Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 20:59
Hát nem tudom, azt hittem már a negyedénél tartok. :Đ
Egyébiránt nem nagyon látom át ezt a skill rendszert, de eddig nem voltam nagyon megszorulva soha, csak feltankolok 10-15 potit és oké minden. Valaki esetleg tud jó elosztást nekem?
tudunk javasolni persze. 8 as szinttol lehet kivalasztani egy masodik masteryt is es az alapjan erdemes gondolkozni hogy mit erdemes fejleszteni.
talan a 4. varoskanal jarsz de nezzel meg egy portalt hogy hany helyre lehet azzal menni es meglatod hogy hanyadan alsz a jateknal.
Skillrendszerrol: bal oldalon lehet a masteryt tapolni az ad plusz hpt energyt meg streng/int,dex kombo valamelyiket de ennel fontosabb hogy megvan hogy melyik skillhez meddig kell feltankolni a masteryt.
A skillekbol a negyszogleteseket kell aktivalni/varazsolni a kerek skillek az az alatta levo skillt erositi vagy egesziti ki uj tulajdonsagokkal. ha nem kotodik a kerek abraju skill akkor az altalanossagban adja azt ami hozza van irva.
Amugy ha ram hallgatsz a ring of flamet kimaxolod(az egy aura gyakorlatilag. ami masodpercenkent 1-2 energybe kerul amit minden aura jellegu skillnel kiirnak hogy mennyi energyt is fogyaszt masodpercentkent.) azt csak egyszer aktivalod es utana mar aprulnak is korulotted az enemyk. Erdemes miutan kimaxoltad elkezdeni tapolni tovabb a masteryt es a ring of flame folotti passzivjat is kitapolni mert az megint noveli a sebzest ami masodpercentkent adogatsz a korulotted alloknak.
ki lehet maxolni az earth enchantmentet is hogy ezzel noveld a tuzsebzesed.
18 as szintig egy ilyesmit ha kihozol az jo lesz :
Link
egy egy pont a heat sieldre es a stone formra erdeme srakni. a heat sieldet magadra kell varazsolni es az megved egy keves tuzsebzestol es emellett 15% demage resistet is ad igy kevesebbet sebzodsz amig rajtad van. a stone form meg arra jo ha tul eros ellensegekbe botlottal es nem tudsz health potikkal eleg eleterot eleg gyorsan visszatolteni mert tul gyorsan sebeznek akkor a stone formal teljesen ellenalsz a sebzesnek es van ideje feltoltodnie a HPdnek.
ezutan ha akarod elkezdheted tapolni a masik masteryt amit majd kivalasztasz.
ha meg inkabb tovabb tapolod a tuzes skilleket akkor erdemes kimaxolni a masteryt es az eruption nagyon jol hasznalhato es a a vulcanic orb is eleg jo bar az utobbi inkabb onnantol amikortol a legfelso passzivja is mar meg van tapolva.
Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 12. 20:33 -kor
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet