HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest (II.) hack'n Slash RPG

#501 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 18. 13:12

Mókáztam egyet: sima Pyromancerként (Earth és semmi más) szinte probléma nélkül végeztem az alapjátékkal. Csak a sárkányok és a tigrisemberek okoztak gondot, amikor sokan voltak 2-3 varázslóval. Most jön a kieg, utáűna jó lenne kiegészíteni. Mit javasoltok mellé?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#502 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 14:32

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. jún. 18., szerda - 13:12

Mókáztam egyet: sima Pyromancerként (Earth és semmi más) szinte probléma nélkül végeztem az alapjátékkal. Csak a sárkányok és a tigrisemberek okoztak gondot, amikor sokan voltak 2-3 varázslóval. Most jön a kieg, utáűna jó lenne kiegészíteni. Mit javasoltok mellé?

Hat ha nem varazsloba hajlo a Pyromancered, akkor ugyebar jo lehet melle a Dream.

#503 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 14:51

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. jún. 18., szerda - 14:12

Több próbálkozás után nekem a Nature jött be mellé a legjobban. Persze -100% recharge mellett. :D Jobb klikkre Plague, balra ízlés szerint Volcanic Orb vagy Eruption... kű küvön nem marad. :D

#504 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 18. 16:09

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 18., szerda - 15:32

Hat ha nem varazsloba hajlo a Pyromancered, akkor ugyebar jo lehet melle a Dream.

Elég erősen varázsló. Csak az auráim és a botom, ahogy Don Juan mondaná.
Szóval Dream kilőve, Defense-re és Storm-ra gondoltam eddig.

A -100% recharge egyelőre csak álom. Vaultok nélkül játszom, pusztán önerőből. Így -12%-ot tudtam volna összerakni a talált cuccokból, annak nem láttam sok értelmét.

#505 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 19:33

Defense-szel eléggé húzós lesz (nekem Juggernaut volt az első karim) már act4-ben is, nehezebb fokozatokon meg az elemental resistek miatt kevés lesz a tűzereje (szó szerint :D), pl. azok a kis tüzes démonok az őrültebe fognak kergetni – kicsik, gyorsak és debuff nélkül tűzállók.

Storm-mal már egy fokkal jobb (Elementalist volt a második karim :D), bár az meg tudathasadás mert el kell döntened hogy a fire vagy a cold/light vonalat viszed inkább. Ha meg az utóbbit, akkor nem is az Earth kellene mellé.

Szóval, ha nem vaultolsz, akkor én a Spiritet javasolnám (Conjurer volt a harmadik karim :Đ), és akkor a Ternion Attack-kal már mégy is valamire (persze +4 to all skills erősen ajánlott).

Szerintem akkor is a Nature lenne az ultimate kiegészítő a Plague miatt, de ahogy gondolod. ;)

#506 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 18. 20:24

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. jún. 18., szerda - 20:33

Defense-szel eléggé húzós lesz (nekem Juggernaut volt az első karim) már act4-ben is, nehezebb fokozatokon meg az elemental resistek miatt kevés lesz a tűzereje (szó szerint :D), pl. azok a kis tüzes démonok az őrültebe fognak kergetni – kicsik, gyorsak és debuff nélkül tűzállók.

Storm-mal már egy fokkal jobb (Elementalist volt a második karim :D), bár az meg tudathasadás mert el kell döntened hogy a fire vagy a cold/light vonalat viszed inkább. Ha meg az utóbbit, akkor nem is az Earth kellene mellé.

Szóval, ha nem vaultolsz, akkor én a Spiritet javasolnám (Conjurer volt a harmadik karim :Đ), és akkor a Ternion Attack-kal már mégy is valamire (persze +4 to all skills erősen ajánlott).

Szerintem akkor is a Nature lenne az ultimate kiegészítő a Plague miatt, de ahogy gondolod. ;)

No ez részletes volt. :respect:
A tüzes menyecskék ellen egyelőre W-t használok, ott lightning bot vár a lehetőségre. Eddig elég volt, pontosabban elég erős az eruption támogatásával.
A kettősség miatt nekem sem igazán tetszik a Storm, inkább spéci esetekre maradna a használata, akkor meg gyenge lesz a karakter egyébként.
A Nature első körben tetszik, de rágom még, egyelőre nem sürget semmi, viszonylag jól elvagyok a tűzzel. De most jön a hírhedt act4.

#507 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 22:35

Köszi Bepe, sokat próbálgattam, de egyikkel sem jó, ráadásul a Crysis-nél is ugyanezek a problémák lépnek fel, és amit mondtál, azt is kipróbáltam, a 3D Mark-ban is szétesik a kép, meg villog egy pár tesztben! :(  Szóval nem tudom mi lehet, félek, hogy a videókarinak van valami baja!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#508 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 12:44

Idézet: bega - Dátum: 2008. jún. 18., szerda - 22:35

Köszi Bepe, sokat próbálgattam, de egyikkel sem jó, ráadásul a Crysis-nél is ugyanezek a problémák lépnek fel, és amit mondtál, azt is kipróbáltam, a 3D Mark-ban is szétesik a kép, meg villog egy pár tesztben! :(  Szóval nem tudom mi lehet, félek, hogy a videókarinak van valami baja!

Ha minden kotel szakad, akkor rakd at a masik gepbol az osregi Radeon 9500 PRO-t az nVidia 6600GT helyebe, a 6600GT-t meg a masikba. Csak az nVidia kartya kivetele elott ne felejtsd el uninstallalni a ForceWare drivert (nVidia drivert), a Radeon berakasa utan meg Catalyst drivert telepits fel ( http://ati.amd.com/ ).

#509 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 12:48

Az meg mar mas kerdes, hogy hogy fog futni a TQ Radeon 9500 PRO-val, de ha meg a laptopban levo PS2.0-as X1100-al is elindul, meg eldocog, akkor szerintem lebutitva nem lesz gond vele.

#510 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 21:59

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 18:01

"Ez a game egyszeruen megunhatatlan es legyozhetetlen, szerintem evekre visszamenoleg mindent visz es ut. Ellenfele a szeptemberben erkezo Sacred 2 lehet, de annak nagyon ott kell majd lennie, ha le akarja utni a tronrol a Titan Quest-et."

Nocsak-nocsak kiből lesz a cserebogár  :D  én még emlékszem mikor kicsit másképp gondoltad, mindenesetre örülök, hogy ennyire bejött a játék... :Đ

Ha kíváncsiak vagytok a folytatásra, ajánlom minden kedves TQ fan figyelmébe a Rise of the Argonauts nevű gamát, kb. full 3D ben Korybantes pajzsal, Manticore al meg a többi ismerős dologgal találkozni lehet benne. Asszem az Iron Lore ból páran a Codemasters nél kötöttek ki.  :up:  :D
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#511 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 22:03

Idézet: Romoto - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 21:59

Nocsak-nocsak kiből lesz a cserebogár  :D  én még emlékszem mikor kicsit másképp gondoltad, mindenesetre örülök, hogy ennyire bejött a játék... :Đ

Ha kíváncsiak vagytok a folytatásra, ajánlom minden kedves TQ fan figyelmébe a Rise of the Argonauts nevű gamát, kb. full 3D ben Korybantes pajzsal, Manticore al meg a többi ismerős dologgal találkozni lehet benne. Asszem az Iron Lore ból páran a Codemasters nél kötöttek ki.  :up:  :D

Szia! Nekem nem is kell ajanlanod a Rise of the Argonauts-ot, en nyitottam a topikjat, meg en tartom eletben azota is.  :D Pont tegnap vagy tegnapelott raktam be uj HD trailer linket. Egyebkent a Codemasters csak a kiadoja, a Liquid Entertainment fejleszti.

#512 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 22:17

Ja, igazad van, nem figyeltem hogy csak kiadó, meg hogy nyitottál neki topic ot  :up:  mindenesetre nagyon ígéretesnek tűnik így a trailer alapján  :)
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#513 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 20. 08:04

Romoto, Te még élsz? :Đ
Én is várom a Rise of Argonauts-ot, a Sacred2 a képek alapján nem nyerte el a tetszésemet.

#514 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 20. 09:59

A Gray nővérek alaposan megizzasztották szerencsétlen gyújtogatómat. Klausztofóbiája volt. :D

#515 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 21. 18:17

Cerberus:gazdi - 20:0
kezdem feladni

#516 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 22. 07:32

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. jún. 21., szombat - 19:17

Cerberus:gazdi - 20:0
kezdem feladni

Keress valamelyik boltosnál "Scroll of the Sky's Rage" tekercset, és használd.

#517 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 22. 08:26

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. jún. 22., vasárnap - 8:32

Keress valamelyik boltosnál "Scroll of the Sky's Rage" tekercset, és használd.

:omg: Nem olyan rég kaptam hármat valami mellékküldetésért. Egyáltalán nem használtam eddig scrollokat, egyik karakteremmel sem. Mondjuk nem is jutottam eddig velük. :) Pedig érdemes, rendkívül hangulatos az act4. Ja, meg nehéz.
szerk: viszont azt vettem észre, hogy rengeteg zöldet-kéket találok. Talán összefüggésben van azzal, hogy szintet tekintve korán (31-en) értem ide.

Szerkesztette: gazdi 2008. 06. 22. 08:28 -kor

#518 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 09:48

Most, hogy ti is nyomjatok meg mindig, megint kedvet kaptam egy uj karakter epitesehez, es ha kezdek egyet, akkor az varazslo lesz most. Megpedig lehet, hogy eloszor megcsinalom karimnal a 100%-os recharge-ot. Mar csak azt kell kineznem titancalc-al, hogy milyen kari legyen az.

#519 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 12:45

Azt eldontottem, hogy most az egyik mastery nekem is Earth Mastery lesz, a masiknak pedig kizarasos alapon a Spirit-re esett a valasztasom. Igy ugy nez ki, hogy egy Conjurer karit fogok csinalni. Gazdi: ha meg nem dontottel, akkor masodik mastery-nek ha a Spirit-et valasztod, akkor a Ternion (staff-hoz hasznalhato, tehat varazslonak aki botozik remek tamadas) 3 projectile-jetol ugy fog hullani mindenki a kozeledben, hogy te olyat meg nem lattal.  :D Valoszinuleg a 3 proj-os ternion erosebb kimaxolva, mint az earth mastery-dnek akarmelyik skill-je. Ugyhogy en ilyen karit fogok elkezdeni hamarosan, ugyis ugy nez ki, hogy megintcsak eltoltak es kesik a Sacred 2 meg a Rise of the Argonauts is.  :(

#520 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 23. 15:10

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 13:45

Gazdi: ha meg nem dontottel, akkor masodik mastery-nek ha a Spirit-et valasztod, akkor a Ternion (staff-hoz hasznalhato, tehat varazslonak aki botozik remek tamadas) 3 projectile-jetol ugy fog hullani mindenki a kozeledben, hogy te olyat meg nem lattal.  :D Valoszinuleg a 3 proj-os ternion erosebb kimaxolva, mint az earth mastery-dnek akarmelyik skill-je.

A Spirit azért nem tetszik, mert egyedül a TA válna hasznomra (esetleg még a deathchill aura, ha mégis közel jutna valami).

Téma megosztása:

• (95 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.