Viccrovat IV.
Elküldve: 2009. 01. 18. 15:58
- Elnézést, meg tudná nekem mondani, mikor érünk a Victoria állomásra?
- Egy óra múlva, de sajnos a vonat nem áll meg ott! - mondja a kalauz.
- Úristen! Pedig nekem nagyon fontos ügyem van Victoriában, muszáj ott leszállnom!
A kalauz gondolkodik, majd elõáll egy javaslattal:
- Nézze uram! Sajnos nem állíthatom meg a vonatot bárhol, de tudok szólni a vezetõnek, hogy lassítson le. Ketten kilógatjuk, ekkor maga elkezd
szaladni a levegõben. Amikor már elég gyorsan fut, akkor letesszük, így nem fogja magát megütni, mert a sebessége akkora lesz, mint a vonaté.
Így is tesznek. Amikor a vonat Victoria állomáshoz ér, lelassítanak, kitartják az utast, aki elkezd futni a levegõben. Ekkor lerakják, emberünk cipõi füstölnek, de nem esik el. Elkezdi a lassítást, ám az utolsó kocsiból kinyúl egy vaskos kéz és felrántja, a következõ szavak kíséretében:
- Ember, marha nagy szerencséje van, hogy itt vagyok! Nem tudta, hogy a vonat nem áll meg Victoriában?
Elküldve: 2009. 01. 18. 18:43
Idézet: StSanya - Dátum: 2009. jan. 13., kedd - 14:44
Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 14 éves szőke tősgyökeres stockholmi kislány többszörös áttételes anorákban szenved. Apukája, Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az e-mailt és nem törli ki, hanem kinyomtatja és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan nevelőt, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév előtt áll, és ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett az ácsi ABC-ben három darab vajas zsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden - tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született - vörösharántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtő-versenyt. HA VAN SZÍVED, NEM TÖRLÖD KI EZT AZ E-MAILT, HANEM TOVÁBBKÜLDÖD LEGALÁBB HARMINCNÉGY BARÁTODNAK! ! Ugyanis például: - Kovács István csepeli öntőmunkás továbbküldte, ezért másnap nyert a céllövöldén egy piros alapon fehér pöttyös vattamacit. - Szaddám Huszein nem küldte tovább, le is rohanták Irakot. - Kovács Hajnalka nem küldte tovább, az öngyújtójával tök véletlenül leégette a haját, majd elesett és eltört huszonhárom csontja, később pedig levágta a lábát a villamos, fél szemét kicsapta a saját melltartópántja, mire az egyik melléből kiesett a szilikon. Úgyhogy ne törölj, küldj! Köszi a segítségeteket!
Elküldve: 2009. 01. 19. 09:30
Néhány napja volt némi munkám a garázsomban. Egy nő bejött és kért tőlem egy hétszáztízes alkatrészt.
Teljesen értetlenül pislogtam rá, nem volt világos, mi a fenét akar.
Kérdeztem: - Hogy néz ki?
Nő : - "Tudod, olyan kicsi izé a motor közepén és 710-van rajta. Sajnos elveszítettem, pedig mindig ott volt és most kellene egy másik!"
Na erre adtam neki egy papírt, hogy rajzolja le, hátha felismerem.
A csaj rajzolt egy kört és beleírta hogy 710.
Frankóra nem tudtam, mit akar, ezért odavittem egy másik autóhoz és megkértem, mutassa meg rajta, melyik a 710-es alkatrész!" :
710-es alkatrész
Elküldve: 2009. 01. 19. 18:42
Nem tudja mire vélni, hogy minden 3-4 percben a fények kialszanak és a tömeg láthatóan ok nélkül boldogan felüvölt és tapsol. Miután meglátják őt, hirtelen elcsendesülnek. Keresi a WC-t de nem találja, végül is megkérdezi a csapost:
"Uram, használhatnám a férfi WC-t?"
Mondja a csapos:
"Sajnálom Uram, de nem ajánlom."
"Miért nem?" - kérdezi a pap.
"Mert a férfi WC-ben áll egy meztelen női szobor amelynek egyetlen ruhadarabja egy fügefalevél."
"Nevetséges, majd élnézek a másik irányba" - mondja a pap és bemegy.
A zene és a tánc újrakezdődik, majd hirtelen a fények megint kialszanak. Hatalmas taps és üvöltözés hallatszik. Mikor a pap kijön körülállják és hatalmas tapsal üdvözlik.
Mondja a csaposnak:
"Nem értem miért ünnepelnek és tapsolnak meg hogy bementem a WC-be?"
"Mert most már maga is közénk tartozik" - mondja a csapos.
"Attól félek még mindig nem értem".
A csapos most már nevetve mondja:
"Tudja, minden alkalommal ha valaki felemeli azt a fügefalevelet, az összes fény kialszik a bárban".
Elküldve: 2009. 01. 19. 19:17
A műtét sikerül, a beteg felépül.Néhány honappal késöbb találkozik az orvossal, aki örömmel
látja, hogy egykori kliense majd kicsattan az egészségtől.
-Örülök, hogy ilyen jól van,!- és most szeretném megemlíteni a pézt,
amit gyógyulása esetén igért korházunknak!
-Pénzt igértem?... Nahát, akkor valoban súlyos beteg lehettem!
-Még félre is beszéltem!
"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"
Elküldve: 2009. 01. 19. 22:20
Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 19., hétfő - 9:30
Néhány napja volt némi munkám a garázsomban. Egy nő bejött és kért tőlem egy hétszáztízes alkatrészt.
Teljesen értetlenül pislogtam rá, nem volt világos, mi a fenét akar.
Kérdeztem: - Hogy néz ki?
Nő : - "Tudod, olyan kicsi izé a motor közepén és 710-van rajta. Sajnos elveszítettem, pedig mindig ott volt és most kellene egy másik!"
Na erre adtam neki egy papírt, hogy rajzolja le, hátha felismerem.
A csaj rajzolt egy kört és beleírta hogy 710.
Frankóra nem tudtam, mit akar, ezért odavittem egy másik autóhoz és megkértem, mutassa meg rajta, melyik a 710-es alkatrész!" :
710-es alkatrész
Szerencsére a kép előtt rájöttem...
| Idézet |
| A kritikára válaszolni gyengeség, szó nélkül hagyni önteltség. |
Elküldve: 2009. 01. 20. 15:03
- Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz?
- Á, dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz.
- Na és?
- Hát tudod, nekem is van egy saját házam, az asszonynak is, meg a gyerekeknek is. Gondolhatod! Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkoznak a gólyával. Megszólítja a ravaszdit:
- Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan?
- Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdőbe, vagyonvizsgálatra.
- És akkor mi van?
- Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is. Gondolhatod! A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi:
- Hát fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs. Az is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is - szóra sem érdemes.
Mire a csiga loholás közben visszaszól:
- Nana gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - mégis miből??!!
Elküldve: 2009. 01. 20. 18:08
Egy nap azonban eltűnt az öregember, és két hétig nem látta az asszony.
Amikor találkoztak, megkérdezte:
- Hol voltál? Úgy aggódtam!
- Nos - mondja az öreg fazon - egy másik öregek otthonába mentem, ahol találkoztam egy asszonnyal, aki ugyanazt csinálta velem, mint te.
Erre begurult az öreg hölgy, és így szólt:
- Miért, mije van neki, ami nekem nincs?
- Parkinsonja.
Elküldve: 2009. 01. 21. 16:28
Azt mondta ne aggódjak, nem lesz gáz...
Elküldve: 2009. 01. 21. 17:05
A nő egy darabig tűri, majd elmegy a főnökéhez, s elmesélve az atrocitást, feljelenti az illetőt szexuális zaklatásért. A főnöke erre megkérdezi:
- Miért akarja feljelenteni? Ez azért nem olyan súlyos dolog...
- De igen, mert az illető egy törpe és a köldökömig se ér az orra...
Elküldve: 2009. 01. 22. 17:33
- Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem!
Pár nap múlva a temetés után áll a sírnál Kohnné és a barátnője.
Azt mondja a barátnő:
- Ugye, nem voltál olyan hülye, hogy minden vagyonát eladtad,
vettél egy nagy gyémántot, és betetted abba a kis dobozba az urad mellé!?
- Ó, barátném, én mindig engedelmeskedtem az uramnak.
Eladtam minden vagyonát, betettem a számlámra,
írtam neki egy csekket, ha beváltja, beváltja, ha nem, nem...
"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"
Elküldve: 2009. 01. 22. 17:37
Aha. . . úgy tűnik, az elb@szás tündére megint erre járt...
Nem tudom mi bajod, de fogadok, hogy jó nehéz kiejteni.
Mit szólna ahhoz, hogy soha? A soha elég gyors lesz?
Látom, úgy döntött, hogy a nyilvánosan szégyeníti meg önmagát.
Kedvesebb leszek, ha Ön okosabb lesz.
Úgy tűnik, magyarul beszél, de egy szót sem értek belőle.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Kedvelem Önt. Emlékeztet rá, milyen volt fiatalnak és hülyének lenni.
Örökké őrizni fogom az Önről alkotott első, téves elképzeléseimet.
Ön igazolja az idegenekkel szembeni természetes bizalmatlanságomat.
Van elég tehetségem és kreativitásom, csak szarok az egészre.
Már most próbállak elképzelni ragtapasszal a szádon.
Csak mert senki se ért meg, még nem vagy művész.
Az Ön valósága és az enyém közötti bármilyen összefüggés teljesen véletlenszerű.
Sajnálom, de a hatalmamat csak jóra használhatom.
Ez valóban logikusan hangzik. Ideje emelni a gyógyszeradagot!
Ki, én?! Én itt csak szobáról szobára vándorolok.
Elküldve: 2009. 01. 22. 20:28
Az orvos:
- Hát ugye ott van Ádám és Éva, Éva létezéséhez kétségtelenül egy orvosi beavatkozás szükségeltetett, így bizonyára az orvosi szakma volt a legelső szakma.
A mérnök:
- Na jó, de előtte ott volt az őskáosz, amiből lett a föld és az egész mindenség, ehhez pedig kétségkívül mérnöki feladatra volt szükség, tehát a mérnöki szakma volt a legelső.
Az informatikus:
- Na jó, jó, de ki teremtette az őskáoszt!
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s
Elküldve: 2009. 01. 22. 21:56
- Foglalkozása? - kérdi szigorúan a keményebbik rendőr.
- Algebra tanár vagyok! - válaszolja a férfi.
- Ne hazudjon! Olyan nincs is! - mondja a rendőr.
A társa oldalba böki:
- Hogy mondhatsz ilyen hülyeséget? Mint ahogy nálunk van alhadnagy, hadnagy, főhadnagy, úgy ott van algebra, gebra, főgebra...
Elküldve: 2009. 01. 23. 07:34
- Köszönöm a segítséget! Megtudhatnám, hogy hogy hívják?
A megmentő nem válaszol, csak egy nagy Z betűt vés a falba. Erre a tanár:
- Köszönöm, hogy megmentett, Egész Számok Halmaza!...
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s
Elküldve: 2009. 01. 23. 07:35
-Képzeld Drágám! Újabban a férjemmel rendszeresen szifilizálódunk, gyakran járunk az Operába. Láttuk a Rizsottót, meg a Pucsi Tócsáját. Tegnap is ott voltunk. Fantasztikus volt, ahogy felhördültek a kulisszák, előlépett a terrorista és elénekelte a nagy ármádiát. Kiváló helyünk volt, egészen elől ültünk a prostituáltak páholyában. Csak kínos volt, mert egy nő úgy koitált a férjemmel, hogy nézni is kész abortusz volt. Egyébként nagyon csinos voltam. A vadonatúj linóleum ruhám volt rajtam, elöl hátul passzírozva és mélyen deportálva. S a kezemben egy csokor radiátor is volt.
- Drágám! Úgy gondolom, hogy néha kevered az idegen szavakat. A radiátor az nem virág, hanem egy fűtőtest, amit egy angol mérnök menstruált a tizennyolcadik században...
Elküldve: 2009. 01. 23. 11:11
Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 22., csütörtök - 21:56
Alhadnagy az pont nincs...
Elküldve: 2009. 01. 23. 11:22
Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2009. jan. 23., péntek - 10:11
Tényleg?
Elküldve: 2009. 01. 23. 11:30
Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2009. jan. 23., péntek - 10:11
Nincs?!

Súgó
A téma zárva.