Idézet: Balin - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 19:44
Na most van tele a tök..m ! 26 x telepítem a debian 4.r01-et. Nem hajlandó elindulni. csak anyit a gépröl, hogy kb 1 millás volt, a proc p4 quad. Gondolhatod, hogy a legtöbbet tudja. Ezt nevezetiek Ti operációs rendszernek ?? Ez egy kalap szar nem opr. Ha nem tudják lekezelni a legmodernembb hardvert minek adnak ki új verziókata. Elvárják, hogy mindenki ezt használja ? Nem tudnak egy épkézláb oprendszert összehozni ? Akkor ne próbálkozzanak !! Én nem vagyok M$ hívő, de ez már túlzás amit a Linux csinál
Na hirtelen felindulásból enyit
Balin
Egy millás gép mellé nyugodtan megveheted a Windows XP-t (belefér a költségkeretbe), valamint a gépbe egy floppyt, mert a sata drivrt nem tudod anélkül benyomni az XP alá. Persze ez természetes, és senki nem anyázza ezért a Windowst, elvégre valahol le van írva, hogy így kell.
Én nem várom el, hogy mindenki ezt használja, pl. marhára nem szeretném ha te (vagy a hozzád hasonló hozzáállásúak) linuxot használjanak. Van, akinek nem jön be, miért használja? Van, aki hülye hozzá, annak meg vétek a kezébe adni.
És egy oprendszer feltelepítését elsősorban olyan emberre kell(ene) bízni, aki ért hozzá.
További hozzászólásokat nem ebbe a topicba kellene írni ezen témában.

Súgó
A téma zárva.