Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG
Elküldve: 2008. 03. 19. 09:37
Most nezem, hogy volt mar ritualist karim is, akkor megiscsak probaltam mar a dream mastery-t is. Most mar valoban nincs olyan, amit ne probaltam volna, johetne mar a Sacred 2.

Elküldve: 2008. 03. 21. 19:52
Mi ez a nagy csend? elment mindenki nyaralni?
Ha itt vok akkor már rakok be egy képet, brigandon dolgozok éppen, gondoltam csinálok egy szép kis greatest damaget. Poén kedvéért kimaxoltam a rogue masteryn azt a skillt ami a device ellen ad + damaget (disarm traps) és hát ez lett az eredménye:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Study Prey + Lethal Strike így együtt csodákra képes.

Ha itt vok akkor már rakok be egy képet, brigandon dolgozok éppen, gondoltam csinálok egy szép kis greatest damaget. Poén kedvéért kimaxoltam a rogue masteryn azt a skillt ami a device ellen ad + damaget (disarm traps) és hát ez lett az eredménye:

Study Prey + Lethal Strike így együtt csodákra képes.

Szerkesztette: vidu01 2008. 03. 21. 19:56 -kor
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter
Elküldve: 2008. 03. 21. 22:37
lol, szép kis dmg

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 03. 22. 00:42
Üdv mindenkinek.
Na nekiesek én is ennek a game nek. már régóta játszanám de csak most vettem olyan vasat ami elbírja.
Tele voltam kérdésekkel de mivel a forumokon a hülye kérdésekre általában az a válasz, hogy olvass vissza!, ezért így tettem, s gondoltam akkor az elején kezdem...
Megjegyzem 100! oldal! 3 délután ráment de végig böngésztem.
Úgyhogy mindent tudok. Illetve majdnem mindent...
Nem volt egyetértés abban hogy az íjásznál mire kell a pontokat rakni, az erőre vagy az ügyességre.
Pedig én eddig azt hittem hogy a válasz egyértelmű. Mégpedig hogy az ügyességre, mivel annál azt irja hogy növeli a szúró sebzést, az ijász képzettségei szitén azt növeli (sőt: másodiknak Rogue-ot akarom majd és ott is sok a szúró sebzést növeli). Elmentem 6. szintig és akkor Save, és próba. de íjjal ugyanakkorára nőtt a sebzésem akkor is mikor az erőre tettem a pontokat és akkor is mikor az ügyességre. És ha a Brigand képzettségei százalékos mértékben növelik a szúró sebzést akkor nem az ügyesség a nyerő??? hiszen annál irja mikor rajta hagyod a "páncélkesztyűt" hogy növeli a szúró sebzést. Ja és ezen kívül a támadás és védő növelés sem elhanyagolható. És akkor minek tuningoljam az erőm ha nem érek el vele nagyobb sebzést???
előre is köszönöm a hozzáértők válaszát.
Na nekiesek én is ennek a game nek. már régóta játszanám de csak most vettem olyan vasat ami elbírja.
Tele voltam kérdésekkel de mivel a forumokon a hülye kérdésekre általában az a válasz, hogy olvass vissza!, ezért így tettem, s gondoltam akkor az elején kezdem...

Nem volt egyetértés abban hogy az íjásznál mire kell a pontokat rakni, az erőre vagy az ügyességre.
Pedig én eddig azt hittem hogy a válasz egyértelmű. Mégpedig hogy az ügyességre, mivel annál azt irja hogy növeli a szúró sebzést, az ijász képzettségei szitén azt növeli (sőt: másodiknak Rogue-ot akarom majd és ott is sok a szúró sebzést növeli). Elmentem 6. szintig és akkor Save, és próba. de íjjal ugyanakkorára nőtt a sebzésem akkor is mikor az erőre tettem a pontokat és akkor is mikor az ügyességre. És ha a Brigand képzettségei százalékos mértékben növelik a szúró sebzést akkor nem az ügyesség a nyerő??? hiszen annál irja mikor rajta hagyod a "páncélkesztyűt" hogy növeli a szúró sebzést. Ja és ezen kívül a támadás és védő növelés sem elhanyagolható. És akkor minek tuningoljam az erőm ha nem érek el vele nagyobb sebzést???

Elküldve: 2008. 03. 22. 01:00
Idézet: TuRI - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 0:42
Üdv mindenkinek.

Ha dárdával nyomulsz akkor az erő jobban számít, mivel az közelharci fegyver és az erő a közelharci dmg-t növeli (a dex meg a pierce dmg-t). Íjra nincs hatással az erő, ezért ha csak íjjal akarsz menni, akkor elég csak a dexre rakni (illetve annyi str-t amennyi a cuccok felvételéhez kell). Legalábbis szerintem

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2008. 03. 22. 01:09
Idézet: Valdy - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 1:00
Ha dárdával nyomulsz akkor az erő jobban számít, mivel az közelharci fegyver és az erő a közelharci dmg-t növeli (a dex meg a pierce dmg-t). Íjra nincs hatással az erő, ezért ha csak íjjal akarsz menni, akkor elég csak a dexre rakni (illetve annyi str-t amennyi a cuccok felvételéhez kell). Legalábbis szerintem 

Én is így gondoltam de volt aki azt írta hogy 2/3 vagy milyen arányban... Minek? erőre csak anyit hogy elbírjam a páncélt a többit meg mind-mind az ügyességre és aztán összeszurkáljuk az ellent hadd vérezzen...

Elküldve: 2008. 03. 22. 01:35
Idézet: TuRI - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 1:09
Én is így gondoltam de volt aki azt írta hogy 2/3 vagy milyen arányban... Minek? erőre csak anyit hogy elbírjam a páncélt a többit meg mind-mind az ügyességre és aztán összeszurkáljuk az ellent hadd vérezzen... 

Mert a dárdás karinál az erő növelése nagyobb dmg-t eredményez.
Elküldve: 2008. 03. 22. 08:14
Idézet: TuRI - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 1:09

Íjjásznál is jobban növeli a dmgt a strength (piercing dmge csak 25%a az össznek), én csak annyi dexet szoktam rakni amennyi a bownak kell, de ha te most kezded a gamet akkor mehet nyugodtan felesbe is v akár kicsit több dex hogy legyen def abyd.
Egyébként a brigan íjász az nyagyon fun kari lesz ha azt csinálsz, mandrake legjobb aura amit csak íjász kaphat a confusion+fumble attack egy kis lassítással megspékelve az visz mindent, teljesen elbambulnak a mobok tőle nem rohannak az ember képébe kicsit hasonlít a céllövöldére.

Elküldve: 2008. 03. 22. 13:11
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 8:14
Íjjásznál is jobban növeli a dmgt a strength (piercing dmge csak 25%a az össznek)
Nem vitázom csak kérdezem!
1. Akkor mi a facér nem azt irja ki hogy nagyobb a Sebzésem mikor az Erőre dobom a 10 pontot.
2. Ha a z erőre dobom akkor is a szúró sebzésem növekszik? Mert azt kell tuningolnom mivel a Brigand Képzettségek azt növelik százalékban nem? ((a szúró sebzést meg a vérzést akarom gyurni) Piercing,Bleeding))
3. 25% a az össznek. Ha növelem a 25 % ok a 100% vele arányosan növekszik és akkor nagyobbat tuningolnak a Brigand Képzettségek, nem?
Szerkesztette: TuRI 2008. 03. 22. 13:12 -kor
Elküldve: 2008. 03. 22. 14:36
Na re!Mostába én is hanyagoltam egy kicsit a gamet,de láttam most a képet vidu01 és megjött a kedvem nagyon a játékhoz,így nemrég indítottam egy olyan karit!

ui:egy kérdés nekem most a bal oldali masteryn van 10pont a calculated strike kimaxolva és egy pont van a lucky hiten!Melyik skilljeit érdemes pontozgatni,vidu01 segíts plz!

ui:egy kérdés nekem most a bal oldali masteryn van 10pont a calculated strike kimaxolva és egy pont van a lucky hiten!Melyik skilljeit érdemes pontozgatni,vidu01 segíts plz!

Elküldve: 2008. 03. 22. 17:03
Idáig amelyin karikat csináltam,egyik se volt ilyen durva mint a brigand,és a kuklopszot is elég könnyen megöltem!Tehát idáig nagyon tetszik remélem sokáig fog tartani!

Elküldve: 2008. 03. 22. 20:15
Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 14:36
Na re!Mostába én is hanyagoltam egy kicsit a gamet,de láttam most a képet vidu01 és megjött a kedvem nagyon a játékhoz,így nemrég indítottam egy olyan karit!

Én kb így álltam neki huntinggal kezdve: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...ter2=7&sa=0&m1=
(+4 all skillel)
És ilyen lesz a végére:http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...ter2=7&sa=0&m1=
lvl75ig belefér még a marksmanship maxolása is, de bleeding+poisonra ne nagyon pakolásszatok.
Elküldve: 2008. 03. 24. 19:16
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 22., szombat - 20:15
Én kb így álltam neki huntinggal kezdve: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...ter2=7&sa=0&m1=
(+4 all skillel)
És ilyen lesz a végére:http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...ter2=7&sa=0&m1=
lvl75ig belefér még a marksmanship maxolása is, de bleeding+poisonra ne nagyon pakolásszatok.
(+4 all skillel)
Na jelentkezem ismét,ma is játszottam vele egy kicsit,és felraktam a 3 all skills cuccot+1all skill medál is van rajtam!Egy kérdés mostmár adnom kell még pontokat az erőre vagy mostmár csak az ügyességre esetleg fordítva,vagy mindig mind2re kell,mert néztem dárdákat a karira és oda meg elég nagy ügyesség kell ahhoz,hogy használni tudjam őket,most 50~60 sebez a dárdám!A skillpontoknál pedig majd úgy csinálgatom köszi!

Elküldve: 2008. 03. 26. 19:03
Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 24., hétfő - 19:18
Ui:vidu01:Te milyen scrollokat használasz???! 

Általában semilyet se, csak most tettem be egy piercingest a brigandnak, asszem frenzy a neve. Ja és az erőre szoktam rakni jobban a pontokat.
Elküldve: 2008. 03. 26. 23:10
nah megtalaltam a tokeletes petes karit.
warfare/nature. sajnos recharges karinak kell lenni de nagyon jo.vegig battle standardal meg ancestral harcosokkal a farkasok iszonyatosan apritanak legendaryn is hadesnal is.
amikor megidezzuk a farkasokat utana erdemes felrakni ideiglenesen egy hephaistos gyutut hogy a heat shieldet rarakjuk az osszes petre aztan vissza a peteknek sebzesnovelo gyuruk.meg xmax moddal is jol apritottak.mondjuk a 3 hades bacsival nehezen birtak el
de egy par halal utan azert meghalt mind3.
normal ellenfeleknel az ancestral horn is nagyon jol jon ameddig a 8 petunk aprit addig folyamatosan stunolva lehet oket tartani.
szal ha valaki akar petes karit akkor mindenkeppen ezt javaslom.
warfare/nature. sajnos recharges karinak kell lenni de nagyon jo.vegig battle standardal meg ancestral harcosokkal a farkasok iszonyatosan apritanak legendaryn is hadesnal is.
amikor megidezzuk a farkasokat utana erdemes felrakni ideiglenesen egy hephaistos gyutut hogy a heat shieldet rarakjuk az osszes petre aztan vissza a peteknek sebzesnovelo gyuruk.meg xmax moddal is jol apritottak.mondjuk a 3 hades bacsival nehezen birtak el

normal ellenfeleknel az ancestral horn is nagyon jol jon ameddig a 8 petunk aprit addig folyamatosan stunolva lehet oket tartani.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet
Elküldve: 2008. 03. 28. 08:41
Idézet: SATAN - Dátum: 2008. márc. 26., szerda - 23:10
nah megtalaltam a tokeletes petes karit.
de egy par halal utan azert meghalt mind3.

Championból kőkemény dual wieldes karit lehet faragni, nem kellenek neki petek se max 1-2 farkas a + sebzés miatt.http://www.youtube.c...h?v=u9ygIZ0kge8
Meg én azt mondom igazán jó petes karit csak spirit masteryvel lehet csinálni.

Elküldve: 2008. 03. 28. 20:50
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. márc. 28., péntek - 9:41
Championból kőkemény dual wieldes karit lehet faragni, nem kellenek neki petek se max 1-2 farkas a + sebzés miatt.http://www.youtube.c...h?v=u9ygIZ0kge8

csinaltam dualos championt amivel legendaryn is vegigmentem. meg aszem te tanacsoltad.
de petes karinak is a legdurvabb. a battle standard ~300 as plusz sebzese a peteknek is eleg utos foleg ugyebar sebzesnovelo cuccokkal. tegyel vele egy probat ha meg nem csinaltal ilyet.nekem ugy daraboltak legendaryn a petek hogy csak egy darab olyan cumop volt rajtam ami fizikai dmgt novel. 3 db olyan volt ami vagy elementalt vagy vitalityt nyomatta(hirtelen ilyeneket tudtam venni). szal ha mind fizikai sebzes novelos lett volna akkor megdurvabb lettek volna, de igy sem huztak sokaig az ellenfelek. 1-2 harapas ha battle standard kozeleben voltak.egyetlen hatranya hogy tenyleg nagyon reces karinak kell lenni mert ancestral harcosokat is ritkan lehet varazsolni meg a battle standardot is.
amugy persze lehet hogy spirittel is kombinalva ugyanolyan jo a warfare, mert ott is van 2 pet amik erosebbek a nature petjeinel, de mivel hatalmasakat sebeztek a farkasok is ezert a letszambeli foleny az hasznosabb talan.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet
Elküldve: 2008. 03. 30. 19:46
Re!Lenne egy bugyuta kérdésem,vannak azok az artifactot mint pl:viduo1 használ a shadow veil-t és ott még csinálni kell vmit,hogy a többi szakértelmét tudjam használni,azt,hogy kell kirakni?Thxelőre is a válaszokért!

Elküldve: 2008. 03. 30. 21:34
Idézet: leo300 - Dátum: 2008. márc. 30., vasárnap - 20:46
Re!Lenne egy bugyuta kérdésem,vannak azok az artifactot mint pl:viduo1 használ a shadow veil-t és ott még csinálni kell vmit,hogy a többi szakértelmét tudjam használni,azt,hogy kell kirakni?Thxelőre is a válaszokért!

nem tom milyen szakertelmere gondolsz.
ha valamilyen skillt ad akkor azt a skillt be tudod rakni az 1-9 ig gombokra jobbegergombot nyomva az adott gombnal levonegyzetnel es ott fel fogja sorolni hogy granted skill.
vagy van olyan artifact ami olyan skillt ad ami csak bizonyos esemenyekkor tortennek es nem te varazsolod. azoknal semmit nem tudsz vele csinalni hogy hasznald csak akkor amikor o gondolja es bekovetkezik kozbe az a cselekmenyt amit ir(pl low healthnel tortenik valami vagy amikor megutnek stb.)