Idézet: Samuraj - Dátum: 2009. febr. 26., csütörtök - 22:42
http://cgi.ebay.com/AMD-K6-III-450ACZ-Sock...%3A1%7C294%3A50
Sok nem választja el az 550-es nagytestvérétől. Azt meg kétlem, hogy 600-on simán mennének, az enyém se megy. Ami abban nyílvánul meg, hogy a jelenlegi videokártyával bizonyos játék közben (már nem emléxem pontyosan) lefagy. Egy másik videokarival bírta. Ahhoz meg drága, hogy felelőtlenül tuningolgassa az ember fesz emelés stb. A 10dollárossal már bátrabban lehetne játszani.
A fickó valóban drágán adja a cuccokat jelenleg, de biztos felülről közelíti az árat hogy a lehető legtöbbér menjen el. 3 éve még bőven 100 fölött mentek ezek a procik és sok volt belőle. A 450-es sem volt tízdolcsi. Na de nem azért szereztem, hogy kapkodva megszabaduljak tőle, csak úgy vagyok vele, hogy nem is ragaszkodom hozzá, ha jó árban elmenne. Az lehet hogy ennyiért nem veszik meg, de amit ajánlani akartak elsőre, az háromezer forint volt csak a prociért és most konfigban is odamondják hogy a nullát le kéne csapni a végéről. Tizedéért meg nyílván nem adom. Egy műértő ember jegyezte meg eddig, hogy még így is olcsón kínálom. És minél tovább várok annál többet fog érni. A régi spectrumok és commodorok is kezdenek már tekintályes összeget képviselni, de az amiga holmik is igen szép áron mennek (a500-as tízezer fölött). Hiába nem lehet semmire használni a mai világban.
Elég szépen letöri az árakat, amikor piacra dobják az itt-ott nagy tételben porosodó NOS (New Old Stock) procikat. A 450-es K6-III-asok árát is ez vihette le. Változatlanul azt mondom, hogy nagyon drágán akarod eladni az 550-esed, bár háromezernél picivel tényleg többet ér. Jelen álapotok szerint nem sok esélyt adok arra, hogy belföldi vevőt találj neki.
Ami a régi gépeket illeti: a Speccyk állapottól és kiegészítőktől függően 7.000 és 15.000 forint között mennek. A C64-esekkel Dunát lehet rekeszteni, 3.000-ért se nagyon viszik a csóré alapgépeket. Amiga megint állapotfüggő, én vettem már A500-ast 3.500 alatt is. Olyan is volt.

A jó állapotú gépek 8.000-9.000 körül szoktak elkelni.
Ami meg a használhatatlanságot illeti, arról Penyus tudna mesélni, hogy mi mindent lehet pl. egy XT-vel művelni.

De hallottunk már A1200-essel netező emberről is.
... a trip back in time is all I need ...