HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows 7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows 7 Értékeld a témát: **--- 18 szavazás

#241 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 17. 14:44

Idézet: dupi - Dátum: 2008. nov. 17., hétfő - 15:37

Egy pre-pre-pre-béta rendszerben is minimum követelmény, hogy az Explorer ne csak 10 napig működjön.  Xp Sp3 alatt is sok problémám van az Explorerrel, szemben a Firefox-al, ami ott is megbízhatóan működik. Tehát szívesen veszek gyakorlatban megvalósítható tanácsokat, szerintem vírusirtó vonalon lehetne a megoldás erre a problémára.

Mindezek ellenére filozófusok véleményét is mindig szívesen meghallgatom. :-)

Na, fussunk neki újra. Aktiváltál egy félkész szolgáltatást egy prebeta rendszerben, ami azzal járt, hogy olyan dll verziók kerültek a rendszerbe melyeknek a származási helye, verziója stb. ismeretlen. Ezek után miért kellene működnie? Ha akarod felsorolom milyen kritikus rendszer állományokat írtál felül ezzel a művelettel, van néhány... Szóval én várnék a helyedben egy olyan verzióra, ahol nem kell ennyit trükközni.

Szerkesztette: FlowM@N 2008. 11. 17. 14:44 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#242 Felhasználó inaktív   dupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 15:50

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2008. nov. 17., hétfő - 15:44

Szóval én várnék a helyedben egy olyan verzióra, ahol nem kell ennyit trükközni.

Köszönöm a tanácsodat, de még várok vele, hogy megfogadjam :-)
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF MINI,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870 (OC),NOCTUA NH-C12PSE14, KINGSTON HyperX 8Gb DDR3 1600Mhz CL9(OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

#243 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 16:39

Khmm, csak FlowM@N-t tudom ismételni, de gondoltam leírom, hogy ne csak 1 embertől halld.
Tehát. Egy béta rendszerrel szemben Te _semmilyen_ követelményt nem állíthatsz. Ugyanis nincs értelme, egyszerűen nem átlagfelhasználónak szól maga a build, de még csak nem is power usereknek. Szól a belső fejlesztőknek, meg esetleg arra jó, hogy pár csicsás dolgot épp elcsípjenek "működés közben" 1-1 screenshottal, amit ki lehet szivárogtatni adott esetben (ez az, amit te látsz "kívülállóként"). Sok technikai megvalósítás még nem végleges, sokat fog ez még alakulni, mire oda jut, hogy akkor na, legyen stabil,  tudja ezt, tudja azt, stb...

Aki már legalább 1x életében kódolt bármit, az tisztában van vele, hogy mennyi hibalehetőség van egy félkész termékben.

Tehát nem értem miért kardoskodsz amellett, hogy ennek igenis stabilnak kell lennie. Manapság persze divat (főleg a web2 korában), hogy a kész termékre nyomják rá a béta plecsnit, csak azért, hogy a júzer azt érezhesse, hogy valami iszonyat új dolgot próbál ki. De egy oprendszer esetében ez igencsak merész feltételezés lenne valljuk be :)

A béta az béta. Pont. De ez még csak az sincs :)
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#244 Felhasználó inaktív   dupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 17:26

Idézet: rocker69 - Dátum: 2008. nov. 17., hétfő - 17:39

Tehát. Egy béta rendszerrel szemben Te _semmilyen_ követelményt nem állíthatsz.
Tehát nem értem miért kardoskodsz amellett, hogy ennek igenis stabilnak kell lennie.

Nos, meglepő módon az egész rendszer nálam stabil, csak egy programmal van probléma, és véleményem  szerint az is orvosolható lenne, megfelelő vírusvédelemmel.  Tehát erre vonatkozóan kérek továbbra tanácsot. Erre hoztam fel közvetett bizonyitékként,  az XP SP3-at, melynél szintén kénytelen voltám átállni a Firefox használatára mert ott is hasonló módon problémák jelentkeznek az Explorerben. 
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF MINI,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870 (OC),NOCTUA NH-C12PSE14, KINGSTON HyperX 8Gb DDR3 1600Mhz CL9(OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

#245 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 17:29

Idézet: dupi - Dátum: 2008. nov. 17., hétfő - 18:26

Nos, meglepő módon az egész rendszer nálam stabil, csak egy programmal van probléma, és véleményem  szerint az is orvosolható lenne, megfelelő vírusvédelemmel.  Tehát erre vonatkozóan kérek továbbra tanácsot. Erre hoztam fel közvetett bizonyitékként,  az XP SP3-at, melynél szintén kénytelen voltám átállni a Firefox használatára mert ott is hasonló módon problémák jelentkeznek az Explorerben. 

Én erre hoztam fel, hogy a problémának semmi köze a vírusokhoz, inkább a superbar-hoz.

ps: Nem telepítettél véletlenül Office-t mielőtt meghalt az IE? Én megpróbálnám letiltani az addonokat. :)

Szerkesztette: FlowM@N 2008. 11. 17. 17:31 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#246 Felhasználó inaktív   dupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 18:07

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2008. nov. 17., hétfő - 18:29

Én erre hoztam fel, hogy a problémának semmi köze a vírusokhoz, inkább a superbar-hoz.

ps: Nem telepítettél véletlenül Office-t mielőtt meghalt az IE? Én megpróbálnám letiltani az addonokat. :)

Office-t is telepítettem, minimális konfiggal.

#247 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 18:36

Idézet: dupi - Dátum: 2008. nov. 17., hétfő - 19:07

Office-t is telepítettem, minimális konfiggal.

Érdemes megnézni az addonokat az IE-ben és letiltani azt ami utólag került fel.

#248 Felhasználó inaktív   dupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 19:04

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2008. nov. 17., hétfő - 19:36

Köszönöm, most úgy néz ki beletrafáltál !!!
Majd beszámolok holnap róla, ha addig is bírja, egyelőre így most működik !

#249 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 20:03

Idézet: rocker69 - Dátum: 2008. nov. 17., hétfő - 16:39

Khmm, csak FlowM@N-t tudom ismételni, de gondoltam leírom, hogy ne csak 1 embertől halld.
Tehát. Egy béta rendszerrel szemben Te _semmilyen_ követelményt nem állíthatsz. Ugyanis nincs értelme, egyszerűen nem átlagfelhasználónak szól maga a build, de még csak nem is power usereknek. Szól a belső fejlesztőknek, meg esetleg arra jó, hogy pár csicsás dolgot épp elcsípjenek "működés közben" 1-1 screenshottal, amit ki lehet szivárogtatni adott esetben (ez az, amit te látsz "kívülállóként"). Sok technikai megvalósítás még nem végleges, sokat fog ez még alakulni, mire oda jut, hogy akkor na, legyen stabil,  tudja ezt, tudja azt, stb...

Aki már legalább 1x életében kódolt bármit, az tisztában van vele, hogy mennyi hibalehetőség van egy félkész termékben.

Tehát nem értem miért kardoskodsz amellett, hogy ennek igenis stabilnak kell lennie. Manapság persze divat (főleg a web2 korában), hogy a kész termékre nyomják rá a béta plecsnit, csak azért, hogy a júzer azt érezhesse, hogy valami iszonyat új dolgot próbál ki. De egy oprendszer esetében ez igencsak merész feltételezés lenne valljuk be :)

A béta az béta. Pont. De ez még csak az sincs :)

Lásd Gmail. :) :p
"Légy szerény mint én..."

#250 Felhasználó inaktív   popy28 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 17. 20:39

Idézet: Bilux - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 19:17

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

komoly ez az új taskbar azért csak nem bírtam ki :DDD

ilyen az asztalnak a kinézetele ennek a béta változatnak?

#251 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 20:41

Idézet: popy28 - Dátum: 2008. nov. 17., hétfő - 21:39

ilyen az asztalnak a kinézetele ennek a béta változatnak?

Nem.

#252 Felhasználó inaktív   dupi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 20:39

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2008. nov. 17., hétfő - 19:36

Valóban, a Skype addonja zavart be. Mégegyszer köszönöm, hogy kitartottál és megoldottad !

#253 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 14:42

Ebben a ringyózban már jobb a multitaszk, és a memóriakezelés?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#254 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 15:28

Igen, jobb. Bár eddig sem volt vele semmi baj.

#255 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 19. 22:36

Idézet: ion - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 15:28

Igen, jobb. Bár eddig sem volt vele semmi baj.

Nem?

Jó neked. Nekem elég gyengusz az ami az xp-ben van.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#256 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 10:04

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 22:36

Nem?

Akkor szerezd be ezt a progit.Külön meglehet adni vele melyik mag mit csináljon.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#257 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 10:54

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 23:36

Nem?

ne haragudj de sztem mar a vistanal jarunk. :D es abba kijavitottak.

szidjatok itt a vistat hogy mekkora szar es akkor ien 2001es oprendszereket hasznaltok es az alapjan szidjatok az ujakat.
macbook air 2014

#258 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 11:11

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. nov. 19., szerda - 22:36

Nem?

Szerintem ez tok relativ, hogy milyen a multitasking meg a memoriakezeles. Ezt hogyan teszteled le valosagos korulmenyek kozott?
Napi 8 oraban hasznalok leopardot a melohelyemen, otthon pedig foleg pistat, ha dolgozom, minden egyebet pedig akkor, amikor nem dolgozom. Nem erzek semmi kulonbseget a ket rendszer kozott, a leopard is ugyanugy akadni szokott, ha egyszerre tobb program dolgozik, neha egy percig eltart, mire reagal egy gombnyomasra. Ezt nem azert irom, mert a mac szar, hanem csak viszonyitasi alapnak. Lehetnek parszazalekos elteresek a teljesitmenyben, de alapvetoen minden modern operacios rendszerben megfelelo a multitasking es a memoriakezeles. Akinek nem akad a kedvenc operacios rendszere, amikor megdolgoztatja az vagy valamifele szupercomputert hasznal vagy nincs batorsaga bevallani.

#259 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 11:38

Idézet: evone - Dátum: 2008. nov. 20., csütörtök - 10:54

ne haragudj de sztem mar a vistanal jarunk. :D es abba kijavitottak.

szidjatok itt a vistat hogy mekkora szar es akkor ien 2001es oprendszereket hasznaltok es az alapjan szidjatok az ujakat.

Ez mar rutinbol mukodik, meg a joslatok hogy 10 evig meg xp marad, egy baratom az mondja hogy szar a vista, kerdem miert?, nem tudja de szar.
1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

#260 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 13:38

Idézet: ion - Dátum: 2008. nov. 20., csütörtök - 12:11

Szerintem ez tok relativ, hogy milyen a multitasking meg a memoriakezeles. Ezt hogyan teszteled le valosagos korulmenyek kozott?
Napi 8 oraban hasznalok leopardot a melohelyemen, otthon pedig foleg pistat, ha dolgozom, minden egyebet pedig akkor, amikor nem dolgozom. Nem erzek semmi kulonbseget a ket rendszer kozott, a leopard is ugyanugy akadni szokott, ha egyszerre tobb program dolgozik, neha egy percig eltart, mire reagal egy gombnyomasra. Ezt nem azert irom, mert a mac szar, hanem csak viszonyitasi alapnak. Lehetnek parszazalekos elteresek a teljesitmenyben, de alapvetoen minden modern operacios rendszerben megfelelo a multitasking es a memoriakezeles. Akinek nem akad a kedvenc operacios rendszere, amikor megdolgoztatja az vagy valamifele szupercomputert hasznal vagy nincs batorsaga bevallani.

Nem lehet ilyen paramétereket mérni, legalábbis otthoni körülmények között biztos nem. Kíváncsi lennék mire alapozva mondja bárki is, hogy rossz a memóriakezelés és a multi-tasking.

ps: Mellesleg a "rossz" kifejezés eleve nem értelmezhető...

Szerkesztette: FlowM@N 2008. 11. 20. 13:39 -kor

Téma megosztása:

• (365 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.