATX csatlakozókkal, 120W)
- Seagate Barracuda ATA V 60 Gb PATA HDD (ST360015A)
- Seagate Barracuda ATA IV 80 Gb PATA HDD (ST380021A)
- Seagate Barracuda 7200.9 160Gb PATA HDD (ST31600812A)
- Maxtor 541DX 10 Gb PATA HDD
- Acorp VGMX4T videókártya (Geforce 2MX, AGP)
- Logitech Deluxe 250 Magyar/PS2 fekete billentyűzet
- Samsung Pleomax K-300B Magyar/USB fekete billentyűzet
- Genius KB120 Magyar/USB fekete billentyűzet
- 3Com 3C905-TX UTP hálókártya
- SMC BNC+UTP hálókártya
- Connexant 56V14HSFi PCI faxmodem

A vinyókat végignéztem. Működik mind.
Az alaplap+proci+videókártya+táp kombinációt még megvizsgálom,
mert elég régen volt bekapcsolva a gép.
Memória nélkül mondjuk nehéz lesz, de megoldom valahogy.
Pestszentimrén vannak, de be tudom vinni mindet a Millenáris-Moszkva tér környékére.

Szerkesztette: RadyR 2011. 02. 13. 14:09 -kor

#4008 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 13. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: RadyR - Dátum: 2011. 02. 13. 13:48

Sziasztok!

Felajánlanám az alábbi dolgokat:
- 1 db toronyház. 2x3,5 és 6x5,25 helyekkel, vaj színben.
- Abit ST6-RAID alaplap
- Intel Celeron 1 GHz (Tualatin, SL5VP, 1000A/256/100/1,475)
- Globalwin procihűtő (pontos típusát nem tudom)
- Thermaltake Big Typhoon procihűtő (CL-P0114)
- 3,5 FDD
- 5,25 mobil rack
- NEC ND-4550A DVD-RW fekete előlappal (a DL DVD-ket hibásan írta, minden másban jó)
- NEC ND-3540A DVD-RW vaj előlappal
- Codegen 300X táp (ATX 2,03 350W)
- FSP 400-60THN-P táp (400W)
- Ever-power PB-120 táp (ITX-es táp, ATX csatlakozókkal, 120W)
- Seagate Barracuda ATA V 60 Gb PATA HDD (ST360015A)
- Seagate Barracuda ATA IV 80 Gb PATA HDD (ST380021A)
- Seagate Barracuda 7200.9 160Gb PATA HDD (ST31600812A)
- Maxtor 541DX 10 Gb PATA HDD
- Acorp VGMX4T videókártya (Geforce 2MX, AGP)
- Logitech Deluxe 250 Magyar/PS2 fekete billentyűzet
- Samsung Pleomax K-300B Magyar/USB fekete billentyűzet
- Genius KB120 Magyar/USB fekete billentyűzet
- 3Com 3C905-TX UTP hálókártya
- SMC BNC+UTP hálókártya
- Connexant 56V14HSFi PCI faxmodem

A vinyókat végignéztem. Működik mind.
Az alaplap+proci+videókártya+táp kombinációt még megvizsgálom,
mert elég régen volt bekapcsolva a gép.
Memória nélkül mondjuk nehéz lesz, de megoldom valahogy.
Pestszentimrén vannak, de be tudom vinni mindet a Millenáris-Moszkva tér környékére.

:respect: Köszönjük! :respect:

Ha a Moszkva-tér nem jön össze, a XVI. ker. Bökényföldi úton (az EGIS-nél) napközben át tudom venni.

#4009 Felhasználó inaktív   RadyR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 13. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 02. 13. 14:41

:respect: Köszönjük! :respect:

Ha a Moszkva-tér nem jön össze, a XVI. ker. Bökényföldi úton (az EGIS-nél) napközben át tudom venni.

Közben kipróbáltam az alaplapot és procit. Bebootol, kép is van, de memóriát nem tudtam keríteni, ezért csak sípol. Ennek ellenére szerintem simán működik minden.
Közben találtam még két dolgot, amit fel szeretnék ajánlani.
- Morex Case Cubid CB3688. Ez egy fekete miniITX ház, 60W-os táppal. Sajna a tápon meghalt, nem ad áramot.
- Antec MX-1 külső HDD ház.

Bepakolok mindent a kocsiba és holnap hívlak, ha PÜ-ben elküldöd a számod.

#4010 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 17. 12:29

Sziasztok!

Van egy "Sidewinder Force Feedback Pro" gameport-os joystick-em. Így néz ki: http://www.duiops.ne...stick/msffp.htm

Az eszköz nem, vagy alig használt, esztétikailag kifogástalan, viszont a "twist" funkciója rossz. Így adta nekem jópár évvel ezelőtt egy HWSW-s fórumtag.
Mivel nincsen ismerősöm, akinek odaadhattam volna javítani, ezért a polcomon pihent a botkormány a mai napig. Szerintem egy valamikor újonnan vásárolt, majd 3 napon belül garanciába visszaadott termékről van szó.

A gyári dobozában, adapterrel, kézikönyvvel, emlékeim szerint a hozzá adott Mechwarrior3 játékkal, hiánytalanul megvan. Anno WindowsXP alatt kipróbáltam; a Microsoft játékvezérlő szoftvere gond nélkül felismerte, s a Mechwarrior3-ban működött minden erővisszacsatolásos effekt.

Jelen formájában azért nem használható, mert a botkormány hossztengelye körüli csavarás nem működik; lötyög a hossztengelye mentén.
Talán eltört az a "pöcök", ami jobbra megakasztja a végpontnál. Soha nem szedtem szét (az összeillesztés mentén látható apró karcolások alapján talán az előző tulajdonosa megpróbálta), évek óta kihasználatlanul áll itthon.

Amennyiben szükségetek van rá alkatrésznek (esetleg egy másik, "robbantott" joy-ból kiszedett alkatrésszel meg tudjátok javítani) szívesen odaadom nektek.

Még véletlenül se legyen olyan "íze" a történetnek, hogy valami "ócska kacatot" próbálok rátok tukmálni, ezért írjátok meg nyugodtan, ha nem foglalkoznátok ezzel!

Ha sokat használt, kopott, "lelakott" termékről lenne szó, nem is írtam volna ide.

De ez egy tényleg alig használt botkormány, ami egy gameport-os hangkártyával rendelkező számítógéptulajdonosnak talán örömöt okoz, ha sikerül megjavítani.

Azért gondoltam rátok, mert van köztetek hardverekhez értő "guru", aki talán könnyen és egyszerűen megjavíthatja.

Írjátok meg kérlek, hogy mit tegyek ezzel a botkormánnyal! Ha elfogadjátok, akkor odaadom Didyman-nek, amikor legközelebb itt jár. Ha pedig nem, akkor leadom elektronikai hulladékként.

Üdv: Piftuka
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#4011 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 17. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2011. 02. 17. 12:29

Sziasztok!

Van egy "Sidewinder Force Feedback Pro" gameport-os joystick-em. Így néz ki: http://www.duiops.ne...stick/msffp.htm

Az eszköz nem, vagy alig használt, esztétikailag kifogástalan, viszont a "twist" funkciója rossz. Így adta nekem jópár évvel ezelőtt egy HWSW-s fórumtag.
Mivel nincsen ismerősöm, akinek odaadhattam volna javítani, ezért a polcomon pihent a botkormány a mai napig. Szerintem egy valamikor újonnan vásárolt, majd 3 napon belül garanciába visszaadott termékről van szó.

A gyári dobozában, adapterrel, kézikönyvvel, emlékeim szerint a hozzá adott Mechwarrior3 játékkal, hiánytalanul megvan. Anno WindowsXP alatt kipróbáltam; a Microsoft játékvezérlő szoftvere gond nélkül felismerte, s a Mechwarrior3-ban működött minden erővisszacsatolásos effekt.

Jelen formájában azért nem használható, mert a botkormány hossztengelye körüli csavarás nem működik; lötyög a hossztengelye mentén.
Talán eltört az a "pöcök", ami jobbra megakasztja a végpontnál. Soha nem szedtem szét (az összeillesztés mentén látható apró karcolások alapján talán az előző tulajdonosa megpróbálta), évek óta kihasználatlanul áll itthon.

Amennyiben szükségetek van rá alkatrésznek (esetleg egy másik, "robbantott" joy-ból kiszedett alkatrésszel meg tudjátok javítani) szívesen odaadom nektek.

Még véletlenül se legyen olyan "íze" a történetnek, hogy valami "ócska kacatot" próbálok rátok tukmálni, ezért írjátok meg nyugodtan, ha nem foglalkoznátok ezzel!

Ha sokat használt, kopott, "lelakott" termékről lenne szó, nem is írtam volna ide.

De ez egy tényleg alig használt botkormány, ami egy gameport-os hangkártyával rendelkező számítógéptulajdonosnak talán örömöt okoz, ha sikerül megjavítani.

Azért gondoltam rátok, mert van köztetek hardverekhez értő "guru", aki talán könnyen és egyszerűen megjavíthatja.

Írjátok meg kérlek, hogy mit tegyek ezzel a botkormánnyal! Ha elfogadjátok, akkor odaadom Didyman-nek, amikor legközelebb itt jár. Ha pedig nem, akkor leadom elektronikai hulladékként.

Üdv: Piftuka

Felajánlásodat köszönjük!

Didyman jó választás, de ha esetleg Ő nem boldogul vele, majd megpróbálkoom ele én is, úgyis igérete van (mokor nem volt :-s ) hogy hamarosan jön hozzánk.

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4012 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 17. 17:05

Van egy LGA775-ös réz magos hűtő, még nem volt használva. Ha kell és valaki Kecskemét felé jár jöhet érte.

Ja, ha addig megtalálom, egy D-link router tápja. A router kuka lett táp maradt.

Szerkesztette: RaidX 2011. 02. 17. 17:09 -kor

RaidX

#4013 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 17. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2011. 02. 17. 17:05

Van egy LGA775-ös réz magos hűtő, még nem volt használva. Ha kell és valaki Kecskemét felé jár jöhet érte.

Ja, ha addig megtalálom, egy D-link router tápja. A router kuka lett táp maradt.

Majd próbálok valamit, hogy lekerüljön hozzám, mert itt most "csak" két lappantyú (amúgy komplett lehetne) pihizik hűtés hiányában. Már éppen azon filózok, hogy hogyan tudnám valahogy P4 hűtéssel megoldani, de nem akar összejönni.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4014 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 17. 17:30

Telefonszámom még a régi, gondolom megvan még.
RaidX

#4015 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 17. 23:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 02. 17. 13:32

Didyman jó választás, de ha esetleg Ő nem boldogul vele, majd megpróbálkoom ele én is, úgyis igérete van (mokor nem volt :-s ) hogy hamarosan jön hozzánk.

Rendben, akkor átadom neki. ;-)

Körülnézek, hogy mi van még itthon. A használható, jobb cuccokat (DDR266-os RAM-ok, Mitsumi CD író, Logitech rádiós egér, 300 Watt-os DTK táp, PC-s mikrofon) már a múltkor átadtam Didyman-nek; gondolom, azóta megkaptátok. ;-) (Ha esetleg még nem ért oda, akkor azért van, mert nagyon elfoglalt.)

Biztosan van két IDE mobil rack, s talán még 8 cm-es házventillátor is. Nem tudom, hogy ilyen cuccnak is hasznát veszitek-e!?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#4016 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 18. 07:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2011. 02. 17. 23:33

Rendben, akkor átadom neki. ;-)

Körülnézek, hogy mi van még itthon. A használható, jobb cuccokat (DDR266-os RAM-ok, Mitsumi CD író, Logitech rádiós egér, 300 Watt-os DTK táp, PC-s mikrofon) már a múltkor átadtam Didyman-nek; gondolom, azóta megkaptátok. ;-) (Ha esetleg még nem ért oda, akkor azért van, mert nagyon elfoglalt.)

Biztosan van két IDE mobil rack, s talán még 8 cm-es házventillátor is. Nem tudom, hogy ilyen cuccnak is hasznát veszitek-e!?

Ezen felajánlásodat is köszönjük!

Didyman collega a legutóbbi látogatásakor hozott egy nagy doboz cumót, de azóta is küldött postán egy másik hasonló nagy doboznyi hw elemet. Azt nem mondta, hogy kitöl származik, igy nem tudhatom, hogy az általad átadott ciczok közöttük voltak-e. Amennyiben nem, úgy majd a legközelebbi fuvarral (esetleg postával) biztosan ide fog érni.

#4017 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 18. 07:10

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2011. 02. 17. 17:30

Telefonszámom még a régi, gondolom megvan még.

Megpróbálok utánnakeresni, bár ismered a vénember szindrómát. Nagyon felejtős tipus.

#4018 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 18. 09:15

[quote name='Szőke' date='2011. 02. 18. 07:10' timestamp='1298009443' post='6895233']
Megpróbálok utánnakeresni, bár ismered a vénember szindrómát. Nagyon felejtős tipus.[/quote

A biztonság kedvéért privibe elküldtem!
RaidX

#4019 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 18. 17:32

Idézet

A biztonság kedvéért privibe elküldtem!

Köszönöm! Válaszoltam.

#4020 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 23. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 02. 18. 17:32

Köszönöm! Válaszoltam.

Szőkém!

Szervezzünk be valami jó kis Csipetkés bulit a március 14-én kezdődő hétre! Viszek kész gépeket (leginkább sajna monitorok nélkül) meg alkatrészeket, ami van és ami kell.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.