HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:41

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 21:34

Gondolom, a UPC célja az, hogy minél több analóg előfizetőt csábítson át a digitális szolgáltatásra, pont ezért biztosítja az átmeneti időszakban változatlan ár mellett a digital silver csomagot. Hiszen így szinte mindenki többletkötlség nélkül kipróbálhatja a szolgáltatást.

Magyarul: az UPC többet akar keresni, én meg ugyanannyit szeretnék fizetni, mint eddig. A DigitalSilveresedés a UPC-nek jó, nekem nem. 
Értem én a UPC-t, de nem szeretnék sem többletmacerát, sem többletköltséget.
Az analógról digitálisra átcsábítás nyilván úgy fog megtörténni, jó UPC-s szokás szerint, hogy mondjuk egy jelentősebb digitális bővítéskor föleszik a most megmaradó analóg csatik frekvenciáit, és akkor tetszik-nem tetszik, lehet pengetni.
Az a gyanúm, hogy digitálisból is lesznek kisebb csomagok, csak eleinte jól megkaszálják az "innovator" és "early adopters" részt. A telefonnál is megcsinálták, aztán mostanra már tukmálják, akár kell, akár nem.
Majd lesz még árérzékeny a digitális is....

#742 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:44

Idézet: zoli62 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 21:36

Persze erre csak megismételni tudta mégegyszer. Kértem csoportvezetőt is. Persze "náluk olyan nincs" nem úgy, mint a T-Com-nál pl.

Ja, jó hely lehet a call center, az én ügyintézőmnek sem volt főnöke :D
Egyébként meg a hűségpolitika tényleg röhelyes, ld. régi chello minimum hűségek, akik többet vagy majdnem annyit fizetnek, mint ma a listaára....

#743 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:45

Idézet

1. Úgy döntesz, hogy budapestiként neked bőven elég az analóg Családi csomag -eszed ágában sincs váltani digital silverre-, de mivel HBO-val is rendelkezel mindenképpen kell a médiabox (hiszen jún. 30-al megszűnik az analóg HBO sugárzása). Ebben az esetben valóban csak az HBO-t fogod látni digitálisan.

Na jó, csak ebben az sántít, hogy valaki azért írt alá hűséget, mert azt szeretné nézni annyiért, amit ő akar. Na most július után a Családi csomag alsóhangon is (3990+2500) lesz, ha valaki a hűségszerződése alapján ugyannyi csatornát akar nézni, és nem kívánja szebb digitális minőségben, kivéve az HBO-t. Ez csak akkor lenne az ügyfeleknek és a cégnek is korrekt, ha a UPC hagyná az ilyen szerződéseket ugyanazon az áron kifutni. Más kérdés, hogy ebben az esetben hogy fogják kivinni az STB-ket az ügyfeleknek, hogy fogják őket értesíteni, amikor most is akadozva megy a cég részéről a kommunikáció?

Ha valamit új technológiát bevezetek, akkor az üzleti tervemben veszteségeket is kell számolnom. Ennyi.

Szerkesztette: zoli62 2008. 02. 27. 21:55 -kor

"Légy szerény mint én..."

#744 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:49

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 21:34

HBO-val is rendelkezel mindenképpen kell a médiabox (hiszen jún. 30-al megszűnik az analóg HBO sugárzása). Ebben az esetben valóban csak az HBO-t fogod látni digitálisan.

Namostan a jún 30-i változást ugye most jelentették be, ezért élhetek a 8 napon belüli elállással. Ehhez képest "beterhelnek". Mint a kávéautomata, ami elnyeli a forintot, de nem ad kávét, és sokat látott utazó megállapítja róla, hogy "Hm, ügyes!"....
Az HBO-t sem digitálisan fogom látni, mert engem tökre nem érdekel (!) hogy a PAL 625 soromat a helyi kábelrendezőben és elosztókban milyen kütyün át töltik fel képpel.
Ezt korábban is be lehetett volna vezetni, hogy "t ügyfelünk, digitalizáltuk az UPS-t a helyi erősítőben, fizessen többet , mert most szebb lett a kép". Ugyan már, techblabla... (->Ld . még: "ártisták, ártisták, régi trükk ez, ismerjük mi ezt jól: a manézsban nem az számít, hogy valaki mekkorát emel, hanem, hogy mekkorát nyög" (Nagy Endre, 193x)
PS: És azt is tudjuk, hogy az analóg - digitáli áttérés nem csak minőséget hoz, hanem a hibák is analógról digitális természetűvé válnak, tehát szellemkép helyett kockásodás, hangyafoci helyett képkimerevedés, stb, stb. Bár, ezek kétségtelenül sokkal trendibbek, mint az analóg hibák :D )

Szerkesztette: llamada 2008. 02. 27. 21:52 -kor

#745 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:49

Ja és mégegy. Jól néztünk volna ki, ha annak idején a mobilszolgáltatóm kötelezett volna számomra hátrányosabb, és költségesebb perc alapú díjcsomagokra váltani. Én még emlékszem is (nevesítés nélkül), hogy ezt akkor valahol leírták (ÁSZF  stb.), hogy ezt csak akkor csinálják, ha az ügyfélnek kedvezőbb csomagot tudnak felajánlani. Azóta is mp alapon telefonálok. Ez csak egy hasonlat volt a UPC jelenlegi üzletpolitikájára célozva.

Szerkesztette: zoli62 2008. 02. 27. 21:53 -kor

"Légy szerény mint én..."

#746 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 23:08

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 13:28

...a szerződés ami 2008. december 30.-ig szól június 30.-tól érvénytelen aztán kössek újat a listaárra. Szerinted ez nem mocsokság az ügyféllel szemben??

En azt gondolom, ugy "illenek", mivel a husegszerzodesed a upc "hibajabol" szunik meg, hogy egy kovetkezo huseg alairasanal az akcioban nem vehetnek reszt azok, akik szerzodese x datumtol szunt meg cimu resze felett nagyvonaluan atsiklanak...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#747 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 23:09

Idézet: qnadam - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 13:42

asztalt borogatni meg ráér majd akkor, ha elkezdenek fogyni az adók az analóg csomagból :smoker:

De már most is kikerül vagy lecserélődik pár adó, nem?

#748 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 23:09

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 13:43

A UPC-t tavalyi év végén azért büntették meg 40 millióra mert inkorrektül járt el az előfizetőkkel amit ők nem hagytak annyiban.

Afaik a napokban begyujtottek meg 10 millat... (dunno mi miatt)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#749 Felhasználó inaktív   Gear79 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 28. 07:10

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 23:09

De már most is kikerül vagy lecserélődik pár adó, nem?

Akkor vegyük át, szépen, lassan, újra.
Kaptunk egy szép levelet arról, hogy lesz digitális szolgáltatás. Jó. Ha ez abszolút nem érdekel valakit, az analóg csomagját megkapja a hűségnyilatkozatban megszabott ideig azon az áron, amilyenen megkötötte. Analóg csomagra 2008. március 31-ig lehet hűségnyilatkozatot aláírni. Ezért az analóg csomagok MARADNAK legalább 2009. március 31-ig.
A honlapon fent van a március 31-től érvényes analóg csatornakiosztás. Ha valakit annyira zavar, hogy 3 csatorna kikerült, most következmények nélkül felbonthatja a hűségét. Ha nem teszi, ketyeg tovább az előfizetett analóg csomagja a hűségnyilatkozat lejártáig.
Következő pont. Egy dolgot tessék végre megérteni: AZ HBO NEM UPC TERMÉK. KÖZVETÍTETT SZOLGÁLTATÁS. Az HBO, mint szolgáltató, ragaszkodik, hozzá, hogy amennyiben a technikai feltételek adottak, szolgáltatását jól nyomonkövethető módon, csak azok vehessék igénybe, akik elő is fizetnek rá. A mostani analóg rendszerben számtalan visszaélés van, különösen Bp-n. A digitális szolgáltatás lehetővé teszi, hogy csak az nézhesse, aki előfizet rá. Ezt érték el vidéken a konverteres megoldással. Ez, ha tetszik, ha nem, érthető álláspont.
Eddig a legjobb esetben kaptál HBO-t 1200 forintért. Most kaphatod 1250 forintért egy olyan csomagban, amelyikben van HBO2 is 1250 forintért. Ha ez neked nem jó, mert anyagilag hátrányosan érint, máris felbonthatod a szolgűáltatásra kötött hűséget.
Tehát: az analóg szolgáltatás marad, a prémium szolgáltatásokhoz kelleni fog a médiabox.
Ha te maradsz az analóg csomagodnál, és szeretnél prémium szolgáltatást, a prémium digitálisan fog jönni. Hűséged az analógra marad.
Amennyiben úgy döntesz, hogy át szeretnél váltani digitális alapszolgáltatásra, akkor automatikusan megszűnik a hűséged mindenre.

#750 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 07:23

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 19:06

Már műsort is vettem fel, valamint az élő adás megállítását is teszteltem, jól működik mindkettő.

Ehhez nekem nem kell digitális szolgáltatás, meg PVR-es STB. Már 2004-ben tudtam úgy TV-t nézni, hogy az élő adást megállítottam  :D
HDD-s asztali DVD felvevő és akkor nézem amikor én akarom, ha akarom megállítom az élő adást .....  :Đ

#751 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 07:33

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 7:10

Kaptunk egy szép levelet arról, hogy lesz digitális szolgáltatás. Jó. Ha ez abszolút nem érdekel valakit, az analóg csomagját megkapja a hűségnyilatkozatban megszabott ideig azon az áron, amilyenen megkötötte. Analóg csomagra 2008. március 31-ig lehet hűségnyilatkozatot aláírni. Ezért az analóg csomagok MARADNAK legalább 2009. március 31-ig.
A honlapon fent van a március 31-től érvényes analóg csatornakiosztás. Ha valakit annyira zavar, hogy 3 csatorna kikerült, most következmények nélkül felbonthatja a hűségét. Ha nem teszi, ketyeg tovább az előfizetett analóg csomagja a hűségnyilatkozat lejártáig.
Következő pont. Egy dolgot tessék végre megérteni: AZ HBO NEM UPC TERMÉK. KÖZVETÍTETT SZOLGÁLTATÁS. Az HBO, mint szolgáltató, ragaszkodik, hozzá, hogy amennyiben a technikai feltételek adottak, szolgáltatását jól nyomonkövethető módon, csak azok vehessék igénybe, akik elő is fizetnek rá. A mostani analóg rendszerben számtalan visszaélés van, különösen Bp-n. A digitális szolgáltatás lehetővé teszi, hogy csak az nézhesse, aki előfizet rá. Ezt érték el vidéken a konverteres megoldással. Ez, ha tetszik, ha nem, érthető álláspont.
Eddig a legjobb esetben kaptál HBO-t 1200 forintért. Most kaphatod 1250 forintért egy olyan csomagban, amelyikben van HBO2 is 1250 forintért. Ha ez neked nem jó, mert anyagilag hátrányosan érint, máris felbonthatod a szolgűáltatásra kötött hűséget.
Tehát: az analóg szolgáltatás marad, a prémium szolgáltatásokhoz kelleni fog a médiabox.
Ha te maradsz az analóg csomagodnál, és szeretnél prémium szolgáltatást, a prémium digitálisan fog jönni. Hűséged az analógra marad.
Amennyiben úgy döntesz, hogy át szeretnél váltani digitális alapszolgáltatásra, akkor automatikusan megszűnik a hűséged mindenre.

Olvasd el még egyszer azt a levelet mert nem jól értelmezted. Ott van a levélben, hogy a HBO június 30.-i megszűnése a hozzá kapcsolódó hűségszerződések megszűnését is jelenti. Ez pedig azt jelenti, hogy a 3900Ft+1200=5100 havidíjas hűségszerződésekben a családi csomag ára felmegy a jelenlegi 5780Ft listaárra mert a 3900Ft csak a HBO-val együttes előfizetés vagy más kábeles előfizetés esetén érvényes. Ezt az ügyfélszolgálat is megerősítette.

Szóval arról van szó, hogy azoknak akiknek most érvényes hűségszerződésük van családi+HBO csomagra 5100Ft áron és maradnak analógban azoknak a június 30. HBO megszűnésével megszűnik a 3900Ft kedvezményes családi csomag ár és helyette 5780Ft lesz a családi csomag. Ez van a levélben is és az ügyfélszolgálatos is ezt közölte.
És még egyszer. Nem a digitális bevezetés a gond hanem az, hogy a UPC egyoldalúan rúg fel egy olyan szerződést melyben a havidíj mértékének megtartására kötelezettséget vállalt.
És, hogy még pontosabb legyek. Nem önmagában a felrúgás a probléma hanem az, hogy esze ágában sincs kártérítést fizetni azért mert ő egyoldalúan áll el a szerződéstől. Mert ha a levélből és az ügyfélszolgálattal folytatott kommunikációból az jönne le, hogy a UPC az egyoldalú szerződésbontás miatt a szerződések lejárati ideéig kártérítés címszó alatt változatlan áron adja a szolgáltatást akkor senkinek nem lenne egy rossz szava sem.

Szerkesztette: wpepi 2008. 02. 28. 07:44 -kor

#752 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 07:53

Idézet: Gear79 - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 7:10

1. Vagy maradsz analógon hűséggel még jó ideig, ha úgy tetszik... akkor kicsit sz*ptad be, mert csak pár csati kerül ki a csomagból (amit mellesleg kapnod kéne).
De tuti lehet hűségben maradni? Hűség megszűnésről volt szó minden levélben! (Bár az leginkább a digitálisra váltás esetéről szólt)

2. Váltasz digitálisra, akkor nyárig jól vagy, változatlan havidíj, jó csomag. A hűséged és az 1 évig garantált áradtól viszont elbúcsúzhatsz. Nyátról megsz*ptad.

3. Ugyanez HBO-val kombinálva a már fent általad leírt keretek között valósul meg.... az is tiszta sor, bár engem nem érint, mert nincs HBO-m.

Viszont engem így az első két pont közül egyik sem érint jól. :(
Ráadásul én 4900Ft-ot fizetek és áprilisban jár le a hűségem. Szóval nálam a nyárig tartó "akció" sem érint olyan jól, hisz márc. 31. után vagy maradok analógon hűségszerz. nélkül. :( Vagy digitális lesz belőle, de csak nyárig akciósan és akkor sem 3900-ért. (De ez majdnem kizárt, mert nyártól 5400+750+750 nézne ki nekem 3900 helyett.)

Szóval engem most speciel a lemondás+újrakötés feltételei érdekelnek, amit vki idézett is nemrég. Ennek fogok utánajárni, mert ha újra lehet kötni az analógot még most hűségben a kivételesen bünti nélkül megtehető felmondással együtt (már ha anékül van, ez is kérdéses pár itteni hozzászólás alapján...), akkor talán azt választanám.

Szerkesztette: vipisrac 2008. 02. 28. 07:54 -kor

#753 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 08:28

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 7:33

Olvasd el még egyszer azt a levelet mert nem jól értelmezted. Ott van a levélben, hogy a HBO június 30.-i megszűnése a hozzá kapcsolódó hűségszerződések megszűnését is jelenti. Ez pedig azt jelenti, hogy a 3900Ft+1200=5100 havidíjas hűségszerződésekben a családi csomag ára felmegy a jelenlegi 5780Ft listaárra mert a 3900Ft csak a HBO-val együttes előfizetés vagy más kábeles előfizetés esetén érvényes. Ezt az ügyfélszolgálat is megerősítette.

Akinek van érvényes hűsége több mindenre, de csak az HBO-t dobja vissza (ld. 8 napon belüli stb stb), annak a többi hűsége ettől még változatlan marad.
Nekem ezt erősítette meg az ügyfélszolgálat :D

#754 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 08:33

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 8:28

Akinek van érvényes hűsége több mindenre, de csak az HBO-t dobja vissza (ld. 8 napon belüli stb stb), annak a többi hűsége ettől még változatlan marad.

De nekem és még sok más embernek nincs más kábeles szolgáltatása és nem is tart rá igényt. Nekem nem kell a UPC chello, nem kell telefon mivel van ADSL előfizetésem és van vezetékes telefonom is.
Azokra érvényes amit írtam akiknek csak kábelTV előfizetésük van a UPC-nél és hűségszerződésük családi+HBO-ra.

El kéne már szakadni attól, hogy ha UPC akkor biztos ugyanonnan van a net meg a telefon is.

Szerkesztette: wpepi 2008. 02. 28. 08:35 -kor

#755 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 08:41

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 8:28

Nekem az jött le ebből a hűség körüli anomáliáról,hogy csak azoknál jelent változást egyenlőre ,akik áttérnek digitálisra vagy (és még) hbo is van.

Aki marad analógon az a hűség végéig azonos áron nézheti.
Aki pl. most köt alap vagy családi csomagot 2009.03.31-ig - hazainál 2010.03.31-ig kap hűséget - ergo addig biztosan marad az analóg adás.
Ez jó a digitális csomagosoknak is,mert addig biztosan nem kell minden tv-hez mediaboxot venni.

#756 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 08:46

Az upc most lehetőséget ad hogy mindenki lepattanjon tőle aki eddig hűségben volt, rendes gyerekek ezek nem?  :D Szőke kapitány elintézte, hogy az HBO-sok menjenek át a digihez. Igaz akkor tányért kapnak a fejükre, de még mindig jobban járnak mint a sokezres havidíjjal. Vagy, HBO lemond és filmek torrentről letölt.

Én speciel jobban járok, mert még a 2 médiaboxal is kb annyit fogok fizetni mint most (ja, és most csak 1 dekóder van a 2 tvre!), és több csatornám lesz. Mivel én albérletben lakok, tányért felszereltetni nem lenne túl szerencsés, ezért pont jól is jön ez a digitalizálás.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#757 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 08:48

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 8:41

Ez jó a digitális csomagosoknak is,mert addig biztosan nem kell minden tv-hez mediaboxot venni.

Nem tudom, hogy aki áttér digitálisra, annak meghagyják-e az analóg csatornákat. Sem üzletileg, sem technikailag nem tudom elképzelni sem, hogy hogy döntenek.

#758 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 08:50

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 8:46

Az upc most lehetőséget ad hogy mindenki lepattanjon tőle aki eddig hűségben volt, rendes gyerekek ezek nem?  :D Szőke kapitány elintézte, hogy az HBO-sok menjenek át a digihez. Igaz akkor tányért kapnak a fejükre, de még mindig jobban járnak mint a sokezres havidíjjal. Vagy, HBO lemond és filmek torrentről letölt.

Én speciel jobban járok, mert még a 2 médiaboxal is kb annyit fogok fizetni mint most (ja, és most csak 1 dekóder van a 2 tvre!), és több csatornám lesz. Mivel én albérletben lakok, tányért felszereltetni nem lenne túl szerencsés, ezért pont jól is jön ez a digitalizálás.

Hát ugye _most_ pont nem, mert ugye beterhelnek, mint az közismert :D
De biztos, hogy Szőke kapitány most óriási ziccert adott digiéknek, meg bármilyen lehetséges alternatívának.
A két médiaboxszal kicsit többet fizetsz, nem?
A tányérosodás miért nem jó albérletben, azt éppen hogy tudod magaddal vinni, ha mozdulsz, nem?

Mondjuk, komoly érv chello és upcfon mellett a Digitányérosodásra, hogy még a chello és upcfon árugrása mellett is olcsóbb ez a kombó, mint a full upc....
Adtál egy ötletet :D

Szerkesztette: llamada 2008. 02. 28. 08:52 -kor

#759 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 09:01

Idézet: llamada - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 8:50

Hát ugye _most_ pont nem, mert ugye beterhelnek, mint az közismert :D
De biztos, hogy Szőke kapitány most óriási ziccert adott digiéknek, meg bármilyen lehetséges alternatívának.
A két médiaboxszal kicsit többet fizetsz, nem?
A tányérosodás miért nem jó albérletben, azt éppen hogy tudod magaddal vinni, ha mozdulsz, nem?

Mondjuk, komoly érv chello és upcfon mellett a Digitányérosodásra, hogy még a chello és upcfon árugrása mellett is olcsóbb ez a kombó, mint a full upc....
Adtál egy ötletet :D

Hát, ha 750 lesz a box, mint ahogy írták itt előbb, akkor 5400+750 (nekem ugye upc-s a net is - még...), 6150 lesz a mostani 6050 helyett. Azt a 100ast meg valahogy majd kibekkeljük :)

Tányérosodni azért nem jó, mert a panelban nem mindenhol engedik kirakni az erkélyre a tányért, fúrni kell, stb, mindezt nem a saját lakásomban, szóval nem egyszerű, persze biztos megoldható lenne. Egyébként a kábeltv-t is át lehet helyeztetni, persze nem ingyen.

De épp ezaz, hogy nem most kell váltanod, hanem majd akkor amikor a hűséged megszűnik, június 31én vagy mikor, addig meg kapod a jelenlegi áron. Ha meg zavar a box amit odavisznek majd visszaadod 1 hét múlva nekik :)
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#760 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 09:04

Idézet: Peetie - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 9:01

De épp ezaz, hogy nem most kell váltanod, hanem majd akkor amikor a hűséged megszűnik, június 31én vagy mikor, addig meg kapod a jelenlegi áron. Ha meg zavar a box amit odavisznek majd visszaadod 1 hét múlva nekik :)

Mint tudjuk, a UPC-t még a saját levele sem "köti". tehát, hogy hogy adod vissza majd, azt majd akkor megnézzük....
Tehát, törvény szerint most kell váltani, mert most van a változás bejelentése.
A törvény erősebb, mint a heti kiadású UPC ÁSZF.
Ezt ők is tudják, de úgy látszik megint ki akarnak pengetni pár tíz millát büntetésre.
Másrészt, milyen 5400 az 5400? 5780 a listás család, 3340 a listás HBO, 3900 a hűséges családi, 1200 a hűséges HBO. Ezekből nem jön ki 5400 :)
A kábeltv áthelyezése kb. két-két és fél havi havidíj szok lenni.
(Azzal, hogy elfogadod a többletboxos ügyletet már elfogadtad az új konstrukciót...)

Szerkesztette: llamada 2008. 02. 28. 09:07 -kor

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.