HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#781 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 25. 18:27

Idézet: lycanlord - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 13:13

Köszi szépen a segítséget :respect:

Mitjelent az hogy "ACTIV"?
és nekem még mindignincsenek oan menő cuccaim pedig ahogy a képeket néztem másnak az én szintemen már voltak
nekem mért nincsenek?
:(  :(

PL. nekem csak sima szar íjjam van nem valami kicsicsázott királyság:(:s
miért????

az Act 4 az a 4. vilag. Elso ahol kezdesz. A sivatagos a masodik es a harmadik mega sivatagos resz utani.
a negyedik meg a kiegeszito palyai.

Cuccok mint mondtam nagyon veletlenszeruen esnek, es itt amit belinkelunk kepeket nagyon surun nem az aktualisan talalt cuccokkal vannak hanem vagy korabban(masik karakterrel) megtalalt targyrol van szo vagy pedig Vaultban kapta valaki a jo cuccokat es azt hasznalja.
Lila szinu cuccok pl 35-40 es szint kornyeketol kezdenek el esni. szal olyanokat normalon nem nagyon fogsz meg talalni pl. kek szinuek azok mar vannak csak nagyon random hogy hogy esnek.
Szal sokat kell gyapni vagy leszedsz egy vaultot es hozza egy par jo cuccot.Csak akkor nincs meg a varazsa hogy ezeket a cumokat te talaltad.nem tudom hogy ez mennyire zavar teged. valakit aki nagyon cheatellenes abban fel sem merul hogy mastol kapott jo cumokat hasznaljon.valakinek meg termeszetes hogy a jo cumokkal jaccik, mert azzal jobban lehet haladni es emiatt jobban elvezi.
szal ha gyorsan akarsz jo cuccokat akkor szedd le a legfrissebb Vaultot es kuldok neked hozza egy jopar cumot.vagy ha visszalapozol akkor itt sokmindenki belinkelte a forumba a sajat cuccait.csak azt meg kell talalni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#782 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 25. 18:35

köszi a segítséget SATAN :respect:  :respect:
                      :respect:  :respect:
mi az a vault?

#783 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 18:42

Idézet: SATAN - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 18:27

az Act 4 az a 4. vilag. Elso ahol kezdesz. A sivatagos a masodik es a harmadik mega sivatagos resz utani.
a negyedik meg a kiegeszito palyai.

Cuccok mint mondtam nagyon veletlenszeruen esnek, es itt amit belinkelunk kepeket nagyon surun nem az aktualisan talalt cuccokkal vannak hanem vagy korabban(masik karakterrel) megtalalt targyrol van szo vagy pedig Vaultban kapta valaki a jo cuccokat es azt hasznalja.
Lila szinu cuccok pl 35-40 es szint kornyeketol kezdenek el esni. szal olyanokat normalon nem nagyon fogsz meg talalni pl. kek szinuek azok mar vannak csak nagyon random hogy hogy esnek.
Szal sokat kell gyapni vagy leszedsz egy vaultot es hozza egy par jo cuccot.Csak akkor nincs meg a varazsa hogy ezeket a cumokat te talaltad.nem tudom hogy ez mennyire zavar teged. valakit aki nagyon cheatellenes abban fel sem merul hogy mastol kapott jo cumokat hasznaljon.valakinek meg termeszetes hogy a jo cumokkal jaccik, mert azzal jobban lehet haladni es emiatt jobban elvezi.
szal ha gyorsan akarsz jo cuccokat akkor szedd le a legfrissebb Vaultot es kuldok neked hozza egy jopar cumot.vagy ha visszalapozol akkor itt sokmindenki belinkelte a forumba a sajat cuccait.csak azt meg kell talalni.

köszi a segítséget mi az a vault és hogyküldenél nekem új cuccokat?

#784 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 19:02

és misztikus írások(amik oan levélszerűek) hanyadik szint környékén kezdenek el esni?
és ereklyék mikor?

#785 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 19:41

mint mondtam minden veletlenszeruen esik szal a mikorra nem tudok valaszolni.

Googlin rakeresel hogy TQ Vault. ez egy progi amiben lehet tarolni a cumokat amiket talaltal. kulon filekben eltarolodnak a cumok es igy lehet adogatni konnyen egyik embertol a masiknak.illetve vegtelen hely van mert barhany vault fileben tarolhatod a cumokat.es ezeket a fileket lehet kuldozgetni masnak is. pl mailban el tudom kuldeni az enyimeim ha kell.
szal letoltod ezt a vaultot feltelepited es az fogja latni az osszes karaktered es tudsz pakolgatni bele. ami fontos hogy mikozben jaccol akozbe ne hasznald csak amikor nem jaccol akkor szabad hasznalni.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#786 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 25. 21:38

Idézet: lycanlord - Dátum: 2008. nov. 25., kedd - 19:02

és misztikus írások(amik oan levélszerűek) hanyadik szint környékén kezdenek el esni?
és ereklyék mikor?

Priviben is valaszoltam neked, de ide is leirom:

a Vaultozassal lehet megcsinalni, Vault-okban (tarolokban) szinte az osszes letezo legeslegjobb cucc megvan. A Titan Quest: Immortal Throne-hoz fel kell telepiteni a TQVault nevu programot, es akkor at tudjuk neked adni file-okban a cuccokat.

#787 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 07:00

aham akkor másoknak is másoktól vannak az ereklyéi? :)
és az ereklyék vagy az azokat létrehozó misztikus írások hanyadikszint környékén kezdenek el potyogni?

#788 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 07:02

de hogyha nagyonvéletlenszerűen potyognak a cuccok akkor alacsonyabb szint környékén is eshet erősebb cucc?
mindenesetre árusoktól nemlehet venni nagyonjókat sz.tem

#789 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 07:27

Idézet: lycanlord - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 7:00

aham akkor másoknak is másoktól vannak az ereklyéi? :)
és az ereklyék vagy az azokat létrehozó misztikus írások hanyadikszint környékén kezdenek el potyogni?

A legkisebb artifactoknak lvl5 a szintkövetelménye utána a jobbaknak lvl10 15 20 stb így megy felfele egészen lvl55ig.
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#790 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 07:47

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 7:27

A legkisebb artifactoknak lvl5 a szintkövetelménye utána a jobbaknak lvl10 15 20 stb így megy felfele egészen lvl55ig.

köszi a választ én level 19-es vagyok az egyik karakteremmel a másikkal 32 körül de még egyikkel sem találtam articaftot (vagyis misztikus írást sem és ereklyétsemtaláltam egyátalán)

#791 Felhasználó inaktív   lycanlord 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 08:11

Valaki megtudja mondani hogy az mért lehet hogy már egy hónapja van fent a titan quest az immortal throne-nal együtt és az immortal throne-nal jáccok de a kiegészítőben amien új fegyverek lennének még eggyel sem találkoztam se misztikus írással sem ereklyével és új fegyverrel sem és mindezt úgy hogy a kiegészítőjével jáccottam valaki megtudjamondani mitől lehet ez?
csakmert azért tettem fel a kiegészítőt hogy élvezetesebb legyen a játék.
Lécci valaki írja le hogy mitől lehet ez.
és hogy hogylehet ezt a problémát korrigálni.
vagyhogy a kiegészítőben mikortól vannak új fegyverek(általában)
a játék elejétől?vagy csak a kiegészítői részben?

#792 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 26. 21:32

Idézet: lycanlord - Dátum: 2008. nov. 26., szerda - 9:11

Valaki megtudja mondani hogy az mért lehet hogy már egy hónapja van fent a titan quest az immortal throne-nal együtt és az immortal throne-nal jáccok de a kiegészítőben amien új fegyverek lennének még eggyel sem találkoztam se misztikus írással sem ereklyével és új fegyverrel sem és mindezt úgy hogy a kiegészítőjével jáccottam valaki megtudjamondani mitől lehet ez?
csakmert azért tettem fel a kiegészítőt hogy élvezetesebb legyen a játék.
Lécci valaki írja le hogy mitől lehet ez.
és hogy hogylehet ezt a problémát korrigálni.
vagyhogy a kiegészítőben mikortól vannak új fegyverek(általában)
a játék elejétől?vagy csak a kiegészítői részben?

az a baj hogy sok artifacthoz kell korabbi artifact is szal az nem tul jo ha keson talalsz majd csak.
amugy en egy idoben amikor nem akartam vaultos cuccokat hasznalni akkor csaltam annyit hogy ha talaltam artifact receptet akkor a Defiler nevu progiban beallitottam hogy ne kelljen semmit osszegyujteni hozza. de az mar kokemenyu csitnek szamit. illetve meg abba be lehet allitani azt is hogy a potionokbol barhanyat lehessen egybe rakni ne csak 5 db ot igy tobb hely lesz az invertoryban.de ebben a Defilerben sok csalast lehet beallitani szal csak ovatosan vele ha ki akarod probalni.

a miertre meg szerintem senki nem tud valaszt adni.
A uj fegyverek nem csak az uj palyan eshetnek hanem barhol.de amiket kepeken latsz altalaban azok nagyon nagyon ritkak. ha olyanokra vagysz akkor mindenkeppem Vaultozni erdemes.

#793 Felhasználó inaktív   veek91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 27. 21:59

uhh látom lycanlord nem kevés munkát adott. Már nagyban benne vagyok a játék javában, már thorny mault meg saprost farmolok (legalábbis szeretnék)
Ehhez jelenleg legendary cyclopsot gyilkolom (xmax-szal). level 57es vagyok. és hát azt kell mondjam hogy ez a cyclops meg a ládája nem egy kincsesbánya. eddig nulla darab lilát találtam ott( vagyis igazából 1-et találtam, de azt nem a cyclops söt nem is a majestic chest hanem a legkisebb chest dobta).
Szóval arra lennék kiváncsi hogy ez azért van-e mert még túl alacsony szintü vagyok hogy dobjon valamit is, vagy pedig ez a küklopsz sosem volt egy bőkezű teremtés? Ennyi hades már legalább 10 lilát dobott volna. :s

Szerkesztette: veek91 2008. 11. 27. 22:04 -kor

#794 Felhasználó inaktív   veek91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 22:18

Idézet: veek91 - Dátum: 2008. nov. 27., csütörtök - 21:59

uhh látom lycanlord nem kevés munkát adott. Már nagyban benne vagyok a játék javában, már thorny mault meg saprost farmolok (legalábbis szeretnék)
Ehhez jelenleg legendary cyclopsot gyilkolom (xmax-szal). level 57es vagyok. és hát azt kell mondjam hogy ez a cyclops meg a ládája nem egy kincsesbánya. eddig nulla darab lilát találtam ott( vagyis igazából 1-et találtam, de azt nem a cyclops söt nem is a majestic chest hanem a legkisebb chest dobta).
Szóval arra lennék kiváncsi hogy ez azért van-e mert még túl alacsony szintü vagyok hogy dobjon valamit is, vagy pedig ez a küklopsz sosem volt egy bőkezű teremtés? Ennyi hades már legalább 10 lilát dobott volna. :s

ja, és az is érdekelne hogy medusáékhoz milyen resist kellene. mert 9en elég könnyen megölnek

#795 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 10:55

Idézet: veek91 - Dátum: 2008. nov. 28., péntek - 23:18

ja, és az is érdekelne hogy medusáékhoz milyen resist kellene. mert 9en elég könnyen megölnek

piercing.

Idézet

szint is befolyásol, de 57-nél már szinte semmit.
nagyobb bossok mindig jobbat dobnak. küklopsz nem a legkeményebb, szóval szerencse is kell jó cuccokhoz.

Szerkesztette: acu 2008. 12. 02. 10:59 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#796 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 15:03

Egyszer asszem volt már róla szó, csak lusta vagyok keresgélni... szóval hogy olyat lehet, hogy csak 1 mastery-vel nyomulni? Csinált ilyet valaki? Vagy ez nem éri meg?
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#797 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 17:13

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 15:03

Egyszer asszem volt már róla szó, csak lusta vagyok keresgélni... szóval hogy olyat lehet, hogy csak 1 mastery-vel nyomulni? Csinált ilyet valaki? Vagy ez nem éri meg?

Szerintem elég eccerű a megoldás :D
8. szintre lépéskor egész eccerüen nemválasztasz második mayteryt, és máris csak 1et használsz.
Amugy csak akkor érdemes, ha kitudsz hozni 1 masteryböl is jo karit.
De szerintem 2böl jobb karikat lehet csinálni.
<a href='http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693' target='_blank'>http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693</a>  gladiatus, regelj és küzdj.

Natureesya lvl 92 hc driad dead
Natureesya v2 lvl 56 hc driad
múúúúú :P

#798 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 17:19

Idézet: rpgboci - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 16:13

Szerintem elég eccerű a megoldás :D
8. szintre lépéskor egész eccerüen nemválasztasz második mayteryt, és máris csak 1et használsz.
Amugy csak akkor érdemes, ha kitudsz hozni 1 masteryböl is jo karit.
De szerintem 2böl jobb karikat lehet csinálni.

Tehát akkor lehet nem választani? Csak akkor ezek szerint nem igazán érdemes... értem. Köcce. :)

#799 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 13:13

Megint kérdeznék! :)  Ha valaki íjászkodik, de van neki warfare mastery is, akkor mikre érdemes ott rakni? A weapon training az az íjhoz nem jó, igaz? Az onslaught-ra megint nem, mert ott van a marksmanship... A dual wield-re nyilván nem, de akkor mire? Vagy ez egy elkonfigurált karakter lesz így? :D

#800 Felhasználó inaktív   rpgboci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 16:42

Idézet: bega - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 13:13

Megint kérdeznék! :)  Ha valaki íjászkodik, de van neki warfare mastery is, akkor mikre érdemes ott rakni? A weapon training az az íjhoz nem jó, igaz? Az onslaught-ra megint nem, mert ott van a marksmanship... A dual wield-re nyilván nem, de akkor mire? Vagy ez egy elkonfigurált karakter lesz így? :D

Minden lehetöséget kilehet használni, csak lehet hogy nem éppen  faca. Mint az általad választott ut is. Warfare/Hunting  masteryvel  ijászkodni, nem érdemes, ha iijasz akarsz lenni a hunting mellé válassz mást, pl dream vagy rogue.
Persze warfareel is meglehet csinálni, csak sok skillt nemtudsz érvényesiteni.
Ha erös ijaszt akarsz lenni akkor legyél Haruspex, vagy Ranger.
Ebböl a 2 fajtábol van a legtöbb a neten.
<a href='http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693' target='_blank'>http://s9.gladiatus.hu/game/c.php?uid=16693</a>  gladiatus, regelj és küzdj.

Natureesya lvl 92 hc driad dead
Natureesya v2 lvl 56 hc driad
múúúúú :P

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42