Windows 7
Elküldve: 2009. 01. 14. 21:20
Bizonytalan idöközönként eldobják magukat kékhalállal driver_irql_not _less_or_equal címszóval valami tdx.sys-re hivatkozva. néha ilyenkor úgy kifagy, hogy csak az akku levételével tudom újraindítani
Próbáltam keresni a neten megoldást rá, sok mindenki küzd ezzel, de nem találtam semmit, ami az én gépeim valamelyikére passzolna.
Ha valaki esetleg tudja mi a gond, kérem írja be nekem.
Köszönöm
Elküldve: 2009. 01. 14. 21:29
Ismeri valaki? Kipróbáltam és sokat gyorsult a hálózat kezelés, de nem minden világos. Sajna az angol tudásom erősen kifogásolhatóm de a kínai még gyengébb:) Mindenesetre működik, ha valaki leírná érthetően azt megköszönném!
- patch file Tcp.sys módosítása nem ajánlott?
- mi az a "offset"
- mi az a WatermarkX64, mért kell vagy lehet törölni?
http://deepxw.blogspot.com/
Elküldve: 2009. 01. 14. 22:25
Elküldve: 2009. 01. 14. 22:47
Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jan. 14., szerda - 22:25
Ne a QL-ot rángasd balra, hanem a másikat (hogyíják az? szal a programlistát) jobbra! És kész is az echte komcsi quick launchod
Ammúgy nem ANNYIRA rossz ez a superbar cucc. Csak kellene hozzá több beállítási lehetőség. Pl ha úgy lenne, hogy az odaszegezett cuccok a bal oldalt ikonként jelennek meg, a többi program pedig rendesen névvel, hagyományos módon (vagyis mintha nem nyitná meg külön a QL-on lévő progikat a tálcára), az szerintem lényegesen jobb lenne. Itt nekem úgyis a Firefox, meg a FreeCommander van, ami mindig meg van nyitva. Tök kényelmes lenne csak mindig oda bökdösni, nem foglalnák a helyet a tálcán. Ja, meg ha a show desktopot be lehetne oda tenni!
Szerkesztette: szucsati 2009. 01. 14. 22:53 -kor
Elküldve: 2009. 01. 14. 23:25
Idézet: szucsati - Dátum: 2009. jan. 14., szerda - 22:47
Ammúgy nem ANNYIRA rossz ez a superbar cucc. Csak kellene hozzá több beállítási lehetőség. Pl ha úgy lenne, hogy az odaszegezett cuccok a bal oldalt ikonként jelennek meg, a többi program pedig rendesen névvel, hagyományos módon (vagyis mintha nem nyitná meg külön a QL-on lévő progikat a tálcára), az szerintem lényegesen jobb lenne. Itt nekem úgyis a Firefox, meg a FreeCommander van, ami mindig meg van nyitva. Tök kényelmes lenne csak mindig oda bökdösni, nem foglalnák a helyet a tálcán. Ja, meg ha a show desktopot be lehetne oda tenni!
Most ezzel pontosn leírtad azt, amit a quick launch tud(na)
Egyébként hiába rángatom jobbra, nem teszi át. Pedig nincs lockolva. Muha, vicces, áthúztam bal oldalra az egész taskbart és itt már meg bírtam fogni és áthúzni alá
Még egy dolog idegesít, hogy mindenhol maxra húztam a mixert mégis elképesztő halk a hang amit kiad, szinte alig van jel.
Szerkesztette: Mumia 2009. 01. 14. 23:28 -kor
Elküldve: 2009. 01. 14. 23:43
Elküldve: 2009. 01. 14. 23:54
Idézet: szucsati - Dátum: 2009. jan. 14., szerda - 23:43
Van shutdown, ahogy eddig is.
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2009. 01. 14. 23:56
Idézet: szucsati - Dátum: 2009. jan. 14., szerda - 21:49
A baj az volt, hogy a Gadget Galery nem indult, így nem tudtam semmit kitenni az asztalra, de újra telepítettem, és most már működik. THX!
Vezeték nélkülire tipp, miért nem jó?
Elküldve: 2009. 01. 14. 23:58
Idézet: FlowM@N - Dátum: 2009. jan. 14., szerda - 23:54
Akkor nem tudom, miszöszért. Próbáltam winlogó után is, winlogó - cmd után is, meg távoli gépről is, egyikre sem indult írja.
Elküldve: 2009. 01. 15. 00:04
Megjegyzés, Ultraiso felmegy a gépre és egy virtuális meghajtót csinál, és ez müxik rendesen! (csak mert olvastam valakinek gondja volt) Daemontools más progik eddig nem mentek el rajta nálam csak ez!
Elküldve: 2009. 01. 15. 00:12
Idézet: zsolt160 - Dátum: 2009. jan. 15., csütörtök - 0:04
Megjegyzés, Ultraiso felmegy a gépre és egy virtuális meghajtót csinál, és ez müxik rendesen! (csak mert olvastam valakinek gondja volt) Daemontools más progik eddig nem mentek el rajta nálam csak ez!
Szerintem látja az az XP partíciót, csak épp nem oszt ki neki betűt. Nálam es ez volt, diskmgmt.msc a barátod.
Elküldve: 2009. 01. 15. 01:30
Idézet: Eleanor - Dátum: 2009. jan. 14., szerda - 18:29
ps.:
A "böngészésre nem ajánlott" bétás Firefoxok meglehetősen széles választékával elég jól néznek ki a weblapok.
Ja, és mintha a Windows 7 is béta lenne. Szóval böngészésre nem ajánlott.
Honnan lehet elérni a 64 bites flasht?
Most feltettem a legújabbat (3.2a1pre), perszehogy nincs flash. Ennek ellenére böngészni lehet, csak valakit zavarhat hogy mindig rikácsol a missing plugin miatt. Ezért mondtam, hogy a kifogástalan böngészésért inkább 32 bites ff.
szerk2: Valamint nálam ezzel a verzióval kicsit bugos a gui. (scrollozáskor összecsúszik az egész)
Szerkesztette: Valdy 2009. 01. 15. 01:57 -kor
Elküldve: 2009. 01. 15. 08:41
Idézet: Mtbsrác - Dátum: 2009. jan. 14., szerda - 19:27
Nincs internetem az alaplapi Marvell Yukon 2x1gbit-es kártyának a telepítője,
újraindítás után kiírja hogy bocs de vmi hibavan a driverrel.
Újratettem a win-t direkt és egy sima hétköznapi Realtek lankártyával se indult el az internet.
Kábelnetes vagyok semmit se kellene beállítani a működéséhez, de itt se csinál semmit se
A másik dolog a Realtek HD audio driverrel adódott az is újraindítás után adta be a hibaüzit hogy én bocsi de nemfogok működni. Láttam másoknak ment.
Gép parái:
DFI Lanpary 925T-X2 (Realtek HD audio hang, Marvell Yukon 88e8053 PCI-E Gigabit Lan), 2gb ram, 2600xt.
Erre senki se tud okosságot?
Elküldve: 2009. 01. 15. 09:03
Elküldve: 2009. 01. 15. 11:53
Most már a lexmark z730-735 ös nyontatóm is megy rajta a kivezetett usb-k is menek már.
De a comodo tűzfal az egyik win frissítés óta nem megy le ált .
A system care 3.1-ese is fut.
Szerkesztette: adax01 2009. 01. 15. 11:54 -kor
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?
Elküldve: 2009. 01. 15. 12:28
Nem tudom eltávolítani az AVG-t. Nem fut, csak épp telepítettnek látszik: a Start menüben és a Program Files mappában is ott van. Uninstallálásnál minden figyelmeztetés nélkül restartol(tatja) a gép(et).
Próbáltam a Revo Uninstaller 1.75-ös változatával is: ugyanúgy restart az eredmény(telenség).
Egyébként már az Avast! telepítve van, de azért csak jó lenne törölni az AVG-t.
Köszi!
Elküldve: 2009. 01. 15. 13:04
Idézet: Harry - Dátum: 2009. jan. 15., csütörtök - 13:28
Nem tudom eltávolítani az AVG-t. Nem fut, csak épp telepítettnek látszik:
............................................................................................
Az ilyen problémákra is a legjobb gyógyír a megelőzés, azaz a komplett rendszer időszakos lementése a megfelelő időpontokban, amikor még minden jól működik. Nálam minden nagyobb probléma esetén 10 perc a visszaállítás. Természetesen az adatokat nem a C-n tárolom.
Egy ötlet ami nem biztos, hogy segít, próbáld esetleg az AVG-t újra telepíteni, majd azután unistallálni.
Elküldve: 2009. 01. 15. 14:06
Idézet: Harry - Dátum: 2009. jan. 15., csütörtök - 12:28
Nem tudom eltávolítani az AVG-t. Nem fut, csak épp telepítettnek látszik: a Start menüben és a Program Files mappában is ott van. Uninstallálásnál minden figyelmeztetés nélkül restartol(tatja) a gép(et).
Próbáltam a Revo Uninstaller 1.75-ös változatával is: ugyanúgy restart az eredmény(telenség).
Egyébként már az Avast! telepítve van, de azért csak jó lenne törölni az AVG-t.
Köszi!
Nézed meg a futó alkalmazások között, hátha elindít valami hülyeséget. Aztán próbáld leszedni manuálisan, ez után engedj rá valami regcleanert, talán valami portable verzió lenne a legjobb. Nekem a bitdefender csinálta ugyan ezt.
Elküldve: 2009. 01. 15. 17:02
@Yep
Köszi, kipróbálom.
És még mindig: sajnos a hang továbbra is recseg.
Elküldve: 2009. 01. 15. 20:53
Ne szedd a Viagrát mert rászoksz a gumimacira!!!
Ami máshonnan kimaradt
Bocsánat a helyes írási hibákért, de az direkt valá így.
Hűtőborda mellé elektrolitkondenzátort ne rakj mert az ottan hamar meg pusztul !!!!!!
Könyörgöm miért kell mindent alul méretezni még a méregdrága dolgokat is könyörgöm?

Súgó
A téma zárva.