Idézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 12. 20:34
Linket tudsz adni? Amit én találtam, ott csak HDD-s volt...
Amúgy a szervizben azt mondták, hogy kb. megfőtt a 2540. És hogy kb. márkától függetlenül ebben a méretben minden megfő, ha ki van hajtva!

Nekem egy Win 7 alatt egy virtuális Win 7 is ment, folyamatosan 4-6GB volt a RAM terheltség és 20-40% a CPU használat, annyi program futott...
Szóval lehet, hogy az ultrabook kategória ezt nem bírja (mert a fizikai méretek miatt pici venti megy csak bele és pici hűtőborda)...

Dell E6220
Az tény, hogy a sub kategória nem pont erre van...

A spec. alapján látom ugyan a HDD opciót, de amikor mi pályáztattuk, akkor az összes importőr közölte, hogy nem tudnak hozni hdd-s verziót. Mondjuk 80$ volt az SSD felár, szóval nem is akartuk. Már kint van a felhasználóknál nem kevés, köztük rengeteg a kijáró mérnök is, meg olyanok, akik extrém idióta módon használják, de eddig semmi probléma velük.
A 2540-ből HP-ra tippelek. Azokról csak annyit, hogy ha ez volt az Elite sorozat, akkor soha nem akarom megtudni, hogy milyen az alacsonyabb kategóriája. Éppen most cseréljük le szinte az összes HP-t Dell-re, mert azokkal csak a szopás volt. Volt olyan 2540 sorozat, amit ha egy bizonyos ponton fogtál, akkor újraindult, meg hasonlók. A 6910/2510-es széria óta volt nálunk HP, de inkább elkezdtük lecserélni mind a 400-at, mert annyit nem ér az egész, hogy szopjanak vele a felhasználók. Ja és még annyit, hogy a HP-nál még az öt éves T43/T60 is megbízhatóbban működik mind a mai napig...
J
szerk: helyesírás
Szerkesztette: Jcage 2012. 03. 13. 10:18 -kor
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."