HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#9601 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 03. 11. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2013. 03. 11. 12:06

Kedves Coppermine!
Sajnáljuk a történteket és egyúttal szeretnénk is kivizsgálni az esetet, amihez szükségünk lenne az ügyfélszámodra és elérhetőségeidre is, ezeket a upconline@upc.hu címünkre tudod elküldeni.

Kedves upc on-line,

Bejelentést / ügyintézést már megejtettem, jóváírást megkaptuk, ezzel nincs gond. Csak hát bosszantó a dolog.

-C0pp3rM!n3-

#9602 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 20. 15:54

Elmesélem a következő kis "vicces" esetemet.

Az előfizetésem egy FIber Power 120 lakossági előfizetés, aminek a számlája egy cégre jön (kis családi bt.).

Ma felhívott egy hölgy a UPC-től, hogy véget ért a tarifám és a szerződésem, és innentől csak üzleti előfizetésem lehet. Most fizetek cca 7e ft-ot ezért, de most az üzleti vonalon már _akciósan_ 9800+áfa összegért vehetem igénybe az internetet. Mondtam neki, hogy nem akarok én üzleti előfizetést, de mondta, hogy azt nem lehet, cég vagyok, fizessek. Persze nem fogadtam el telefonon, mondta, hogy kiküldi e-mailben az ajánlatot, szuper, mert így meg lesz írásban is.

Délután felhívtam a UPC ügyfélszolgálatot, ahol tájékoztattak, hogy nem volt "teljeskörű" (=félretájékoztattak) engem, mert simán mehet tovább a hűségszerződés nélküli 7e ft-os előfizetésem minden további nélkül. Jeleztem, hogy ezt szeretném, mondta, hogy nem kell tenni semmit, kész.

Gondoltam, jelzem felétek is, hátha még pár embert megmentek a pénzügyi manővertől.

Üdv,
PaLa

#9603 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 03. 20. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: PaLa - Dátum: 2013. 03. 20. 15:54

Gondoltam, jelzem felétek is, hátha még pár embert megmentek a pénzügyi manővertől.

Én beszoptam, váltig állította, hogy magánnak szólósat nem adhatja el cégnek.
Make love not Wor.

#9604 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 20. 20:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 03. 20. 17:03

Én beszoptam, váltig állította, hogy magánnak szólósat nem adhatja el cégnek.

Reklamálj a 1221-en, és mondd, hogy megtévesztettek téged. You can do it :D

#9605 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 21. 18:23

Kedves UPC Online!

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2012. 07. 09. 15:39

A képminőség problémák miatt javasoljuk, hogy tegyél hibabejelentést a 1221-es számon vagy küldd el előfizetői adataid (ügyfélszám, cím, elérhetőség) a upconline@upc.hu e-mailcímünkre. A digitális műsorújságot nem cégünk készíti és jelenleg a csatornák sem biztosítanak pontos műsortervet, illetve gyakoriak az eltérések ezektől, ennek ellenére igyekszünk folyamatos visszajelzésekkel ösztöni partnereinket a pontosság felé. Az epg felírathossz probléma sajnos egy olyan szoftveres adottság, amit eddig nem sikerült javítanunk, ehhez olyan szoftverfejlesztésre lenne szükség, amit jelenleg nem mindegyik médiabox típus támogat.

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2012. 07. 17. 13:35

Kedves Piftuka!

Nem minden felvetésedre tudunk érdemben válaszolni a részletek ismerete nélkül, viszont ha elküldöd ügyfélszámodat a upconline@upc.hucímünkre (ha még nem tetted volna meg), készséggel tájékoztatunk. Az általánosságban megfogalmazott kritikáid, mint például a belső kommunikáció javítása, az ügyfélszolgálat hatékonyabbá tétele, a várakozási idő csökkentése, stb. valóban fontos kihívások cégünk számára is, rengeteg területen igyekszünk javítani az ügyfélkiszolgálás minőségét – de mint mindenhez, ehhez is idő kell, illetve folyamatos alkalmazkodás az igényekhez, lehetőségekhez, figyelembevenni a technikai fejlődés eredményeit és mindezt beépíteni a napi munkafolyamatokba, elfogadtatni a szervezet tagjaival, az ügyfeleinkkel: ennyi minden nem megy egyik napról a másikra, viszont így is számos újítással sikerült pozitív változásokat elindítanunk, a továbbiakhoz pedig további türelmeteket kérjük.

Mindenesetre köszönjük az őszinte kommentedet, minden építő jellegű kritikát szívesen veszünk:)

A fenti két hozzászóláshoz kapcsolódóan is ezúton jelzem, hogy az alábbiakban:

https://forum.hwsw.h...ost__p__7185343

https://forum.hwsw.h...ost__p__7185346

ismertetett problémák közül több még jelenleg is fennáll, illetve úgy gondolom, hogy több kérdésemre "a részletek ismerete nélkül" is lehetséges érdemi választ adni.

Továbbra is szeretném tudni a választ az alábbiakra:

1. Miért nem áll át a UPC egy olyan számlázási rendszerre, amely révén biztosított lenne, hogy ha valakinek akár csak órákra is kiesik valamilyen UPC szolgáltatása, akkor azokra a másodpercekre/percekre/órákra/stb. nem kerül számlázásra szolgáltatásér járó díj?

2. Miért nem javítjátok meg az azóta is rossz (téves műsorcímek, hibás időpontok, "csonka" címek és ismertetők) műsorújságot?

3. Ha valóban a médiabox szoftverén múlik mindez, akkor miért nem kaphatjuk meg a legjobb minőségű, márkás, nagy tudású médiabox-ot, amely segítségével elkerülhető lenne ez a probléma? Függetlenül az előfizetői csomag típusától... Legalább a hozzánk hasonló törzselőfizetők nem érdemelnék ezt meg?

Emellett felmerültek újabb kérdések is:

4. A UPC-től még 2012. október 09-én!!! kaptam egy levelet, amelyben az online kérdőívük kitöltésére kértek fel. Én készséggel kitöltöttem a kérdőívet, amelynek a végén a "megjegyzés" részbe viszonylag részletesen leírtam a már itt tárgyalt problémákat, és mivel a kérdőív lehetőséget biztosított erre (volt erre vonatkozó kérdés a végén), kifejezetten kértem, hogy telefonon hívjanak fel személyes elbeszélgetés céljából.
Fél év eltelt azóta... Miért nem hívott vissza eddig senki a UPC részéről?

5. Az elmúlt hetek viharos időszakával egy időben ismét tapasztalt probléma lett az internetes sávszélesség véletlenszerű nullára esése. Emellett a TV adás is szaggat, megakad, kifagy másodpercekre. A tegnapi napon és ma különösen gyakran. Itt Székesfehérváron most éppen viharos erejű szél van. Emlékeim szerint már korábban (évekkel ezelőtt) is említettem a témában, hogy furcsa módon nálunk az ilyen időjárással összefüggésben megfigyelhető a szolgáltatás minőségének erőteljes romlása.
- Okozhatja ezt az utcán álló oszloptól a házunkig futó kábel intenzív mozgása? Ha igen, mikor és ki fogja megjavítani ezt?
- Most, hogy jeleztem ezt a konkrét problémát egészen addig, amíg kijavításra nem kerül, a problémás időszakra felfüggesztitek az előfizetői havidíjam számlázását?

Várom köszönettel az összes feltett kérdésemre az érdemi választ!

Üdv: Piftuka
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#9606 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 21. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 03. 21. 18:23

Kedves UPC Online!

A fenti két hozzászóláshoz kapcsolódóan is ezúton jelzem, hogy az alábbiakban:

https://forum.hwsw.h...ost__p__7185343

https://forum.hwsw.h...ost__p__7185346

ismertetett problémák közül több még jelenleg is fennáll, illetve úgy gondolom, hogy több kérdésemre "a részletek ismerete nélkül" is lehetséges érdemi választ adni.

Továbbra is szeretném tudni a választ az alábbiakra:

1. Miért nem áll át a UPC egy olyan számlázási rendszerre, amely révén biztosított lenne, hogy ha valakinek akár csak órákra is kiesik valamilyen UPC szolgáltatása, akkor azokra a másodpercekre/percekre/órákra/stb. nem kerül számlázásra szolgáltatásér járó díj?

2. Miért nem javítjátok meg az azóta is rossz (téves műsorcímek, hibás időpontok, "csonka" címek és ismertetők) műsorújságot?

3. Ha valóban a médiabox szoftverén múlik mindez, akkor miért nem kaphatjuk meg a legjobb minőségű, márkás, nagy tudású médiabox-ot, amely segítségével elkerülhető lenne ez a probléma? Függetlenül az előfizetői csomag típusától... Legalább a hozzánk hasonló törzselőfizetők nem érdemelnék ezt meg?

Emellett felmerültek újabb kérdések is:

4. A UPC-től még 2012. október 09-én!!! kaptam egy levelet, amelyben az online kérdőívük kitöltésére kértek fel. Én készséggel kitöltöttem a kérdőívet, amelynek a végén a "megjegyzés" részbe viszonylag részletesen leírtam a már itt tárgyalt problémákat, és mivel a kérdőív lehetőséget biztosított erre (volt erre vonatkozó kérdés a végén), kifejezetten kértem, hogy telefonon hívjanak fel személyes elbeszélgetés céljából.
Fél év eltelt azóta... Miért nem hívott vissza eddig senki a UPC részéről?

5. Az elmúlt hetek viharos időszakával egy időben ismét tapasztalt probléma lett az internetes sávszélesség véletlenszerű nullára esése. Emellett a TV adás is szaggat, megakad, kifagy másodpercekre. A tegnapi napon és ma különösen gyakran. Itt Székesfehérváron most éppen viharos erejű szél van. Emlékeim szerint már korábban (évekkel ezelőtt) is említettem a témában, hogy furcsa módon nálunk az ilyen időjárással összefüggésben megfigyelhető a szolgáltatás minőségének erőteljes romlása.
- Okozhatja ezt az utcán álló oszloptól a házunkig futó kábel intenzív mozgása? Ha igen, mikor és ki fogja megjavítani ezt?
- Most, hogy jeleztem ezt a konkrét problémát egészen addig, amíg kijavításra nem kerül, a problémás időszakra felfüggesztitek az előfizetői havidíjam számlázását?

Várom köszönettel az összes feltett kérdésemre az érdemi választ!

Üdv: Piftuka

1; Ezt te komolyan gondolod??? Ilyen rendszert nem lehet üzemeltetni, sehol sincsen ilyen a világon.
2; Nincs válaszom.
3; És mi legyen a többi előfizetővel és a meglévő box-okkal???
4; Nem kötelezték el magukat a visszahívás mellett így nem is kell nekik. Engem személy szerint visszahívtak de sok értelme nem volt.
5; Jelentsd be folyamatosan a hibát, mást nem kívántok ehhez hozzáfűzni.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9607 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 21. 21:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2013. 03. 21. 20:24

1; Ezt te komolyan gondolod??? Ilyen rendszert nem lehet üzemeltetni, sehol sincsen ilyen a világon.

Valamilyen formában biztos van, ha nem is másodperc alapú, de akadnak kiesések, mellé még az EPG sem műxik, holott a szolgáltatás része. Persze lehet 0.00001%-a, de akkor annyi jóváírást kérnék. Vagy valami. Hetente 10ből 3at nem vesz fel, akkor megint X%. Havonta 4szer lefagy a doboz? X%.
Make love not Wor.

#9608 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 22. 05:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2013. 03. 21. 21:30

Valamilyen formában biztos van, ha nem is másodperc alapú, de akadnak kiesések, mellé még az EPG sem műxik, holott a szolgáltatás része. Persze lehet 0.00001%-a, de akkor annyi jóváírást kérnék. Vagy valami. Hetente 10ből 3at nem vesz fel, akkor megint X%. Havonta 4szer lefagy a doboz? X%.

Hogyan bizonyítod be, hogy jár neked a jóváírás???
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9609 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 22. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2013. 03. 21. 20:24

Lehet ilyen rendszer, csak nem sok értelme van.

Ha a szolgáltató a lakosság felé 90%-os rendelkezésre állást biztosít, akkor ez elvileg azt jelenti, havi 3 nap kiesési még csak elnézést sem kell kérjen, nem, hogy visszafizessen.
Nem tudom, más hogy van vele, de ha nekem min 3 napig nem lenne internetem, akkor nem az a pár száz forint tenne boldoggá.

Ha viszont a szolgáltató mondjuk 99,99%-os rendelkezésre állásra szerződik, akkor ott az ügyfél 5 perc kimaradás után már igencsak dühösen fog telefonálni, de akkor sem azért, hogy számlajóváírást követeljen.

#9610 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 31. 15:38

Most csak én bénázok az új windows-al, vagy tényleg nem stimmel valami Nyíregyházán? Külföld szinte semmi, google, facebook halott, magyarok közül is sok nem megy, de ami megy az gyors, talán még gyorsabb is mint szokott lenni :think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#9611 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 31. 16:35

Nálam Budapest XVII. kerületben minden rendben, minden úgy működik ahogyan kell.
Canon Pixma MP540

#9612 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 31. 17:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2013. 03. 31. 16:38

Most csak én bénázok az új windows-al, vagy tényleg nem stimmel valami Nyíregyházán? Külföld szinte semmi, google, facebook halott, magyarok közül is sok nem megy, de ami megy az gyors, talán még gyorsabb is mint szokott lenni :think:

Noincs véletlenül valami DNS bajod?
Make love not Wor.

#9613 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 03. 31. 19:46

Köszi, tűzfallal volt valami gond, most már megy minden.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#9614 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 06. 20:26

Helló! Vajon kedves upc-online meg tudná-e mondani, hogy valóban olcsóbb lenne-e a TXL-es csomag, mint amennyit most fizetek?
Jó lenne.Előre is köszi!
Pangea
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#9615 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 07. 21:40

Üzenet megtekintéseIdézet: *Pangea* - Dátum: 2013. 04. 06. 22:26

Helló! Vajon kedves upc-online meg tudná-e mondani, hogy valóban olcsóbb lenne-e a TXL-es csomag, mint amennyit most fizetek?
Jó lenne.Előre is köszi!
Pangea

Le lehetek korlátozva? 25/1,5 ös net felfele megvan a sávszél de lefele nem jön csak max 3 mbit.

#9616 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 08. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2013. 04. 07. 23:40

Le lehetek korlátozva? 25/1,5 ös net felfele megvan a sávszél de lefele nem jön csak max 3 mbit.

Érdekes dolgokat műval ez a hwsw :D nem is válasz gombot nyomtam előző hsz -em mégis válaszolt egyre :D

Lényeg hogy közbe meglett a svászél eltünés problémája, rosszul volt beálíltva a router ben az ipcímekre a korlátozás pontosabban 1 db 0 val kevesebb volt beírva mint kellett volna :D

#9617 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 08. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: *Pangea* - Dátum: 2013. 04. 06. 20:26

Jó lenne.Előre is köszi!
Pangea

Persze, szívesen megnézzük neked, ehhez viszont szükségünk lesz az ügyfélszámodra és elérhetőségeidre, melyet elküldhetsz a upconline@upc.hu e-mail címünkre.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#9618 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 08. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: upc on-line - Dátum: 2013. 04. 08. 15:41

Persze, szívesen megnézzük neked, ehhez viszont szükségünk lesz az ügyfélszámodra és elérhetőségeidre, melyet elküldhetsz a upconline@upc.hu e-mail címünkre.

Köszi szépen, de egy nagyon kellemes hangú :wub: ügyfélszolgálatos lány értette amit kérdeztem tőle és akart segíteni, így holnap modemcsere és go dupla sávszéllel és mínusz 500Ft-tal. De Neked is köszönöm! ;)
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#9619 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 22. 21:03

Nektek is akad gondotok mostanában a upc-s levelezéssel pop3-on? Nekem kb. minden 8. próbára sikerül letöltenem a leveleket... Kissé zavaró... :(

#9620 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 25. 07:40

Másnál is lenullázódott az adatforgalmi táblázat?
Nálam nemcsak a tárgy hónapi, hanem a havi összesítés és a napi összesítés is 0 !

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.