HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#1621 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 17. 15:38

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 17., szerda - 15:43

bocsi, hogy ennyit írok, csak jutnak eszembe a kérdések:) Rogue-val probálta valaki a késdobálást illetve a csapdára specializálódást?

próbáltam mind2t. Sajnos epictől már egyik sem ütőképes.a kés az még csakcsak, de ha jól emléxem annak is van ujratöltődési ideje. Így nem az igazi. Ujratöltődés nélkül használható lenne.

Amúgy van egy Masteries mod is a TQhoz. ahol teljesen uj masteryket csináltak. Persze sok varázslat nagyon hasonló az alap játékban lévővel de annyi ujdonsgot nem lehetett kitalálni. Azt is kiprószálhatod ha már nem tusz mit kipróbálni :D
Ott van igazi Petes karakter. 18 petem volt legendary végére. azt hiszem raktam is be róla képet :D

Szerkesztette: SATAN 2010. 02. 17. 15:38 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1622 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 17. 16:21

jaja, néztem azokat a hsz-eid is, naprakész vagyok ám :D  Ezek a modok nem szimpik annyira, sztem elleszek egy darabig az eredeti masterykkel, aztán reméljük jön ez a titan Quest utód, aztán D3:)

#1623 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 17:41

Idézet: SATAN - Dátum: 2010. febr. 17., szerda - 14:38

próbáltam mind2t. Sajnos epictől már egyik sem ütőképes.a kés az még csakcsak, de ha jól emléxem annak is van ujratöltődési ideje. Így nem az igazi. Ujratöltődés nélkül használható lenne.

Igen, én egyszer a defilerrel poénból kipróbáltam... 100reces karakterként egész jó a késdobálás, csak asszem az is nagyon energy-igényes. :( Szóval igazából nem érdemes arra rágyúrni szerintem.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1624 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 08:45

Srácok, mit ajánlatok STORM mellé????

Spiritet nem akarok, azt már sok karinak adtam. Earth-et se akarok.
Érdemes szerintetek hunter-t? Tudom nevetségesen hangzik, de van neki a Study Prey, elementál resist levevő, akkor wood lore ad kis defense abilityt, akkor art of hunt első passzívja projectile kikerülést, meg még használható a herbal remedy is. Sztetek? Az igazság, hogy nem akarok túl átlagos karit, ez meg azért kicsit kihívás, bár az a baj, hogy második mastery az sokára lesz fejlesztve, legalábbis általában. Ami még rossz benne, hogy a skillfa nem ad energy-t se intelligenciát.
Mi legyen? Dream-ből is csak az aura kéne, meg esetleg a defense ability a passzív ágból.

További kérdés, hogy stormnál mennyire jó a thunderball? Én ice shardos voltam anno, ezt lehet nem is probáltam annyira.

köszi

#1625 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 15:18

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 19., péntek - 9:45

Srácok, mit ajánlatok STORM mellé????

Spiritet nem akarok, azt már sok karinak adtam. Earth-et se akarok.
Érdemes szerintetek hunter-t? Tudom nevetségesen hangzik, de van neki a Study Prey, elementál resist levevő, akkor wood lore ad kis defense abilityt, akkor art of hunt első passzívja projectile kikerülést, meg még használható a herbal remedy is. Sztetek? Az igazság, hogy nem akarok túl átlagos karit, ez meg azért kicsit kihívás, bár az a baj, hogy második mastery az sokára lesz fejlesztve, legalábbis általában. Ami még rossz benne, hogy a skillfa nem ad energy-t se intelligenciát.
Mi legyen? Dream-ből is csak az aura kéne, meg esetleg a defense ability a passzív ágból.

További kérdés, hogy stormnál mennyire jó a thunderball? Én ice shardos voltam anno, ezt lehet nem is probáltam annyira.

köszi

thunderballnak van ujratöltődési ideje és annyira nem erős hogy érdemes lenne fejleszteni szerintem. Dreamet mindig tudom ajánlani mint irtam. distorsion wavevel érdemes az elején belassítani az ellenfelet aztén a lassút ice shardal leszedni.eéső mastery ponttól már fejleszthető is.
Hunterből a stud pray miatt fölösleges azt választani.stormban a squall passzivja ad resistlevételt.

Ha dreamet nem akarod akkor defense legyen inkább. Sok HPt ad a skillfa. Később jól jön a plusz armor amit adnak a skillek.Meg ha közelérnek hozzád akkor a batterral meg shield chargével lehet operálni. Persze csak ha nem varázsbotos karit csinálsz. De ice shardosnak jó a pajzsos defense is.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1626 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 16:29

Köszi, Satan, tetszik az ötleted ;)  És az nem lesz nagy gond hogy nem kapok a defense tree-ből intelligenciát? Bár mondjuk a sok HP és armor sztem kárpótol:) Csak ugye az lesz a baj, hogy strength-et nem növelem a varázslóval, tehát nem is fogok tudni annyira kemény cuccokat magamra aggatni.

#1627 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 19. 16:30

És resistlevételt nem érdemes 2 skillel is levenni? Squall és Study prey? vagy nem adódik össze? Amúgy mennyire jó a storm kari? Én ahogy elnézem azért el lehet vele lötyögni, még ha nem is a legkönnyebben...

#1628 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 00:11

Idézet: Eardog - Dátum: 2010. febr. 19., péntek - 17:30

És resistlevételt nem érdemes 2 skillel is levenni? Squall és Study prey? vagy nem adódik össze? Amúgy mennyire jó a storm kari? Én ahogy elnézem azért el lehet vele lötyögni, még ha nem is a legkönnyebben...

nem tudom de valszeg minden skill leveszi a resistet amit rávarázsolsz.

Vaultos cumókkal én jól haladtam az ice shardal legendary elején is.
Az a baj hogy keveset játszottam instant talált tárgyakkal így nem tudok biztos infót mondani :(
Azt mondom hogy próbálj ki minden féle karit amit akarsz. aztán ha mindel elakadtál akkor kezdj el vaultozni :D És akkor tudod tovább vinni majd őket.
Ha meg nem akadsz el akkor nincs gond :D

Szerkesztette: SATAN 2010. 02. 20. 00:15 -kor

#1629 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 19:11

Nah előszedtem én is egy kicsit.
Elkezdtem egy Dream/storm karit.egyenlőre distorsion wave van kimaxolva. most várok hogy tudjak második masteryt választani és majd minél hamarabb az ice shard legfelső passzivjáig akarok elérni.

#1630 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 19:30

Üdv Mindenkinek!
előszedtem én is megint ezt a gyöngyszemet(nem lehet megunni tényleg:D)
indítottam egy Warfare+Nature karaktert(Champion)
és jelenleg így néz ki: 15. szinten
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-0-0-0-0-0-0-0

az lenne a kérdésem hogy pl. onslaught-t ot kell fejleszteni?
(két fegyvert használok)
és hogy még mire érdemes pontokat tenni

#1631 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 19:39

Idézet: olajoshal - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 20:30

Üdv Mindenkinek!
előszedtem én is megint ezt a gyöngyszemet(nem lehet megunni tényleg:D)
indítottam egy Warfare+Nature karaktert(Champion)
és jelenleg így néz ki: 15. szinten
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-0-0-0-0-0-0-0

az lenne a kérdésem hogy pl. onslaught-t ot kell fejleszteni?
(két fegyvert használok)
és hogy még mire érdemes pontokat tenni

Persze hogy kell fejleszteni. És az első passzívját is!
Meg majd a legfelsőt is ha felmész odáig a masteryvel.

#1632 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 19:52

Wow, tök jó, hogy előszedtétek:) Satan, én is a Stormot kezdtem el tolni, én most így állok, 11-es vagyok:

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...-0-0-0-0-0&m2=0

Ez a spell braker egy fos, nem? gondoltam ez majd elszed manát, de rájöttem hogy nem, pedig az kéne nagyon. Azt majd vissza is veszem. Most én is ice shard 3.ját maxolom, aztán vagy maxolom az első 2 skilljét is, vagy squall, storm surge...nem tom...van 2 kék gyűrűm, egyformák, ad mindegyik 20% elemental damage-t, 144% cast speed-et :D , úgyh ha elérem asszem a 15ös szintet, akkor azt berakom, és tarolok :D  :D  :D  Már várom:)

Lehet a végén én is dreamet adok másodiknak, de lehet defense lesz. még nem döntöttem el, valami manaregen kéne...végülis mindegyikben van...

#1633 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 19:54

Hajrá, Olajoshal, nyomjad:) Jó kis kari lesz:) Én mondjuk sztem a heart of oak-ra csak 1-et raktam volna, legalábbis itt az elején a játékban, de de tudod, én nem szólok bele, főleg mert nem vagyok egy penge játékos, annak itt van satan és társa..no meg gondolom te is tudod mit csinálsz ;)

#1634 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 20:11

Ó én sem vagyok olyan penge játékos  ;)  még csak 1 karaktert vittem végig legandaryn is általában epic után abbahagytam és kezdtem egy újat  :D
Okéjj Satan csak nem volt tiszta ,hogy az kell -e így hogy 2 fegyverrel viszem de akkor hozzáfogok ahhoz is  :cool:
amúgy a warfarénél mennyit érdemes rááldozni Hew-re, Cross cutra, Tumult-ra?  :think:
Battle Standardot kb kötelező kimaxolni azt tudom  :D

#1635 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 20:25

én most így állok: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-0-0-0-0-0-0-0
Dreammel kezdtem mert nagyon besegít. Még mindig a distorsion wavevel pusztitok leginkább. Találtam egy poisonos kardot. meg pár venom sacot beleraktam. Egyenlőre még egészen hasznos a 150 poison dmg.

#1636 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 20:30

Idézet: olajoshal - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 19:11

Okéjj Satan csak nem volt tiszta ,hogy az kell -e így hogy 2 fegyverrel viszem de akkor hozzáfogok ahhoz is  :cool:
amúgy a warfarénél mennyit érdemes rááldozni Hew-re, Cross cutra, Tumult-ra?  :think:

Mindenképpen kell az onslaught, így van, két kezes karival is, nagyon jelentősen megdobja a sebzést. A dual wield passzívjainál pedig minél több pontot raksz rájuk, annál nagyobb eséllyel használja majd a karakter a harcok során... és hát ugye ezek is nem kevés plusz sebzést tudnak, valamint több ellenfelet sebeznek, szóval jó, hogyha minél gyakrabban "jelentkeznek"! ;)  :cool:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#1637 Felhasználó inaktív   olajoshal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 21:18

Elkezdtem az onslaught maxolni most még csak 8/5
és közbe végeztem az első telkinnel, 18.szinten vagyok,
ez a célom nagyjából :
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-6-0-0-6-6-1-0

jó az irányom nagyjából?  :think:

eddigre kb végzek is normalon azt jöhet a nature és  petek :D

eddig egész jó ez a champion 1 x haltam
talált cuccokkal vault nélkül azért nem rossz sztem  ;)
de majd a 3. világba kiderül mit tud  ;)
meg főleg epicen  :D

#1638 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 21:40

Idézet: olajoshal - Dátum: 2010. febr. 20., szombat - 22:18

Elkezdtem az onslaught maxolni most még csak 8/5
és közbe végeztem az első telkinnel, 18.szinten vagyok,
ez a célom nagyjából :
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-6-0-0-6-6-1-0

jó az irányom nagyjából?  :think:

eddigre kb végzek is normalon azt jöhet a nature és  petek :D

eddig egész jó ez a champion 1 x haltam
talált cuccokkal vault nélkül azért nem rossz sztem  ;)
de majd a 3. világba kiderül mit tud  ;)
meg főleg epicen  :D

teljesen jó, csak az Onslaugh első passzivját is maxold ki. Sokat számit az a dmg resist amit ad.Főleg nehezebb fokozatokon majd.

#1639 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 20. 23:20

Nah most értem el az első világ uccsó Teleportjákoz igy:
Calc

Szerencsémre megtaláltam azt az artifactot ami ad +30% faster cast speedet. Nagyon sokat számít már ez is az ice shardnak.Viszont amire számítottam hogy energy az nagyon kevés :(

szerk: azóta meghalt az első(három) telkin.

Persze Xmax moddal játszok a szokásos pici "csalásaimmal", de csak instant talált cuccokkal.

Szerkesztette: SATAN 2010. 02. 21. 00:10 -kor

#1640 Felhasználó inaktív   Eardog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 08:20

Büszke vagyok rád, Satan, hogy most nem vaultozol:) Kis csalás belefér, az nálam is van, tárgyakat adok át másik kariktól, de hát ez van, annyi nekem belefér, meg főleg akkor amikor már nehezedik. Ma játszom kicsit, majd a végén berakom hogy állok :)

amúgy nem tudom még mindig mit válasszak a storm mellé...ahogy satan Te is írtad, managondok vannak...ezért ami igazán jó, az a spiritnek a Dark covenant, maxon ad 21mp-ig 12manaregent asszem...de spiritből más annyira nem is kéne. Defense-nél a Rally csak 10mp-ig tart, és csak 6,8-as manaregent ad....ami folyton hatna az ugye a Dream aurája, de az is csak 3manaragent ad kb, meg damage resistet...az igazság, hogy dreamből, spiritből, defensből is a manaregen kéne, meg szinte csak azt használnám, inkább 90%-os stormos karit akarok, a 10% jönne csak a másik masterybül, legalábbis amíg tudom hasznosan pakolgatni a cuccokat. akkor most melyik legyen a 3 masteryből???? Sprit 21mpig sok mana, dream folyamatosan kevés. Defense a legrosszabb majdnem ilyen szempontból...de buli lenne colossus formból varázsolgatni :D  :D

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.