Idézet: Warton - Dátum: 2011. 09. 22. 17:52
Van egy ilyen készüléked és tőlünk kérdezed, hogy szar-e?
Már bocsánat, de miért baj az, hogy érdeklődöm ezügyben?
Azért vette meg mert a konfgurációjához képest nagyon jó áron volt, oprendszerrel együtt 146ezer, 500 gb vinyóval,4gb ddr3 rammal, és corei3 380m 2.5 ghz procival,meg több helyen is olvastam, hogy lenovo minőségi laptopokat gyárt. Csak az általunk kiszemelt modellnél (z460a) nemigazán találtunk olyan részletesebb tesztet az interneten,ezért is gondoltam, hogy itt érdeklődöm. Nem hittem volna, hogy emiatt kiborul a bili egyeseknél

Elnézést, ha modortalan voltam az imént.
Amúgy meg utolsó darab volt a boltban és mivel már kifutott modell,ezért a gyártó már nem szállít viszonteladóknak ebből a szériából. Így hát lecsaptunk az utolsó darabra,amíg még megvolt a raktáron.
Leginkább arra lettem volna kíváncsi, hogy akinek van már jóideje (1 éve akár) ilyen z360 vagy z460as modell, hogy van vele megelégedve?
Személyes tapasztalataim: Nagyon jól szellőzik, alig melegszik, billentyűzete kényelmesen használható, egérnél nálam túl puha a 2 gomb,de meg lehet szokni. Aksija olyan 3-4 órát bír ki wifivel,de leginkább hálózati áramkörről működtetjük. Teljesítményére nincs panasz, integrált geforce 310m videokarija lazán lejátsza gond nélkül az 1080p full hd filmet is, játékra meg egyáltalán nem használja a párom. Hdmi csatlakozóját még nem próbáltam,hogy normálisan átviszi-e az adatot a tv-be(mer hogy ami náluk van tv azon is van hdmi csatlakozó). Egyetlen kellemetlenség van viszont, hogy biosban a videokártya memóriafelhasználását nem tudom beállítani, hogy csak a saját 512 mb dedikált memóriáját használja.
Szerkesztette: indipendent 2011. 09. 22. 20:04 -kor