HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (276 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések VII. Értékeld a témát: ***** 9 szavazás

#4941 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 15. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: mikike - Dátum: 2011. 06. 14. 22:42

...
Pl. szeretném az internet csatlakozás (T-Home) parancsikonját (beállításait) elmenteni, hogy utána ne kelljen állítani. Azt hogyan lehetne?

(Egyébként mintha a HW részével is lenne valami, pontosabban a memóriával. De annyira nem értek hozzá, azzal mit kell csinálni.)

Az ADSL csatlakozás név + jelszót ezzel a legegyszerűbb megnézni, kimenteni:

Dialupass v3.16

Sajnos néhány víruskergető tévesen riaszt rá, ne ijedj meg!

A hardware résszel az van, hogy az alaplapban van egy 512 és egy 128 MB-os modul, amiből a lap csak 512-et használ valamiért...
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#4942 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 06. 05. 10:57

Idézet

Ez a fájl sokmindennek kell a rendszerben, valószínűleg megsérült.

De az is lehet, hogy a memóriád vacakol.

Nos, a fájl is, és a memóriák is ki lettek cserélve.
A hibaüzenet ugyanaz maradt.
Annyit el kell mondanom, hogy ugyanezen a hardveren egy wareozolt profon nem jelentkezett ilyen hiba.
Valamint a pc 3 méterrel odébb lett rakva, és egy másik konnektorról üzemel. (azonos kismegszakítóról)
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#4943 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 15. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 06. 15. 09:01

Sálálááá, ezeket mi a ráknak?

Mert ott egy számlázóprogram, amit 2 éve a "valaki" vagy a júzer feltett, oszt lehet serial vagy kulcsfile kell hozzá. MSN meg azért, mert kulcsrakész gépet szoktam adni, ha van olyan, akkor kitöröm a jelszót és az új gépen is beállogatom, ahogy a háttérképet.

De már látom, az ilyen mikike-félék miatt félnek a júzereima gépcserétől, mert "olyankor mindig minden elveszik".
Make love not Wor.

#4944 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 06. 15. 13:51

Nos, a fájl is, és a memóriák is ki lettek cserélve.
A hibaüzenet ugyanaz maradt.
Annyit el kell mondanom, hogy ugyanezen a hardveren egy wareozolt profon nem jelentkezett ilyen hiba.
Valamint a pc 3 méterrel odébb lett rakva, és egy másik konnektorról üzemel. (azonos kismegszakítóról)

Ilyenek ezek a professzorok, ha warezolnak. :)

(Nincs sok ötletem, az összes javítópöcs rája?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#4945 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 06. 15. 14:37

Ilyenek ezek a professzorok, ha warezolnak. :)

(Nincs sok ötletem, az összes javítópöcs rája?

Minden, mi kell. Szívem szerint az ájemdétől szabadulnék, mert azt az előző rendszergarázdának látszó tárgy vetette bele, meg hozzá olcsó asrock lap.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#4946 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 06. 15. 15:18

Minden, mi kell. Szívem szerint az ájemdétől szabadulnék, mert azt az előző rendszergarázdának látszó tárgy vetette bele, meg hozzá olcsó asrock lap.

Nem vagyok rasszista, csak nem szeretem… viszont egy Regmon vagy Filemon, hogy mi hívja meg ezt a fájlt, ha egyáltalán?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#4947 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 15. 14:11

Mert ott egy számlázóprogram, amit 2 éve a "valaki" vagy a júzer feltett, oszt lehet serial vagy kulcsfile kell hozzá.

Persze. A kulcsfile-ra szorulós számlázóprogram minden otthoni gépen ott van. Tipikus.

MSN meg azért, mert kulcsrakész gépet szoktam adni, ha van olyan, akkor kitöröm a jelszót és az új gépen is beállogatom, ahogy a háttérképet.

Persze, a picsáját is nyaljuk ki, még a vírust is tegyük vissza. Aztán ha kell valami másik MS oldalon és nem tudja az emesen jelszót, akkor hívogat. Na ne szivass már!

De már látom, az ilyen mikike-félék miatt félnek a júzereima gépcserétől, mert "olyankor mindig minden elveszik".

Szerintem más körökben forogtok. Földrajzilag és szakmailag is.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4948 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 06. 15. 16:18

Persze. A kulcsfile-ra szorulós számlázóprogram minden otthoni gépen ott van. Tipikus.

Persze, a picsáját is nyaljuk ki, még a vírust is tegyük vissza. Aztán ha kell valami másik MS oldalon és nem tudja az emesen jelszót, akkor hívogat. Na ne szivass már!

Nem tudom, én átlagos otthoni júzerről is beszélek. Most már minden sarkon kinől egy cég, de van ahol kettő is, vagy csak simán kényszervállalkozós.

Az MSN jelszót meg haláloosan komolyan mondtam, elmenti, "van", aztán 2 év múlva fogalma sincs, emlékeztetőt nem adott meg, miazmás. Nekem ez is teljesen általános. Régen a Skypeból is ki kellett szedni, most legalább elküldi mailban. Ha tudjuk a címét :-) Szerencsére terjed a webes gmailozósdi, de még mindig futok bele időszámítás előtti OEbe, amit valaki valahogy beállított, szerződés sehol, jelszó elmentve, működik.
Make love not Wor.

#4949 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 06. 15. 16:18

Nem mindegyiken. De aki a cégnél könyvel, az otthon is kénytelen néha folytatni.

Idézet

Van rá program, mert precedensek voltak, nemcsak kishazánkban. Gyakorlatilag egy évvel a gép/net beüzemelése után nem volt meg semmi papír, jelszó, behalt a gép, mentsük meg, router kell, mert jött laptop, ezek naponta, hetente előkerülnek.

Idézet

Biztos. Vállalatnál kevés ilyen gond van, az van, amit engednek.

#4950 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 22:00

Nagy kérdés, h hol találok egy listát, amely azt tartalmazza, h miknek kell elindulnia egy alaprendszer felállásához (amit aztán ki lehet egészíteni az adott konfighoz).
Én azt tapasztalom, h a legkülönfélébb programok indíttatnak (mi a fenének) el magukból a bootoláskor részeket).
Ráadásul úgy, ha kigyepálom, akkor a következő elindításukkor újra beírják magukat az automatikusan betöltendők közé.

#4951 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 15. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2011. 06. 15. 23:00

...
Ráadásul úgy, ha kigyepálom, akkor a következő elindításukkor újra beírják magukat az automatikusan betöltendők közé.

A vírusok ilyenek... :)

Viccet félretéve: honnan és hogyan gyepálod ki?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#4952 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 07:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 15. 16:32

Nem tudom, én átlagos otthoni júzerről is beszélek. Most már minden sarkon kinől egy cég, de van ahol kettő is, vagy csak simán kényszervállalkozós.

Az MSN jelszót meg haláloosan komolyan mondtam, elmenti, "van", aztán 2 év múlva fogalma sincs, emlékeztetőt nem adott meg, miazmás. Nekem ez is teljesen általános. Régen a Skypeból is ki kellett szedni, most legalább elküldi mailban.

Persze, persze. Egyből jegyezzük az összes jelszavát, és szarjunk, hugyozzunk is az user helyett. Tényleg túlzás. Kedves user rájöhetne, hogy a netes világban jelszavak között élünk, fel kell valahová írni, különben reinstall, vagy böngészőmizéria után baszhatja.

Nem szoktatnám rá, hogy majd más helyrehozza a hülyeségét (neki sem lehet bizalomgerjesztő, hogy más is tudja a jelszavát). Vagyis megcsinálnám az userért, de olyan felárat kérnék érte, hogy nem hinném, hogy sok otthoni user meg tudná fizetni.

Volt már ilyenből gond. Ismerősnek elszállt az egyetlen vinyó, más nem volt a közelben. Elmentünk egy közeli hipermarketbe (az volt csak nyitva hirtelen, késő du.), vettünk gépbe való vinyát, és rendesen újratettem neki a Zikszpét, rendesen frissítve, meg a beállításokat is visszaállítottam, navigáltak a hátam mögül mi hogy nézett ki előtte. Aztán jött a szopás, internetkapcsolat adatai, router nuku, szerződést elhagyta, ügyfélszolgálat már nem volt. Egész lakást fel kellett túrni és ismerőseit körbehívogani, mire egy emlékezett rá (PPPoE user/pass, de eleinte az sem volt biztos, hogy PPPoE vagy más) :omg: Aztán jött volna az MSN, stb. de nagy nehezen megértették, hogy nekik kell megjegyezni, különben sem tartozik rám az ő jelszavuk, pont azért van, hogy csak ők tudják. Elég nehezen értették meg. Mintha az én hibám lett volna az első percekben, hogy csak egy HDD-t tartottak, nem volt biztonsági másolat, de legalább a jelszót sem tudták. Az nem mentség, hogy nem értenek hozzá: annyit megtehetne a laikus is, hogy a drivereket megtartja egy külön dobozban az internetes előfizetői szerződéssel együtt.

Másik esetben egy töketlen állandóan vírus nyalt be, hol valami szolgáltató által adott, noname virusírtó, hol crackelt NOD32 mellett. De egyébként is megkért, hogy csináljak valamit az 512 megás, P3 celeroncsos masinával, mert alapból lassú az XP rajta :omg: Ennek is lógtam szívességgel, szóval átmentem, sokadik alkalommal, szintén ingyen. Géphez ülve mindenféle warning ablakok és tömeges nyíló IE6 hegyek, szokásos vírusos kép. A beállításokat azért megjegyeztem, jelszavakat itt nem kellett. Persze az XP maxra volt húzva, színezett luna téma, minden vizuális effekt, árnyék bekapcsolva, mindenféle felesleges MS szolgáltatás is ment (CD író, Asztal karbantartása varázs loú, stb.), kínlódott a sovány cerka alatta. Újrahúztam az XP-t, frissítettem, de rögtön ki is kapcsoltatták velem a WU-t, hogy minek az. Mondtam egye fene, ilyen lassú gépen tényleg lassít, nem tanácsos, de most eltekintünk tőle. A driverek is legfrissebbek voltak. Aztán szépen klasszikus Win téma, háttérhez illő színben, minden effekt kikapcsolva (csak a legszükségesebbek vissza). Felesleges szolgáltatások kilőve, ment is a masina egész elfogadható tempóban és a látvány is különb volt a lunás borzalomnál. IE6 helyett alternatív böngészők közöl Chrome-ot (akkor még korai verzióját) választották, mert arról hallottak sok jót. Levelezőnek Thunderbird 2 ment fel. Hümmögtek, mikor otthagytam a gépet. Este viszont hívtak, hogy áááá, csináljam vissza, ezt nem lehet megszokni, a régi szebb, jobb volt. Próbáltam lebeszélni, de nem hatott semmilyen érv. Ennek ellenére nem mentem újra. Annyira zokon vették az egész akciót, hogy azóta nem hívogatnak a géphez, teljesen besértődtek. Micsoda bünti ez nekem! A TB-re és a Chrome-ra végül rákaptak, mai napig használják, csak a klasszikus Win témát nem tudta a lámája lenyelni, de új gépre sem szánt pénzt. Fater mesélte, azóta összevett a koma egy némethonban kukázott, romák által behozott, gari nélküli Prescott P4-et, jó drágán. Driver CD-k voltak, de elhagyta őket, aztán mostanában sarki, kis PC boltok szervizeiben sorra húzatja újra az XP-t, és a driverek miatt állandóan lehúzzák 5k-ra (az eredeti, dobozos XP-jét újra tudná tenni egyedül), annyi esze nincs, hogy elkérje egyszer.

Szerkesztette: Raynes 2011. 06. 16. 07:45 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#4953 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2011. 06. 15. 22:17

A vírusok ilyenek... :)

Viccet félretéve: honnan és hogyan gyepálod ki?

Van egy autoruns.exe program, azt használom időnként.
Ez megmutatja, h (a stndard indítási helyekről) mik indulnak el automatikusan.
Vannak olyan programok, amiket kivettem az indítási listáról és amikor valami miatt elindítottam valamelyiket, csináltak egy új indítást maguknak.

#4954 Felhasználó inaktív   KoLaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyula2222 - Dátum: 2011. 06. 16. 13:37

Vannak olyan programok, amiket kivettem az indítási listáról és amikor valami miatt elindítottam valamelyiket, csináltak egy új indítást maguknak.

Számos program beállításai közt szerepel, hogy betöltődjön-e a win indulásakor. Ha ez bekapcsolva marad, a legtöbb esetben futáskor újra beregeli magát a win automatikus indításai közé.

#4955 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: KoLaMan - Dátum: 2011. 06. 16. 19:19

Számos program beállításai közt szerepel, hogy betöltődjön-e a win indulásakor. Ha ez bekapcsolva marad, a legtöbb esetben futáskor újra beregeli magát a win automatikus indításai közé.

A programokat (ha van ilyen opciójuk, akkor már csak ezért is custom installálom.
És nem találtam sem egy a földi halandók számára jól használható irodalmat, sem egy korrekt segédprogramot, amellyel az előbb említett földi halandók értelmesen válogatva, elfogadható időráfordítással rendet tudnának tenni.
Az meg mégnagyobb álom lenne, ha egy program jegyezné a júzer által végrehajtott változásokat és a következő rendrakásnál már csak a változásokkal (utóbb telepített programokkal) kellene foglalkozni).

#4956 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 22:49

Azért kicsit részletezhetnéd, hogy melyek azok a borzasztóan elvetemült "programok", amik beletúrnak az indításba (úgy látom ez szúrja a szemed leginkább). Talán ismerjük az ellenszert. :)
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#4957 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 23:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 06. 16. 08:15

Persze, persze. Egyből jegyezzük az összes jelszavát, és szarjunk, hugyozzunk is az user helyett. Tényleg túlzás. Kedves user rájöhetne, hogy a netes világban jelszavak között élünk, fel kell valahová írni, különben reinstall, vagy böngészőmizéria után baszhatja.

De azután is nekem rinyál, nekem meg az a dolgom, hogy ezeket megoldjam. Gépcserét is leszarja, működjön, kedvencek visszaraka, ami kell. Főleg ha ki is fizeti. No meg éppen most deportálok 2 gép közt, mégis szerinted melyik egyszerűbb? Júzertől papírt kérni, betűzze le, minden mailfiókot egyenként meglesni, vagy utillal egy txtbe kirakni, aztán ctrl+c ctrl+v bele az új gépbe? Egyik monitoron az új gép, másikon a régi, középen a HWSW. Oszt lehet dolgozni.

Aztán nem szopok a PPOEvel, mert tudom, nem szopok az MSN-el, mert tudom, gyors, egyszerű, nem kell Tcom supportot hívni. Így is elég nyűg jöhet még, minek kérdezzek júzertől olyat, amiről esetleg fogalma nincs? Utána úgyis megkapja .txt-ben, aztán tegye csak el.
Make love not Wor.

#4958 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 23:53

Ja, és default meg fullos installról is csinálok imagét. Nem tart ez sokáig.
Make love not Wor.

#4959 Felhasználó inaktív   Archer81 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 19. 20:28

Sziasztok!

Volt a családban két egyforma Acer Aspire One netbook. Az egyiknek az alaplapja halt el idő előtt, a másiknak a vinyója (persze éppen a gar lejárta után). Utóbbiba átkerült a másik vinyója, szépen fel is állt a rendszer (Win XP), de ugye a felhasználói fiók jelszóval le lett védve korábban, így nem lehetett hozzáférni. Én azonban ahelyett, hogy csak azt a mappát vettem volna saját tulajdonba, az egész meghajtóval tettem ezt (tudom, tudom...). Innentől kezdve pár program furán kezdett viselkedni. Az Avastot még fel tudtam gyógyítani azzal, hogy a Rendszergazdák csoporttal vetettem át a tulajdonjogot a meghajtón. Viszont az Office 2003 azóta minden indításnál csinál egy pár perces telepítési eljárást, mielőtt indulna. Az Adobe Reader X pedig közölte, hogy a Védett módot konfigurációs hiba miatt nem tudja használni. Valahogy helyre kéne kalapálni a dolgot, mivel nincs kéznél USB DVD meghajtó az újrahúzáshoz, és egyébként is baromi sok adat van a gépen, sokkal jobb lenne kiköltözés nélkül.
Minden tippet előre is köszönök!

#4960 Felhasználó inaktív   cyberman30 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 14:21

Helló!

Pár év után most telepítettem újra az XP-t, mert helyszűke miatt célszerű volt átméreteznem a partíciókat. Nos, közben akadt pár probléma... mondhatni nem feltétlenül XP specifikusak, de azt hiszem, megfelelő lesz a topicba.

Tehát, XP felment, programok felkerültek... vagyis, nem mind. Megjegyezném, hogy azon programok kerültek telepítésre, amelyek addig hibátlanul futottak, tehát a verzióból adódó kellemetlenség addig nem jelentkezett sehol.
Ott kezdődött a probléma, hogy a Firefox 5 hibát írt egy biztonsági komponensre, ezért az használhatatlanná vált. Közben IE6 még működött. Leszedtem egy Firefox portable verziót, azzal tudtam elérni a webet. Mint kiderült, egy Unicode karakter okozta a gondot, mégpedig a felhasználónevemben. Ez azért érdekes, mert azelőtt szintén így volt és a Firefox 5 akkor hibátlanul működött.
Érdekesség, hogy mindaddig a .NET Framework-re gyanakodtam, mert manapság sok program követeli meg valamelyik verziót, ezért úgy gondoltam, felrakom őket (telepítés előtt a 3.5 verzió volt fenn, így azt is fel akartam rakni). Igen ám, de a 3.5-ös verzió hibával leállt, mégpedig tömören azért, mert nem találta a 3.5-ös verziót, ami vicc, mert akkor akartam felrakni :D Persze, nem az SP1-gyel akartam kezdeni és előtte felment az 1.1, 1.1 SP1, 2.0, 2.0 SP2, 3.0, 3.0 SP2, és ennek így elvileg menni kellett volna...
Visual Studio 2008 tartalmazza a 3.5-öt, de annak telepítésekor szintén hibával leáll a telepítés, holott addig tökéletesen futott a program.

Jelenleg ott tartok, hogy ezek nem nagyon érdekelnek, de most meg az MSN nem akar elindulni, 8001012e hibakóddal leáll és azt írja ki, hogy : Service Temporary Unaviable, de a windowslive.com-ról be tudok jelentkezni, tehát a rendszer működik. Mindez a 9-es verzióval történt, ezelőtt az is simán működött. 8.5-ös pedig nem enged bejelentkezni anélkül, hogy felraknám a frisset, vagyis a 9-est, de akkor meg ugyanez a hiba lép fel.

Registry-t takarítottam, XP SP3 felment, miután SP2-vel ugyanezek a gondok voltak. Ha valakinek van valami használható ötlete, azt szívesen venném...

Köszönöm a segítséget!

Téma megosztása:

• (276 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.