Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 14:35
Ez nem az Atom hibája, hanem a HW-es gyorsításokkal gyengén megeresztett 945Gc-é. Pont az a baj, hogy a megjelenítésért felelős dolgokat CPU-ra akarjuk ruházni. Szerintem az Intel részéről van itt valami szándékosság, pont egy nagy fogyasztású, és elavult hidat tesznek mellé (abszurd: a 945GC többszörösen fogyaszt többet a CPU-nál.. LOL ), mikor jobb is akadna, pont egy fogyasztásorientált CPU emllé illene Centrino platformot rakni, erősebb VGA-val és teszek rá egy százast, hogy nem a CPU lesz gyenge pont és sejtem, hogy az Intel sem akarna a jelenleg futó alsóházi mobil/asztali platformoknak konkurenciát állítani az Atommal. A 120 ezres műanyaghulladékban sajnos ugyanúgy gyenge pontok maradnak ezek a képességek, a piacon még sok helyen fellelhető Celeroncs-M-es dolgokról nem is beszélve (halkan megjegyzem, az én netezős gépem egy celeron M340, 533-as FSB-re tornázva, i915-ös VGA-val és ezen a gépen CnC Generals-t tolok, az Atom nem kicsit erősebb ennél..Egyedül HD-t nem nézek rajta, de weboldalakra rakott HD anyagok ritkán okoznak akadós gondokat, ez az egyetlen gyengéje, írom ezt azért, mert van hova nyúlni tapasztalatért..), az CPU szinten sem tud az Atommal nagyon élre kelni.

Súgó
A téma zárva.