Idézet: Telcontar - Dátum: 2011. 12. 18. 18:53
A másik router tényleg itt maradt tápostul, ugyancsak egy bővítőkártya helyére tehető házhűtő, amit oda akartam adni: majd meglátom, hogy személyesen viszem-e el, vagy Holló nénével küldöm. A téntapatronok azonban szerintem a mindenes csomagban vannak. A nyomi tápját megkeresem, de lehet, hogy az is ott van valamelyik dobozban, amit elvittetek.
Sajnos maradt még más is ott, ahogy a mostani leveleimet olvasom, ugyanis Kondorosrol is jött ám reklamáció.
Egyáltalán nem hoztam tápkábeleket, billákat és egereket. Ezek nálam sem voltak, pedig minden - szinte az utolsó csavarig - bekupacoltam a TV helyére.
A bővítőlártya helyére betehető házhűtő ügyében írom a levelet, hogy egyelőre a hűtésre szoruló jobb PCIE-s VGA kártyára ne hegejtsék rá a hozott hűtőt, hátha az annak a hűtésére is megfelelő fog lenni.
A csomiban igaz találtunk tipntapatront, de a nyomi az KOdak, ezek a patronok viszont HP patronok, persze ettöl függetlenül lehet, hogy éppen belevalók, ott hirtelenjhében ilyet nem néztünk, mert sem időnk, sem lehetőségünk (se manual, se NYET) nem volt.
Nagy adag táp jött, de sajna egyiknek sem egyezik meg a feszültsége a nyomiéval, melyhez 18 V egyen kellene. Nyomi kábelt szerencsére tőlem vittem egy marékkal.
NYET meg majd akkor lészen a skacoknak, ha a Műv.Ház NET kapcsolatát meg tudják osztani, a kábelezést egy helyi szaki már bevállalta, UTP kábelt (anno még
Gabyka-tol jött) is vittem nekik egy köteggel, abbol szabdalhatnak.