Idézet: Samott - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 11:32
En nem dolgozok allami tisztsegben, es eddig meg minden kormanyzat alatt ezt tartottam az allamrol. (megjegyzem, hogy abszurd ami ebben az orszagban, ebben a temakorben folyik pro es kontra)
Ezt ma olvastam, nagyon jol osszefogalja a kerdest: "Nem vonatkozik rá a verseny, tehát nem vonatkozik rá a verseny által kikényszerített gazdaságosság sem. Ennyi."
Samott
Te samott, nemtudom hogy hol szeded ezeket össze, vagy hol élsz te mondd, a Holdon?

Érdekes az állami tulajdonú MOL-t megéri az ugyancsak Álllami tulajdonú OMV-nak felvásárolnia. Az ugyancsak állami tulajdonú Gazpromnak megéri beszállni a magyar tárolópiacra, sőt a kiskereskedelembe is,
nesze még nyitottam róla topikot is. A régiós verseny miatt a magyar állam kénytelen volt ÁFÁ-t csökkenteni és ugyanez a régiós verseny kényszerítette ki a mostani adócsökkentési csomagot. A verseny okozza, hoggy a befektetők elfordulnak az országtól 3. hete esik a tőzsde, az MNB hitele megyengült és a befektetők kormányprogramba vetett bizalma is miután kijöttek a 07q4-es adatok, sőt átértékelték az eddig enyhén pozitív képüket. A verseny folyománya az is, hogyha hülye és mohó az állam, akkor a kkv szektor kivándorol romániába, szlovákiába - az emberek szlovákiában vesznek gépkocsit, DVD-t. mindez 14%-os 07q4 gazdasági növekedést okoz szlovákiában, és 0.3%-ost magyarországon.
szóval gondolkozz el azon, hogy a mantrázóknak hiszel, vagy a szemednek...
Szerkesztette: SFIJ 2008. 02. 16. 13:31 -kor