Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 3., csütörtök - 0:09
ja fenn. a spatial interpolációt hoztad pékldának, gratulálok, ráadásul abból is 4x-eset. namost lukra ott futottál hogy sajnnos az 1080i50 képi információ tartalama nem kevesebb mint az 1080p25-é...
részerdről hallottunk már 12.5fps-t is, szóval inkább szállj le a magas lóról és mélyülj el a témában és lehetőleg ne oktass másokat olyasmiről amről jól láthatóan dunsztod sincs.
Ezt mondtad:
LINK
"az 50i-ből előállítható jó interpolátorral másodpercenként 50 teljes kép"
Erre mondtam a scanneres peldat. Mindket esetben interpolacio tortenik, ami mindossze redundanciat ad a kephez, valodi informaciot nem. Az interpolacio algoritmusa nyilvan mas, nem is vitatom, de teny, hogy megtortenik. Semmi mast nem allitottam. (Ha pedig visszaolvasod a hozzaszolasaidat, akkor meg te is helyeseltel nekem, mikor azt mondtam, hogy 1080i50 == 1080p25 informaciotartalom tekinteteben.
LINK Kozel ugyanarrol beszelunk, csak en probalok ervelni, te meg szemelyeskedsz.
Masik temaban kozolve lett velem, hogy az 1080i jel savszelesseg igenye pontosan fele akkora mint az 1080p jele. Ropke ki szamitasommal akartam bizonyitani, hogy ez nem igaz (1080p25-ot feltetelezve), a 12.5FPS pontosan ezt hivatott bizonyitani. Olvass vissza. Nem volt szandekomban oktatni senkit.
[flame]
Remelem sikerult meggyoznom teged ujfent, hogy en semmihez nem ertek, nincs is jogom a forumon hozzaszolni, ahol te vagy az ur. 17000+ hozzaszolassal nyilvan te mindent tudsz, es mindenhez hozza tudsz szolni, ezuton szeretnek elnezest kerni hogy elek, es engedelyt kapni apro pici pontta felfejlodni. Igazad van, hogy nem ertek tulsagosan a TV technikahoz, soha nem is allitottam hogy igen. Mindenesetre az elmult 3 napban sok minden derult ki szamomra, meg szerencse hogy vannak itt emberek a forumon, akik segiteni probalnak, ervelnek, es nem csak

[/flame]