HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#161 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 13. 18:36

nah defilerrel atraktam legendary hadeshoz a karit. tenyleg nem a legerosebb de a nagyobb baj az az vele hogy az uteseket nagyon rosszul viseli(mondjuk lehet nem xmax moddal kellett volna kiprobalni :D ) :( marpedig a ternion attack az akkor a leghatasosabb ha kozelre ernek az ellenfelek.ezen nem segitene egy squeal mert ameddigre azt varazsolom addigra ugyis kozelernek es ugyanugy megutnek. :(
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#162 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 13:19

lvl20 lett a Summoner-em, a 2. vilag kozepe fele jarok vele:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#163 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 18:46

Üdv!Visszatértem! :)
Sajnos tönkrement a vigyóm és így mindent kezdhetek előről,mert nem mentettem ki a karikat cdre! :mad:  :mad:
Most kezdtem újra és a nature masteryt választottam! :)
Kép

#164 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 18:56

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 18:46

Üdv!Visszatértem! :)
Sajnos tönkrement a vigyóm és így mindent kezdhetek előről,mert nem mentettem ki a karikat cdre! :mad:  :mad:
Most kezdtem újra és a nature masteryt választottam! :)

hm, úgylátszik ez a jelenség elég gyakori a tq-sok körében :(
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#165 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 19:06

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 18:56

hm, úgylátszik ez a jelenség elég gyakori a tq-sok körében :(

sajnos...  :( :(

#166 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 20:25

en is kb 1 hete kaptam meg a winyomat garibol :D
de nekem szerencsere nem krepalt be csak neha eltunt es igy mindent le tudtam menteni es ugy vittem be legariztatni.
bar mondjuk en regi karihoz nem nagyon szoktam nyulni. mindig ujat szoktam kezdeni.
De mostmar nem hiszem hogy nagyon fogok jaccani mert mar annyi felet csinaltam hogy mar nem tudom milyet csinaljak.mar minden masterybol csinaltam minden jo skillre kulon emberket.

Szerkesztette: SATAN 2008. 03. 16. 20:27 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#167 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 20:44

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 20:25

de nekem szerencsere nem krepalt be csak neha eltunt es igy mindent le tudtam menteni es ugy vittem be legariztatni.
bar mondjuk en regi karihoz nem nagyon szoktam nyulni. mindig ujat szoktam kezdeni.
De mostmar nem hiszem hogy nagyon fogok jaccani mert mar annyi felet csinaltam hogy mar nem tudom milyet csinaljak.mar minden masterybol csinaltam minden jo skillre kulon emberket.

Akkor itt az ideje, hogy a Sacred 2 erkezese elott vegignyomd parszor a Sacred-et is.  :)
Sikerult mar megoldani a fekete kepernyos gondodat? Valaki azt mondta a topikban, hogy nem hardware hiba lesz, tehat gondolom vagy a toresed rossz, vagy a crck, vagy valami ilyesmi.

#168 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 20:51

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 20:25

Hát elhiszem,mert nem ma kezdted el a játékot! :D
Ahhoz képes  én nem rég játszok vele,de,hogy megint előről kellett kezdenem meggondoltam 2x hogy játszak-e vele!
Tehát minden elismerésem! :respect:  :up:

#169 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 20:55

Lenne egy kérdésem,hogy most adtam egy pontot a nymph-ra és nagyon tetszik,ahhoz képest,hogy csak egy pont van rajta sokat segít,érdemes adni rá pontokat vagy esteleg kimaxolni,mert szerintem jobbnak tűnik mint a farkas!
Amúgy most járok Boetiánál!
Kép

#170 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 21:04

a legtobbet epic kozepeig/vegeig vittem el mert addigra kerultek fel ra a legtaposabb cuccok, es azutan mar tul konnyunek es uncsinak talaltam a karit. nem ugy mintha elotte nem lett volna nagyon brutalis.legenden szerintem csak 4-5 karit vittem vegig.
amugy nekem azzal soha nem volt bajom hogy elorol kell kezdenem egy jatekot, mert en mindig kivancsi voltam hogy milyen kari fog ebbol az elgondolasbol kijonni.
szal aki meg most kezdte a jatekot annak rengeteg variacioja van. vagy ha nem is arra gondolunk hogy minden masteryparositast kiprobaljunk mert annak nem sok ertelme van de minden masterybol kivalasztani a halados skilleket es mindbol csinalni egy karit.vagy tobbet ha massal is parositva jonak laccik. mondjuk eleg sok karakterem recharges kari lett mert azok az igazan utosek, es igy sok skillt ki lehetett probalni folyamatosan hasznalva. recharge nelkul nem lehet vegig batterrel utni vagy vegig phantom strike al vagy letheallal.pedig mind jo.
meg egyvalamit nem probaltam hogy shield chargevel halado kari milyen. egy olyat meg lehet kiprobalok.

#171 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 21:08

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 21:55

Lenne egy kérdésem,hogy most adtam egy pontot a nymph-ra és nagyon tetszik,ahhoz képest,hogy csak egy pont van rajta sokat segít,érdemes adni rá pontokat vagy esteleg kimaxolni,mert szerintem jobbnak tűnik mint a farkas!
Amúgy most járok Boetiánál!

ennekem nagyon nem teccett a nymph. de ha neked teccik akkor nyugodtam pakold ra a pontokat, legrosszabb esetben ha gyengenek talalod akkor majd leveszed rola a pontokat.normalon elso 2 vilagban biztos jol el tud lovoldozni. kesobb szerintem mar nem hiszem hogy erdemit tud sebezni, de majd meglatod.nekem szerintem mindig csak 1-2 pont volt rajta plusz amit a plusz skillekkel osszehoztam.

Szerkesztette: SATAN 2008. 03. 16. 21:09 -kor

#172 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 21:12

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 21:08

ennekem nagyon nem teccett a nymph. de ha neked teccik akkor nyugodtam pakold ra a pontokat, legrosszabb esetben ha gyengenek talalod akkor majd leveszed rola a pontokat.normalon elso 2 vilagban biztos jol el tud lovoldozni. kesobb szerintem mar nem hiszem hogy erdemit tud sebezni, de majd meglatod.nekem szerintem mindig csak 1-2 pont volt rajta plusz amit a plusz skillekkel osszehoztam.

Rendben köszi majd akkor később meglátjuk,hogy mire is képes! :)

#173 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 21:23

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 22:12

Rendben köszi majd akkor később meglátjuk,hogy mire is képes! :)

ennekem soha nem volt elsodleges masterym a nature, es ezert mindig azt fejlesztettem kesobb, es ezert en kesobb is kezdtem el hasznalni a nymphet ahol mar nem volt annyira jo foleg csak par pontal.
pontosabban egyszer probaltam elsodleges masterynek valasztani amikor meg nem hasznaltam vaultos cuccokat es akkor utaltam meg elegge a naturet amikor elertem vele a titanig es egyszeruen nem tudtam leutni. nem volt semmi eletkepes skillem ellene. a segitoket eltuntette fel masodperc alatt en meg cscak csilandoztam.vettem 100 healt potit es keves volt. aztan ott feladtam vele a harcot.es mivel a mastery jol fel volt tapolva ezert visszaszedegetni sem tudtam a pontokat hogy egy masik mastery skilljeivel tudjak valami erdemi plusz sebzest okozni. mondjuk en nem varazsbotoztam mint te. azzal lehet konnyebb. tavolabbrol kicsit biztonsagosabb neha megloni osz ugy lassan leszedegetni, de szerintem keves onmagaban nagyon a nature.nem is sok natures karit csinaltam. egy hunt/naturet meg egy warfare/naturet(ezekkel legenden is vegigmentem bar ha jol emlexem a hunteres az meg immortal throne elotti.), meg elkezdtem es spirit/naturet de azt vegul normal kiegeszito vege fele hagytam abba ott csak belekostoltam hogy milyen a sok segito.

a spiritet viszont az elejen sokat hasznaltam mert teccett pont abbol az apropobol hogy a liche king az barmely foellenfelet megoli csak kelloen sokat kell szaladgalnom az ellenfel elol.es amig en szaladgaltam addig a liche king az szepen lassan leapritotta, igy nem volt annyira fontos hogy eros legyen a karim eleg volt ha a sima mobokat oldokoltem.

Szerkesztette: SATAN 2008. 03. 16. 21:26 -kor

#174 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 21:43

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 21:23

ennekem soha nem volt elsodleges masterym a nature, es ezert mindig azt fejlesztettem kesobb, es ezert en kesobb is kezdtem el hasznalni a nymphet ahol mar nem volt annyira jo foleg csak par pontal.
pontosabban egyszer probaltam elsodleges masterynek valasztani amikor meg nem hasznaltam vaultos cuccokat es akkor utaltam meg elegge a naturet amikor elertem vele a titanig es egyszeruen nem tudtam leutni. nem volt semmi eletkepes skillem ellene. a segitoket eltuntette fel masodperc alatt en meg cscak csilandoztam.vettem 100 healt potit es keves volt. aztan ott feladtam vele a harcot.es mivel a mastery jol fel volt tapolva ezert visszaszedegetni sem tudtam a pontokat hogy egy masik mastery skilljeivel tudjak valami erdemi plusz sebzest okozni. mondjuk en nem varazsbotoztam mint te. azzal lehet konnyebb. tavolabbrol kicsit biztonsagosabb neha megloni osz ugy lassan leszedegetni, de szerintem keves onmagaban nagyon a nature.nem is sok natures karit csinaltam. egy hunt/naturet meg egy warfare/naturet(ezekkel legenden is vegigmentem bar ha jol emlexem a hunteres az meg immortal throne elotti.), meg elkezdtem es spirit/naturet de azt vegul normal kiegeszito vege fele hagytam abba ott csak belekostoltam hogy milyen a sok segito.

a spiritet viszont az elejen sokat hasznaltam mert teccett pont abbol az apropobol hogy a liche king az barmely foellenfelet megoli csak kelloen sokat kell szaladgalnom az ellenfel elol.es amig en szaladgaltam addig a liche king az szepen lassan leapritotta, igy nem volt annyira fontos hogy eros legyen a karim eleg volt ha a sima mobokat oldokoltem.

Hát nemtudom nekem eleinte nagyon nem tetszett,de mostmár megszerettem a nature-t,és épp ezért választottam elsőnek,most perpill így áll a skillpontom,de idáig jól működik,nincs gond vele:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...-0-0-0-0-0&m2=0
Úgy terveztem,hogy a nature masterynek a skilljeit maxolgatom kifele,a másik mastery-nél amit majd  választok ott csak a bal oldalit fogam pontozgatni! :)
Majd mostmár a heart of oak,tranquility of water és a plauge-t fogam maxolgatni! :)
Így terveztem el! :D

#175 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 21:46

Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 22:43

Hát nemtudom nekem eleinte nagyon nem tetszett,de mostmár megszerettem a nature-t,és épp ezért választottam elsőnek,most perpill így áll a skillpontom,de idáig jól működik,nincs gond vele:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...-0-0-0-0-0&m2=0
Úgy terveztem,hogy a nature masterynek a skilljeit maxolgatom kifele,a másik mastery-nél amit majd  választok ott csak a bal oldalit fogam pontozgatni! :)
Majd mostmár a heart of oak,tranquility of water és a plauge-t fogam maxolgatni! :)
Így terveztem el! :D

vaultos cuccokkal valszeg nem lesz problema a titannal sem, de majd kiderul.

#176 Felhasználó inaktív   leo300 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 22:11

Megérkeztem delphi-be!Ma egész szépen haladtam,de mára ennyi volt a játékból! :D
Karim:
Kép

#177 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 22:45

En meg a Dream Mastery-t ki sem probaltam, nemhogy az osszes variaciot vegigjatszottam volna.
Ezert lehet, hogy majd megszivatom magam egy Nature + Dream-el..  :D  :Đ
(mindketto gyakorlatilag hasznalhatatlan, a ketto egyutt meg kesz ongyilkossag...) :D

#178 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 19:11

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 21:45

En meg a Dream Mastery-t ki sem probaltam, nemhogy az osszes variaciot vegigjatszottam volna.
Ezert lehet, hogy majd megszivatom magam egy Nature + Dream-el..  :D  :Đ
(mindketto gyakorlatilag hasznalhatatlan, a ketto egyutt meg kesz ongyilkossag...)   :D

WTF :think:
Mi a baj a dream masteryvel? Nagyon is használható, a spirit-tel pl. szerintem elég erős.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#179 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 17. 22:53

Idézet: bega - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 20:11

WTF :think:
Mi a baj a dream masteryvel? Nagyon is használható, a spirit-tel pl. szerintem elég erős.

normalon tenyleg nagyon eros. epic vegetol mar a varazslos resze nem annyira, addigra egy jo reces karit kell osszehozni es akkor mar jo a phantom strike al. de recharge nelkul nem az igazi onnantol.de aki csak ugy jaccogat neha vele es nem viszi el legendaryra annak eleg jo. es normalon eleg hangulatos is mert jol irt nagyon.

#180 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 01:14

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. márc. 17., hétfő - 21:53

normalon tenyleg nagyon eros. epic vegetol mar a varazslos resze nem annyira, addigra egy jo reces karit kell osszehozni es akkor mar jo a phantom strike al. de recharge nelkul nem az igazi onnantol.de aki csak ugy jaccogat neha vele es nem viszi el legendaryra annak eleg jo. es normalon eleg hangulatos is mert jol irt nagyon.

Ja, hát igen, én mondjuk valóban nem jutottam el még epic végéig sem soha, de valószínű Bepe sem... :D  Úgyhogy szerintem nála sem lenne öngyilkos akció a ritualist! :)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.