Viccrovat IV.
Elküldve: 2008. 05. 06. 12:28
- Apu, mi az a bordélyház?
Apjában megáll az ütő, gondolkozik, majd végül így válaszol:
- Az egy olyan hely, ahol pénzért szeretetet lehet kapni.
Pistike másnap el is megy a bordélyházba, ahol a madam fogadja...
- Csókolom, apukám azt mondta, hogy itt pénzért szeretetet lehet kapni!
A madam egy kicsit meglepődik, de mivel elküldeni nem akarja ad neki palacsintát, amit Pistike meg is eszik.
Este újra együtt a család, vacsoráznak.
- Képzeld apu, voltam bordélyházban.
- És? - kérdi az apja rémülten.
- Hát, hárommal elbírtam, a negyediket meg szétteríttem és kinyaltam.
"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart
Elküldve: 2008. 05. 06. 17:46
Idézet: Ndrew - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 21:05

én kérek elnézést

A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!
Elküldve: 2008. 05. 06. 19:03
Két egymás melletti borbélyszékben borotválkozik Kohn és Grün. Amikor Grünnel végez a fodrász, udvariasan megkérdezi:
- Kölnit parancsol az arcára?
- Elegem van a maguk kölnijéből! Valahányszor bekennek vele, otthon a feleségem mindig azzal fogad, hogy "fiacskám, már megint olyan illatod van, mintha a BORDÉLYHÁZBÓL jöttél volna".
Közben Kohn borotválkozását is befejezi a borbélya. Azt is megkérdezi:
- Parancsol kölnit?
- Nekem adhat - mondja flegmán Kohn - az én feleségem nem tudja, milyen illat van a bordélyházban!
"Mert ahogy te szeretsz,úgy szeretnek mások,
Úgy lesz ellenséged,úgy lesz jó barátod"
Elküldve: 2008. 05. 07. 07:36
Hol volt, hol nem volt, a plusz végtelenen innen, de az x-y koordináta rendszeren túl, egy egységsugarú kör belsejében éldegélt az öreg Háromszög. Ennek az öreg Háromszögnek nem volt egyebe, mint három daliás szöge, név szerint: Alfonzó, Bétamás és Gammatyi. Alfonzó és Bétamás vékonydongájú hegyesszög, Gammatyi pedig daliás derékszög volt.
Amikor az öreg Háromszög érezte, hogy közeledik a nullára redukálásának az ideje, így szólt szögeihez:
- Menjetek kedves szögeim, számegyenest látni!
A jó öreg feltarisznyázta őket hamubasült logaritmussal és néhány soványka pi-vel, ők meg fejükbe nyomták hatványkitevőiket és egy R sugarú nyári napon elindultak szerencsét próbálni.
Mentek, mendegéltek, az egyik koordinátarendszerből a másikba, míg egy hatalmas gyökerdőbe nem értek.
- No itt megpihenhetünk! - mondta Gammatyi.
Mindjárt le is telepedtek az egyik gyökvonás alá, és falatozni kezdtek. Már éppen a hamubasült logaritmus utolsó mantisszájánál tartottak, amikor a bonyolult egyenlőtlenségek halmazából hirtelen előugrott a gonosz manó, a piros sapkás párosfüggvény, a Cosinus.
- Adjatok hamubasült logaritmust! - kiáltotta, de a szögek rá sem hederítettek. Amikor a gonosz Cosinus látta, hogy parancsát nullába sem veszik, kikapta Gammatyi kezéből az utolsó mantisszát, és úgy elszaladt vele, hogy porzott utána a számegyenes. Node Gammatyi sem volt rest, a gonosz Cosinus után eredt. Alfonzó és Bétamás is követte őket.
Futottak árkon-bokron keresztül, nevezetes szorzatokon és gyöktényezős alakokon át, míg egy félelmetes dőlt síkú koordináta-rendszerbe nem értek. Ennek a közepén egy kacsalábon forgó, emeletes tört állt. A Cosinus egyenesen ide menekült, a szögek utána. Kergették a számlálóban, majd a nevezőben, benéztek minden egyenletbe, minden gyökjel alá, kinyitottak minden zárójelet, hiába. Gyönyörű, aranyos megoldóképletek, és bíbor-bársony függvények között rohantak tovább, össze-vissza borogatták a hatványokat és a gyököket. Az egyik gyökjel alatt végre megpillantották az ott lapuló gonosz Cosinust. Gyorsan kiszabadították negatív előjelét, majd megsemmisítették a gonoszt. Ezután sétára mentek a számlálóban, ott megcsodálták a pluszokat és a mínuszokat, a különféle gyökvonásokat és a zárójeleket.
Az egyik szögletes zárójelben megpillantottak egy megkötözött Tangenst, kit azonnal kiszabadítottak. Erre a Tangens így szólt:
- Én vagyok a Tangens király, akinek a birodalma a mínusz végtelentől a plusz végtelenig terjed. Sajnos birodalmamat elvarázsolta a gonosz Cosinus.
Erre a daliás Gammatyi így felelt:
- Felség! A gonosz nincs többé! Megsemmisítettük. Birodalma ismét szabad!
- Haj, lett erre nagy öröm! Tangenskirály a fele birodalmát neki adta a három szögnek, továbbá a három fiút aránypárba állította három lányával nevezetesen: Alfonzó aránylott Amáliához, Bétamás aránylott Beátához, Gammatyi pedig aránylott Cecíliához.
Lett nagy öröm, lett nagy átrendezés. Hét perióduson keresztül és hetedhét számrendszeren át tartott a lakodalom. Ezalatt folyt az osztás, szorzás, négyzetreemelés, míg a fiatalok közös nevezőre nem jutottak. Nemsokára létrehozták a legkisebb közös többszörösüket, és még ma is élnek, ha meg nem haltak.
Vége
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!
Elküldve: 2008. 05. 07. 10:19

<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2008. 05. 07. 11:22
Idézet: EGOKA - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 11:19

Értelmező szótár férfiakhoz
"Horgászni megyek" - Megyek, tökrészegre iszom magam, aztán csak ülök
a folyóparton, miközben a halak azt csinálnak, amit akarnak.
"Ez férfidolog" - Semmilyen racionális magyarázatot nem tudok a
dologra, és neked sincs esélyed arra, hogy felfogd.
"Segíthetek vacsorát készíteni?" - Kefélünk a konyhaasztalon?
"Aha", "Persze, drágám" és "Igen, szívem" - Nem jelentenek semmit,
betanult szövegek.
"Túl bonyolult lenne elmagyarázni" - Fogalmam sincs róla, hogy a
francba működik.
"Lazíts kicsit, túl sokat dolgozol" - Nem hallom a meccset a tévében a
porszívótól.
"Ez érdekes, drágám" - Mi? Még mindig beszélsz?
"Tudod, milyen rossz a memóriám" - Emlékszem az első barátnőm címére,
az összes eddigi autóm rendszámára, de elfelejtkeztem a
születésnapodról.
"Egyszerűen csak eszembe jutottál, és megvettem ezeket a rózsákat" -
Istenem, mekkora dudái voltak a virágárus lánynak!
"Hallottam" - Fogalmam sincs róla, mit mondtál, de remélem, elég
hiteles voltam ahhoz, hogy a következő 3 napban békén hagyj.
"Tudod, hogy csak téged szeretlek" - Már kiabáltál velem párszor, és
nem szeretném még egyszer hallani.
"Nem tévedtünk el. Pontosan tudom, hol vagyunk!" - Senki sem fog élve
látni minket többé.
Elküldve: 2008. 05. 07. 19:02
Sok ember a NASA-nál azt gondolta, hogy ez egy véletlen megjegyzés volt valamilyen rivális szovjet űrhajósra vonatkozólag. Azonban miután leellenőrízték, kiderült, hogy nincs semmilyen Gorsky sem az orosz, sem az amerikai űrprogramban. Az évek során sok ember kérdezte Armstrongot, hogy mit jelent a "Sok szerencsét, Mr. Gorsky!" kijelentés, de Armstrong mindig csak mosolygott. 1995. július 5-én Tampa Bay-ben egy beszélgetés során egy riporter előhozta a 26 éves kérdést Armstrongnak. Ő ezúttal válaszolt. Ugyanis Mr. Gorsky addigra már meghalt, és Neil Armsrtong úgy érezte, hogy most már felelhet a kérdésre.
- Amikor kisgyerek voltam, ez a Mr. Gorsky volt a szomszédunk, és meglehetősen mogorva ember volt. Mindig haragudott ránk, ha átpattant a labdánk az ő kertjébe. Nem mertük elkérni tőle, inkább átosontunk hozzá úgy, hogy ne vegye észre. Egy ilyen osonás alkalmával (nyitva volt a ház ablaka) hallom, hogy Mr. Gorsky éppen orális szexre akarja rábírni feleségét. Mire az asszony: "Tudod, mikor?! Majd ha a szomszéd gyerek a Holdon ugrál!"
(Egyik haverom szerint igaz történet...

Elküldve: 2008. 05. 07. 19:37
Idézet: bega - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 20:02

pedig nem

de ettől függetlenül vicces

papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2008. 05. 07. 20:02
Idézet: The Hitman - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 13:28
- Apu, mi az a bordélyház?
Apjában megáll az ütő, gondolkozik, majd végül így válaszol:
- Az egy olyan hely, ahol pénzért szeretetet lehet kapni.
Pistike másnap el is megy a bordélyházba, ahol a madam fogadja...
- Csókolom, apukám azt mondta, hogy itt pénzért szeretetet lehet kapni!
A madam egy kicsit meglepődik, de mivel elküldeni nem akarja ad neki palacsintát, amit Pistike meg is eszik.
Este újra együtt a család, vacsoráznak.
- Képzeld apu, voltam bordélyházban.
- És? - kérdi az apja rémülten.
- Hát, hárommal elbírtam, a negyediket meg szétteríttem és kinyaltam.
Ezen osztálykiránduláson 17 percet röhögtünk!

Hogy nevezték Hirosimát, mielőtt becsapódott voltna az atombomba?
Hirodimbes-dombos
Szerkesztette: Primary 2008. 05. 07. 20:03 -kor
Elküldve: 2008. 05. 08. 07:33
- Mikor vette észre, hogy beázik? - kérdezi a mester.
- Tegnap este, miután két óráig tartott, hogy megegyem a levesemet.
Elküldve: 2008. 05. 08. 12:02
Idézet: bega - Dátum: 2008. máj. 7., szerda - 20:02
Sok ember a NASA-nál azt gondolta, hogy ez egy véletlen megjegyzés volt valamilyen rivális szovjet űrhajósra vonatkozólag. Azonban miután leellenőrízték, kiderült, hogy nincs semmilyen Gorsky sem az orosz, sem az amerikai űrprogramban. Az évek során sok ember kérdezte Armstrongot, hogy mit jelent a "Sok szerencsét, Mr. Gorsky!" kijelentés, de Armstrong mindig csak mosolygott. 1995. július 5-én Tampa Bay-ben egy beszélgetés során egy riporter előhozta a 26 éves kérdést Armstrongnak. Ő ezúttal válaszolt. Ugyanis Mr. Gorsky addigra már meghalt, és Neil Armsrtong úgy érezte, hogy most már felelhet a kérdésre.
- Amikor kisgyerek voltam, ez a Mr. Gorsky volt a szomszédunk, és meglehetősen mogorva ember volt. Mindig haragudott ránk, ha átpattant a labdánk az ő kertjébe. Nem mertük elkérni tőle, inkább átosontunk hozzá úgy, hogy ne vegye észre. Egy ilyen osonás alkalmával (nyitva volt a ház ablaka) hallom, hogy Mr. Gorsky éppen orális szexre akarja rábírni feleségét. Mire az asszony: "Tudod, mikor?! Majd ha a szomszéd gyerek a Holdon ugrál!"
(Egyik haverom szerint igaz történet...

Városi legenda.
www.radioQ.hu
Elküldve: 2008. 05. 08. 12:13
Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 13:02
egy postal lejjebb is mehettél volna... már ITT is elhangzott..

Szerkesztette: Lilu 2008. 05. 08. 12:13 -kor
Elküldve: 2008. 05. 08. 12:15
Idézet: Harlequin - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 13:02
Csak 3 postot kellett volna visszaolvasni...

Elküldve: 2008. 05. 08. 12:16
Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 13:15

Neked meg egyet

Elküldve: 2008. 05. 08. 19:07
Miért nem lehet fejni az egeret?
Mert nem fér alá a vödör.
Miért nem kék a vakond?
Nehogy összetéveszd a metróval.
Anyuka a kisfiához:
- Gézuka, ne hemperegj a földön!
- De anyu, amióta átment a hugin az úthenger csak így tudok játszani vele.
Szerkesztette: gabor_b 2008. 05. 08. 19:19 -kor
Elküldve: 2008. 05. 09. 07:34
- ???
- Kin-Cset El-Csen.
- Mi az? Kicsi,szürke és nem kap levegőt?
- Egér a Marson.
- Hogy hívják a szétszórt nőket?
- Foszlányok.
- Mit mond az agresszív kiscsibe, amikor kikel a tojásból?
- ???
- CSíííííííííííííííííííííííP!
Elküldve: 2008. 05. 09. 08:26
Idézet: Lilu - Dátum: 2008. máj. 9., péntek - 6:34
- Foszlányok.

Elküldve: 2008. 05. 09. 08:27
Idézet: Lilu - Dátum: 2008. máj. 9., péntek - 8:34
- Foszlányok.
hmm, gyanúsak vagytok dextrose-zal

papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2008. 05. 09. 08:30
Idézet: gabor_b - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 20:07
Idézet
Ez tényleg a viccrovatba való.