Khmm, csak FlowM@N-t tudom ismételni, de gondoltam leírom, hogy ne csak 1 embertől halld.
Tehát. Egy béta rendszerrel szemben Te _semmilyen_ követelményt nem állíthatsz. Ugyanis nincs értelme, egyszerűen nem átlagfelhasználónak szól maga a build, de még csak nem is power usereknek. Szól a belső fejlesztőknek, meg esetleg arra jó, hogy pár csicsás dolgot épp elcsípjenek "működés közben" 1-1 screenshottal, amit ki lehet szivárogtatni adott esetben (ez az, amit te látsz "kívülállóként"). Sok technikai megvalósítás még nem végleges, sokat fog ez még alakulni, mire oda jut, hogy akkor na, legyen stabil, tudja ezt, tudja azt, stb...
Aki már legalább 1x életében kódolt bármit, az tisztában van vele, hogy mennyi hibalehetőség van egy félkész termékben.
Tehát nem értem miért kardoskodsz amellett, hogy ennek igenis stabilnak kell lennie. Manapság persze divat (főleg a web2 korában), hogy a kész termékre nyomják rá a béta plecsnit, csak azért, hogy a júzer azt érezhesse, hogy valami iszonyat új dolgot próbál ki. De egy oprendszer esetében ez igencsak merész feltételezés lenne valljuk be
A béta az béta. Pont. De ez még csak az sincs
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/