HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (415 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC IV. Értékeld a témát: ***** 8 szavazás

#8161 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 04. 30. 06:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 04. 30. 01:52

Az egészet a Yuri gyerek kezdte a back from the old country kezdetű felütéssel, mintha fontos lenne. Valóban, a kozákokat az ügyvédfazon hozta képbe. Azt nem értem, hogy az egész ukrán vonalat miért kellett erőltetni, ha egyszer úgyis megölik. Lehet később még ez fontos lesz a nézőnek.

Lehet. Amúgy tényleg nem úgy szólt hozzá, mint aki mindjárt ledobja, szóval lehet, hogy csak félrevezetés. De lehet, hogy később visszajön.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8162 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 05. 01. 16:22

13 Reasons Why

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2017. 04. 24. 19:49

Kiraly, orulok, hogy "tetszik" (nehez ilyet mondani egy ilyen sorozatra de biztos erted mire gondolok).

Majd ha az utolso es utolso utanit is megnezted irj, hogy milyen volt. Szerintem jo lezaras volt.

Értem.
Szerintem is jó volt.

A probléma, sajnos, aktuális.
(Van ismeretségi körben alsós kisiskolás, akinek nem volt mobiltelefonja és ezért osztálytársai kutyának tituláltak, mondván, hogy csak a kutyáknak nincs.
És, persze, az se mindegy, hogy milyen.)

A történet nincs túlbonyolítva, de a felborított idősík végig a 13 részen fenntartja az érdeklődést.
A karakterek elég erősek, jól eltalálták, hogy egyrészt archetípusosak (pl. menő csapatkapitány, a félénk jó srác, a lúzer), ugyanakkor mégsem klisések, nemcsak nevük, személyiségük is van.
Nem mellesleg, a zenék remekek.

Spoiler

Persze, abba, hogy tetszett, belejátszhatott, hogy ezen keresztül meg/újra lehetett élni a középiskolai érzéseket - ha pozicionálnom kéne magam, valahol Clay és Alex közé tenném, így, ha pedig választanom kellene/lehetne, leginkább egy "unhelpful Yoda" lennék...Kép

Szerkesztette: scaurus 2017. 05. 01. 16:24 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#8163 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 01. 18:04

Orulok, hogy jol eltoltott 13.5 ora volt. :up: Remelem, hogy sokan tanulnak belole valamit.

Engem sajnos kozelebbrol is erintett a tortenet ugyanis egy gimis osztalytarsam ongyilkos lett.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#8164 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 05. 06. 19:50

13 Reasons Why

Üzenet megtekintéseIdézet: Boba - Dátum: 2017. 05. 01. 19:04

...
Engem sajnos kozelebbrol is erintett a tortenet ugyanis egy gimis osztalytarsam ongyilkos lett.

Azért ez egy kicsit más kontextus, mint az átlag nézőé.Kép

Egy felnőtt családtagom reakciója a sorozatra viszont meglepő volt: ha ezek annyira hülyék, hogy a tök normális szülőkkel nem kommunikálnak, akkor pörögjenek csak a hülyeségükben, oszt' ha annyira futja, hogy öngyilkosok lesznek, így jártak.
Ebben is van valami.

Ami érdekes: mindenféle infók keringenek egy esetleges második évadról.
Pl.:
popbuzz.co.uk/tv-film/news/13-reason-why-season-2-release-dates-cast-trailers/

Ami bosszant, és újabb lépés a z( illegális) letöltés felé: az amazon-on régió korlátos az original soundtrack (a score-t már nem is néztem) .mp3 vásárlása, hogy mi a tökömé', azt, nyilván, senki nem tudja.
(A Spotify-on, oké, ott van a soundtrack is, a score is, meg néhány felhasználói lejátszólista, csak sem az erősítőm, sem a(z okos) bluray lejátszóm nem támogatja a Spotify-t, így a legjobb az, ha a Spotify-t elindítom a mobilomon, képernyő tükrözéssel (screen mirroring) átküldöm a bluray lejátszóra, ami az erősítőre...)

MÁS.
Mostanában rákaptam a kissé-tinglitangli Miss Fisher-re és Murdoch nyomozó rejtélyeire...

Illetve várom, hogy Az amerikai istenek (American gods) befejeződjön és egybe megnézzem...
sorozatjunkie.hu/tag/american-gods/

Szerkesztette: scaurus 2017. 05. 06. 19:52 -kor

#8165 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 06. 19:56

Ja Fargo, ez a rész se volt rossz, bár kicsit chilles volt az előző kettőhöz képest :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8166 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 07. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2017. 05. 06. 20:50

13 Reasons Why

Azért ez egy kicsit más kontextus, mint az átlag nézőé.Kép

Egy felnőtt családtagom reakciója a sorozatra viszont meglepő volt: ha ezek annyira hülyék, hogy a tök normális szülőkkel nem kommunikálnak, akkor pörögjenek csak a hülyeségükben, oszt' ha annyira futja, hogy öngyilkosok lesznek, így jártak.
Ebben is van valami.

Ami érdekes: mindenféle infók keringenek egy esetleges második évadról.
Pl.:
popbuzz.co.uk/tv-film/news/13-reason-why-season-2-release-dates-cast-trailers/

Ami bosszant, és újabb lépés a z( illegális) letöltés felé: az amazon-on régió korlátos az original soundtrack (a score-t már nem is néztem) .mp3 vásárlása, hogy mi a tökömé', azt, nyilván, senki nem tudja.
(A Spotify-on, oké, ott van a soundtrack is, a score is, meg néhány felhasználói lejátszólista, csak sem az erősítőm, sem a(z okos) bluray lejátszóm nem támogatja a Spotify-t, így a legjobb az, ha a Spotify-t elindítom a mobilomon, képernyő tükrözéssel (screen mirroring) átküldöm a bluray lejátszóra, ami az erősítőre...)

MÁS.
Mostanában rákaptam a kissé-tinglitangli Miss Fisher-re és Murdoch nyomozó rejtélyeire...

Illetve várom, hogy Az amerikai istenek (American gods) befejeződjön és egybe megnézzem...
sorozatjunkie.hu/tag/american-gods/

Murdoch-t asszony is nézte, szerette is, amit láttam, az nekem is tetszett.
Párhuzamosan nézte a Kisvárosi gyilkosságokkal (Midsumer murders), az sem rossz, bár a főszereplő pár évadonta cserélődött, az utolsó nekem nem volt túl tetszetős.
KomposztWC

#8167 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 07. 19:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 05. 06. 19:56

Ja Fargo, ez a rész se volt rossz, bár kicsit chilles volt az előző kettőhöz képest :)

Inkább filler résznek mondanám a 3×03-at, de nem volt rossz, szokáshoz híven igényesen meg volt csinálva, kifejezetten tetszett az a robotos, sci-fis körítés.

A Better Call Saul 3×04 is kicsit laposabb rész volt ezúttal, de továbbra is igényes, tartja azért a szintet, szépen, komótosan haladt a történet, nem egy kapkodós sorozat, a Breaking Badnél is alaposabb. Plusz még néztem mellé tegnap Continuum 2×08-at is, az is szokásos részt szállított, persze az kategóriákkal gyengébb sorozat azért az előbbi kettőnél.

Ha minden igaz, ma este belekezdek a 13 Reasons Whyba, majd meglátom olyan jó-e, mint mondják. Csak a trailerét láttam, az nem tűnt rossznak. Előtte még benyomatom a The Big Bang Theory 10×23-at és a Supernatural 12×20-at, még nézek ilyen szarokat.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#8168 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 05. 08. 20:52

Elkezdtem nezni a The Handmaid's Tale-t .
Kelloen nyomaszto disztopia, egyelore lapos (sot klisekkel teli) tortenet, helyenkent kifejezetten pocsek szineszi es rendezoi munka, gyonyoruen fenykepezve.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#8169 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 05. 08. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Grillo - Dátum: 2017. 05. 07. 14:26

Murdoch-t asszony is nézte, szerette is, amit láttam, az nekem is tetszett.
...

Én csak időnként nézek egy-egy részt, most rákerestem, nem gyenge:

- Murdoch Mysteries 10 évad (eddig 150 epizód)
- Murdoch Mysteries: Nightmare on Queen Street 1 évad (6 epizód)
- Murdoch Mysteries: The Murdoch Effect tv-film
- Murdoch Mysteries: The Curse of the Lost Pharaohs 1 évad (13 epizód)
- crossover a Republic of Doyle sorozattal
- megjelenés a Royal Canadian Air Farce [sic!] sorozatban.

A crossover:

A 7. évad 8. részét, melynek eredeti címe "Republic of Murdoch".
A végén egy gazfickó lóg egy tenger feletti szikláról és felügyelőnk egy Jacob Doyle nevű figurával húzz fel, miközben a gazfickó egy kincses sziget térképét inkább a tengerbe dobja, minthogy megmentői kezébe kerüljön.
Ez így nem túl izgalmas.
DE
Létezik egy Republic of Doyle c. sorozat, amely a napjainkban játszódik és egy Jake Doyle (aki unokája a fentebb említett Jacob-nak) nevű magánnyomozó kalandjairól szól.
Az 5. éved 14. részében, melynek címe "If The Shoe Fits", Jake Doyle összefut egy torontói rendőrrel, Bill Murdoch-kel (aki unokája a fentebb említett William-nek) .
Az epizód végén egy gyanúsított lóg ugyanazon a sziklán, s miközben felhúzzák, az is eldob valami kincset.
Bill Murdoch megkérdezi Jake Doyle-t: "Csak képzelődőm, vagy tényleg olyan mintha ezt már csináltuk volna korábban?"
Doyle válasza: "Nem tudom. Talán egy másik életben, haver."

Mondjuk az fárasztó, hogy a Murdoch a 2. évad 5. részében (napokban láttam) egy parkban(!) majdnem megfekteti a doktornőt, oszt' még szenvelegnek évadokkal később is.
(Mondjuk az is egy crossover lett volna, ha Murdoch a Union Jack Gumitársaság által gyártott "egészségügyi eszközzel" készült volna - ahogy nem készült...)

Szerkesztette: scaurus 2017. 05. 08. 21:11 -kor

#8170 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 08. 21:48

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2017. 05. 08. 22:11

Én csak időnként nézek egy-egy részt, most rákerestem, nem gyenge:

- Murdoch Mysteries 10 évad (eddig 150 epizód)
- Murdoch Mysteries: Nightmare on Queen Street 1 évad (6 epizód)
- Murdoch Mysteries: The Murdoch Effect tv-film
- Murdoch Mysteries: The Curse of the Lost Pharaohs 1 évad (13 epizód)
- crossover a Republic of Doyle sorozattal
- megjelenés a Royal Canadian Air Farce [sic!] sorozatban.

A crossover:

A 7. évad 8. részét, melynek eredeti címe "Republic of Murdoch".
A végén egy gazfickó lóg egy tenger feletti szikláról és felügyelőnk egy Jacob Doyle nevű figurával húzz fel, miközben a gazfickó egy kincses sziget térképét inkább a tengerbe dobja, minthogy megmentői kezébe kerüljön.
Ez így nem túl izgalmas.
DE
Létezik egy Republic of Doyle c. sorozat, amely a napjainkban játszódik és egy Jake Doyle (aki unokája a fentebb említett Jacob-nak) nevű magánnyomozó kalandjairól szól.
Az 5. éved 14. részében, melynek címe "If The Shoe Fits", Jake Doyle összefut egy torontói rendőrrel, Bill Murdoch-kel (aki unokája a fentebb említett William-nek) .
Az epizód végén egy gyanúsított lóg ugyanazon a sziklán, s miközben felhúzzák, az is eldob valami kincset.
Bill Murdoch megkérdezi Jake Doyle-t: "Csak képzelődőm, vagy tényleg olyan mintha ezt már csináltuk volna korábban?"
Doyle válasza: "Nem tudom. Talán egy másik életben, haver."

Mondjuk az fárasztó, hogy a Murdoch a 2. évad 5. részében (napokban láttam) egy parkban(!) majdnem megfekteti a doktornőt, oszt' még szenvelegnek évadokkal később is.
(Mondjuk az is egy crossover lett volna, ha Murdoch a Union Jack Gumitársaság által gyártott "egészségügyi eszközzel" készült volna - ahogy nem készült...)

A szerelmi szál, és a nyújtása a női nézők miatt kellett, asszony is zabálta.
Faszák ezek a háttérinfók, köszi!
KomposztWC

#8171 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 09. 14:51

American gods is érdekes stufa. Két rész van eddig belőle.

Idézet

#8172 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 05. 13. 12:12

No, utánanézve Murdoch-nak, látom, hogy szinte mindegy epizódban valami történelmi, tudományos, popkulturális utalás van.
Pl. The Murdoch Identity c. epizód: Murdoch Bristolban (Anglia) van, emlékezetkiesésben szenved, fogalma sincs ki ő, miért és hogyan érkezett, nincs pénze, és azt sem tudja, hogy miért üldözi két fegyveres...

Más.

A Netflixen elérhető egy újabb Anne Shirley (magyarul: Anna) feldolgozás.
A nagysikerű 1985-ös sorozat után bátorságra vall újabb adaptációt készíteni.

netflix.com/hu/title/80136311

Érdekesség(?), hogy az az R.H. Thomson játssza Matthew Cuthbert-et, aki a Váratlan utazásban a különc feltalálót, Jasper Dale-t alakította.

#8173 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 14. 02:42

Fargo 3×04 kicsit unalmas részt szállított, de az a Varga-csávó megint nagyot alakított. Először hallottam, hogy egy angol anyanyelvű wc-nek (dáböljú szí) nevezi a budit, úgy tudtam, hogy ez water closet elnevezés és a wc rövidítés teljesen kikopott az angoloktól, a többi angolszász országban pedig soha nem is volt ismert.

A Better Call Saul 3×05 szokásos rész volt, de hozta a kötelező szintet, ha lassan is, de a történet haladt előre. Nyilván a lassúsága miatt, amit múltkor is írtam, nem ajánlott a pörgős sorozatok kedvelőinek, amúgy nagyon jó sorozat.

A 13 Reasons Why 1×01-be belekezdtem végre. Nem volt rossz, de nem annyira nagy szám, mint amennyire mindenki isteníti. Azért kíváncsi vagyok mi lesz a kazettákon. Ezt az amerikai tinik szerelmi élete (mert tanulniuk nem kell, más dolguk meg nincs) témájú műfajt eleve nem szeretem, de a megvalósítás azért van olyan szintű, hogy ne kaszáljam még. Néhány facepalmot azért benyomtam, tipikus amerikai sorozat, tele reklámmal, Sony walkman, Macbook laptop, de a telefonon az üzenetküldő is mintha Facebook Messenger-klón lett volna, meg ez a lovestory erőltetése tipikus amerikai mentalitás, szinte egyik filmből vagy sorozatból sem tudják kihagyni. Ezekről a csöpögős és reklámozós f***ságaikról leszokhatnának, unalmas és gáz is.

A Continuum 2×09 szintén szokásos volt, de sajnos szemmel láthatóan, egyenletes ütemben csökken a minősége a sorozatnak, már aggasztó, mi lesz a 4. évadra. Vagyis lett, rég lement már, de csak nem régóta nézem. Anno sem kapott túl jó kritikákat, így el sem kezdtem akkor, csak miután a Netflix felhozta a kanadai sorozatok listáján. Ezek a sorozatok a szombati sorozatok nálam (kivéve a 13 Reasons).

Melóba ingázás közben Friends megy, most kezdtem a 3. évadot. Gyorsan haladok, általában kettesével nézem. Alap sorozat, mellényúlni nem lehet vele, bár szerintem nem annyira zseniális, mint túlhájpolják. Persze mindenki ismeri, nem kell senkinek bemutatni, láttam már, sok részt többször is, de csak magyar szinkronnal annak idején.

Vasárnapra is megvan a szokásos adag, The Big Bang Theory 10. évad zárója, Supernatural 12×21, ezeket mindig vasárnap nézem, kivéve, ha épp kihagynak egy-egy hetet. Brooklyn 99 4×15-öt is megnézem, ha marad rá idő, azzal kicsit lemaradásban vagyok.

Szerkesztette: Raynes 2017. 05. 14. 02:43 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#8174 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 14. 05:59

Continiuum elkopott. Eleje nekem is tetszett, de egyre szarabb lett.

Idézet

#8175 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 05. 20. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2017. 05. 13. 13:12

No, utánanézve Murdoch-nak, látom, hogy szinte mindegy epizódban valami történelmi, tudományos, popkulturális utalás van.
Pl. The Murdoch Identity c. epizód: Murdoch Bristolban (Anglia) van, emlékezetkiesésben szenved, fogalma sincs ki ő, miért és hogyan érkezett, nincs pénze, és azt sem tudja, hogy miért üldözi két fegyveres...
...

Ehhez képest az epizód magyar címe: "Ki vagyok én?"...

#8176 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2017. 05. 21. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2017. 05. 13. 13:12

...
A Netflixen elérhető egy újabb Anne Shirley (magyarul: Anna) feldolgozás.
A nagysikerű 1985-ös sorozat után bátorságra vall újabb adaptációt készíteni.

netflix.com/hu/title/80136311
...

Jobb dolgom nem lévén, belekukkantottam.
Nem az eredeti minisorozatot másoltak, ugyanazt az alaptörténetet mesélik (állítólag hű(ebb)en az eredeti könyvekhez), de, természetesen, nem értek a végére - hiszen ma már mindennek több évadosnak kell lennie.
(Ahogy utánaolvastam, nagy nézettsége nem volt, talán a Netflix még egy évadot megcsinál akkor is, ha a CBS már nem akarja.)

A főhősnő csúnyácska, de kedves lyány, nem epigonja a korábbinak.
Amennyit láttam belőle, jóval sötétebb hangulatú, mint az 1985-ös idilli sorozat, feltűnik az árvák mostoha sorsa, a zárt közösségbe való érkezéskori támadás.
Továbbá, enyhén neofeminin (bármit is jelentsen ez a szó): felmerül a nők szerepe a háztartásban, az oktatáshoz való hozzáférés lehetősége, a szüfrazsettek, az, hogy a nők menstruálnak, továbbá, hogy a gyerekcsináláshoz nem kell szerelem, csak egy nő és egy férfi intim viszonya.

Úgy tűnik, hogy ez és a korábbi sorozat jól megférnek egymás mellett.

#8177 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 21. 22:53

A fent nézett sorozataim szokásos részt hoztak megint, egyedül a Fargo laposodott el az utóbbi két részre. Bár a Th1rteen R3easons Why 1×02 is kicsit gyengébb volt. A Supernatural dupla évadzáró epizód még hátra van, bár ettől a gyenge 12. évadtól nem várok sokat, meglepődnék, ha erős befejezése lenne. A TBBT évadzárója viszont tetszett.

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 05. 14. 05:59

Continiuum elkopott. Eleje nekem is tetszett, de egyre szarabb lett.
Ez rossz hír, akkor a lejtmenet folytatódik, ahogy gondoltam.

Üzenet megtekintéseIdézet: scaurus - Dátum: 2017. 05. 20. 09:58

Ehhez képest az epizód magyar címe: "Ki vagyok én?"...
Még jó, hogy mellszobor koma angolul nézi, és nem akad fent a magyar címen.

#8178 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 22. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 05. 21. 22:53

... egyedül a Fargo laposodott el az utóbbi két részre.

:-o Azért most a 3x05 szerintem nagyon rendben volt. A sztori is halad, kuszálódnak a szálak, jó jelenetek is voltak, jó szövegek is voltak, szóval nekem tetszett. :) :up:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#8179 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 22. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 05. 21. 23:53

A fent nézett sorozataim szokásos részt hoztak megint, egyedül a Fargo laposodott el az utóbbi két részre. Bár a Th1rteen R3easons Why 1×02 is kicsit gyengébb volt. A Supernatural dupla évadzáró epizód még hátra van, bár ettől a gyenge 12. évadtól nem várok sokat, meglepődnék, ha erős befejezése lenne. A TBBT évadzárója viszont tetszett.

Ez rossz hír, akkor a lejtmenet folytatódik, ahogy gondoltam.

Még jó, hogy mellszobor koma angolul nézi, és nem akad fent a magyar címen.

Supernatural s12 eleg csalodas. A vege sem jobb. Nem tudom a 13-ban kivel fognak hadakozni...
Azert durva, hogy 13 eve nezem....

Szerkesztette: e-lias 2017. 05. 22. 20:46 -kor

#8180 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 05. 22. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: e-lias - Dátum: 2017. 05. 22. 21:45

Supernatural s12 eleg csalodas. A vege sem jobb. Nem tudom a 13-ban kivel fognak hadakozni...
Azert durva, hogy 13 eve nezem....

Ja, de mit csináljon az ember :)

Ami most nagyon durván bejön, az az American Gods :)

Szerkesztette: JonesC 2017. 05. 22. 21:40 -kor

Idézet

Téma megosztása:

• (415 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.