Idézet: lycanlord - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 13:13
Köszi szépen a segítséget
Mitjelent az hogy "ACTIV"?
és nekem még mindignincsenek oan menő cuccaim pedig ahogy a képeket néztem másnak az én szintemen már voltak
nekem mért nincsenek?
PL. nekem csak sima szar íjjam van nem valami kicsicsázott királyság:(
miért????
az Act 4 az a 4. vilag. Elso ahol kezdesz. A sivatagos a masodik es a harmadik mega sivatagos resz utani.
a negyedik meg a kiegeszito palyai.
Cuccok mint mondtam nagyon veletlenszeruen esnek, es itt amit belinkelunk kepeket nagyon surun nem az aktualisan talalt cuccokkal vannak hanem vagy korabban(masik karakterrel) megtalalt targyrol van szo vagy pedig Vaultban kapta valaki a jo cuccokat es azt hasznalja.
Lila szinu cuccok pl 35-40 es szint kornyeketol kezdenek el esni. szal olyanokat normalon nem nagyon fogsz meg talalni pl. kek szinuek azok mar vannak csak nagyon random hogy hogy esnek.
Szal sokat kell gyapni vagy leszedsz egy vaultot es hozza egy par jo cuccot.Csak akkor nincs meg a varazsa hogy ezeket a cumokat te talaltad.nem tudom hogy ez mennyire zavar teged. valakit aki nagyon cheatellenes abban fel sem merul hogy mastol kapott jo cumokat hasznaljon.valakinek meg termeszetes hogy a jo cumokkal jaccik, mert azzal jobban lehet haladni es emiatt jobban elvezi.
szal ha gyorsan akarsz jo cuccokat akkor szedd le a legfrissebb Vaultot es kuldok neked hozza egy jopar cumot.vagy ha visszalapozol akkor itt sokmindenki belinkelte a forumba a sajat cuccait.csak azt meg kell talalni.

Súgó
A téma zárva.