Idézet: shabba - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 15:40
Egy ilyen berendezéssel megtarthatók az analóg készülékekt, kérdés a UPC ad-e majd ilyen eszközöket. Mert lehet a szolgáltató inkább előre tekint és inkább beépített merevlemezes PVR egységeket ad, két tuneres kivitelben. Elméletben mivel ezekben is ott a két tuner, ugyanúgy rájuk lehetne kötni a külső analóg felvevőket. Csak ugye ilyenkor felmerül hogy minek, ha 1x a PVR-ra jobb minőségben, veszteségmentesen és 1xűbben lehet felvételeket készíteni.
Persze ha valamit el akar archiválni a fogyasztó akkor azt a régi analóg eszközével tudja megtenni, mert a PVR-ok "védik" a digitálisan rögzített anyagot a tovább másolhatóságtól. De az archiválás a fogyasztói rögzítéseknek nagyon minimális részét teszi ki, az átlagos fogyasztói magatartás inkább csak az hogy valamit felvesz majd később 1x megnézi és aztán törölhető mert többet nincs rá szükség. És erre a leggyakrabban használt funkcióra a PVR tökéletesen megfelel.
köszi a részletes válaszod.
Éppen ez az, hogy nem szeretném kidobni.
Régen pont ezért váltottam Am microról UPC kábelra, mert szabadon egy előfizetéssel, 3 TV-n 3 külnböző adást nézhetek és akár 3 videóval 3 féle adást fevehetek, stb. (persz nincs 3 videóm)
Sajna az írásaidból nekem az jön, hogy ennek a kánaánnak így vége lesz. Hiszen 3 Tv 3 STB ami már tuti + mani lesz.

Egyik szemem sír a másik meg nevet. Mert jó lesz, hogy végre UPC fejleszt és talán végre értelmes adásokat tudok majd nézni jó minőségben. Talán még azt is elérjük, hogy nem kell olyan csatornákért fieztnem amit soha nem is nézek.
De a másik sír, mert amit írtam annak vége..

Majd meglátjuk milyen feltételekkel és milyen műszaki háttérrel kapjuk meg ezeket a dolgokat.