Idézet: Lissa - Dátum: 2009. jan. 3., szombat - 13:46
Nagy gondom van. Újra szeretném telepíteni a gépemet. Viszont én még régebben amikor telepítettem a gépem akkor nem lett a vinyó két részre osztva.
A gondom azért is van mert a cd-ről nem akarja indítani a xp törlését azt írja ki hogy az NTDLR nem található.
A BIOS-ban már át állítottam hogy a CD meghajtó legyen az elsődleges.
Olvastam egy másik forumon hogy xp törlésést lehet csökkentett módban parancssorral is végezni. De mit írjak a parancs sorba?
Mert amit találtam megoldást hogy mit írjak oda az az volt hogy cd\ (enter) cd\windows\system32 (enter) osuninst.exe (enter) --> De ez nekem nem működött mert kiírta rá azt hogy a ehhez kapcsolódó regisztrációs fájlok nem található.
Akkor mit írjak oda? :confused:
Légyszíves segítsetek
És miért akarod újrarakni a gépet? Mert ha marhaságokat csinál, meg kékhalált dobál, akkor ildomos lenne először az okot megszüntetni, mert az újratelepítés az minden, csak nem hibajavítás. A jelek szerint pedig ott valami gebasz lesz a memóriaalrendszer körül első körben, ami lehet a gépedet elgondolva, púposodó kondenzátor, halódó tápegység, vagy ténylegesen hibázó memória-ennek oka lehet akár egyszerű kontakthiba is. Ha nem vagy benne képben, valamelyik arra járó fórumos kolléga sörért cserébe megnézi, 5 perc alatt megmondja, esetleg meg is oldja. Amit te is meg tudsz tenni, hogy memóriamodul(oka)t megmozgatod, haladó szellemű hozzáállással kiveszed, foglalatot kiporolod, modul érintkezősorát végigpucolod tiszta izopropilalkoholos zsepivel és körbenézel, hogy az alaplapon található kis kémények teteje mind lapos-é, vagy van púpos, kidomborult, kifolyt is köztük. Még vállalkozóbb kedvvel a tápegység tetejét is leszedheted, előbbi tünetek keresése okából (egy pici púp máris elég, mint hibaok).
Ha az ok megszűnt, akkor próbálj indítani gépet, egyelőre ne telepíts. Ha más bajod nem volt a géppel, akkor jó az úgy, korosodó vas, meg kevés memória, csodát ne várj tőle, automatikus indítást kell végigbogarászni, meg a szolgáltatásokat, lemez indexelését kikapcsolni, áátmeneti fájlok könyvtárait mindenhol kiüríteni, töredezettségmentesíteni és örülni neki tovább, van sok ilyesmi gép kezeim alatt, lehet őket jól használni.

Súgó
A téma zárva.