[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A kepeken az lvl73-as Haruspex-ek meg az lvl67 Templar-ok ugy verik le szerencsetlen a kis szegeny lvl24-es Guardian-omat (Defense + Nature), mint vak a poharat. Volt, amikor arra sem volt idom, hogy a battle awareness-t meg a heart of oak-ot magamra agassam, a masodperc tortresze alatt mar ott figyelt a sirom a palyan. A Colossus Form skill meg egy vicc, multiplayer alatt is tobb percig toltodik vissza, tehat gyakorlatilag hasznalhatatlan (single-ben legalabb ket foboss kozott van ideje feltoltodni, de itt nincs, mert legyaknak addigra hatvanszor). Egyebkent nem tudom, hogy defileres cheatelt karikkal jottek-e, de nagyon remelem, hogy nem. Volt olyan, hogy mellealltam az lvl73 Haruspex-nek, elkezdtem csepelni, es neki meg egy deka HP-ja nem ment le, inkabb csak nott, pedig utni sem ut kicsit a karim, o viszont utana ramnezett erosen, es mar halott is voltam a 8-9K HP-mmal, belemvertek neha ilyen 20000-25000-es sebzeseket. Na szoval tanulsagos, meg fejlesztgetem inkabb tovabb single alatt, es utana majd viszem multiplayer-be. Szerencsere a single 0 death-em megmaradt, tehat nem szamolja bele a multi death-eket.
Ha megyek meg majd, probalok meg kepeket csinalni majd.

Súgó
A téma zárva.