HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#4221 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 20. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 20. 13:31

Kép
Ráfogatsz egy 8 centis házhűtő ventit rádugod a lap ventilátor csatijára és annyi,enyém igy ment 2 évig amig el nem adtam.50 fok körül járt terhelve is.

Ez a megoldás már nekem is eszembe jutott, sőt már minden elő is van készítve, csupán azért írtam a gyári ventit, mert azzal szebb, és ha van valakinek csak venti elfekvőben, akkor az is hasznosítható lenne. Tettem mindezt azért, mert egyelőre (a lap tropa amibe menne) ráérős a dolog.
Egyébként köszi a tippet így is.

Változás!

Bp-re
nem most pénteken, hanem október 01-n megyek rajtam kívül álló okok miatt, akvarisztikai felajánlók akkor érnek csak rá. Persze el tudok hozni némi hw elemet is.

Szerkesztette: Szőke 2011. 09. 20. 15:36 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4222 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 20. 15:34

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 09. 19. 08:00

igazából hétközben nem tudok elmozogni semerre Kép
Viszont Telcontar járt már felém reméljük idetalál.

ps: tatláltam még:

infeon 256Mb DDR 333 CL 2.5 SO-DIMM tehát laptokmemóriát.

Amennyiben Telcontar cimbivel még nem egyeztettél és rá is érsz október 01-n de. 10,00 és 12,00 között, ráadásul a Népligeti BUSZ pu-ra is ki tudod hozni a cumót (billák nélkül) akkor azokat én is át tudom venni.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4223 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 20. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 09. 20. 16:34

Amennyiben Telcontar cimbivel még nem egyeztettél és rá is érsz október 01-n de. 10,00 és 12,00 között, ráadásul a Népligeti BUSZ pu-ra is ki tudod hozni a cumót (billák nélkül) akkor azokat én is át tudom venni.

Nomégegyszer:

Átvétel nálam,mászkáéni nem tudok a városban. Kép

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#4224 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 20. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 09. 20. 18:06

Nomégegyszer:

Átvétel nálam,mászkáéni nem tudok a városban. Kép

Ezek alapján marad Telcontar. Halakkal és növényekkel megpakolva, ráadásul az adományozók is különböző időpontban érkeznek, így én sem tudok elmozdulni a BUSZ Pu-rol

Szerkesztette: Szőke 2011. 09. 20. 18:30 -kor

#4225 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 21. 14:33

Az egyik kollegámnak felesleges lettek a következők:
- IBM Netvista gép Model No: 6578-F3G
- 1 gép, Slotos P3-500 (550?)-as cpu, nincs vinyó, nincs RAM, ASUS P3B-F lap, 1db CD-ROM és 1db CD-RW
- Canon MP370 multifunkci gép, viszont a festék állítólag beleszáradt (ezt nem tudom, hogy kuka vagy sem?)

A gépeket az ex-Moszkva tér közelében lehetne átvenni. (Csak nagyon esetleg vasárnap megyek Érdre szülőkhöz, b.örsi benzinkútnál is lehet, hogy át tudnám adni ha lakik arra valaki. ;) )
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#4226 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 21. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Picur - Dátum: 2011. 09. 21. 14:33

- 1 gép, Slotos P3-500 (550?)-as cpu, nincs vinyó, nincs RAM, ASUS P3B-F lap, 1db CD-ROM és 1db CD-RW
- Canon MP370 multifunkci gép, viszont a festék állítólag beleszáradt (ezt nem tudom, hogy kuka vagy sem?)

A gépeket az ex-Moszkva tér közelében lehetne átvenni. (Csak nagyon esetleg vasárnap megyek Érdre szülőkhöz, b.örsi benzinkútnál is lehet, hogy át tudnám adni ha lakik arra valaki. ;) )

Felajánlásodat köszönjük!

Telcontar
cimbora a legesélyesebb, mivel Ő azon a vidéken parkol általában hétvégeken:rolleyes:, ha éppan nem jótékonykopdik.

Szerkesztette: Szőke 2011. 09. 21. 15:06 -kor

#4227 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 21. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Picur - Dátum: 2011. 09. 21. 15:33

Processzoros jóestét! Mióta vagy te (ex)moszkovita? :)
Ha és amennyiben, továbbá nagyon esetleg vasárnap mégiscsak, dobj meg egy emillel vagy inkább csörögj rám, és megoldjuk. Különben meg jövő 7 első napjaiban estvénként nekem nem gond meglátogatni az ex-miniszterelnök teret.
... a trip back in time is all I need ...

#4228 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 21. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 09. 21. 19:05

Ha és amennyiben, továbbá nagyon esetleg vasárnap mégiscsak, dobj meg egy emillel vagy inkább csörögj rám, és megoldjuk. Különben meg jövő 7 első napjaiban estvénként nekem nem gond meglátogatni az ex-miniszterelnök teret.

:blink: Már van Antal-tér?:-o

#4229 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 21. 21:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 09. 21. 19:05

Hasonlókat. :D
Csak meló szinten vagyok arra (egész pontosan Kapás utca). Mivel csak melózom ott, max. 1/2 6-ig tudok ott maradni.
A vasárnap délelőtt egyre valószínűbb. Majd kereslek még hétközben, hogy mi legyen.
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#4230 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 23. 11:52

Akár jelképes összegért nem tudtok valami régi, "ócska" laptopot? A barátnőm pártfogoltjának kellene, hogy tudjon netezgetni a 14 éves srác, intézetből most került nevelőszülőkhöz, nincs jó sorsa szegénykének, és minden vágya egy noti... Szereztünk neki valami celeron 300-as acert, de az megadta magát miközben win98-at installáltam rá. :( Hétfőn elviszem szervizbe, de amilyen vacak, szerintem nem tudnak vele mit csinálni, nagy a baj, még a biztosítékot is lecsapja ha rádugom 220-ra.

etelehun@upcmail.hu e-mailre is jöhet a felajánlás, vagy priviben is.

Köszi, és bocsi hogy bepofátlankodtam a topikba.

#4231 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 23. 11:59

Nagyon off de bírom hogy mindenki laptopot akar/ad egy kisgyereknek.Az megy gajra leghamarabb és javítani se éri meg.

Szerkesztette: djculture 2011. 09. 23. 12:00 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#4232 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 23. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 09. 23. 12:59

Nagyon off de bírom hogy mindenki laptopot akar/ad egy kisgyereknek.Az megy gajra leghamarabb és javítani se éri meg.

Sajnos asztali gépet nem tud hova rakni, a nevelőszülőnél van vagy négy gyerek, ha meg vissza kellene mennie az intézetbe, a hordozhatóság sem akadály.

Összekukáztam volna én neki asztali gépet szerintem haveri körből, de sajna az nem opció. :(

#4233 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 23. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 09. 23. 13:21

Sajnos asztali gépet nem tud hova rakni, a nevelőszülőnél van vagy négy gyerek, ha meg vissza kellene mennie az intézetbe, a hordozhatóság sem akadály.

Összekukáztam volna én neki asztali gépet szerintem haveri körből, de sajna az nem opció. :(

Laptop meg kisgyereknek még ha zsír újonnan veszel is max fél év,aztán billentyűzet és trackpad zsanér tuti kuka.Rengeteg haver járt így...Műanyag genya az egész,de ezt magyarázd el egy izgatott kisgyereknek,esélytelen.

Szerkesztette: djculture 2011. 09. 23. 12:59 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#4234 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 25. 09:57

14 éves, már nem kisgyerek. :)

Egy ötévesnek meg nemhogy laptop, de semmilyen gép nem való. :D

#4235 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 25. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 09. 25. 10:57

14 éves, már nem kisgyerek. :)

Egy ötévesnek meg nemhogy laptop, de semmilyen gép nem való. :D

"Minél hamarabb teszel elé egy számítógépet, annál hamarabb tanulja meg kezelni."
Húgoméknál elég nagy a család, 5 a gyerek, kettő közülük pont az óvodás korban van. Hát mit ne mondjak: olyan ügyesen kezelik a notibukkokat meg az ájfont az ovisok, hogy csak nézek ki a fejemből. Simán elnavigálnak a neten a kedvenc játékoldalaikra, a teló beépített játékait is hamar megtalálták, de a többi funkcióját is jól ismerik. :) A nagymami most kapott okostelefont a szülinapjára, természetesen ők tanítgatják neki a kezelését. :D
... a trip back in time is all I need ...

#4236 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 13:39

@Scribo ergo sum.

Nekem van egy ősrégi HP Compaq Armada 4100 noti. Kicsit viharvert. HDD és Floppy kellene bele. Amúgy működőképes. Hasonló célokra lett kiszedve belőle a cucc. Még XP is eldöcögött rajta, de inkább 98 való rá. Megvan még az olasz nyelvű gépkönyve is. Ha érdekel és valaki el tud érte jönni a raidxaver kukac gmail pont com címre írj.

RaidX

#4237 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 13:45

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2011. 09. 26. 13:39

@Scribo ergo sum.

Nekem van egy ősrégi HP Compaq Armada 4100 noti. Kicsit viharvert. HDD és Floppy kellene bele. Amúgy működőképes. Hasonló célokra lett kiszedve belőle a cucc. Még XP is eldöcögött rajta, de inkább 98 való rá. Megvan még az olasz nyelvű gépkönyve is. Ha érdekel és valaki el tud érte jönni a raidxaver kukac gmail pont com címre írj.

Én meg tudok adni bele egy vinnyogót is, de lehet, hogy FDD is jó bele, mert az ios van, csak nem tudom, hogy a burkolat miatt bele megy-e.
Egyébként Kecskeméttöl kb. + 50 km.

#4238 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 26. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 09. 26. 14:45

Én meg tudok adni bele egy vinnyogót is, de lehet, hogy FDD is jó bele, mert az ios van, csak nem tudom, hogy a burkolat miatt bele megy-e.
Egyébként Kecskeméttől kb. + 50 km.

Az én hatótávolságom max. 20 km. mert vissza is kell jönni és a tankolás 8-10 óra. Egy töltéssel az aksi 40-45 km-et tud sík terepen de elég necces kivárni mire feltöltődik, hogy hazahozzon. Ezért max. csak a fele jöhet szóba.

Normál 2,5" HDD volt benne 2 Gigás (70*100*12 ha jól emlékszem a méretére). Ez megy egy keretbe ami fiókként kihúzható. A keret megvan csak a HDD-t adtam oda a gyerekfaluba valakinek meg a floppyt. Annak csak a helye van meg.

Ha nem kell a kollégának jöhetsz érte!
RaidX

#4239 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 06:01

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2011. 09. 26. 19:03

Az én hatótávolságom max. 20 km. mert vissza is kell jönni és a tankolás 8-10 óra. Egy töltéssel az aksi 40-45 km-et tud sík terepen de elég necces kivárni mire feltöltődik, hogy hazahozzon. Ezért max. csak a fele jöhet szóba.

Normál 2,5" HDD volt benne 2 Gigás (70*100*12 ha jól emlékszem a méretére). Ez megy egy keretbe ami fiókként kihúzható. A keret megvan csak a HDD-t adtam oda a gyerekfaluba valakinek meg a floppyt. Annak csak a helye van meg.

Ha nem kell a kollégának jöhetsz érte!

Én nem rád gondoltam, hogy eljössz érte, hanem a "collegára", hamár annyira sürgős neki.

Nekem is normál 2,5 " -s HDD-m van, emlékeim szerint 6 GB méretben. A flopi és CD meghajtók viszont a notihoz igazodó dizajnos müa. foglalatban vannak, éppen ezért nem is jók minden tipushoz.

Egyébként esetleg nem tudnád-e szombaton (október 1.-n) kihozni a BUSZ pu-re ugyanis akkor ott tartózkodom átutazóban. Jövök haza Bp-röl.) Menetrend szerint a Széchenyiváros megállóban 13,22-kor vagyunk, de ott csak a le és felszállás idejére áll meg a busz.
A Kecskeméti BUSZ Pu-n mindenképpen vár kb. 10 percet (kötelező pihenő), oda menetrend szerint 13,25-kor érkezünk és 13,40-kor indulunk tovább.

Jelezd, ha ki tudsz jöni, hogy figyeljelek.

Szerkesztette: Szőke 2011. 09. 27. 06:02 -kor

#4240 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 09. 19. 09:00

igazából hétközben nem tudok elmozogni semerre Kép
Viszont Telcontar járt már felém reméljük idetalál.

Héten még tartogatom a cuccokat. KépKép
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.