Idézet: caratyuska - Dátum: 2009. febr. 15., vasárnap - 17:44
Egyetlen egy pozitívuma van a játéknak hogy gyorsan tölt be ez köszönhető a sz@r grafnak, amúgy is mindent összevéve egy rakás sz@r, sz@rabb az elsőtől jóval, ott még volt újdonság varázsa, de ez már 2009-ben ratyi, kevés.
Mirefel 1x giga ez?
ez egy díjnyertes hozzászólás volt köszönjük..
gondolom 8k+ hozzászólásodat is hasonló képpen köszönték meg idáig a fórumon..
hogy gyorsan tölt be az a jó kódnak köszönhető, illetve hogy a játék főként grafikát emészt..
(max egyszerre 3 szobát látsz legjobb esetben amelyek nem túl nagyok, etc..)
bár egyik sem fps, azért érdemes megemlíteni, hogy a gothic 3-nál sokkal jobb grafikájú oblivion quickload-ja nálam átlagosan 1 másodpercet vesz igénybe, vagy még kevesebbet, ellenben az elsőként említett játék átlagosan 12+ mp.. ez mindössze jól bánás a memóriával..
mellesleg pont most vittem végig.. kb 8 óra játékidőt ad kényelmesen..
az akciók kellemesebbek és élvezhetőbbek mint az első rész esetében.. a nagy f.e.a.r.-es múltamnak köszönhetően a fosatós részek annyira nem készítettek ki mint vártam.. a legjobban a perseus tervezet stand-alone folyatatásán paráztam.. azok a gyorsh kis futkorászó dögök.. nameg voltak brutálisan hosszú vaksötét teremkombinációk, ahol a lámpa folyamatos töltést igényelt.. de azok a dögök csak jöttek és jöttek..
a nagyon jó részek: transzportos, power armor-os, óvodás, na meg a legvége..
alig várom a folytatást.. a vége kicsit sokkoló..

meg morbid..
a fegyverek teljesen máshogy néznek ki.. amit vártam még a falon-futkosó ghoulokon kívül azok a szellemek (két vörös szem rohangál a padló felett)..
a dagadt zombik módszerei (telepatikus vektorokkal irányítják a halott egységeket) kicsit hasonlít az elfen lied-re.. nem rossz..
szerintem nem érdemes kihagyni ezt a játékot.. na megyek multizni..
jah és a magyar kiadás (gondolom a több is) tartalmaz egy ugyancsak fordított könyvet, amelyben - talán részletei nélkül -, de a f.e.a.r. világ és történet egésze le van írva a különböző projektekkel, szervezetek és karakterek bio-jával, alma életútja, stb..
lesz folytatás..
Szerkesztette: Ehnalis 2009. 02. 15. 18:59 -kor