HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#381 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 05. 19:21

Csinaltam par kepet a Titan Quest: Immortal Throne Multiplayer v1.1 alatt:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A kepeken az lvl73-as Haruspex-ek meg az lvl67 Templar-ok ugy verik le szerencsetlen a kis szegeny lvl24-es Guardian-omat (Defense + Nature), mint vak a poharat. Volt, amikor arra sem volt idom, hogy a battle awareness-t meg a heart of oak-ot magamra agassam, a masodperc tortresze alatt mar ott figyelt a sirom a palyan. A Colossus Form skill meg egy vicc, multiplayer alatt is tobb percig toltodik vissza, tehat gyakorlatilag hasznalhatatlan (single-ben legalabb ket foboss kozott van ideje feltoltodni, de itt nincs, mert legyaknak addigra hatvanszor). Egyebkent nem tudom, hogy defileres cheatelt karikkal jottek-e, de nagyon remelem, hogy nem. Volt olyan, hogy mellealltam az lvl73 Haruspex-nek, elkezdtem csepelni, es neki meg egy deka HP-ja nem ment le, inkabb csak nott, pedig utni sem ut kicsit a karim, o viszont utana ramnezett erosen, es mar halott is voltam a 8-9K HP-mmal, belemvertek neha ilyen 20000-25000-es sebzeseket. Na szoval tanulsagos, meg fejlesztgetem inkabb tovabb single alatt, es utana majd viszem multiplayer-be. Szerencsere a single 0 death-em megmaradt, tehat nem szamolja bele a multi death-eket.
Ha megyek meg majd, probalok meg kepeket csinalni majd.

#382 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 20:28

Na, kozben mar lvl26 a Guardianom:

Kép

9.1K HP, 2000 Armor, 2000 DPS, 845 Strength.
Szerintetek a Guardianom meg lvl 60-70 en is eletkeptelen lesz multiban?
Merthogy a szerverek tele vannak Huraspexekkel, Harbringerekkel, Druidokkal es Templarokkal.
Igazabol cuccokbol jobbakat mar nem nagyon fogok tudni a karimra aggatni, most elegge fel van tapolva vaultos cuccokkal. Talan meg a gyurukkel, amuletekkel fogok tudni rajta nyomni, meg meg tolom a masteryket folfele, tehat az is fogja fejleszteni, es utana pedig meg kitalalom, hogy melyik skillt kene elkezdeni nyomni.

#383 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 21:05

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 20:28

Na, kozben mar lvl26 a Guardianom:

9.1K HP, 2000 Armor, 2000 DPS, 845 Strength.
Szerintetek a Guardianom meg lvl 60-70 en is eletkeptelen lesz multiban?
Merthogy a szerverek tele vannak Huraspexekkel, Harbringerekkel, Druidokkal es Templarokkal.
Igazabol cuccokbol jobbakat mar nem nagyon fogok tudni a karimra aggatni, most elegge fel van tapolva vaultos cuccokkal. Talan meg a gyurukkel, amuletekkel fogok tudni rajta nyomni, meg meg tolom a masteryket folfele, tehat az is fogja fejleszteni, es utana pedig meg kitalalom, hogy melyik skillt kene elkezdeni nyomni.

Guardiantól ne várj sokat.  :cool:
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#384 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 22:06

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 21:05

Guardiantól ne várj sokat.  :cool:

Azt hiszem megint inditok egy uj karit, es valami hunter felet. Dardat vagy ijat ajanlotok? Magasabb fokozaton vagy esetleg mp-ben melyik lehet eletkepesebb?

#385 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 22:58

Na, dontottem, megepitem minden idok legjobb karijat, es az enyemek kozul is a legbrutalabbra csinalom, Dream + Hunting (Haruspex) lesz Spear-el es pajzs-al.

#386 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 05. 06. 02:16

:)
Aztán el ne felejts képeket mutatni róla.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#387 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 12:44

Ma delutan inditom a Haruspex-et, mar atfutottam a Hunting es a Dream Mastery skill-jeit, korvonalazodik, hogy mikre fogok rakni. Tamadasban pedig ertelemszeruen a pierce damage-re megyek ra a spear-el, meg a gyurukkel is azt probalom majd megtamogatni.

#388 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 13:06

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 3:16

:)
Aztán el ne felejts képeket mutatni róla.

:nevet2:  :nevet:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#389 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 22:50

Elkezdtem a Haruspex-et, idaig tetszik, csak most gyorsabban haladok vele, elterveztem, hogy celiranyosan megyek elore, es csak a quest-eket csinalom meg, nem celom, hogy mindent legyakjak. Igy el is ertem, hogy lenyomtam ugyan a Kuklopszot nagy nehezen, meg mindig 0 death-em van vele, de a Kuklopsz utan is csak lvl9 vagyok most, holott mar elotte lvl11 szoktam lenni. Tehat igenis sokat szamit, es er nem is keveset, ha nem rohan az ember, bemegy mindenhova, es legyak minden NPC-t.

#390 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 22:53

Amugy jol csinalom, hogy skill-ek teren a Hunting Mastery-n a Wood Lore-t es a Take Down-t nyomatom, a Dream Mastery-n pedig egyelore a Spionic Touch-ot? Gondolom az elso ketto ok, a Psionicban nem vagyok biztos, de mivel annak ugy lattam, hogy nincs ujratoltodese, hanem mindig el, igy lehet, hogy tobbet er, mint a Take Down.

#391 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 22:55

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 22:53

Amugy jol csinalom, hogy skill-ek teren a Hunting Mastery-n a Wood Lore-t es a Take Down-t nyomatom, a Dream Mastery-n pedig egyelore a Spionic Touch-ot? Gondolom az elso ketto ok, a Psionicban nem vagyok biztos, de mivel annak ugy lattam, hogy nincs ujratoltodese, hanem mindig el, igy lehet, hogy tobbet er, mint a Take Down.

Es ehhez meg amig el nem felejtem  :cool:  , itt az lvl9 Haruspex karim (Hunting + Dream):

Kép

Meg eleg gyengusnak erzem, sok health potion-t kell innia, es a Kuklopsz ellen nagyon resen kellett lennem, hogy ne hagyja ott a fogat. De sikerult, en nyertem.  :)

#392 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 07. 18:38

lvl12 lett a Haruspex-em (Hunting + Dream):

Kép

A pierce damage-et nagyon tolom neki minden letezo cuccal, es az art of the hunt skill-el is.
Mar tul vagyok a monster equippement-en is, ahonnan ozonlenek, most vagyok nemsokara a 3 gyiknal.
Ennel a pontnal szoktam lvl15 lenni, amikor nem sietek, es benezek minden kis zugba, tehat mar 3 szint a lemaradasom ahhoz kepest itt. De igy legalabb elvezetesebb, mert erzem, hogy picivel nehezebb a game, a bossoknal es a battle awareness-t leszuro lovasoknal figyelni kell am meg.

#393 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 07. 19:47

lvl14 lett a Haruspex-em (Hunting + Dream), mar Athenban jarok. Szerintem igy eleinte nehezebb, mint a tobbi kari, mert nem segit az Armor Handling skill, mint a Defense mastery-nel, hogy mindent hipp-hopp magamra tudjak tenni (a legjobb cuccokat is akar), es az attrib pointok kezelese is nehezebb, mert nem eleg a strength-re rakni mindig, hanem a strength-et es a dexterity-t egyarant kell tolni.

Kép

Na mindegy, kesobb viszont brutalisabb lesz a pierce miatt, mint a tobbi kari, tehat megeri kuzdeni erte.

#394 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 07. 22:22

Na, toltam meg egy picit, mar a Minotaurusz labirintusaban jarok, lvl15 a Haruspex-em (Hunting + Dream):

Kép

Meg mindig nem jutok elorebb a jo cuccokkal, a jo hunter cuccokhoz magas dex szint kell, a jo egyeb cuccokhoz pedig magas str szint. Es megintcsak nem tudom, hogy a +1, +2, +3 skill-es relicelheto revenant cuccok jobbak-e a Haruspex-nek, vagy pedig inkabb a unique kek es lila item-ek. Az inventory-mban lathato +3 all skill-es revenant cucc aminek meg az armor-ja is magas raadasul az viszont jo lesz, lehet, hogy azzal fogom helyettesiteni az osszeset.

#395 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 00:02

Leptem meg 3 szintet, lvl18 mar a Haruspex-em (Hunting + Dream Mastery)

Kép

Most mar eleg rendesen aprit, es eleg sok +1 all skill-es cucc van rajta, az amuletet is beleertve, + meg reliceltem is oket. Igy kb. ketszer olyan eros lett a karim es a dexterity szintjet is megdobtam eleg szepen.
Az Art of the hunt skill-em is lvl16 mar, ami igy +115% pierce damage-et ad, es akkor ott van meg a Take Down, a Psionic Touch is + ezek passzivjai, meg majd kesobb a Study Prey esatobbi. Szoval nem lesz ez rossz. A Take Down-t tovabbra sem birja recharge-el, igy a Spionic Touch van a primary attack-en es a Take Down a secondary-n.

#396 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 17:05

lvl23 mar a Haruspex-em (Hunting + Dream)

Kép

Vegigcsinaltam a 2. vilagot is 0 death-el, most mar a 3. vilag elejen vagyok.
A poison res-em es az armor-om nevetsegesen rossz (kicsi), ezert nagy gondban leszek nemsokara a kopkodo novenyek meg a nagy bekak ellen. Ugyhogy surgosen valtoztatnom kell majd most a cuccokon.

#397 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 17:32

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 18:05

A poison res-em es az armor-om nevetsegesen rossz (kicsi), ezert nagy gondban leszek nemsokara a kopkodo novenyek meg a nagy bekak ellen.

Ne izgulj, lesz ez még _sokkal_ rosszabb is... nekem perpill -93% poison és -100% pierce resistem van. :D Amúgy nem vészes egyébként, gyorsan kell velük végezni. ;) (Elementalból meg állandó a "felesleg", nemtom hogy lehetne ezen javítani. :think:).

#398 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 17:38

13+1

#399 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 18:42

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 17:05

lvl23 mar a Haruspex-em (Hunting + Dream)

Vegigcsinaltam a 2. vilagot is 0 death-el, most mar a 3. vilag elejen vagyok.
A poison res-em es az armor-om nevetsegesen rossz (kicsi), ezert nagy gondban leszek nemsokara a kopkodo novenyek meg a nagy bekak ellen. Ugyhogy surgosen valtoztatnom kell majd most a cuccokon.

Hihetetlen hogy még mindig nem ismered a skill treet.  :blink:
Baszki ott a herbal remedy azzal fel tudod nyomni a poison reset, a take down helyett meg a phantom striket erőltesd. Minél előbb menj fel a hunting masterin, 1-2 pont legyen studyn volleyn és a call of hunton. Dreamből meg a felső trance kell, lucid dreammel kezdődő oszlop, psionic touch, néhány a nightmarera, maxos phantom strike, és distort reality a végére. :think:

Szerkesztette: vidu01 2008. 05. 08. 19:01 -kor

#400 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 18:55

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 17:38

13+1

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, nem tudom beírni a rapidos kódot.  :pokeas2:

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.