Legendary kivégezve a Templárral, éppen átlépve a 63. szintre. Majd felveszek azért egy Hades-runt ha el nem felejtem (X3-mal, a móka kedvéért

). A végére tényleg nagyon könnyű lett, asszem kissé túlzásba vittem a tápolást. :Đ Egyedül Cerberustól paráztam az alacsony poison resistem miatt, de könnyű prédának bizonyult ő is. A mérlegem egyetlen elhalálozás, és az is "öngyilkosság". A knosszoszi telkine által életrekeltett szobrok valami durván damage reflectesek lehetnek (mint Typhon a tüskékkel, de az legalább látszik, olyankor nem szabad hergelni

) - mikor az elsőt ledöftem, mindketten azonnal meghaltunk (óvatlan voltam, CF nélkül mentem).
Két újabb hibajavítást említenék az unofficial patchből:
- Stygian Lurker küldetés rewardja javítva, végre megmarad a +str/int/dex kilépés után is;
- nincs már értelmetlen vinyótekerés Hádész termében a hülye szikrázó kristályok miatt.
Még egy érdekesség, ha jól emlékszem, ez a kis vakarék Nightmare egyszer sem halt meg legenden, pedig csak egy pontot raktam rá. Mondjuk inkább szórakoztató a jelenléte, mint hasznos, néhányszor beidegelt a confusion varázslatával. Éppen rontanék az ellenre, azok is rohannak felém, erre ez a vakarcs összezavarja őket, és elkezdenek random irányokba ténferegni, maguk elé motyogva.