HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#281 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 29. 01:07

Idézet: dupi - Dátum: 2008. nov. 28., péntek - 6:57

Ez a minimum elvárás, hogy érdemes legyen egyáltalán hozzászólni. (Egyes korábbi hozzászólásokra vissza -, majdaniakra előre - utalva.)

Ez igaz :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#282 Felhasználó inaktív   dupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 05:24

Idézet: promisz - Dátum: 2008. nov. 28., péntek - 17:14

Már 4* tetttem ujra és mindig ugyanaz. Gondolom valamelyik drivert nem támogatja, ezért az lenmne a kérdésem, hogy nem lehetne valahogy orvosolni ezt a hibát?

Ez a verzió sajnos nem rendelkezik minden szükséges driverrel.
Nálam is voltak, sőt egész kismértékben maradtak is gondok. A megoldást az jelentette, hogy feltettem a Videokártyához adott gyári lemezről a 32bites Vistás meghajtót. (Az ennél újabb internetről letöltött meghajtó nálam csődöt mondott.) Ugyancsak telepítenem kellett a Realtec audiót az alaplapi lemezről, bár érdekes módon a mikrofonom torzan szól vele. Tehát valami ilyesmivel próbálkozz meg te is, ha még nem tetted.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF MINI,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870 (OC),NOCTUA NH-C12PSE14, KINGSTON HyperX 8Gb DDR3 1600Mhz CL9(OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

#283 Felhasználó inaktív   promisz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 29. 14:03

Tehát azt mondod ha felteszem minden drivert az első bekapcsolásnál akkor utánna jó lesz?
Csak az a baj, hogy a z alaplap driver telepítésénél ujraindul vagy 2* vagy 3* a gép...
De azért kösz az ötletet, majd kipróbálom.
Amúgy nem lehet valahogy át tenni a vistából a drivereket?

#284 Felhasználó inaktív   dupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 05:12

Idézet: promisz - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 15:03

Tehát azt mondod ha felteszem minden drivert az első bekapcsolásnál akkor utánna jó lesz?
Csak az a baj, hogy a z alaplap driver telepítésénél ujraindul vagy 2* vagy 3* a gép...
De azért kösz az ötletet, majd kipróbálom.
Amúgy nem lehet valahogy át tenni a vistából a drivereket?

Egyáltalán nem azt mondom. A saját tapasztalatomról írtam.
Alaplapi drivereket én nem tettem fel, azt nem is nagyon ajánlanám, hacsak nem muszáj, video driverről írtam. Gyanítom, hogy éppen az okozta a problémát, hogy rátetted az alaplapi drivereket !
Természetesen az lenne a jó megoldás, ha telepítés befejezésekor, még kékhalál előtt le tudnád menteni a rendszeredet, hogy azután kisebb rizikóval kísérletezhesd ki melyik driverrel van probléma. (Acronis True Image pl.)
Azután minden driver telepítése nélkül nézd meg, hogyan működik a rendszer, és csak ha szükségesnek látod, akkor és ott cserélj drivereket ahol tényleg indokolt, ha valami nem, vagy nem jól működik.

Szerkesztette: dupi 2008. 11. 30. 05:24 -kor

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF MINI,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870 (OC),NOCTUA NH-C12PSE14, KINGSTON HyperX 8Gb DDR3 1600Mhz CL9(OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

#285 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 09:40

Hali!

Nálam a T60-on simán kibírta a proci cserét (T2400-T5600, a 64 bit támogatás miatt). Sajnos a chipset csak 3GB ramot tud befogadni, az meg már benne van. Ennek ellenére nagyon meg vagyok vele elégedve!

A Synaptics touchpadhoz is adtak ki olyan drivereket, amivel már mennek a többujjas gesztusok. Kétujjas görgetés, kétujjas érintésre előugró jobb egérgomb szimulálás, stb. Windows7 alatt simán megcsináltam ami az Apple gépein van. (igaz, hogy a kétujas görgetést az Apple levédte, ezért a Synaptics ezt egy körkörös dologgal utánozza, de leleményes thinkpad felhasználók gyorsan irtak hozzá egy kis addont, amivel a kétujjas fel és lefelé mozgás görgetéssé változik)
Nekem megy Windows7/XP/Vista alatt is.
http://www.laptopvideo2go.com/forum/index....showtopic=15103
http://code.google.c.../downloads/list

OS X vs Windows: az elmúlt fél évben egy Macbook Air-t használtam. Köztudottan elég kritikus vagyok az Apple termékeivel, így elmondom mit tapasztaltam. Az OS X frissítése kizárólag azokat a hibákat orvosolja, amit az Apple fontosnak tart. Pl: az Air BT része OS X alatt használhatatlan dialupos netezésre (mobilon keresztüli HSDPA kapcsolat). Lefelé lazán megvan az 1200Kbit/s, felfelé viszont még a 20kbit sincs meg. Ez  ugye a kezdetektől ismert hiba. Nem javították. Elmondom miért nem hardver hiba: ha bootcamppel raktam rá wondows XP-t, az alól hibátlanul ment az BT netezés. Magyarul az OS X alaltt van valami bug a driverükben, ami a windowshoz kiadottban nincs. Ezt fél év alatt nem javították.

A finder valóban képes totál elpusztulni, ha egy hálózati meghajtóval megszakad a kapcsolat. Ilyen esetben a finder process újraindítása sem megolás. Restart. A híres OS X-nél.

A gép alapból nagyon melegszik. Képes megsütni az embert az alja.

Igazából a totális kiszolgáltatottság miatt hagytam a francba az egész OS X témát. Használjon OS X-et akinek tetszik! Nekem a javítatlan hibák csak megkeserítették az életemet, hiába volt egy viszonylag jól használható hardver alatta. Az Air kijelzője nekem nagyon bejött, természetesen a Thinkpad kijelzője közel sem ilyen jó. Mégis a thinpad használatakor nem érzem azt a totális tehetetlenségből fakadó dühöt, amit az Air használatakor éreztem.

Windows alatt legalább más forrásból is lehet drivereket beszerezni, ez pedig esetemben is sokat jelent (többujjas gesztusok). Az Apple meg bekaphatja!

Legközelebb akkor veszek apple cuccot (Ipodon kívül) ha az nyílt forráskódú szoftverrel jön gyárilag...

#286 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 15:45

Na felraktam ezt a windows/ot.Ugy kezdodott hogy az update feltelepitette rogton a alcatech hangkarit de valami ritka rosz drivert rakott fel.Ugy torzitott a hang mint a nyu.Vista drivert viszont egybol megette es igy jo szol.A netes gepem egy ezer eves 1100 athlon 1giga rammal meg egy fx5200 as karesszal de megy szepen.650 megat eszik perpillanat az 1024 bol. :up:
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#287 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 18:56

Idézet: FőDudu - Dátum: 2008. nov. 30., vasárnap - 9:40

Hali!

Nálam a T60-on simán kibírta a proci cserét (T2400-T5600, a 64 bit támogatás miatt). Sajnos a chipset csak 3GB ramot tud befogadni, az meg már benne van. Ennek ellenére nagyon meg vagyok vele elégedve!

A Synaptics touchpadhoz is adtak ki olyan drivereket, amivel már mennek a többujjas gesztusok. Kétujjas görgetés, kétujjas érintésre előugró jobb egérgomb szimulálás, stb. Windows7 alatt simán megcsináltam ami az Apple gépein van. (igaz, hogy a kétujas görgetést az Apple levédte, ezért a Synaptics ezt egy körkörös dologgal utánozza, de leleményes thinkpad felhasználók gyorsan irtak hozzá egy kis addont, amivel a kétujjas fel és lefelé mozgás görgetéssé változik)
Nekem megy Windows7/XP/Vista alatt is.
http://www.laptopvideo2go.com/forum/index....showtopic=15103
http://code.google.c.../downloads/list

OS X vs Windows: az elmúlt fél évben egy Macbook Air-t használtam. Köztudottan elég kritikus vagyok az Apple termékeivel, így elmondom mit tapasztaltam. Az OS X frissítése kizárólag azokat a hibákat orvosolja, amit az Apple fontosnak tart. Pl: az Air BT része OS X alatt használhatatlan dialupos netezésre (mobilon keresztüli HSDPA kapcsolat). Lefelé lazán megvan az 1200Kbit/s, felfelé viszont még a 20kbit sincs meg. Ez  ugye a kezdetektől ismert hiba. Nem javították. Elmondom miért nem hardver hiba: ha bootcamppel raktam rá wondows XP-t, az alól hibátlanul ment az BT netezés. Magyarul az OS X alaltt van valami bug a driverükben, ami a windowshoz kiadottban nincs. Ezt fél év alatt nem javították.

A finder valóban képes totál elpusztulni, ha egy hálózati meghajtóval megszakad a kapcsolat. Ilyen esetben a finder process újraindítása sem megolás. Restart. A híres OS X-nél.

A gép alapból nagyon melegszik. Képes megsütni az embert az alja.

Igazából a totális kiszolgáltatottság miatt hagytam a francba az egész OS X témát. Használjon OS X-et akinek tetszik! Nekem a javítatlan hibák csak megkeserítették az életemet, hiába volt egy viszonylag jól használható hardver alatta. Az Air kijelzője nekem nagyon bejött, természetesen a Thinkpad kijelzője közel sem ilyen jó. Mégis a thinpad használatakor nem érzem azt a totális tehetetlenségből fakadó dühöt, amit az Air használatakor éreztem.

Windows alatt legalább más forrásból is lehet drivereket beszerezni, ez pedig esetemben is sokat jelent (többujjas gesztusok). Az Apple meg bekaphatja!

Legközelebb akkor veszek apple cuccot (Ipodon kívül) ha az nyílt forráskódú szoftverrel jön gyárilag...

Off: És hogy bírhatók működésre a kétujjas gesztusok? Drivert felraktam, de nem látok változást.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#288 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 02. 12:41

ATi Catalyst Driver for Windows 7 Preview

Catalyst 32-bit Windows 7 Preview Driver
Catalyst 64-bit Windows 7 Preview Driver
Catalyst Windows 7 Preview Driver Release Notes

This driver is provided as is and is not supported by AMD. It has not completed full AMD testing.

.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#289 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 10:32

Windows7 695x boot képernyő

#290 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 20:57

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 13:41

Most már csak beloginolt "developer" számára elérhető a driver ... meg aki rászán keresésre 5 másodpercet.
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#291 Felhasználó inaktív   Dr.Fantastikus 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 07. 21:49

van mar uj :up:  :up:  Build 6956,  :D  :D mindjart telepitem...

Szerkesztette: Dr.Fantastikus 2008. 12. 07. 21:53 -kor

System: Windows 8 -on- INTEL 3930K.  ASUS P9X79_DeLuxe___sound with__Xonar-PHOEBUS__Lg 27'' LED.

#292 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 22:11

Majd meséld el, hogy mi az új benne.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#293 Felhasználó inaktív   Dr.Fantastikus 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 07. 22:43

Idézet: VKP - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 22:11

Majd meséld el, hogy mi az új benne.

peldaul benne mar aktiv az uj Taskbar, van uj boot logo, uj hatterkepek, GYORSABB mint az 6801.

>>szoval mukszik. :Đ  meg csak most nezegetem a vmware -ba.  :p
System: Windows 8 -on- INTEL 3930K.  ASUS P9X79_DeLuxe___sound with__Xonar-PHOEBUS__Lg 27'' LED.

#294 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 22:50

Ha kérhetem, itt fejezzük is be a bizonytalan forrásból származó buildek emlegetését...
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#295 Felhasználó inaktív   Dr.Fantastikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 22:55

? ? ? bizonytalan ? ?

itt van : http://www.winsupers...in7_m3_69xx.asp

> kaar hogy nincs driverje  :reklamacio: a vmware network adapterjehez, ,, a hang viszont kitunoen megy...

ja, ugyanugy csorgott ki ez is a net-re mint a 6801. tehat szerintem beszelhetunk roolla. :up:

Szerkesztette: Dr.Fantastikus 2008. 12. 07. 23:00 -kor

#296 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 07. 23:21

Idézet: Dr.Fantastikus - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 22:55

? ? ? bizonytalan ? ?

> kaar hogy nincs driverje  :reklamacio: a vmware network adapterjehez, ,, a hang viszont kitunoen megy...

ja, ugyanugy csorgott ki ez is a net-re mint a 6801. tehat szerintem beszelhetunk roolla. :up:

6801 publikus build, nem vonatkozik rá NDA, erre és az összes Beta1 előtti verzióra viszont igen.

#297 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 09:41

Idézet: Dr.Fantastikus - Dátum: 2008. dec. 7., vasárnap - 23:55

? ? ? bizonytalan ? ?

Én eddig úgy tudtam, hogy ISO képfájlként nem érhető el a 6956-os BUILD, csak VHD lemezkép szivárgott ki róla.... Nem lehet hogy te is ehhez jutottál hozzá esetleg?
http://vista123.net/content/windows-7-buil...-available-here

Mire megírtam a kommentet, találtam egy cikket.....
http://vista123.net/content/windows-7-buil...ble-heretorrent

Szerkesztette: pzstm 2008. 12. 08. 09:49 -kor

#298 Felhasználó inaktív   Dr.Fantastikus 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 08. 10:46

Idézet: pzstm - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 9:41

Én eddig úgy tudtam, hogy ISO képfájlként nem érhető el a 6956-os BUILD, csak VHD lemezkép szivárgott ki róla.... Nem lehet hogy te is ehhez jutottál hozzá esetleg?
http://vista123.net/content/windows-7-buil...-available-here

itt van a kezembe az ISO. :wub:

#299 Felhasználó inaktív   pzstm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 11:18

Idézet: Dr.Fantastikus - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 11:46

itt van a kezembe az ISO. :wub:

Hamarosan nekem is a kezemben lesz már.... :Đ

Arró esetleg nem tudsz, hogy ha fent van a 6801-es build, akkor teljes formázással tudom csak telepíteni az újabb buildet, esetleg van lehetőség vmiféle upgrade-re is? :think:

#300 Felhasználó inaktív   Dr.Fantastikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 08. 11:50

Idézet: pzstm - Dátum: 2008. dec. 8., hétfő - 11:18

Hamarosan nekem is a kezemben lesz már.... :Đ

Arró esetleg nem tudsz, hogy ha fent van a 6801-es build, akkor teljes formázással tudom csak telepíteni az újabb buildet, esetleg van lehetőség vmiféle upgrade-re is? :think:

aaa, nem erdemes upgradelni,, mar meg csak azertsem mert ez megiscsak egy alpha-beta... :Đ

>> de a telepitoo felkinalja a lehetoseget !! az igaz. ! :D

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.