Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 11:39
Abban egyetértünk, hogy a tájékoztatás és az ügyfélszolgálat csapnivaló. Ezért jöttem ide.
Én azért kérdezek, mert te nem teszed, azért, hogy lássam, mi nem tiszta vagy mi a félreértés. Ha te kérdeznél, akkor tudnék válaszolni, biztos információt. Ha nem, akkor pedig megkérdezném.
Nos: ha az ügyfelet döntési helyzetbe hozzák a rossz,megtévesztő, hiányos, pontatlan információkkal, akkor mindketten rosszul járnak. A különbség az, hogy a UPC-nek nem tétel, az ügyfél meg fizeti a beterhelést, meg a cicót a kikukázott HBO-val. Például.
Amiket Te mondasz, még ha meggyőzően is hangzik, nem áll meg az üfszolgákkal szemben, ha valamire az üfsz az ellenkezőjét mondja, akkor az van.
Ha három üfsz három alkalommal három különfélét mond netán, akkor amelyik alkalommal rábólintok, akkor az van.
Nem gondolom, hogy nekem, egy fizető ügyfélnek innen kéne megtudnom, (bár, köszönöm a segítő szándékot), hogy a köztem és a szolgáltatóm közötti szerződésben a szolgáltató által beállt változásokat hogyan kéne értelmezni, amikor ők maguk is egyik napról a másikra másképpen tudják.
Ha a UPC másképp gondolná, akkor egyrészt tartaná magát az Eht-hez (elállás joga szankció nélkül, márpedig a beterhelés kőkeményen szankció), másrészt eszerint tájékoztatnák az üfszolgákat is.
Nem, a UPC nem gondolja másképpen, amit leírt (legfeljebb) az van.
Matáv II.
Ha egyszer digitális átállás van, és a legolcsóbb digitális csomag 6000Ft, akkor ennyit fog fizetni minimum mindenki, amikor csak a digitális szolgáltatás marad elérhető a területén, illetve (!!) az általa nézni kivánt csatornák már csak a digitálisban vannak benne.
Azt is ismerjük, amikor a UPC az igazán értékes csatornákat csak a legdrágább csomagban adja, az alacsonyabb csomag nem csak csatornaszámban, hanem értékelhető tartalomban is jóval gyengébb.
Az, meg hogy a hűségek megszűnnek, gyakorlatilag a listaárra visszarántást jelenti mindazoknak, akik digitális csomagba kerülnek.
Szerkesztette: llamada 2008. 02. 28. 14:25 -kor