HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#141 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 09. 20:32

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 19:27

Mar a 2. vilagban, Egyiptomban, Rakhotisban vagyok, meg mindig 0 death-el. lvl19 lett a Summoner-em:

es vannak rajta jo kis recharg-os item-ek.

A Mino Lord nem tudom, mivel tamadott, de kicsit megnehezitette a dolgom, es a karim is igencsak veszelyben volt, igy futkosnam kellett egy par kort, amig lenyomtam. Erdekes modon a Telkine mar sokkal konnyebben ment, azt gyorsan lenyomta.

A volcanic orb-ot egyre jobban birja most mar energy-vel / manaval, de a recharg miatt meg mindig csak x-edik fireball-om volcanic orb-os. Ami nem is baj, mert ez a volcanic orb iszonyat lassu amiatt, hogy ivben repul. Nekem nem tetszik, de hat gyakorlatilag nincs mas, ugyhogy kenytelen vagyok ezt hasznalni. Vagy a flame surge-et, ami 3 projectile-t nyom. Lehet, hogy erdemesebb lenne azt kimaxolni?

1 kis használati utasítás a volcanic orbhoz:
http://www.youtube.c...h?v=yFRXG3NE5yk
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#142 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 21:33

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 20:32

1 kis használati utasítás a volcanic orbhoz:
http://www.youtube.c...h?v=yFRXG3NE5yk

Mintha magamat látnám. :Đ (De azért ez nem legenden volt, ugye? :think:)

Kereken 60 lettem, lassan mehetek nyugdíjba. :D
Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#143 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 22:16

bepe_79:nekem is látszanak az aurák!:D

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#144 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 22:31

Most járok Knosszoszba 17 szintű a karim és kaptam egy fegyót,ami nekem kicsit furcsa elnevezésű! :D

Kép

#145 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 23:57

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 22:31

Most járok Knosszoszba 17 szintű a karim és kaptam egy fegyót,ami nekem kicsit furcsa elnevezésű! :D

Az egész magyarítás egy rossz vicc, sürgősen szabadulj meg tőle. :Đ Amúgy a fegyver eredeti neve Soul Feast (Léleklakoma tükörfordításban), nemtom a négert honnan szedték. :omg:

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 03. 10. 00:01 -kor

#146 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 12:10

Megérkeztem Fayum városába 23 szintű a karim,lenne egy kérdésem most így áll a skilltáblám,most miket pontozgassak??thx előre is! :)

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-0-0-0-0-0-0-0

#147 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 13:00

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 10., hétfő - 12:10

Megérkeztem Fayum városába 23 szintű a karim,lenne egy kérdésem most így áll a skilltáblám,most miket pontozgassak??thx előre is! :)

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-0-0-0-0-0-0-0

A nature masteryn kellene felfele menni, majd az oaknál a -50% ngr costos rész kell (ternionhoz, Lich kingnek is jól jön), a Plague lesz majd a resistlevevő skilled, refresht maxold, lehet folyamatosan outsidert használni vele. Hívod az outsidert egyből utána refresh, majd ha lejárt a refresh cooldownja nyomsz mégegyet és használhatod az outsidert ujra (persze azért nemárt némi recharge még plusszba). Nympha 1-1-1 pontos legyen végig nem kell több rá inkább farkasokra, briar wardnak is csak a tetejét kell kimaxolni.
Kb így: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...-4-1-8-10-4-1-0

#148 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 15:55

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 10., hétfő - 13:00

A nature masteryn kellene felfele menni, majd az oaknál a -50% ngr costos rész kell (ternionhoz, Lich kingnek is jól jön), a Plague lesz majd a resistlevevő skilled, refresht maxold, lehet folyamatosan outsidert használni vele. Hívod az outsidert egyből utána refresh, majd ha lejárt a refresh cooldownja nyomsz mégegyet és használhatod az outsidert ujra (persze azért nemárt némi recharge még plusszba). Nympha 1-1-1 pontos legyen végig nem kell több rá inkább farkasokra, briar wardnak is csak a tetejét kell kimaxolni.
Kb így: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...-4-1-8-10-4-1-0

Okés köszi szépen a segítséget és a részletes leírást,majd akkor úgy csinálom! :up:

#149 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 20:06

Valaki nem jon kiprobalni a Titan Quest: Immortal Throne-t multiplayer-ben? Mert szivesen kiprobalnam a karimat, es a szolgaltatom is engedelyezte az online game-et, azt irtak, hogy majd ertesitenek, ha galibat okoz.

#150 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 10. 20:30

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 10., hétfő - 20:06

Valaki nem jon kiprobalni a Titan Quest: Immortal Throne-t multiplayer-ben? Mert szivesen kiprobalnam a karimat, es a szolgaltatom is engedelyezte az online game-et, azt irtak, hogy majd ertesitenek, ha galibat okoz.

bepe_79:én mennék veled szívesen multiba játszani,csak nekem az a baj,hogy onlinen nem tudok játszani csak lanon,de ahhoz meg kell hamachi ha lanon játszol! :D

#151 Felhasználó inaktív   botika20 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 11. 14:09

HY all! :) Tudnátok ajánlani egy, olyan játékot vagy akár többet is ami hasonlít a Titan Quest- hez..?! Biztos nem jelenik meg a Titan Quest 2? :respect:  :D

#152 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 03. 11. 14:16

Idézet: botika20 - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 14:09

HY all! :) Tudnátok ajánlani egy, olyan játékot vagy akár többet is ami hasonlít a Titan Quest- hez..?! Biztos nem jelenik meg a Titan Quest 2? :respect:  :D

Ld. The Witcher topik aktuális szála, kb. innen.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#153 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 19:19

Idézet: botika20 - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 14:09

1., Hellgate: London
2., Legend: Hand of God
3., Hard to be a God
4., The Witcher
5., szeptembertol pedig majd Sacred 2: Fallen Angel

#154 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 11. 21:29

Ma játszottam egy kicsit most 28. szintű a karim és 3.világba járok!

Kép

#155 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 12:25

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 11., kedd - 20:19

1., Hellgate: London
2., Legend: Hand of God
3., Hard to be a God
4., The Witcher
5., szeptembertol pedig majd Sacred 2: Fallen Angel

gondoltam megnezegetem en is ezeket mert nekem is igazabol a diablo1-2 teccett meg a tq. mert ezek tenyleg hasonlitanak.
amiket irogattal abbol hellgate az sajnos abszolut nem hasonlit, es ahogy a kepeket lattam a witherrol arra sem nagyon(ez inkabb a hellgatere hasonlithat).

viszont kiprobaltam legendnek a nemet demojat az vegulis hasonlit a tqhoz. azonos nezet hasonlo terep, szal az jo lehet csak mivel nemetul egy kukkot sem tudok ezert nem jaccotam vele valami sokat.ami nem teccett benne hogy az npckel beszelgetni lehet/kell. bar nem tudom mennyire kell mert ugyebar nem ertettem belole semmi. illetve olyan kevesnek tunik a skillek szama. nem tudom igy mennyire hangulatos hosszu tavon. illetve hogy a full jatekban hany fele karakter kozul lehet valasztani az is egy jo kerdes. mindenesetre egy probat meger.

a hard to be a godot most szedem de ranezesre ez is jonak tunik.de majd kiderul.

Szerkesztette: SATAN 2008. 03. 12. 12:26 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#156 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 13:31

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. márc. 12., szerda - 12:25

gondoltam megnezegetem en is ezeket mert nekem is igazabol a diablo1-2 teccett meg a tq. mert ezek tenyleg hasonlitanak.
amiket irogattal abbol hellgate az sajnos abszolut nem hasonlit, es ahogy a kepeket lattam a witherrol arra sem nagyon(ez inkabb a hellgatere hasonlithat).

viszont kiprobaltam legendnek a nemet demojat az vegulis hasonlit a tqhoz. azonos nezet hasonlo terep, szal az jo lehet csak mivel nemetul egy kukkot sem tudok ezert nem jaccotam vele valami sokat.ami nem teccett benne hogy az npckel beszelgetni lehet/kell. bar nem tudom mennyire kell mert ugyebar nem ertettem belole semmi. illetve olyan kevesnek tunik a skillek szama. nem tudom igy mennyire hangulatos hosszu tavon. illetve hogy a full jatekban hany fele karakter kozul lehet valasztani az is egy jo kerdes. mindenesetre egy probat meger.

a hard to be a godot most szedem de ranezesre ez is jonak tunik.de majd kiderul.

Pedig leginkabb a Hellgate: London hasonlit, iszonyatosan osszetett skill-rendszerrel, es nagyon jol atgondolt dolgokkal, plusz random !!! map-okkal es random ellenfelekkel!!! Nem is csoda, ha jora sikerult, ugyanis a Hellgate: London-t a Diablo keszitoi csinaltak, azt hiszem, hogy senkinek nem kell akkor magyarazni, hogy nem egy low-end jatekrol van szo. A Hard to be a God szerintem szinten tetszeni fog neked, sokan dicsertek, es a kornyezet is nagyon hangulatos es csabito. Lehet, hogy en is beszerzem majd.

#157 Felhasználó inaktív   botika20 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 12. 14:08

Hy! ;) Köszi a hozzászólásokat, bár igazából én is a legend-et tartom hasonlónak a többi nem igazán teccik! :) Egyik sincs a közelébe sem a titannak.. :Đ Így kipróbálom a Lokit bár erröl se halottam túlságosan jókat:DBy  :respect:

#158 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 01:17

az elmult 2 napban nekialltam egy earth/spirit karinak. egesz jol apritok vele a szokasos plusz 9 all skillel(segitoidezeshez meg plusz 2 all skillt kicscikarok :D )
mostmar egesz jol el van latva strengel meg intel a karim es ami a kezemben van varazsbot mostmar levehetnem csak nem talalok helyette jobbat :( pedig mar elegge regota ezt hasznalom. mondjuk foleg a -19% all req miatt hasznaltam eddig.a gyuruim strenget meg intet adnak. most azt nem tudom hogy a fegyomat csereljem e le vagy a gyuruimet?
meg direkt meghagytam egy par pontot hogy dexet tudjam feltapolni hogyha esetleg reces karit akarnek csinalni a varazslombol, de szerintem ebbol nem csinalok.kiprobalom hogy a ternion attackal legendaryn hogy elek meg.
az a baj hogy mostmar kicsit uncsi lesz mert nem nagyon fog fejlodni a karim. uj cuccokbol sem lesz mar sok rajta. es meg mindig csak epic kozepenel jarok :(

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1205367476.jpg

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#159 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 13:07

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 1:17

az elmult 2 napban nekialltam egy earth/spirit karinak. egesz jol apritok vele a szokasos plusz 9 all skillel(segitoidezeshez meg plusz 2 all skillt kicscikarok :D )
mostmar egesz jol el van latva strengel meg intel a karim es ami a kezemben van varazsbot mostmar levehetnem csak nem talalok helyette jobbat :( pedig mar elegge regota ezt hasznalom. mondjuk foleg a -19% all req miatt hasznaltam eddig.a gyuruim strenget meg intet adnak. most azt nem tudom hogy a fegyomat csereljem e le vagy a gyuruimet?
meg direkt meghagytam egy par pontot hogy dexet tudjam feltapolni hogyha esetleg reces karit akarnek csinalni a varazslombol, de szerintem ebbol nem csinalok.kiprobalom hogy a ternion attackal legendaryn hogy elek meg.
az a baj hogy mostmar kicsit uncsi lesz mert nem nagyon fog fejlodni a karim. uj cuccokbol sem lesz mar sok rajta. es meg mindig csak epic kozepenel jarok :(

Az a baj hogy teljesen rosszul raktad el az attrib pontokat, 50-2000-180 str-int-dex kell. Mage cuccokból is fel lehet tenni +4-6 all skillt több nem kell, 100rec is abból van meg legkönnyebben, most nehogy már a trackers hoodot akard feltenni neki csak ezért. És akkor nem kéne az a fék -19% all reqes bot, mehetnének fel +x% elem dmg cuccok, lenne manád rendesen mert 700 nrg ből nem lehet ternionozni. Az average dmgn is látszik hogy valami nem stimmel ilyen bottal 4000-5000nek kéne lennie.

szerk: jah és a karinak az a legnagyobb hibája hogy nincsen resistlevevő skillje, kiváncsi lennék pl egy dactyllal mit a fszt tudnál kezdeni mert anélkül meg se lehet sérteni, ugyhogy sztem ez rossz választás volt. :(
http://www.youtube.c...h?v=fNPZhKO-7vI

Szerkesztette: vidu01 2008. 03. 13. 13:14 -kor

#160 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 13:35

egyenlore ternionozni tudok a 700 energyvel is :D
mint mondtam nem akarok reces karit belole.
A resistes dologgal kapcsolatban meg majd meglatjuk hogy az atlag enemyket hogy darabolja. mert azert nem altalanos a 100% elemental resist :D

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.