HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (IX.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (IX.)

#7361 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 18. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2016. 09. 16. 13:23

alig 2 hét telt el és máris balhé van legendary fronton

szóval, blizz sikeresen elbaszta az RNGt, úgy fest hogy akinek kiesett egy legendary annak gyorsított ütemben jött a következő, sok esetben ugyanaz.

először a dupla dropnál jött elő a dolog, fixelték is hogy nem kaphatsz két ugyanolyat, aztán csak kibukott az igazság, hogy meg van buherálva a drop.

diablo 3 legendary failsafe mechanism, valaki? yepp.

mindenesetre mindenki aki "RNG is RNG" szöveggel jött, most nagyon beégett... (ahogy blizz is).

Szerintem pont nem D3, hanem az ellentettje.

Ha már esett 1, akkor sztem kisebb eséllyel kapsz újabbat, és így csak az előjelet cseszte el blizz.

#7362 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 19. 08:42

Nohát, "Cégen" belül keletkezett a probléma, mostmár nincs (sajna) virágoskert ugye... grindfest ezerrel szedjél virágot... 1 flask ára ah ban 1000 g.. szal lol keményen.
úgyhogy szerintem, csúnya visszalépés ez is
- szakmákkal az összes hülye quest vidd ide vidd oda, mind mind felesleges időrabló tényező.
- repülés hiánya/ észvesztő kerülők a területen, időrablás megest.
- kevés nyersanyag az adott területen (rendre eltűnő bányák/füvek - mert ahhoz képest, hogy multiloot, még mindig túl sok játékos van az összevont szervereken)
- archeology, hatalmas nyersanyagigény, és csak commont dob. (vagy csak én vagyok nagyon peches:)
- jewelcrafting (még nem csinálom, de sokan anyáznak, hogy a droprate botrányos)
- az order hallban leadható/megcsinálandó questek kevéskék (vagy csak nekem van pechem) illetve olyanokat dob be amik megcsinálhatatlanok (van 2 zöldem 2 kékem, és mindet berakva is 0% ra jön ki - nem olyan queteket kellene dobnia amit meg tudok csinálni?:) Beadott 2 db 150 / 165 goldos!!questet, azt kb a hajamra kenhetem :)) (előző évbéli 8000 gs hajós questekhez képest ugye..:)
Nem tesztelték eleget ezt vagy mi a pókláb? :9
u.i. a pókot feldughatják maguknak, nem fogok 2milla goldot elszórni arra a szrra.
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"

#7363 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 19. 10:18

7.1-bwn tovább fejlesztik a Kretén mode™-ot, megmondva azt is hogy melyik FPn keresztül kell menned a küldihez:

Kép

Jó, hogy lassan autopilot nincs, ami oda is visz. A flight master whistle nem volt elég?

a másik a dio3ból ismert quick join:

Kép

na ennek sincs sok értelme ha instant partyt csinál, azt mindenki utálja.

meg lesz hide belt opció is.

más:

tegnap nekiálltam questelni suramarban ha már egy WQ miatt beestem a pókok közé falanaarban és 10 percet szoptam mire megtaláltam a kijáratot.

11 chapter van, legközelebb felsoul hold volt, mondom úgyis van egy lootolj 100 démon vért warlock küldim, hát miért ne.

3 órát elszopkodtam magam mire végeztem, ezzel meglett a lightbrakeres chapter. szerintem vagy 50 küldit letoltam ott, de legalábbis annyinak tűnt, a folyamatos rohangálással előre-vissza az elf idiótához.

szerintem sokáig elleszek suramarral...

a profession küldi lineok tetszenek, a használhatóságuk nem mind itemlevelt mind alapanyag igényt tekintve. tailorral tudnék gyártani csomó ruhát, de azok már messze nem jók, JCvel meg nincs hozzá gemem, kb 20 oréból jön egy zöld gemecske, ez eddig garantált 1/5 db volt...

#7364 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 19. 11:54

"a profession küldi lineok tetszenek" O.o?? :D
Menj el az üllőhöz, csinálj ott két kék vackot, de csak 1 re van nálad alapanyag, majd menj el a faszékez, ott csinálj két lila biszbaszt, ezután menj a kohóhoz, csinálj 4 fémlapot, ezután menj el a kisebbik munkapadhoz, és hengerelj 3 fémpálcát, majd menj vissza az üllőhöz... és ez így hatványozva, a bőrösnél is...
---
A pókoknál néha megtalálom a kijáratot, de annyi macera leölni mindenkit, hogy inkább a sípot fújom. (odamenéskor meg csak beugrom és goblin gliderrel)
A kretén mode ot NEKEM csinálják!! :) (addont váltanak ki vele)

#7365 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 19. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Manticore - Dátum: 2016. 09. 19. 12:54

"a profession küldi lineok tetszenek" O.o?? :D
Menj el az üllőhöz, csinálj ott két kék vackot, de csak 1 re van nálad alapanyag, majd menj el a faszékez, ott csinálj két lila biszbaszt, ezután menj a kohóhoz, csinálj 4 fémlapot, ezután menj el a kisebbik munkapadhoz, és hengerelj 3 fémpálcát, majd menj vissza az üllőhöz... és ez így hatványozva, a bőrösnél is...

mér, szerintem ez így korrekt. eleve fura 1.5 sec alatt levarrni egy nagyestélyit, nem? így legalább fontosnak tűnik amit csinálok...

Idézet

A pókoknál néha megtalálom a kijáratot, de annyi macera leölni mindenkit, hogy inkább a sípot fújom. (odamenéskor meg csak beugrom és goblin gliderrel)
A kretén mode ot NEKEM csinálják!! :) (addont váltanak ki vele)

ja... bocs.

a sípot meg gondoltam kipróbálom, hátha... hát nem lehetett használni mert undergroundnek számított ahova leestem. a pókhálón vissza tudtam mászni gyalog de felugrani már nem ment. bezzeg a DHk...

#7366 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 19. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2016. 09. 19. 14:43

a sípot meg gondoltam kipróbálom, hátha... hát nem lehetett használni mert undergroundnek számított ahova leestem. a pókhálón vissza tudtam mászni gyalog de felugrani már nem ment. bezzeg a DHk...

Pedig jobb, ha Falanaarhoz hozzászoksz, mert a Withered Training is ott van. Kretén lvl AI-s zombikkal súlyosbítva :)

Szerk: Suramar egy böszme nagy pálya. Mész nyugiban, jé itt egy quest... 50 küldivel később teljesült az egyik chapter. Közben persze órákat rohangálsz, meg ölsz. Nem a kedvenc zónám, az biztos. Szerencsére a nagyja megvan, már csak a repuból unlockolós chapterek hiányoznak.

Szerkesztette: Péntek 2016. 09. 19. 17:05 -kor

#7367 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 20. 11:22

A sípot lehet az alagutakban is használni (legalábbis erősen úgy rémlik)
Pont tegnap lett meg a Nightfallenekkel a 8000 honored, egyből adott is egy questláncot (melynek során, vagy 4 x sikerült meghalni, míg rájöttem, hogy a célpont egy szinttel lejjebb van - (mondom, hogy nekem csinálják a KRETÉN-mod ot:)
Nem látok jól na.

u.i. elárulná nekem valaki, hogy délután 19:00 órakor miért van vaksötét, az egyik pályán? - iszonyú idegesítő, hogy Azsunában meg közben 7 ágra süt a nap.
Termelő munka: az előző kiegészítőkben ezzel nem volt gond (kivéve valamelyik táskakészítés), ráadásul a belefektetett energia/idő, csinálok valamit nyersit nem kímélve, aztán az első wq jobb itemet dob :)
biztosan sokat tesztelték a legiont is, hozzáértő emberek:) - még mindig vannak, olyan sziklatalálkozások, amik közé ha beesel, csak hs el tudsz kiszabadulni (meg repüléssel lehetne)
Evadel a főboss amit meg kéne ölni, mert beleakadt egy kilógó hegyes faágba.
(ilyen játékosszivató ágacskák szerte széjjel vannak a játékban ám (drenorban is volt) -és nem tűnne fel, ha az égben közlekednénk:)

#7368 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 20. 17:10

A gyártott cuccokat 850-ig obliteriummal fel lehet ráncigálni, tehát jobb lehet, mint a WQ-ből jövő.

Ettől függetlenül WoD-ban igenis voltak korai jó cuccok, amiket érdemes volt beszerezni... Legionben én is érzem az igény hiányát.

#7369 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 21. 14:35

most egy pöppet elszomorodtam...

úgy gondoltam az artifactok hidden kinézetei jókis utánajárós, sokat mászkálós feladatok lesznek, amikre nagyon nehéz rájönni, stb...

erre kiderült hogy vannak a konkrétan hozzádvágjuk gold/repu fejében (pl BM, blood), van a sima drop% (pl destro, vengeance) és van az AK level gated változat, ,mint most pl kiderült a disc. eddig tök izgalmasnak ígérkezett, hogy könyveket kell keresgélni könyvtárakban szerte a világon, erre tessék, néhányan meglépték az AK4-et és egyszercsak megjelent egy küldi a class hallban hogy mit kell csinálni.

azért ennél többet vártam...

#7370 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 23. 17:10

Il'gynoth szövegei:

http://www.mmo-champ...rious-spoilers)
http://us.battle.net...pic/20749385012

akit érdekel a téma, lehet ötletelni:

Idézet

To find him, drown yourself in a circle of stars.
The boy-king serves at the master's table. Three lies he will offer you.
Her heart is a crater, and we have filled it.
The lord of ravens will turn the key.
The king of diamonds has been made a pawn.

ezt is ide teszem, esetleg ez is adhat valami támpontot az érdeklődőknek:

Idézet

At the bottom of the ocean even light must die.
The silent, sleeping, staring houses in the backwoods always dream. It would be merciful to tear them down.
There is no sharp distinction between the real and the unreal.
Even death may die.
There is a little lamb lost in dark woods.
All places, all things have souls. All souls can be devoured.
What can change the nature of a man?
The stars sweep chill currents that make men shiver in the dark.
You will all be alone in the end.
Do you dream while you sleep or is it an escape from the horrors of reality?
Look around. They will all betray you. Flee screaming into the black forest.
In the land of Ny'alotha there is only sleep.
In the sleeping city of Ny'alotha walk only mad things.
Ny'alotha is a city of old, terrible, unnumbered crimes.
Y'knath k'th'rygg k'yi mrr'ungha gr'mula.
The void sucks at your soul. It is content to feast slowly.
The drowned god's heart is black ice.
It is standing right behind you. Do not move. Do not breathe.
Have you had the dream again? A black goat with seven eyes that watches from the outside.
In the sunken city, he lays dreaming.
Open me! Open me! Open me! Then only will you know peace.
You resist. You cling to your life as if it actually matters. You will learn.
The tortured spirits of your ancestors cling to you, screaming in silence. Apparently they are quite numerous.
The fish know all the secrets. They know the cold. They know the dark.
The giant rook watches from the dead trees. Nothing breathes beneath his shadow.
Beneath the shadow of the darkened spire, there is no light, no mercy, only void, and the chaos within.

Szerkesztette: DOOMER 2016. 09. 23. 17:19 -kor

#7371 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 24. 08:19

Idézet

Remorseless Winter damage increased by 50%.
Throw Glaive damage reduced by 30%.
Fel Mastery (Talent) damage bonus to Fel Rush reduced to 30%.
Mastery now provides 50% less damage reduction per point.
Flurry damage increased by 38%.
Blizzard damage increased by 36%, and mana cost reduced by 50%.
Splitting Ice (Talent) now causes 80% of normal damage (up from 50%).
Ray of Frost (Talent) damage increased by 28%.
Flanking Strike damage increased by 62%.
Mind Sear damage and Insanity generation increased by 50%.
Death From Above (Talent) area damage increased by 100%.
Deadly Poison damage increased by 30%.
Fan of Knives damage increased by 30%.
Shuriken Storm damage increased by 30%.
Second Shuriken (Artifact Trait) chance to activate increased to 30% (was 10%), damage increased by 30%, and now deals 200% additional damage while Stealth or Shadow Dance is active.
Rain of Fire damage increased by 11%, and cast time removed.

Ezek csak a legdurvább (~30%+) változtatások a legutóbbi "fine tuning" hotfix notesból. elég a számokra ránézni, egyértelmű hogy itt komoly elbaszások történtek.

ismét bebizonyosodott hogy a játékosok jobban tudják massive data gathering nélkül is hogy mi a szar és mi nem. kérdés, hogy mi a tökömet kellett erre ennyit várni és mit csinált blizz béta alatt?

#7372 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 24. 11:43

Annyi minden változott, nem csak a kiugró értékek az érdekesek.

Piestnél tényleg 50%-kal buffoltak 1 skillt - felkerült a listádra - de a két nerf nem. Palánál meg semmi kiugró, de minden dps skillt ~13%-kal megtolnak. Összességében lehet, hogy ez többet ér ám, mint a pap 50%-a.

Szerintem a legviccesebb a peccsből ez:
Professions
It should now be possible to reach skill 800 in Blacksmithing.

Ezt elbaltázni azért már skill :)

#7373 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 26. 13:07

Ez az újragondolt Subtetly spec most újra megszerette velem a rugót. Rég élveztem már ennyire a játékmenetet, mint mostanában. Szólózni is jól lehet, csapatban is erősnek érzem. Remek :)
Shaine - One chance is all I need.

#7374 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 26. 16:22

Erősen gondolkodtam, hogy kegyvesztett rugómat én is felráncigálom 100-ra, de inkább valami healer képes cucc lesz a nyerő, mint sámli. Azért örülök neki, hogy életet leheltek sub specbe, amióta emlékszem wow-ban mindig kegyvesztett jobb esetben PvP cucc volt.

Artifactes okosságnak azért van hátulütője. Tegnap csapatos instázás közben volt egy másik tank is, így én frost specben mentem, 0 db pontot költöttem eddig el a frost artifact-re, így sebzésem épp csak meg tudta előzni a tankét. Szerintem be kellene vezetniük valamilyen seed megoldást, amivel a fő specre költött artifact power egy részét megkapják az off-spec fegyverek is. Nem is tudom mikor lenne érdemes elkezdenem egyáltalán off-spec fegyóra költeni....
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#7375 Felhasználó inaktív   ldave 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 26. 17:00

Most is van jópár PVP-orientált képessége (pl a fegyón akad dodge növelő trait is), meg főleg a burst damage, ami erős része a specnek, pár másodperc alatt simán kiosztok vele 1 milla sebzést, utána jönnek a gondok, ha addig nem halt meg az ellenfél :)
Shaine - One chance is all I need.

#7376 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 29. 11:32

Valami árulás van, Blood dk val, nagyobbat sebzek, mint a Plaguehordozóval..(vagy csak én csinálom rosszul)

#7377 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 29. 20:08

jópofa ez a kosumoth gömböc keresés, sztem koordináták nélkül életben nem találnám meg :)

nem is értem hogy találták meg eleve őket, sztem valami adatbányász súgott...
ny

#7378 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 29. 20:58

közben ilyenekbe is lehet botlani...

Kép

mindegyik 10 millás elit :) reméljük nem nyikorog a cipőd talpa ^^

#7379 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 30. 12:13

Már fentem a nyúzókést, de az elit, 10 millával kicsit visszariaszt:)

#7380 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 03. 11:53

tegnap 200 world quest után meglett végre a zöld színű hidden skin a scepter of sargerashoz...

nagyszerű érzés végre olyan fegyóval mászkálni ami senki másnak nincs (legalábbis még nem láttam class hallban senkin, a pirosból is csak 1et), másrészt viszont mostmár hányok a world questektől...

mondjuk elgondolkodtató hogy ezek a hidden skinek miért lettek ennyire szélsőségesen megcsinálva. ha így nézzük rohadt mákom volt hogy az első pár napban kiesett a jewel a napi idézősből, más meg ha akar sem tudja megszerezni, mert nem esik ki.

aztán ott van a sima mob farmolós, az is elég uncsi lehet. a prot warri is mekkora szívás, random legenerálja hogy épp a földön fekszik-e a cucc vagy sem, relogolhatsz ezerrel. a repu / AK gates és vendorosról inkább nem is ejtenék szót. úgy gondoltam ezek majd valami különleges helyen eső cuccokból kiinduló dolgok lesznek, mondjuk mint az outlaw thunderfury skin is, de ebből alig van.

Téma megosztása:

• (374 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.