Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. ápr. 1., szerda - 9:05
Azon agyalok, hogyan is lehetne komoly kárt tenni valaki vagy valami másban egy bicóval, de tanácstalan vagyok.
Erzsébeti, soroksári ismerőseim szerint arrafelé anyukák előszeretettel sétáltatják kicsinyeiket gyermekkocsival a bicikliúton...
Off:
Nekem egyszer gyalogosan volt egy vérfagyasztó esetem. A Köki felüljárójában a néhai CBA-ban feltankoltam kajával, 2 nagy zacsi puszedlit a kezemben vittem, a jobb vállamon lógott egy középen-csattos aktatáska, Elkanyarodtam balra, amikor jobbről/ hátulról elhúzott mögöttem egy állat, nem tudom miért kellett rohannia -a metró felé. És elsodorta táskát a vállamról, ami ívelten lendülve elém repült - pontosan egy 4-5 éves forma kisfiú arcába, aki éppen pizzát zabálva jött velem szembe, az anyukájával. A pizza teljesen rákenődött a kisfiú pofázmányára, ez volt szerintem a szerencséje, hogy a csatt nem tett nagyobb kárt az arcában, a fogai sem törtek ki. A kisfiú anyukája, aki vele volt, éktelen káromkodásba kezdett, de csak állt és ontotta magából a szitkokat. Én letöröltem a bőgő kisfiú arcát, megnéztem, esett-e valami kár benne, majd neki adtam az egyik zacskó puszedlit a pizzáért, anyuka meg csak továbbra is ontotta magából a káromkodást, nekem mennem kellett, nem hallgattam végig, mert mást nem tudott mondani.
Ezt csak tanulságként írom le, nem csak biciklivel, de bármikor gyalogosan is lehet komoly balesetet okozni.