HWSW Informatikai Kerekasztal: HD adások a UPC kínálatában - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HD adások a UPC kínálatában Mit, hol, mennyiért? Értékeld a témát: -----

#1841 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 31. 10:26

Egyébként tudja valaki, hogy abban mi a logika, hogy a upcdigital.hu oldalra nem enged be, mivel nem vagyok HBO előfizető, de a upc.hu-n belépve az előfizetői profilomba simán tudok GOLD HD csomagot rendelni... (HBO nélkül)

Elvileg a digital honlapon is ezt lehet, nem :confused:
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#1842 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 10:27

Idézet: Attees - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 10:26

Egyébként tudja valaki, hogy abban mi a logika, hogy a upcdigital.hu oldalra nem enged be, mivel nem vagyok HBO előfizető, de a upc.hu-n belépve az előfizetői profilomba simán tudok GOLD HD csomagot rendelni... (HBO nélkül)

A upcdigital oldal jelenleg azoknak van akiknek van érvényes HBO előfizetésük.

#1843 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 10:29

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 11:15

Nézem ezt az új UPC oldalt és látom, hogy a UPC régi ügyfelekhez való hozzáállása mit sem változott. Most is ugyanaz van mint eddig azaz az új előfizetőknek adjuk olcsóbban hűséggel a régiek meg szívjanak hűség nélkül listaáron.  :reklamacio:

Alairsz 1 ev huseget, es ugyanazon az aron megkapod te is (gondolom szokas szerint a kozepso csomag kivetelvel).
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1844 Felhasználó inaktív   elwoodblues2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 10:35

Hmm.  Mondjuk egy 6000-es csomagra ha legalább két terméket rendelsz, ÉS hűséget is aláírsz akkor 5400 lesz belőle.

Mi ez ? Szőke kapitány szabin van ?

#1845 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 10:35

Idézet: asdf - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 10:29

Alairsz 1 ev huseget, es ugyanazon az aron megkapod te is (gondolom szokas szerint a kozepso csomag kivetelvel).

De a kiírásban a meglévő ügyfeleknek a digitalis TV-re nincs hűség. Ott a silver 6000Ft mint ahogy eddig is tudtuk. Mondjuk nem ért meglepetésként mert a marketinges amikor 2 héttel ezelőtt felhívott, hogy álljak át digitálisra mert az nagyon jó az alacsonyabb ár és hűség kérdésre közölte, hogy hűség nekünk meglévőknek nem lesz és az ár is ennyi marad.

#1846 Felhasználó inaktív   elwoodblues2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 10:47

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 10:35

De a kiírásban a meglévő ügyfeleknek a digitalis TV-re nincs hűség. Ott a silver 6000Ft mint ahogy eddig is tudtuk. Mondjuk nem ért meglepetésként mert a marketinges amikor 2 héttel ezelőtt felhívott, hogy álljak át digitálisra mert az nagyon jó az alacsonyabb ár és hűség kérdésre közölte, hogy hűség nekünk meglévőknek nem lesz és az ár is ennyi marad.

Akkor egy hétre lemondod amikor szabira mész.  (Amúgy anélkül is meg lehet alkudni velük.)

#1847 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 10:51

Idézet: elwoodblues2 - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 10:47

Akkor egy hétre lemondod amikor szabira mész.  (Amúgy anélkül is meg lehet alkudni velük.)

Ezt már eljátszottam még analógban és nem jött be. Akkor is közölték, hogy ha le akarom mondani tegyem azt. Nem tartóztattak. Aztán december 30.-án mikor személyesen bent voltam számlát befizetni akkor ők maguk ajánlották fel a hűséget mert a UPC megalakulása óta vagyok ügyfél és nem volt eddig hátralékom.

Idézet

Akkor egy hétre lemondod

Egyébként ott van a feltételeknél, hogy akinek március 1. után szűnt meg és ugyanarra a címre kéri annak nem jár akció.

Szerkesztette: wpepi 2008. 03. 31. 10:52 -kor

#1848 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 11:21

Idézet: Attees - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 11:26

Szerintem lehet mert nekem sincs HBO-m mégis betudtam lépni és rendelni is.
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#1849 Felhasználó inaktív   livan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 31. 11:33

Szerintetek a feltüntetett kedvezményes árak már áfával növeltek?

#1850 Felhasználó inaktív   elwoodblues2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 11:50

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 10:51

Ezt már eljátszottam még analógban és nem jött be. Akkor is közölték, hogy ha le akarom mondani tegyem azt. Nem tartóztattak. Aztán december 30.-án mikor személyesen bent voltam számlát befizetni akkor ők maguk ajánlották fel a hűséget mert a UPC megalakulása óta vagyok ügyfél és nem volt eddig hátralékom.

Egyébként ott van a feltételeknél, hogy akinek március 1. után szűnt meg és ugyanarra a címre kéri annak nem jár akció.

Igen asszem írtad már ezt.  Igazad van,  papíron nem lehet garantálni, hogy működik a dolog.
Gyakorlatban ahogy te is írtad végül neked is felajánlották,  mindegy milyen címen.

Én HBO-t akartam lemondani mert nem néztem.  Erre ajánlottak olyan csomagot, hogy most az üf.szolg. kétszer is leellenőrizte mert azt mondta ez egy egészen speciális konstrukció.

Nekem nem lesz gond eljátszani,  hogy lemondom, mert tényleg megvagyok nélküle,  ha nem nem.  Nézek DVD-t,  meg a híreket egy szobaantennán.  Aztán egyszer majd csak visszafogadnak hűséggel ...
A vélemények többsége szerint általában nem kell eddig elmenni.

#1851 Felhasználó inaktív   lanlaf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 13:58

Szvsz nem érdemes hűséggel belépni az új digitális csomagokba, mert a következő fog történni (a próféta szóljon belőlem):

- Húb@zz, elköltöttünk több milliárdot erre a digitális bigyóra, és az előfizetőink kevesebb mint 1 %-a fizetett elő rá??? Hát miért nem fizetnek elő erre az emberek??? És miért csökken az előfizetőink létszáma?

-Józsi, az a probléma, hogy megszokták, olcsón kapják a kábeltv-t, és inkább az olcsóbb (analóg) csomagjainkat veszik, meg átmennek a digihez.

- Hmmm, mit tehetnénk... felemeljük az analóg csomagok árát!!! Vagy megszűntetjük őket!

- Nem jó, mert akkor elmennek a digihez.

- Fenébe ezzel a konkurenciával...

- Hmm, akkor adjuk olcsóbban hűséggel a digitális mizériánkat, hogy többen fizessenek elő rá...

- Legyen úgy.

Szóval ha elmúlik az újdonság varázsa, és kevés az előfizető, szvsz fogják ezt még olcsóbban is adni.

Pl. most Suzuki akció: Ignis, Swift, SX4 sokszázezer Ft kedvezménnyel! Splash (új modell), ja az van, de kedvezmény az nincs rá, mert új.
PC: Gigabyte MA770-UD3, AMD Phenom II 710 2.6 Ghz , 2*2 GByte Kingmax DDR2 RAM 1066 MHz, Gigabyte Nvidia GTS 250 1 GByte, SetTopBox: Synaps THD3000 DVB-T HD PVR, Internet: UPC FP120

#1852 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 14:27

Idézet

https://www.hwsw.hu/hirek/35000/hdtv_hd-rea...tes_hbo_hd.html
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1853 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 14:29

Tegnap beszélgettem egy üzletkötővel és közben megnéztük azt az oktatási anyagot, amit kaptak.
Több dolgot mondott és írásban is megmutatta.
Az árképzés elég összetett. Ha két szolgáltatást rendelsz, akkor kapsz kedvezményt. De nem mindegy, hogy mit mivel vonsz össze! Alapból a digital Hd gold díja 7500, a közepes chello 8000, a telefon 2500. Ebből kettőt összevonhatsz és akkor kapsz belőle kedvezményeket. A tv-nél 10%, a net-nél 50%, a telefonnál 40%. Ennek megfelelően kell számolni. Jobban jár az ember, ha rendel egy telefont és nem használja, mint ha kihagyja.
Hűségnyilatkozat meg van. De csak augusztus 1-től! Ezért kedves Lanlaf kipróbálhatod és addig vissza is adhatod.
Azt is mondta, hogy nyáron tuti lesz akció, akkor biztosan olcsóbban fogják kínálni a dolgokat. De ez ugye teljesen természetes. Az újdonságot meg kell fizetni. :p

#1854 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 14:38

Idézet: Pille - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 14:29

A tv-nél 10%, a net-nél 50%, a telefonnál 40%. Ennek megfelelően kell számolni. Jobban jár az ember, ha rendel egy telefont és nem használja, mint ha kihagyja.
Hűségnyilatkozat meg van. De csak augusztus 1-től! Ezért kedves Lanlaf kipróbálhatod és addig vissza is adhatod.
Azt is mondta, hogy nyáron tuti lesz akció, akkor biztosan olcsóbban fogják kínálni a dolgokat. De ez ugye teljesen természetes. Az újdonságot meg kell fizetni. :p

Már megbocsáss de ki a fenét érdekel a telefon meg a net. Én nem akarok egyiket sem mert van T-com és van DSL szóval menjen a UPC a fenébe ezzel a nyomorult árukapcsolásával. Tele van a hócipőm már azzal, hogy így akarják lehúzni a magyarról a bőrt is. Vegyen mindent akkor kaphat kedvezményt.

Idézet

Hűségnyilatkozat meg van. De csak augusztus 1-től!

Tedd már hozzá azt is, hogy ha veszel másik kábeles szolgáltatást is!!! De ha nem akarsz venni mert van már telefonod is meg van neted is és neked a UPC-től csak az a nyamvadt digitális kábelTV kell akkor szívsz mert csak listaár van.

Szerkesztette: wpepi 2008. 03. 31. 14:39 -kor

#1855 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 14:43

Azt azert nem vitathatjuk el a szolgaltatotol, hogy annak nagyobb kedvezmenyt adjon, aki mast is tole vesz... termeszetes dolog, ez nem arukapcsolas.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1856 Felhasználó inaktív   Pille 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 14:51

Idézet: wpepi - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 14:38

Már megbocsáss de ki a fenét érdekel a telefon meg a net. Én nem akarok egyiket sem mert van T-com és van DSL szóval menjen a UPC a fenébe ezzel a nyomorult árukapcsolásával. Tele van a hócipőm már azzal, hogy így akarják lehúzni a magyarról a bőrt is. Vegyen mindent akkor kaphat kedvezményt.

Tedd már hozzá azt is, hogy ha veszel másik kábeles szolgáltatást is!!! De ha nem akarsz venni mert van már telefonod is meg van neted is és neked a UPC-től csak az a nyamvadt digitális kábelTV kell akkor szívsz mert csak listaár van.

Már megybocsáss Te is, de ebben a világban két dolog van, ami kell. Az egyik sz@rni, mert ami bement, annak ki is kell jönni, a másik meg meghalni. Ezen felül mindent el lehet kerülni. Pl. az UPC-t is. Ha nem akarsz velük szerződni, akkor nem fogsz. Nagyfiú vagy, (vagy nagylány) el tudod dönteni és nem szerződsz.

Az UPC-nél meg nem olyan nagy az a szívás. Az a 10% kedvezmény az párszáz forintot, esetleg egy ezrest jelent. Aki dohányzik, annak ekkora összeg egy-két nap alatt elmegy. Tehát, ha nem "hűségeskedsz", akkor sem fogsz rajta sokat bukni.

De ahogy mondtam, nem kötelező. ;)

#1857 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 15:55

Azt nem ertettem sohse, hogy miert jo ha csak egy tvkeszuleken foghatja az ember azt a sok csatornat...

Szerkesztette: ion 2008. 03. 31. 15:58 -kor

#1858 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 15:55

Idézet: Krinyo - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 14:27

Jó a cikk, de hiányolom az SD adások részletes minőségi elemzését (blokkzaj, moszkitózaj), fotókkal esetleg UPC Direct-el összehasonlítva.

#1859 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 15:58

Idézet: ion - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 15:55

Azt nem ertettem sohse, hogy miert jo ha csak egy tvkeszuleken foghatja az ember azt a sok csatornat...

Hogy kicsit visszavisznek a műholdas középkorba, hogy vevőkészülékenként fizettessenek, mint régen a rádióért vagy a tv-díj idejében, vagy ma, bármilyen kártyás-azonosítós-előfizetős lehúzós sémában.... izé, szolgáltatásban.

#1860 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 31. 16:01

Idézet: llamada - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 15:58

Hogy kicsit visszavisznek a műholdas középkorba, hogy vevőkészülékenként fizettessenek, mint régen a rádióért vagy a tv-díj idejében, vagy ma, bármilyen kártyás-azonosítós-előfizetős lehúzós sémában.... izé, szolgáltatásban.

Kar, hogy a weboldalukon nem irjak le szajbaragosan, hogy ha ket teven akarod nezni, akkor ketszer kell ra elofizetned, vagy valami :)

Idézet

Lehetséges-e több TV készülék csatlakoztatása a upc mediaboxhoz, és ezeken a digitális TV csatornák vétele?
Nem, az nem lehetséges hogy egy mediaboxhoz csatlakoztatott második TV készüléken is a digitális TV csatornákat nézzük. A hagyományos, analóg kábelTV jele a mediabox RF Out kimenetén keresztül, a kimenet szétosztásával második TV készüléken is nézhető lesz.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.