HWSW Informatikai Kerekasztal: Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kockásodások, fagyások, újraindulások, X-akták Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   daagi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 24. 19:04

Idézet: didyman - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 21:08

Alaplap, táp, kor, pontos típus?

Alaplap Asus p5Kc
tápot nem tudom.
kor 9 hónap
videokártya ASUS EN8600 GT silent

Amikor legelösszőr összeraktam,  akkor is csinálta, de addig variáltam az illesztőprogramokat, míg megszünt. Most ez nem jött össze.
ötlet?

#62 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 24. 19:59

Idézet: daagi - Dátum: 2008. febr. 24., vasárnap - 19:04

Alaplap Asus p5Kc
tápot nem tudom.
kor 9 hónap
videokártya ASUS EN8600 GT silent

Amikor legelösszőr összeraktam,  akkor is csinálta, de addig variáltam az illesztőprogramokat, míg megszünt. Most ez nem jött össze.
ötlet?

Nem csodálkozok vicc annak a hűtése megfőtt biztos a chip vagy a memória.Nem is értem hogy lehetett ilyet kiadni sima bordával.Sok ember meg ugye berakta egy sz@rul szellőző házba és jóvan.Hegyekbe állnak a szervízben.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#63 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 14:49

Idézet: ThoWi - Dátum: 2008. febr. 23., szombat - 23:35

Ja a catalyst: 8.2!!

igen, nálam is ez oldotta meg! :)

a fórum meg miért dögledezi ennyire???
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#64 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 17:51

Help!  :)

A problémám a következő:
vettem egy Gigabyte X1950 Pro-t, ez óta a gépem 3D alatt sokszor kifagy. 2D-ben nincs gond.
A gépem egy kicsi, kompakt rendszer, de lehet, hogy problémás, mióta "megbontottam az egyensúlyt", ha megbontottam egyáltalán: 7300 GT-t cseréltem X1950 Pro-ra.

A gép: Chieftec BK-01B-SL, táp: Delta SFX ATX 300W, modell: DPS-300AB-9C
CPU - A64 X2 3600+ @2GHz, AC Alpine64
RAM - 2x512 Mb Kingmax Mars DDR2-800
HDD - WD 4000AAKS
VGA - Giga X1950 Pro
Asus DVD-RW

Felfedeztem, hogy a kártya sebessége PCIe x16 @x1-es, GPU-Z szerint is, illetve instabil 3D-ben, friss xp-vel is.
Lehet, hogy a táp az oka?
Lásd lejjebb:

Még egy kérdés a táphoz, ami a PH-s Chieftec Maestro c. tesztben is szerepelt: PROHARDVER Chieftec Maestro teszt
Itt a következő pár sorra felfigyeltem:

"A paramétertáblára pillantva leolvashatjuk, hogy a kis jószág a jó nevű Deltától származik, akárcsak a Chieftec több tápegysége. A 12 voltos ágát két részre bontották. Egyiknek 11 A, a másiknak 14,5 A a maximuma, közös csúcsteljesítményük pedig 22,5 A, vagyis 270 watt. A 3,3 és 5 voltos ágak közösen legfeljebb 125 wattal terhelhetőek"

Lehet, hogy a "gyengébben teljesítő" (11 A-s) ágra kötöttem rá a kártyát, és ugyan elindul, kap áramot, de butított, x1-es PCIe sebességgel, illetve ingadozó stabilitással üzemel?

A tesztben a táp elvitt egy Pentium D830-at, X1900 XT-vel.

Vagy a kártya szar? :think:
The blood of martyrs is the seed of the Imperium.

#65 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 22:58

Megvan az x1-es sebesség oka! :)

Ezért: Ask Dan: GeForce 6100 speed and "x1" mode?- ez a cikk külön foglalkozik a lapommal.
A Gigabyte GA-M61VME-S2-n a fizikailag x16-os PCIe slot, gyakorlatilag x1-es sebességű. Direkt.
Lapot kell cserélnem.

#66 Felhasználó inaktív   Bloody-Mary 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 15:04

Sziasztok!

Nekem van egy Galaxy 7900 Gs-em Zalman hűtéses. Az a problémám, hogy novemberbenelkezdett hibázni a kárty igen csúnyákat. A gond az, hogy elvittem szervízbe garanciális cserére, a boltnak is produkálta a hibákat, de a beszállítóknak nem. Addig nem csinálják meg nekem a garanciális cserét, míg nem ismeri el a beszállító is hibás. Tegnap viszon visszakaptam a bolttól itthoni tesztre mert már náluk se hibázott. Hazahoztam be a a gépbe és fél óra elteltével rögtön jöttek a bizonyos hibák:S Tudtok valami progit javasolni amivel a hibákat le tom
mérni? Mert a bolt közölte, hogy csináljak róla felvételt  ha hibázik:S jó mi?:s
1. AsRock 939NF6G-VSTA, AMD A64 3800+@2640Mhz, 1Gb 400Mhz DDR RAM, ASUS GeForce 7300GT@632/1444Mhz, Maxtor 250 Gb, Asus DVDíró, Chieftec 360W PSU, 1.1A egér, 19' LG Flatron F900P.

#67 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 15:17

Idézet: Bloody-Mary - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 15:04

Sziasztok!

Nekem van egy Galaxy 7900 Gs-em Zalman hűtéses. Az a problémám, hogy novemberbenelkezdett hibázni a kárty igen csúnyákat. A gond az, hogy elvittem szervízbe garanciális cserére, a boltnak is produkálta a hibákat, de a beszállítóknak nem. Addig nem csinálják meg nekem a garanciális cserét, míg nem ismeri el a beszállító is hibás. Tegnap viszon visszakaptam a bolttól itthoni tesztre mert már náluk se hibázott. Hazahoztam be a a gépbe és fél óra elteltével rögtön jöttek a bizonyos hibák:S Tudtok valami progit javasolni amivel a hibákat le tom
mérni? Mert a bolt közölte, hogy csináljak róla felvételt  ha hibázik:S jó mi?:s

fraps-al játékból képet és videót is tudsz lementeni..
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#68 Felhasználó inaktív   Bloody-Mary 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 15:31

Igen tudom, de azt mondták, hogy legyen a felvételen a kártya is és a sorozatszáma. Így kell bizonyítanom, hogy valóban az a kártya hibázik:S Ez tiszta hülyeség:S Inkább az a gond hogy hol hibázik hol nem. Nekem most pl 10 perc után már hibázott a most wanted a beszállítónak 4 hónap!!! alatt egyszer sem:S Bár nem tom, hogy tesztelték:S 3 configgal lett próbálva és hibázott. Most addig szívassamm aam míg nem véglegesednek a hibák??????
1. AsRock 939NF6G-VSTA, AMD A64 3800+@2640Mhz, 1Gb 400Mhz DDR RAM, ASUS GeForce 7300GT@632/1444Mhz, Maxtor 250 Gb, Asus DVDíró, Chieftec 360W PSU, 1.1A egér, 19' LG Flatron F900P.

#69 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 29. 20:45

Sziasztok!

Lenne nekem egy kis problémám. Volt egy Asus V7700Ti Deluxe videókártyám, ami mndig fagyott. Vagy elment a kép, vagy bekockásodott, és utána fagyott... Sokszor már indulás után is szineződött a képernyő, a fehér betők is mindenféle színekben pompáztak, és nem is jutott tovább a WindowsXP első grafikus képernyője után

Gondoltam kicserélem egy másikra a videókártyát, hátha tönkrement, nem mai darab volt.
Beraktam egy Ati Radeon 9600Pro kártyát. Indulás után nem rosszalkodik, de sajnos ugyanúgy lefagy és kockásodik a kép, ha mondjuk egy videót elindítok, ha pedig teljes képernyőre váltok, akkor pláne.

Gondoltam készítek egy memória tesztet, hátha mégsem a videókártya a hibás. Teszt megvolt, hibát nem találtam.
Restart csökkentett módban, mondván akkor úgyis csak alap képernyővezérlőt tölt be. Videó indít, váltogatok teljes képernyőről kicsire serényen, de semmi. Pár percig még néztem sima kis méretúű ablakban a videót, majd se szó se beszéd restart... :(

A konfigom:

Asus P5P800
Pentium 4 (530) prescott proci, 3.0GHz
2*256MB RAM, DDR, PC4200 400MHz (Dual Channelben)
a VGA jelenleg Ati Radeon 9600Pro 128Mb 8x AGP(Előző Asus V7700Ti Deluxe 32MB 4xAGP)
Tápom egy 500W-os Q-tec.
Van még 3 Wincsi, és 2 DVD író, SB ive 5.1 hangkártya és egy IBM LAN.

Meghalt az AGP slotom esetleg?
Vagy alaplap?
Esetleg Proci? (melegedés nincs, Everesttel mérve, minden normális, kézzel megnézve is minden OK!)

Van ötletetek mi lehet a gond?

Tomesz

#70 Felhasználó inaktív   cs0nt1ka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 29. 22:26

Idézet: Tomi Filth - Dátum: 2008. febr. 29., péntek - 21:45

Sziasztok!

Lenne nekem egy kis problémám. Volt egy Asus V7700Ti Deluxe videókártyám, ami mndig fagyott. Vagy elment a kép, vagy bekockásodott, és utána fagyott... Sokszor már indulás után is szineződött a képernyő, a fehér betők is mindenféle színekben pompáztak, és nem is jutott tovább a WindowsXP első grafikus képernyője után

Gondoltam kicserélem egy másikra a videókártyát, hátha tönkrement, nem mai darab volt.
Beraktam egy Ati Radeon 9600Pro kártyát. Indulás után nem rosszalkodik, de sajnos ugyanúgy lefagy és kockásodik a kép, ha mondjuk egy videót elindítok, ha pedig teljes képernyőre váltok, akkor pláne.

Gondoltam készítek egy memória tesztet, hátha mégsem a videókártya a hibás. Teszt megvolt, hibát nem találtam.
Restart csökkentett módban, mondván akkor úgyis csak alap képernyővezérlőt tölt be. Videó indít, váltogatok teljes képernyőről kicsire serényen, de semmi. Pár percig még néztem sima kis méretúű ablakban a videót, majd se szó se beszéd restart... :(

A konfigom:

Asus P5P800
Pentium 4 (530) prescott proci, 3.0GHz
2*256MB RAM, DDR, PC4200 400MHz (Dual Channelben)
a VGA jelenleg Ati Radeon 9600Pro 128Mb 8x AGP(Előző Asus V7700Ti Deluxe 32MB 4xAGP)
Tápom egy 500W-os Q-tec.
Van még 3 Wincsi, és 2 DVD író, SB ive 5.1 hangkártya és egy IBM LAN.

Meghalt az AGP slotom esetleg?
Vagy alaplap?
Esetleg Proci? (melegedés nincs, Everesttel mérve, minden normális, kézzel megnézve is minden OK!)

Van ötletetek mi lehet a gond?

Tomesz

Akár a tápod gyenge minősége is okozhatja a váratlan restartokat bár a kockásodásak valószínüleg nem ez az oka.
| Pentium Dual Core e2140 @2800Mhz | Gigabyte P35 DS3 | 2*1Gb Kingmax Mars DDR2 1066 | Sapphire HD3850 256MB | FSP350-60GLC | WD Caviar SE16 500GB SATA | WD Caviar 120GB PATA | Pioneer DVR-212D | Genius keyboard | Logitech MX 518 mouse+Steelpad QCK | Sony SDM-S53 15"LCD | YESICO Gladiator PC case |

#71 Felhasználó inaktív   Tomi Filth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 29. 22:46

Idézet: cs0nt1ka - Dátum: 2008. febr. 29., péntek - 22:26

Akár a tápod gyenge minősége is okozhatja a váratlan restartokat bár a kockásodásak valószínüleg nem ez az oka.

Nem HW monitoros Windowsos megoldással meg lehet nézni, hogy mennyi a feszültség? CPU mag feszültséget kellene megnéznem?

Még annyit hozzáteszek az előző hozzászólásomhoz, hogy kiporoltam a gép belsejét, a tápot is, a proci hűtőt, mindent mindent... Egyértelműen akkor van fagyás, ha a videókártya dolgozna. Elindítottam a PowerDVD-t, és paff... Restart szó nélkül.

LÉtezik az, hogy egyszercsak eldobja magát táp, mindenféle előjel nélkül?
Amiért furcsállom, hogy a CPU-t keményen megdolgoztatva nem történik semmi, csak ha a VGA kezdene komolyabban dolgozni.

Tomesz

#72 Felhasználó inaktív   Repiv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 18:08

Lenne egy problémám:

Msi 8800 GT OC vga-m van és komolyabb 3d-t igénylő játékoknál lefagy. Hasonlit a jelenség egy fentebb emlitetthez: lefagy a kép zene még van 2-3 másodpercig majd beáll a gép teljesen csak reset.

a jelenség:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

(bocs a nagy méret miatt, csak gondolatm látszódjon rendesen a hiba)

nem csak ebben a játékban produkálja máshol is, egy idő után.

Mi lehet a gond? elképzelhető hogy túlmelegszik? mert szerintem elég gyenge a hűtése.
Everest szerint alapjáraton 55fok terhelve meg 72fok körül, bár amikor a leginkább terhelve van egy játék által akkor nemtom hány fok mert nem marad meg a log a fagyás miatt...

találtam egy oldalt ahol mindenféle hibajelenséget megmutatnak screenshottal de egyikhez sem igazán hasonlit (talán az elsőhöz szerintem)
hiba screenshotok

A gép a kevésbé teljesitményzabáló játékoknál abszolut stabil, akár egy teljes napon át fagyás nélkül (leteszteltem)

Tehát szeretnék egy hozzáértő véleményt

köszi

400-as enermax
asus lap
c2q proci
4giga ram
win xp x64
sb xfi

egy megjegyzés: olvasgattam külföldi forumokat közben hogy másnak is van ilyen problémája és annyit irtak hogy a 8800gt és a creative xfi hajlamos összeakadni irq miatt. ez lehetséges a mai világban még? :)

köszi

Szerkesztette: Repiv 2008. 03. 01. 18:26 -kor

#73 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 20:21

Idézet: Repiv - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 18:08

Lenne egy problémám:

Msi 8800 GT OC vga-m van és komolyabb 3d-t igénylő játékoknál lefagy. Hasonlit a jelenség egy fentebb emlitetthez: lefagy a kép zene még van 2-3 másodpercig majd beáll a gép teljesen csak reset.

a jelenség:

Kép

(bocs a nagy méret miatt, csak gondolatm látszódjon rendesen a hiba)

nem csak ebben a játékban produkálja máshol is, egy idő után.

Mi lehet a gond? elképzelhető hogy túlmelegszik? mert szerintem elég gyenge a hűtése.
Everest szerint alapjáraton 55fok terhelve meg 72fok körül, bár amikor a leginkább terhelve van egy játék által akkor nemtom hány fok mert nem marad meg a log a fagyás miatt...

találtam egy oldalt ahol mindenféle hibajelenséget megmutatnak screenshottal de egyikhez sem igazán hasonlit (talán az elsőhöz szerintem)
hiba screenshotok

A gép a kevésbé teljesitményzabáló játékoknál abszolut stabil, akár egy teljes napon át fagyás nélkül (leteszteltem)

Tehát szeretnék egy hozzáértő véleményt

köszi

400-as enermax
asus lap
c2q proci
4giga ram
win xp x64
sb xfi

egy megjegyzés: olvasgattam külföldi forumokat közben hogy másnak is van ilyen problémája és annyit irtak hogy a 8800gt és a creative xfi hajlamos összeakadni irq miatt. ez lehetséges a mai világban még? :)

köszi

Egyszerű a dolgod...szedd ki az X-Fit tesztelésképpen.
Amúgy van itt olyasvalaki (Maxtreme), akinek ugyanez a hangkártya+vga párosítása van, és semmi baja nincs az irqval. :)
Mondjuk nála nem egy irq-n osztoznak, szóval először nézd meg az eszközkezelőben, hogy mi újság e-téren. ;)

Szerkesztette: Breakbeat 2008. 03. 01. 20:24 -kor

#74 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 01. 21:22

De :)

Kép

Esetleg ez nem tetszhet bizonyos rendszereknek  :think:  (sőőt olvastam itt a fórumon is ilyen jellegű hibákat)
Bár nálam ettől függetlenül (kopp kopp) nincs probléma.

Egyébként hogy őszinte legyek, nem hinném hogy ilyen jellegű probléma áll fent a jelen esetben  (a hibajelenségből ítélve) Persze 1 próbát megér a kártya kiszedése.
Én AU-val szívtam ugyancsak ebben a configban  :)

szerk:
egyéb ötlet:
1. Táp van a vgan?
2. Próbáld másik slotba tenni a hangkályhát

Szerkesztette: M@Xtreme 2008. 03. 01. 21:33 -kor

#75 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 04:50

Nincs szerencsém ezzel az új rendszerrel. :(
A játékok (Oblivion, NFSMW) kb. 5-10 perc után lefagynak, előfordul, hogy resetelni kell a gépet.
2D-ben minden rendben.

Akkor kezdtek el fagyni a játékok, amikor lecseréltem a 7300 GT-t a Gigabyte X1950 Pro-ra. Sokkal gyorsabb és szebb minden, de pár perc után, szinte menetrendszerűen standy by, vagy kifagy.
Először azt hittem a lapom az oka (Gigabyte M61VME-S2, nforce4), mert kiderült, a PCIe sínje kamu-16x-os, igazából csak 1x-es, ezért lapot is cseréltem a kártya után, egy Gigabyte M69GM-S2H-ra, ami sokkal felszereltebb, kicsit jobban támogatja a tuningot is, egyébként AMD 690G chipset.
Felhúztam a procit 2,2GHz-re, és a vga-t is, de gyanítom nem ez a probléma oka, mert visszavettem, és alapon is csinálja.
Ezek szerint a lapnak nincs köze a dologhoz, maradt a vga?
Fagyások után gyorsan megtapogattam, és bár kicsi, fekvő  microatx desktop házam van plusz venti nélkül, a vga, proci alig volt melegebb a kezemnél, nagyon messze a forrótól.
Amúgy reset után a lap max 40-45 fokot mér.

Catalyst 8.2 + Tray Tools van fent, más driverrel nem próbáltam, de nemtom hogy érdemes-e... nem össze-vissza fagy, hanem egy kis idő után (max 10 perc), de akkor biztosan.
Friss xp sp2 van, frissítésekkel.

cpu: A64 X2 3600+ @ 2GHz, AC Alpine64
lap: Gigabyte M69GM-S2H rev. F2, AMD 690G
vga: Gigabyte Radeon X1950 Pro, gyári Zalman VF700 AlCu
ram: 2x512mb Kingmax Mars DDR2-800
táp: Delta SFX ATX 300W

Az a furcsa, hogy nem egyből fagy, amikor 3D-be vált, nem is sokára vagy random, mindig eltelik egy kis (nagyjából ugyanannyi) idő, de nem kell nagy terhelés, elég ha 3D-ben van (pl. NFSMW menü, vagy Oblivion eleje, császárral párbeszéd), és hamarosan kifagy. Addig a kép tiszta, semmi kocka vagy bug stb. És nem forró semmi, a táp sem.
A VGA-t használtam vettem. Külsőre úgy tűnik rendben van, a Zalman-ja kicsit hangosabb, mint vártam (Galaxy 7300 GT-t cseréltem, asszem azon ue. volt), de más semmi említésre méltó.

Mit javasoltok? :confused:

#76 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 05:11

még valami:
Elindítottam az ATT-ban a beépített 3D renderert, (valami pörgő-forgó űrhajó), kis ablakban futott, kimentem a klotyóra, 2 perc múlva már le volt fagyva, de task managerrel életre lehetett még kelteni az xp-t. Viszont ha elkezdtem baszkurálni a háttérben lévő - fagyott - progit, akkor újra visszafagyott :), megakadt, csipogott a kurzormozgás... amíg előtérben maradt.
ez vajon szoftveres vagy hardveres gond lesz?  :confused:

#77 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 11:25

Idézet: rulla - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 5:11

még valami:
Elindítottam az ATT-ban a beépített 3D renderert, (valami pörgő-forgó űrhajó), kis ablakban futott, kimentem a klotyóra, 2 perc múlva már le volt fagyva, de task managerrel életre lehetett még kelteni az xp-t. Viszont ha elkezdtem baszkurálni a háttérben lévő - fagyott - progit, akkor újra visszafagyott :), megakadt, csipogott a kurzormozgás... amíg előtérben maradt.
ez vajon szoftveres vagy hardveres gond lesz?  :confused:

Szerintem egyértelmű, hogy a táp kevés (még az a szerencse, hogy amúgy jó fajta, mert így nem vág haza semmit).
Egy ilyen rendszernek már elkél a 400W. :)

Szerkesztette: Breakbeat 2008. 03. 02. 11:27 -kor

#78 Felhasználó inaktív   Repiv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 19:45

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. márc. 1., szombat - 22:22

egyéb ötlet:
1. Táp van a vgan?
2. Próbáld másik slotba tenni a hangkályhát

a hangkari és vga irq-ja nem egyezik: egyik 16 a másik 18. Tehát nem ez a gond

táp van rajta igen.

megpróbálom majd átrakni az xfi-t

köszi

#79 Felhasználó inaktív   cs0nt1ka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 22:22

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2008. márc. 2., vasárnap - 12:25

Szerintem egyértelmű, hogy a táp kevés (még az a szerencse, hogy amúgy jó fajta, mert így nem vág haza semmit).
Egy ilyen rendszernek már elkél a 400W. :)

Egy minőségi 300W-os tápnak elégnek kellene lennie a konfigjához feltéve, hogy a 12V-os ágai elég erősek a VGA táplálásához.
| Pentium Dual Core e2140 @2800Mhz | Gigabyte P35 DS3 | 2*1Gb Kingmax Mars DDR2 1066 | Sapphire HD3850 256MB | FSP350-60GLC | WD Caviar SE16 500GB SATA | WD Caviar 120GB PATA | Pioneer DVR-212D | Genius keyboard | Logitech MX 518 mouse+Steelpad QCK | Sony SDM-S53 15"LCD | YESICO Gladiator PC case |

#80 Felhasználó inaktív   rulla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 02. 23:31

Nos, a lap után holnap beújítok egy 450-es Chieftec-et is, mert ez minden vágyam most  :smoker:
Remélem, hogy ez lesz a gond. Egyébként a Delta gyártja a Chieftec-belsőket, így a mostani GPS-szériáét is - ettől persze lehet kevés a teljesítménye.
Hajnalban szó nélkül lement a 3Dmark06 összes tesztje ~12 perc (előtte installnál frissített DX9-et), így kezdtem aszinni, hogy ez volt a gond, de most du. pár perc NFSMW után stand-by fagyás ill. VPU recover jött... ha tényleg a táp lesz, el nem tom képzelni, hogy hajtott meg ez a táp a PH-s Chieftec Maestro tesztben egy P4 D830-at X1900 XT-vel  :confused:

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.