Kedves UPC Online!
Idézet: upc on-line - Dátum: 2012. 07. 09. 15:39
A képminőség problémák miatt javasoljuk, hogy tegyél hibabejelentést a 1221-es számon vagy küldd el előfizetői adataid (ügyfélszám, cím, elérhetőség) a upconline@upc.hu e-mailcímünkre. A digitális műsorújságot nem cégünk készíti és jelenleg a csatornák sem biztosítanak pontos műsortervet, illetve gyakoriak az eltérések ezektől, ennek ellenére igyekszünk folyamatos visszajelzésekkel ösztöni partnereinket a pontosság felé. Az epg felírathossz probléma sajnos egy olyan szoftveres adottság, amit eddig nem sikerült javítanunk, ehhez olyan szoftverfejlesztésre lenne szükség, amit jelenleg nem mindegyik médiabox típus támogat.
Idézet: upc on-line - Dátum: 2012. 07. 17. 13:35
Kedves Piftuka!
Nem minden felvetésedre tudunk érdemben válaszolni a részletek ismerete nélkül, viszont ha elküldöd ügyfélszámodat a
upconline@upc.hucímünkre (ha még nem tetted volna meg), készséggel tájékoztatunk. Az általánosságban megfogalmazott kritikáid, mint például a belső kommunikáció javítása, az ügyfélszolgálat hatékonyabbá tétele, a várakozási idő csökkentése, stb. valóban fontos kihívások cégünk számára is, rengeteg területen igyekszünk javítani az ügyfélkiszolgálás minőségét – de mint mindenhez, ehhez is idő kell, illetve folyamatos alkalmazkodás az igényekhez, lehetőségekhez, figyelembevenni a technikai fejlődés eredményeit és mindezt beépíteni a napi munkafolyamatokba, elfogadtatni a szervezet tagjaival, az ügyfeleinkkel: ennyi minden nem megy egyik napról a másikra, viszont így is számos újítással sikerült pozitív változásokat elindítanunk, a továbbiakhoz pedig további türelmeteket kérjük.
Mindenesetre köszönjük az őszinte kommentedet, minden építő jellegű kritikát szívesen veszünk:)
A fenti két hozzászóláshoz kapcsolódóan is ezúton jelzem, hogy az alábbiakban:
https://forum.hwsw.h...ost__p__7185343
https://forum.hwsw.h...ost__p__7185346
ismertetett problémák közül több még jelenleg is fennáll, illetve úgy gondolom, hogy több kérdésemre "a részletek ismerete nélkül" is lehetséges érdemi választ adni.
Továbbra is szeretném tudni a választ az alábbiakra:
1. Miért nem áll át a UPC egy olyan számlázási rendszerre, amely révén biztosított lenne, hogy ha valakinek akár csak órákra is kiesik valamilyen UPC szolgáltatása, akkor azokra a másodpercekre/percekre/órákra/stb. nem kerül számlázásra szolgáltatásér járó díj?
2. Miért nem javítjátok meg az azóta is rossz (téves műsorcímek, hibás időpontok, "csonka" címek és ismertetők) műsorújságot?
3. Ha valóban a médiabox szoftverén múlik mindez, akkor miért nem kaphatjuk meg a legjobb minőségű, márkás, nagy tudású médiabox-ot, amely segítségével elkerülhető lenne ez a probléma? Függetlenül az előfizetői csomag típusától... Legalább a hozzánk hasonló törzselőfizetők nem érdemelnék ezt meg?
Emellett felmerültek újabb kérdések is:
4. A UPC-től még
2012. október 09-én!!! kaptam egy levelet, amelyben az online kérdőívük kitöltésére kértek fel. Én készséggel kitöltöttem a kérdőívet, amelynek a végén a "megjegyzés" részbe viszonylag részletesen leírtam a már itt tárgyalt problémákat, és mivel a kérdőív lehetőséget biztosított erre (volt erre vonatkozó kérdés a végén), kifejezetten kértem, hogy telefonon hívjanak fel személyes elbeszélgetés céljából.
Fél év eltelt azóta... Miért nem hívott vissza eddig senki a UPC részéről?
5. Az elmúlt hetek viharos időszakával egy időben ismét tapasztalt probléma lett az internetes sávszélesség véletlenszerű nullára esése. Emellett a TV adás is szaggat, megakad, kifagy másodpercekre. A tegnapi napon és ma különösen gyakran. Itt Székesfehérváron most éppen viharos erejű szél van. Emlékeim szerint már korábban (évekkel ezelőtt) is említettem a témában, hogy furcsa módon nálunk az ilyen időjárással összefüggésben megfigyelhető a szolgáltatás minőségének erőteljes romlása.
-
Okozhatja ezt az utcán álló oszloptól a házunkig futó kábel intenzív mozgása? Ha igen, mikor és ki fogja megjavítani ezt?
-
Most, hogy jeleztem ezt a konkrét problémát egészen addig, amíg kijavításra nem kerül, a problémás időszakra felfüggesztitek az előfizetői havidíjam számlázását?
Várom köszönettel az összes feltett kérdésemre az érdemi választ!
Üdv: Piftuka