Elküldve: 2014. 01. 07. 14:42
Tekintettel, hogy ebben az évben én vagyok az első aki beír ebbe a topikba, legelőször is minden kedves segítőtársnak, volt és leendő segítársnak, mindazoknak akik felajánlásaikkal, avagy majdani felajánlásaikkal lehetővé tették és teszik ezen kis csapat egyre inkább gyérülő tevékenységét, az oldalra csak úgy benézőknek és mindazoknak akik be sem néznek ide, valamint azoknak is akiket az előző felsorolásombol kihagytam
EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG 2014-S ÉVET KÍVÁNOK!Ezek után had jöjjön a kívánságlistám. Amint arról már korábban az Ált.Táj.-ban is beszámoltam, didyman cimbora hozott egy nagy adag ócskavasat, melyek megreperálva nem is olyan ócskák, inkább bomba erősségű (mármint a mi vidékünkön) gépekké formálódtak (volna). A feltételes mód azért van, mert a gépekben (összesen 4 db.) nem volt RAM és csak a sajátomból kivettel tudtam beizzítani azokat.Tekintettel, hogy HP gépekről van szó nagyon válogatósak a RAM-ra. (A sajátoméba is kétféle van.) A vasakra a 2014-s év áprilisában megszűnő támogatású SP3-s opusz került. A gépek DIMM moduljaiba tett PC2-4200 tip. (512 MB) RAM-l megyeget, de elég sűrűn kék halált is ad. A PC2-5300 tip RAM -l már kék-halál véletlenül sem volt, annak ellenére, hogy mindkét esetben az összes RAM mindössze egy modul volt, holott legalább a duplája jó lenne ezekbe az egyébként 3,00 GHz-s Intel virtuál kétprocis gépekbe.Sajnos amint írtam nekem ilyenem csak a saját gépembe van, azt meg nem szeretném leselejtezni, mert akkor nem marad amivel írogassak.RAM pótlással 3 db. gép azonnal átadható lenne, ugyanis a tegnapi napon Békéscsabárol kaptam 5 db. 19"-s CRT monitort, másom meg m inden volt hozzájuk.A 4. géphez jó lenne PCIE VGA kártya (mondjuk abbol is valami izmosabb, mert abban a gépben valódi kétmagos CPU (E2160 1,8 GHz dual) ketyeg, de az alaplapi VGA kivezetés halott. Azt is a saját gépemböl ideiglenesen kioperált VGA-val tudtam beüzemelni. Na még ehhez a géphez kellene (vagy az előző 3-bol valamelyikhez, mert cserélni tudok) PCI-s IDE bővítőkártya. Ezek a gépek csak SATA csatikkal vannak ellátva és egy gépbe már nem jutott sem HDD, sem ODD. Esetleg, ha valaki tudna postázni, akkor azonnal tudnám tovább is adni ezeket a gépeket is. Címem az adataimnál biztosan megvannak még, mert nem töröltem, az nem változott, de PÜ-re, vagy Emilkére is megküldöm kérésre. Várom, hátha valaki tud segíteni 4 gyengébb jövedelmű fiatalnak, hogy tanulmányaikhoz egy picivel jobb feltételek álljanak a rendelkezésükre. Segedelmeteket a jövendőbeli tulajok nevében is előre köszönöm.
Moztgáskorlátozottak részére készülő
akváriumokhoz berminemű
segítséget szívesen
elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is
KÖSZÖNÖM!