Idézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 17. 12:06
Szakdogára 2+2 hét nagyjából a basszameg, holnap reggel ZH kategória.
Én nem egészen 4 hét alatt csináltam meg, nálunk viszont nem volt póthatáridő. Ha egy nap csúszás is volt, akkor így-járás, záróvizsga 0. Igaz nekem azért volt ötletem, meg valami affinitásom hozzá, és bár jelest kaptam rá a jóindulatú bírálótól (épp "véletlenül" ezért választottam őt), de ehhez az is kellett, hogy a szakbizottság is szart az egészre, ki volt a picsája az egész formális ökörködéstől, mire rám került a sor. Bár egy 2-3-as akkor is kinézett volna. Nem mintha utólag valaki is elolvasná, végzés után vissza sem kaptam. Előtte könyvtárbezárással és anyaghozzáférhetőséggel szívtam ezerrel, nem jókedvből halogattam, toltam ki. Ennek ellenére azért a kapkodás rendesen rányomta a bélyegét a minőségre itt-ott, mind formai, mind tartalmi szempontból. Ebből a senkit nem érdeklő anekdotából azt akarom kihozni, hogy még menthető a helyzet, ha emberünk azonnal beleveti magát seggel a "fasza" mélyvízbe és elkezdni nyomni ezerrel a könyvtár + net kombót, a végén minimális/0 alvásokkal. Valami ismerős tanár, szakértő, jófej, témában járatos könyvtáros is segítség lehet. Esetleg, ha nem tud gépírni, beszerez egy "titkárnőt", illetve előre lefoglalja a nyomtatásra alkalmas helyet és a beköttetést is soron kívül elintézteti előre. Ezzel is takarítható meg némi idő, ezekkel is szoptam rendesen. Kemény időszak volt
Szerkesztette: Wile E 2011. 03. 17. 13:04 -kor