Idézet: Sparow2 - Dátum: 2011. 07. 09. 16:54
Hogy a pöcsbe lehet venni X millióért valamit, úgy hogy azt se nézem meg, hogy egyáltalán a magyar szabályoknak megfelel-e?
A kutya se nézett utána, különben hamar kibukott volna, hogy erre hiányzik a szabály.
Ezért van az, hogy aztán lehet farigcsálni, hogy valahogy jó legyen, vagy ha annyira nem felel meg, akkor lehet pereskedni és visszakövetelni az árát, hogy én nem is ezt akartam.
Ui: nem csak ez az egy dolog, mert egyszer tévedhet bárki. De a BKV-nál mindig ez megy, ha vesznek valamit. A metró nem olyan, a kombínókkal mit szenvedtek, stb. Pedig csak annyit kéne tenni, hogy akinek az a dolga, az utánanéz, hogy ez ide jó lesz-e, vagy ha nem, akkor mit kell változtatni rajta, és kivitelezhető-e. Ráadásul nem 2 ft-os holmik.
Ó. Tehát az UV villamosok után most a Ziu trolik lettek a célpontok? Hosszú évek óta magyarázzák, hogy ki lesznek vonva végleg, és az egész magjaként (ritka, nagy szó!) típusazonos flottát alkotnak (kivéve az Ikarus régi és új trolik) a most már harmadik féle kóperáációban, még talán mindig részben magyar vonatkozásban gyártott Ganz/Solaris/Skoda trolikkal. Miután ezzel egész jól haladunk és bár jól csúszva, de csökken a Ziuk száma (ezekkel is úgy járunk, mint a 2-es metró szerelvényeivel, az újak eljövetele miatt szartak rájuk, most meg hirtelen nagyon hiányzik az emiatt részben jól elmaradt karbantartás), most kitaláljuk, hogy kell nekünk egy újabb, tökmás típus, de persze használt, hagy járjunk úgy vele, mint a Volvokkal, legyen egy újabb, kisszériás típus, amihez senki sem ért. Kérdem én tengermély tisztelettel, mi a baj a Skodás ütemtervvel, és miért nem jó most nekünk a szép, új, kicsit magyar trolibusz és a fokozatos, tervszerűhez közel-távol típuscsere?

Súgó
A téma zárva.