Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 18:38
nem azert mondtam, hanem hogy tudd, van meg esely!
Idézet
Azt mondod, nem erősebb? :confused: Akkor gyengébb, vagy egy szintben van esetleg a teljesítményük? (Nem mindegy, hiszen az energiatakarékosság egyértelmű előny.)
Szerk.: Itt az IPON tesztjében azt írják,
teszt??? en egy reklamcikket latok csak!

ugye nem gondolod, hogy az ujabbat nem a "reginel 100x szebb, okosabb" jelzovel fogjak illetni?!?
mert tesztelni ezt nem teszteltek. a kerdesre egyebkent nem egyszeru valaszolni, leven ket nagyon kulonbozo architekturarol van szo: kulonbozo feladatokban kulonbozokeppen teljesitenek. multimediaban (=videolejatszas) az Atom hatarozottan jobb. altalanos office feladatokhoz mar nem feltetlenul. keress rendes teszteket, es azzal a szempontrendszerrel nezd, ami Teged erdekel, ha kivancsi vagy a valaszra.
Idézet
Itt most nem feltétlenül előírásra, törvényre gondoltam, hanem a gyakorlatra.
en is a gyakorlatra mondtam, hogy meg nem hallottam ilyenrol. persze lehet, hogy van, szoval en is varom, hogy valaszol-e valaki a kerdesre.
Idézet
De elég szomorú, ha nem evidens a garanciális időn belül meghibásodott termékek cég általi szervízbe szállíttatása. (Anno pl. az iiYAMA monitorra ilyen garancia volt. Háztól-házig hozta a cég, ingyen.)
azert az eleg nehez!! emiatt is.
Idézet
De ha nem is a teljes garanciaidőre terjesztik ki... a 3 napon belüli meghibásodásra mindenképpen ki kellene az összes rendelhető termékre terjeszteni.
3 napon beluli meghibasodas mar nincs a torvenyekben. de van egy jo hirem, a webshop-ban vasarolt termekre penzvisszafizetesi garanciat kell adjon a kereskedo, es meg indokolni sem kell. (ha jol emlekszem.) talan nem is 3, hanem 8 nap? viszont gyanus, hogy a szallitas a vevot terheli.. meg kell nezni a bolt felteteleit, illetve a vonatkozo torvenyt.