HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#2311 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 07. 14:50

Idézet: tomargus - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 14:07

Sziasztok.

Ennél sajnos jobban illeszkedő témát a kérdésemre nem találtam:S Ha esetleg ez annyira nem a megfelelő topic, kérem az admin urat, helyezze át a postot.

Szóval UPC golddal rendelkezem, és holnap fog érkezni egy új gép, aminek ugye uj LAN kártyájához új MAC cím tartozik, magyarán UPC mint címellörzős szolgáltatás, kb nem enged majd netre. Ezt le is beszéltem velük telefonon, van egy offline konfigurációs lap, ahol be tudom lőni a fizikai a címet. Na most szégyenemre... a hapsi úgy hadart... hogy harmadszorra sem értettem  :D Nem volt képem negyedszerre megkérdezni :Đ  Nem tudja valaki ezt az urlt?:) A vége upc.hu az biztos és természetesen www nélküli... valami pcnet vagy iylesmire emlékeztem, de nem az :)
Remélem közérthető volt a kérdés és valaki tud nekem válaszolni:) ÉS elnézést hogy nem az UPC szolgáltatásával problémázok... nálam 100%osan megy (20/4) reális áron...szóval panaszra nincs okom :)

Itt  tudod meglépni:  http://pcreg.upc.hu

#2312 Felhasználó inaktív   tomargus 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 07. 15:47

totális respect!! :respect:

#2313 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 19:49

LGI Q2 2008 Earnings Presentation
http://library.corporate-ir.net/library/19...resentation.pdf

Úgy tűnik európai UPC érdekeltségen belül az osztrák, magyar és román érdekeltség az aminek nem megy túl jól a szekér. A román teljesít a legrosszabbul az igen erős és nyomott árú RDS konkurenciának köszönhetően, nem csodálkoznák rajta ha UPC záros határidőn belül kivonulna arról a piacról. A magyar és az orszták érdekeltség kvázi stagnál, de a többi érdekeltség elég meggyőző kétszámjegyű növekedést tud felmutatni.

UPC csomoport digitális tv penetrációja az elmúlt év alatt 1.5x-ére nőtt 12%-ról 18%-ra. De ez még mindig messze marad a LGI cégcsoport 30%-os átlagának, ami persze erősen a japán J:Com érdekeltség húz fel a maga 73%-os digitalizáltsági szintjével. A japánoknál egyébként 20 HD csatornát kínál a J:Com. Az európai UPC érdekeltségben a 25%-os a DVR vagy HD-ra előfizető digitális csomagok aránya, az utolsóként elindul magyar és lengyel piaccal, most már minden országban kínálnak digitális kábeltv szolgáltatás.

#2314 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 19:55

A másik topicban azt írják szeptembertől még olcsóbbá válik a Digikábel netje és tovább gyorsul. 20/10 Mbps-es lesz a 2500Ft-os csomag és 30/20 Mbps a 3500-as, a 4500-as pedig megszűnik. Nem igazán értelm mi jó ebben a Diginek hogy saját bevételeiket még tovább kannibalizálják, elég irreális az árazásuk. Mivel a UPC területeit fedi át leginkább Digi szolgáltatási területe ez nekik lesz a legkellemetlenebb.

#2315 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 22:11

Idézet: shabba - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 19:55

A másik topicban azt írják szeptembertől még olcsóbbá válik a Digikábel netje és tovább gyorsul. 20/10 Mbps-es lesz a 2500Ft-os csomag és 30/20 Mbps a 3500-as, a 4500-as pedig megszűnik. Nem igazán értelm mi jó ebben a Diginek hogy saját bevételeiket még tovább kannibalizálják, elég irreális az árazásuk. Mivel a UPC területeit fedi át leginkább Digi szolgáltatási területe ez nekik lesz a legkellemetlenebb.

mit fognak ezután jóárasítani UPC-nél?
20/3-as csomagot adják kétezeré vagy mi? :D

#2316 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 22:15

Én se igazán értem a dolgot. Lassan már a netnél is az lesz, mint a dinnyénél... szolgáltatói bojkott. :D :D :D Nagyon kíváncsi lennék, hogy ezekből a csekély havidíjakból hogy tudják mindezt finanszírozni.  :confused:

Szerkesztette: petne 2008. 08. 07. 22:16 -kor

#2317 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 22:21

Nem igazán értelm mi jó ebben a Diginek hogy saját bevételeiket még tovább kannibalizálják, elég irreális az árazásuk.

Piacszerzés, nagyon durván. De persze ők se hülyék, tudják, hogy ez nem mehet a végtelenségig, hiszen nem húzhatnak minden lépcsőházhoz dedikált gigabitet (még 100 megabitet se). Valamint az őket tömő befektetők is szeretnék majd viszontlátni a pénzüket gazdagon megfialva. Aztán ha már lesz elég ügyfél, akkor lehet kicsit realizálni az ár/érték arányt. Nem feltétlenül áremeléssel, hanem pl szigorúbb FUP-val, alacsonyabb garantált értékekkel.

#2318 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 22:25

Idézet: Laci082 - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 22:21

Piacszerzés, nagyon durván. De persze ők se hülyék, tudják, hogy ez nem mehet a végtelenségig, hiszen nem húzhatnak minden lépcsőházhoz dedikált gigabitet (még 100 megabitet se). Valamint az őket tömő befektetők is szeretnék majd viszontlátni a pénzüket gazdagon megfialva. Aztán ha már lesz elég ügyfél, akkor lehet kicsit realizálni az ár/érték arányt. Nem feltétlenül áremeléssel, hanem pl szigorúbb FUP-val, alacsonyabb garantált értékekkel.

Kíváncsi leszek, hogy mi lesz...  ;)

#2319 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 07. 23:59

Idézet: Laci082 - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 22:21

piacot az eddigi csomagokkal is maximálisan tudtak szerezni szerintem  :respect:
még az is totál elég lett volna ha maradnak az árak és picit nagyobb sebességet tesznek mellé  :D
egyre jobban irígylem azokat ahol elérhető DIGILAN  :Đ

#2320 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 06:03

Nem tudja valaki hogy ha szüneteltetem a szolgáltatást, akkor is megy a hűségidő vagy kitolódi? És mi az ára?  Tervem lenne hogy hamarosan digilan be, hegedű szünetel, és akkor legalább működő netem lenne. Most kb 65% ban nem megy.
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#2321 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 06:50

Ha szüneteltetsz, akkor ugyanúgy rádvernek mindent, mintha felbontanád a hűséget. Legalábbis úgy másfél éve még így volt, de ÁSzF szerintem leírja jól.

Szerkesztette: debaj 2008. 08. 08. 06:51 -kor

#2322 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 07:08

Köszi erre nem is gondoltam (ÁSZF)  :omg:

Mindjárt varázsolok egy acrobatot és átnézem.

Szerk:

Debaj kollégának sajnos igaza  van, ha más is gondolkodott volna ezen esetleg  :mad:

Idézet: UPC ÁFSZ

A hségnyilatkozatban az Elfizet vállalja, hogy a határozatlan idre kötött elfizeti szerzdését a
kedvezménnyel érintett idszakra rendes felmondással nem szünteti meg. Ide tartozik az Elfizet által
igénybe vett féléves , éves díjfizetési gyakoriság miatt biztosított elfizetési díjkedvezmény is.
Amennyiben az Elfizet az Elfizeti Szerzdés megkötésekor, vagy módosításakor a Szolgáltató által
közzétett valamely különleges ajánlat alapján hségnyilatkozat aláírásával olyan feltételes kedvezményt vett
igénybe, amelyet a Szolgáltató meghatározott szerzdéses idtartamhoz kötött, ez esetben az Elfizet a
feltételes kedvezmény összegét elveszti, és a kedvezmények összegének az alábbiakban meghatározott
feltételek bekövetkeztéig történ, egyösszeg megfizetésére köteles:

a) amennyiben az elfizeti szerzdését rendes felmondással megszünteti;
b) amennyiben az elfizeti szerzdést a Szolgáltató az Elfizet súlyos szerzdésszegése miatt mondja
fel;
c) amennyiben az Elfizet az igénybe vett szolgáltatási szintre vonatkozó szerzdés-módosítást
kezdeményez;
d) amennyiben az elfizet a szolgáltatás áthelyezését kéri olyan területre, ahol a Szolgáltató nem
nyújtja az igénybe vett szolgáltatást;
e) amennyiben az elfizet a szolgáltatás szüneteltetését kezdeményezi
f) amennyiben Elfizet súlyos szerzdésszegést követ el.

Szerkesztette: AkyyrA 2008. 08. 08. 07:33 -kor

<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#2323 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 08:28

Idézet: petne - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 22:15

Nagyon kíváncsi lennék, hogy ezekből a csekély havidíjakból hogy tudják mindezt finanszírozni.  :confused:

Úgy, hogy csak a közép és felsővezetők vannak bejelentve, azok is minimálbérre  :Đ

Szerkesztette: Adam84 2008. 08. 08. 08:28 -kor

#2324 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 08:43

Idézet: petne - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 23:15

Nagyon kíváncsi lennék, hogy ezekből a csekély havidíjakból hogy tudják mindezt finanszírozni.  :confused:

Olvasom 1 másik fórumba,hogy a tányéros Digi tv szerelőknek hónapok óta nem fizetik ki az elvégzett munkájuk után a bérüket.

Hát így -magyar módra (a digi vezér is magyar) :down:

#2325 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 08:58

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 8:43

Olvasom 1 másik fórumba,hogy a tányéros Digi tv szerelőknek hónapok óta nem fizetik ki az elvégzett munkájuk után a bérüket.

Ezt nem tudtam... szánalmas.

#2326 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 08:58

Idézet: Adam84 - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 8:28

Úgy, hogy csak a közép és felsővezetők vannak bejelentve, azok is minimálbérre  :Đ

Lehetséges... :)

#2327 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 10:39

Csehországban is hasonló balhék miatt gyakorlatilag hónapok óta áll a DigiTV szerelés, mert az ottani szerelők nem pöcsöltek, egyszerűen nem dolgoznak amíg nem kapják meg az eddigi fizetésüket.

#2328 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 11:59

Azért nem kell félteni azokat a szerelőket sem.
Majdnem be lett kötve, de amikor a "szaki" közölte, hogy a digi antennára nincs garancia, de ha tőle veszünk másfajtát plusz  sok10e Ft-ért, akkor arra ad.
Ismerős fel is szereltette, majd az antenna 2 nap után lehullott a szakszerű szerelésnek köszönhetően, szerelő ki sem akart menni, mondván arra nem vonatkozik a garancia, azt oldja meg ő...

Kábeles rendszernél feltételezem jobb a felügyelet, és ahogy láttam normálisan kötik a dolgokat a srácok. Persze majd kiderül használat közben.
Apropo olcsóság: Ahogy elnéztem diákmelóban csinálhatják, mert középiskolánál többet nem nézek ki belőlük.

#2329 Felhasználó inaktív   banya146 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 08. 23:05

Hát én széjjelnéztem a digikábeles topicban, sok előfizetőt fog veszteni a UPC városunkban a közeljövőben.

#2330 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 08. 23:32

Idézet: maxt - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 12:59

Apropo olcsóság: Ahogy elnéztem diákmelóban csinálhatják, mert középiskolánál többet nem nézek ki belőlük.

Mifelénk az igazi melós fajták jártak s "szaxerüen" szereltek, kábelcsatornák tiplistől ki s be járnak a falban. Mondjuk legalább villanyszekrényben futnak, szóval a fejemre nem fog esni. Annyira lowcost az alvállalkozó szerelő, mint amennyire a szolgáltatás ára. Engem különösebben nem zavar, ha faszán fog müködni.

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.