HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#901 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 10. 21:10

Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 21:49

Na, ez nem is rossz ötlet, ez talán egy olyan közelharcos karakter, amit lehet xmax moddal tolni. :)  Az elején a ring of flame mindenkit elintéz elég gyorsan, későbbi szinteken meg ezt az eruption-t fogom kipróbálni. Ez tényleg tetszik, úgyhogy ilyennek fogom fejleszteni a mostani avenger-emet, íjászként tényleg túl könnyű.

nem szoktam en rosszakat ajanlani annyira :D
persze az a baj hogy en hozza fagyok szokva nagyon a vaultos jo cuccokhoz es konnyen elofordulhat hogy a vedelem gyengus lehet az instant talalt cuccokkal.szal nem biztos hogy jot ajanlok de legalabb az elkepzeles hangulatos talan :D
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#902 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 21:42

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 20:10

nem szoktam en rosszakat ajanlani annyira :D
persze az a baj hogy en hozza fagyok szokva nagyon a vaultos jo cuccokhoz es konnyen elofordulhat hogy a vedelem gyengus lehet az instant talalt cuccokkal.szal nem biztos hogy jot ajanlok de legalabb az elkepzeles hangulatos talan :D

Abszolút! :respect: A védelem meg az íjászaimnál is gyengus volt, bár tény, hogy a scatter kimaxolása után kevesebb lötyit kellett inni... :D
Eddig amúgy nagyon tetszik, a ring of flame aprít, a 3 küklopsz azért megizzasztott, de találtam egy +21% movement-es sportszárat :D ,és így nagyjából el tudtam szaladgálni a varázslataik előtt, amikor hp regenerációra volt szükségem.
Még arra is gondoltam, hogy a flame surge-t is fejlesztem majd. Az íjásznál meg a varázslónál nem sok értelme lett volna, de itt akár hasznos is lehet. Csak tényleg úgy lenne jobb, ha nagyobb hatótávolsága lenne. Na majd meglátom.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#903 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 21:49

Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 22:42

Abszolút! :respect: A védelem meg az íjászaimnál is gyengus volt, bár tény, hogy a scatter kimaxolása után kevesebb lötyit kellett inni... :D
Eddig amúgy nagyon tetszik, a ring of flame aprít, a 3 küklopsz azért megizzasztott, de találtam egy +21% movement-es sportszárat :D ,és így nagyjából el tudtam szaladgálni a varázslataik előtt, amikor hp regenerációra volt szükségem.
Még arra is gondoltam, hogy a flame surge-t is fejlesztem majd. Az íjásznál meg a varázslónál nem sok értelme lett volna, de itt akár hasznos is lehet. Csak tényleg úgy lenne jobb, ha nagyobb hatótávolsága lenne. Na majd meglátom.

szerintem inkabb a vulcan orbot fejlesszed mint a flame surget.
a flame surge az olyan varazslonak lehet jo akinel nincs jo balegergombos tamadas.es persze az akkor jo ha van egy +100% kornyeki cast speedes gyurud mondjuk(nagyon sokat szamit hogy 2X olyan gyorsan varazsol ugy a varazslo. csak ugyebar ez azoknal a skilleknel laccik amiket ujratoltodesi ido nelkul lehet varazsolni. abbol meg keves van.de a plame surge meg az ice shard az tipikusan ilyen). az nem annyira ritka hogy ne lehessen talalni. meg persze ki kell maxolni a recharge passzivjat a flame surgenek hogy folyamatosan lehessen varazsolni.
ettol eltekintve en gyengenek erzem a sebzeset.de hogy oszinte legyek meg nem probaltam erre epiteni karaktert szal lehet hogy kiprobalok egy defense/earthos karit talalt targyakkal. a defenseben megprobalok kello vedelmet kiepiteni mivel ha flame surget hasznalok akkor nem kell varazsbot kezbe es lehet pazsj a kezben. es igy talan megfelelo vedelmet ki lehet epiteni vaultos cumok nelkul is.csak attol felek hogy leg hogy a defenseben nincs semmi ami erositeni a flame surget es emiatt lehet hogy problemas lesz a sebzes.emellett valszeg gyorsan is lehet vele haladni neha neha egy par pajzsos nekifutassal :D szal talan az is hangulatos lesz.

szerk: a boxmeccs utan lehet elkezdek csinalni egy ilyet.a spirit/earthos karim most ert el legendaryra. szal most pihentetem is kicsit hogy kipihenje a faradalmait :D

szerk: amugy ami a defenseben van legalso passziv skill ami armor absorbot ad az mennyire hasznos? mit takar az hogy +25% armor absorb? ez olyan hogy ha lenne 400 as defenseem akkor ugy viselkedik a karim mintha 500 as defenseem lenne? illetve mennyivel csokken a kapott sebzes a defense fuggvenyeben?

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 10. 22:00 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#904 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 22:10

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 20:49

szerk: amugy ami a defenseben van legalso passziv skill ami armor absorbot ad az mennyire hasznos? mit takar az hogy +25% armor absorb? ez olyan hogy ha lenne 400 as defenseem akkor ugy viselkedik a karim mintha 500 as defenseem lenne? illetve mennyivel csokken a kapott sebzes a defense fuggvenyeben?

Na, ezeket én se tudom. Arra mindig csak amiatt raktam pontot, hogy a cuccokat fel tudjam venni minél előbb, utána mikor már erős voltam, mindig leszedtem róla az összeset. De majd vidu vagy rpgboci biztos mondanak valami használhatót, ha erre járnak. ;)

#905 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 22:59

Tényleg SATAN, ha dárdás-pajzsos karit akarok, akkor a hunting mastery elengedhetetlen? Mert én imádok a pajzzsal csapkodni, és akkor viszont én is defense-t választanék az earth mellé. Vagy úgy nem éri meg dárdával menni?

#906 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 23:07

Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 23:59

Tényleg SATAN, ha dárdás-pajzsos karit akarok, akkor a hunting mastery elengedhetetlen? Mert én imádok a pajzzsal csapkodni, és akkor viszont én is defense-t választanék az earth mellé. Vagy úgy nem éri meg dárdával menni?

hat akkor nem feltetlen szukseges a darda ha defenset valasztasz. akkor szerintem te is probalj meg egy flame surges karit csinalni aminek az a primary attackja es batter masodlagos meg shield charge, es akkor nem kell hasznalni a fegyvert a kezdedben is akkor az adhat barmilyen pluszt neked amire szukseged van.ilyenkor semmi plusza nincs a dardanak akkor folosleges. csak a huntingban a dardara lehet pluszt tapolni.
csak tenyleg szukseges egy faster cast rates cucc ebben az esetben.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 10. 23:10 -kor

#907 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 23:16

De én dárdásat akarok mindenképpen. Akkor válasszam a hunting-ot? Pedig az earth masteryvel is lehhetne szerintem, csak akkor nem a piercing sebzésre kéne gyúrni, hanem a fire meg burning sebzésre. (apropó, ezek között mi a különbség?). Mondjuk ami még rosszabb lenne, hogy sokkal kisebb attack speed-et lehetne elérni, mert a huntingban azt nagyon meg lehet növelni.

#908 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 23:18

Idézet: bega - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 0:16

De én dárdásat akarok mindenképpen. Akkor válasszam a hunting-ot? Pedig az earth masteryvel is lehhetne szerintem, csak akkor nem a piercing sebzésre kéne gyúrni, hanem a fire meg burning sebzésre. (apropó, ezek között mi a különbség?). Mondjuk ami még rosszabb lenne, hogy sokkal kisebb attack speed-et lehetne elérni, mert a huntingban azt nagyon meg lehet növelni.

a pierce dmg az ugyebar instant sebzes. a burn dmg meg ilyen elhuzodo sebzes mint a poison vagy bleeding. ezeket kevesbe szeretik az emberek mert ido kell hogy kifejtse a hatasat es daadasul nem is nagyon lehet a legtobbet tapolni. nagyon keves targy/skill tapolja oket.

#909 Felhasználó inaktív   sawez 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 11. 11:12

Idézet: SATAN - Dátum: 2009. jan. 10., szombat - 19:34

hat szerintem nem. mert maga a vault file joval nagyobb mint az a felsorolos txt. szerintem a txt csak arra van hogy tudjal keresni benne program elinditas nelkul.
amugy a vaultban nem csak a termek neve mentodik el hanem az is hogy mibol mennyit adott az adott cucc. mert nem ugyanannyit ad ugyanaz a targy(lehet hogy valamikor 70hpt valamikor meg 80hpt ad ugyanaz a nevu cumo). remelem ertheto.
es ezek is el vannak tarolodva a vaultban.
szal szerintem  ugrottak azok a cumoid amik a mainban voltak hacsak nincs valahol veletlenul egy mentesed belole.

akkor ez van.azért köszi.hello

#910 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 11:13

Idézet: sawez - Dátum: 2009. jan. 11., vasárnap - 12:12

akkor ez van.azért köszi.hello

abban volt mindened?
olyankot voltak benne amiket te talaltal vagy kaptad oket valahonnan?mert ha gondolod tudok adni nehany vaultot. csak az elegge rendezetlen meg hogyha te olyanokat tartottal csak benne amit te talaltal akkor az nem az igazi ha en adot joval erosebbeket. de ahogy erzed.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 11. 11:14 -kor

#911 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 13:27

Sosem hittem volna, de belekezdtem ebbe a Titan Questbe, és egész benne ragadtam. Egy "gyújtogató"-m van, most 7-es még csak azt hiszem, Spárta után járok. Amúgy Spártáig úgy mentem el, hogy képességeket nem használtam, mert nem tudtam hogy be kell rakni! :D Így azért már kicsit könnyebb, hogy egyet ütök, meghal. (az alacsonyabb szintűek) :)
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#912 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 14:34

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 12:27

Amúgy Spártáig úgy mentem el, hogy képességeket nem használtam, mert nem tudtam hogy be kell rakni! :D

:D Nekem is volt ilyen anno, mikor kezdtem. Pakoltam a pontokat a skillekre, de nem aktiváltam őket. Nagyon jó játék, nekem az egyik kedvencem. :up:

#913 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 15:58

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 14:27

Sosem hittem volna, de belekezdtem ebbe a Titan Questbe, és egész benne ragadtam. Egy "gyújtogató"-m van, most 7-es még csak azt hiszem, Spárta után járok. Amúgy Spártáig úgy mentem el, hogy képességeket nem használtam, mert nem tudtam hogy be kell rakni! :D Így azért már kicsit könnyebb, hogy egyet ütök, meghal. (az alacsonyabb szintűek) :)

nagyon sokaig le tudja kotni az embert ez a jatek mert rengeteg fele karaktert lehet csinalni.
Gondolom mar nezegetted a www.titancalc.com ot ha nem akkor tedd meg. jol lehet vele kalkulalni, meg akkor is ha nem teljesen pontos minden adat rajta.
amugy ha az elejen a ring of flamet kimaxolod akkor az egesz elso vilagban nem nagyon lesz problemad az ellenfelekkel mert amint kozel ernek hozzad meghalnak :D. az elejen muris az :D kesobb persze ahogy erosodnek az enemyk egyre kevesebbet fog erni es idovel majd le kell rola venni a pontokat.amit majd egy kesobbi varosban mar majd meg lehet tenni. pontosabban tobb varosban is meg lehet tenni de meg az elso az odebb van toled. egyenlore.szal nem kell attol felni hogy nagyon elszurod a karid ha az elejen gyengebb skillekre raksz mert le lehet venni a skillekrol a rarakott pontokat kesobb. szal nem kell tartalekolnod a skillpontokat mint egy diabloban vagy hellgate londonban.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 12. 16:25 -kor

#914 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 19:59

Hát nem tudom, azt hittem már a negyedénél tartok.  :Đ

Egyébiránt nem nagyon látom át ezt a skill rendszert, de eddig nem voltam nagyon megszorulva soha, csak feltankolok 10-15 potit és oké minden. Valaki esetleg tud jó elosztást nekem?

#915 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 20:04

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 18:59

Egyébiránt nem nagyon látom át ezt a skill rendszert, de eddig nem voltam nagyon megszorulva soha, csak feltankolok 10-15 potit és oké minden. Valaki esetleg tud jó elosztást nekem?

Azt kell, hogy mondjam, hogy az elején tényleg érdemes a ring of flame-re pakolni, mert iszonyat nagy sebzést okoz, gyakorlatilag halomra hull az enemy, ha a közeledbe mer jönni. És ahogy SATAN is mondta, később úgyis át lehet pakolgatni a pontokat (persze jó pénzért), szóval nem kell aggódni, hogy elrontod. :) Második mastery-nek mit választottál?

#916 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 20:09

Hömm...már lehetett olyat?  :)

#917 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 20:21

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 20:59

tudunk javasolni persze. 8 as szinttol lehet kivalasztani egy masodik masteryt is es az alapjan erdemes gondolkozni hogy mit erdemes fejleszteni.
talan a 4. varoskanal jarsz de nezzel meg egy portalt hogy hany helyre lehet azzal menni es meglatod hogy hanyadan alsz a jateknal.

Skillrendszerrol: bal oldalon lehet a masteryt tapolni az ad plusz hpt energyt meg streng/int,dex kombo valamelyiket de ennel fontosabb hogy megvan hogy melyik skillhez meddig kell feltankolni a masteryt.
A skillekbol a negyszogleteseket kell aktivalni/varazsolni a kerek skillek az az alatta levo skillt erositi vagy egesziti ki uj tulajdonsagokkal. ha nem kotodik a kerek abraju skill akkor az altalanossagban adja azt ami hozza van irva.

Amugy ha ram hallgatsz a ring of flamet kimaxolod(az egy aura gyakorlatilag. ami masodpercenkent 1-2 energybe kerul amit minden aura jellegu skillnel kiirnak hogy mennyi energyt is fogyaszt masodpercentkent.) azt csak egyszer aktivalod es utana mar aprulnak is korulotted az enemyk. Erdemes miutan kimaxoltad elkezdeni tapolni tovabb a masteryt es a ring of flame folotti passzivjat is kitapolni mert az megint noveli a sebzest ami masodpercentkent adogatsz a korulotted alloknak.
ki lehet maxolni az earth enchantmentet is hogy ezzel noveld a tuzsebzesed.
18 as szintig egy ilyesmit ha kihozol az jo lesz : Link
egy egy pont a heat sieldre es a stone formra erdeme srakni. a heat sieldet magadra kell varazsolni es az megved egy keves tuzsebzestol es emellett 15% demage resistet is ad igy kevesebbet sebzodsz amig rajtad van. a stone form meg arra jo ha tul eros ellensegekbe botlottal es nem tudsz health potikkal eleg eleterot eleg gyorsan visszatolteni mert tul gyorsan sebeznek akkor a stone formal teljesen ellenalsz a sebzesnek es van ideje feltoltodnie a HPdnek.
ezutan ha akarod elkezdheted tapolni a masik masteryt amit majd kivalasztasz.
ha meg inkabb tovabb tapolod a tuzes skilleket akkor erdemes kimaxolni a masteryt es az eruption nagyon jol hasznalhato es a a vulcanic orb is eleg jo bar az utobbi inkabb onnantol amikortol a legfelso passzivja is mar meg van tapolva.

Szerkesztette: SATAN 2009. 01. 12. 20:33 -kor

#918 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 20:38

Köszönöm szépen az eligazítást, a leírtak nagy része új volt nekem. Amúgy én szerintem pont azt a tűz aurát fejlesztettem eddig, mert így meggyulladnak körülöttem az ellenfelek, mióta aktiváltam. :D

#919 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 21:25

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jan. 12., hétfő - 19:38

Köszönöm szépen az eligazítást, a leírtak nagy része új volt nekem. Amúgy én szerintem pont azt a tűz aurát fejlesztettem eddig, mert így meggyulladnak körülöttem az ellenfelek, mióta aktiváltam. :D

Azaz! :up: Nagyon helyes, hadd égjenek csak! :) És az earth mastery-ben az a jó, hogy sokféle karaktert építhetsz vele, attól függően, hogy mit akarsz. (Ha olvasgattad az utóbbi oldalakat, akkor láthattad, hogy mostanában mi is előszeretettel használjuk. :) ) Lehet varázsló karit csinálni, ha mondjuk mellé a spirit-et választod vagy a storm-ot, de akár közelharcos karaktert is, ha pl a warfare vagy defense vagy akár hunting masteryt.
Az attribute-oknál mire adogattál eddig pontokat, amikor szintet léptél?

#920 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 12. 22:09

Főleg életerőre és erőre gyúrtam azt hiszem. Kicsi ment ügyességre.

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.