HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • 501
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XIII. Értékeld a témát: -----

#9961 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2013. 11. 19. 23:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 11. 19. 18:14

A személyeskedést mellőzd, kérlek!

Nem volt itt semmi szemelyeskedes. A szemelyeskedes az az, hogy ha azt mondom, hogy hulye vagy. Ezt nem tettem, csak azt mondtam, hogy hulyeseget beszelsz. Az meg csak egy szimpla tenymegallapitas.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#9962 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 20. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 11. 19. 18:41

A levelezéssel kapcsolatos probléma "csak a jéghegy csúcsa", mint ahogyan azt előzőleg, több hozzászólásomban leírtam, és egyébként is megoldódott már.

Mindazonáltal mivel a legutóbbi telefonszámlám szerint kiderült, hogy (a korábbi "500 forint"-os becsléssel szemben) összesen 1.665!!! forintomba került az ominózus ügyfélszolgálatos, közel 34 perces telefonhívás, amiről itt írtam.

Vagyis így, és emiatt nemhogy kevesebb kedvezményt kapok az E-számlára való áttéréssel, de még az azért járó 1.500 forintos kedvezmény sem takarja be ezt a költséget.
Tehát "jutalom bónusz" ide, vagy oda... még számomra volt ráfizetéses az, hogy áttértem egy kedvezményes UPC csomagra, és a szolgáltatást nem megfelelően üzemeltétek be. (Emiatt kellett ugyebár telefonálnom az ügyfélszolgálatnak.)

Ha még mindez nem lenne elég, az október havi UPC-s számlámon nincsen elszámolva az E-számlára való áttérésért járó 1.500 forint kedvezmény, annak ellenére, hogy jóval (10!!! nappal) a számlazárási határidő előtt regisztráltam a Díjnet rendszerében. (Erről meg is jött a visszaigazoló levél.)

Természetesen felhívtam a UPC ügyfélszolgálatot, és azt az információt kaptam, hogy "valamilyen okból ez lemaradt/elfelejtődött" (nem szó szerinti idézet), de a következő havi számlán már el lesz számolva.

Ami nagyszerű hír, és remélem, tényleg így lesz, de...

A fenti események után úgy döntöttem, hogy köszönettel élek a javaslatoddal!

Elküldöm levélben az ügyfélszámomat, a legutóbbi telefonos számlakimutatásomat, valamint az itt leírt hozzászólásaim link-jét. Ezek után pedig megköszönöm, és egyedül elfogadható megoldásnak azt tartom, ha a következő havi UPC számlámon a fent említett 1.665 forintos telefonköltséget is megtérítitek számomra.

Azt nem mondom, hogy abban az esetben teljesen elégedett leszek, mert hogyan is lehetnék már teljesen elégedett mindazok után, hogy egy kedvezményes csomagra való, elvileg egyszerű áttérés számomra közel 2 hónap bosszankodást, sok elveszített órát, és több ezer forint költséget eredményezett? De legalább megnyugszom majd.

És remélem, hogy az ügyem kivizsgálása minőségbiztosítási szempontból sok olyan tanulsággal szolgál majd számotokra (is), amely oda vezet, hogy nekem és a hozzám hasonló előfizetőknek a jövőben nem kell majd bosszankodnia!

Várom megtisztelő válaszodat!

Köszönöm előre is!

Kedves Piftuka!

Kíváncsian várjuk a leveled, hogy mi is kitudjuk vizsgálni a leírtakat – egyelőre még nem érkezett tőled email a upconline@upc.hu címünkre. Bár nem ismerjük az ügy minden részletét, az okozott kellemetlenségekért így is elnézésed kérjük, együttműködésedet pedig köszönjük.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#9963 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 25. 18:42

Kedves Upc!

Nem régen elromlott a wifi routerem. És gondolván arra, hogy nem kell nekem két doboz, kicseréltettem a UPC-vel a routert wifisre, otthoni beüzemeléssel. Minden szép és jó, mert a laptopok, telefonok észreveszik és működik is minden rendesen, bár a laptopon mintha egy kicsit szakadozna, de az annyira nem zavar. Viszont a Samsung Smart TV-vel nem tudom felismertetni a routert wifin keresztül, ha bedugom az UTP kábelt akkor működik, viszont a szoba elrendezése miatt jó lenne, ha wifin keresztül is működne a cucc. A korábbi routerrel működött, tehát ergo a TV-vel nincs baj. Van erre valami megoldás?

#9964 Felhasználó inaktív   Deviance 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 26. 02:00

Ebben a pillanatban ment el az internet.
Szombathely.
Minden 0 dBmv.
Szél.
2:00

Visszajött! :)
2:10

Szerkesztette: Deviance 2013. 11. 26. 02:10 -kor

A helyesirasomert nem valalok feleloseget!

#9965 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 26. 05:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Deviance - Dátum: 2013. 11. 26. 03:00

Ebben a pillanatban ment el az internet.
Szombathely.
Minden 0 dBmv.
Szél.
2:00

Visszajött! :)
2:10

Karbantartás volt kiírva 00 és 06 között Szombathelyen.

Nálam majdnem pontban éjfélkor ment el a net, elmentem aludni, mostanra már van.

Szerkesztette: Gubek 2013. 11. 26. 05:13 -kor

------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9966 Felhasználó inaktív   upc on-line 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 26. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2013. 11. 25. 18:42

Kedves Upc!

Nem régen elromlott a wifi routerem. És gondolván arra, hogy nem kell nekem két doboz, kicseréltettem a UPC-vel a routert wifisre, otthoni beüzemeléssel. Minden szép és jó, mert a laptopok, telefonok észreveszik és működik is minden rendesen, bár a laptopon mintha egy kicsit szakadozna, de az annyira nem zavar. Viszont a Samsung Smart TV-vel nem tudom felismertetni a routert wifin keresztül, ha bedugom az UTP kábelt akkor működik, viszont a szoba elrendezése miatt jó lenne, ha wifin keresztül is működne a cucc. A korábbi routerrel működött, tehát ergo a TV-vel nincs baj. Van erre valami megoldás?

Kedves Warton! Nem tudunk ilyen jellegű hibáról, de szívesen utánanézünk, ha elküldöd az ügyfélszámodat és elérhetőségeidet, valamint a TV pontos típusát, szoftververzióját (az elérhető legújabb van használatban?) a upconline@upc.hu címünkre.
Üdvözlettel: upc on-line

Twitter: upc_online_hu
Facebook: upcmagyarorszag

#9967 Felhasználó inaktív   KoLaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 26. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gubek - Dátum: 2013. 11. 26. 05:09

Nálam majdnem pontban éjfélkor ment el a net, elmentem aludni, mostanra már van.

Detto, csak én BP. 14. ker., és nem mentem aludni - mert elötte keltem fel -, hanem morogtam kissé, és készültem ide, hogy majd jól megaszondom. Fél öt tájban lett Net, mielőtt ideírtam volna megnéztem a karbantartásokat - persze ott volt a 14. ker is 0-6 között. Így hát kussoltam, és örültem, hogy nyertem másfél órát.
Azé' nem semmi, hogy a honlapjuk szerint augusztusban tudták előre ezt a november végi hálózatbővítést. Nálam cégnél egy hétre előre sem képesek fixre mondani valamit, nem hogy hónapokra.

#9968 Felhasználó inaktív   Deviance 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 28. 00:36

Megint nincs internet :)
A helyesirasomert nem valalok feleloseget!

#9969 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 28. 05:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Deviance - Dátum: 2013. 11. 28. 01:36

Megint nincs internet :)

00-06 óra Országos szoftver frissítés
08-16 óra Szombathely áramszolgáltató karbantartás
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#9970 Felhasználó inaktív   KaSaX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 01:11

Eger:
Nincs bejelentett karbantartás, sem országos sem pedig helyi.
Mégsincs sem internet sem telefon..., a (HD)TV-t már nem is nézem.
Egy órát hallgattam (kemény magyar forintokat fizetve a T-*-nak) a "még több, mint 10 perc és talán felveszik" című telefon műsort.
Kiderült, hogy egy váratlan(???)(ezt nem hiszem) meghibásodás okozza a problémát.
A jó hírem viszont az, hogy a lakóhelyemen nincs más (használható) szolgáltató így maradok (még egy darabig) a UPC rabságában.
Azzal a különbséggel, hogy én a számlát 100%-ig kifizetem.
--
ps:
Tudom, hogy ez csak hőbörgés, de ha pár percen belül felveszik a telefont és azt mondják, hogy 1-2 óra múlva megjavul minden, akkor talán nyugudtabban viselem.

Szerkesztette: KaSaX 2013. 11. 29. 01:24 -kor

#9971 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 11. 29. 02:02

Üzenet megtekintéseIdézet: KaSaX - Dátum: 2013. 11. 29. 01:11

Kiderült, hogy egy váratlan(???)(ezt nem hiszem) meghibásodás okozza a problémát.

--
ps:
Tudom, hogy ez csak hőbörgés, de ha pár percen belül felveszik a telefont és azt mondják, hogy 1-2 óra múlva megjavul minden, akkor talán nyugudtabban viselem.

Mentél volna kocsmába, minek a felesleges hiszti? Más cuccod soha nem romlott el váratlanul? Vagyelőre tervezzék be a műszaki hibát? Ügyfélszolgálatot is mindig leírjuk: arra méretezni, hogy egy egész régió egyszerre telefonál, olyat nem lehet, cserébe legalább drága.
Make love not Wor.

#9972 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 10:56

Afaik az EHT-ben rogzitett kotelezettseg hibabejelentes eseten x (talan 2) percen belul elo szoval fogadni a hivasokat. Innentol kezdve pedig kutyat nem erdekel a upc nyomora.
Archív:

#9973 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 11. 29. 20:06

Jelenleg Lágymányoson se net, se telefon. Mobilnetezek táblagépen' de ezt az érintőképernyős gépelést soha nem fogom megszokni. Hiába no öregszem. :)

#9974 Felhasználó inaktív   PatóPál 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 01. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: asdf - Dátum: 2013. 11. 29. 11:56

Afaik az EHT-ben rogzitett kotelezettseg hibabejelentes eseten x (talan 2) percen belul elo szoval fogadni a hivasokat.

Nincs ilyen szabályozás. Ami van, az az, hogy a szolgáltatónak közzé kell tenni, hogy milyen paraméterekkel biztosítja az elérhetőséget.
Mostanában lehetett hallani arról, hogy egységesíteni akarnak, valami 5 percben meghatározva az ügyintézőhöz való eljutás idejét. Remélem, hogy azért ezt a szabálymódosítást majd ésszel fogják csinálni (szóval nem a mostanában szokásos elvágólagos módszarral)... és akkor talán nem is hülye paraméterértékek kitalálása lesz a fő szempont, hogy lehessen bírságolni, hanem bizonyos célok elérése az ügyfél érdekében.

Szerkesztette: PatóPál 2013. 12. 01. 11:41 -kor

Palkó

#9975 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 01. 13:39

Üzenet megtekintéseIdézet: PatóPál - Dátum: 2013. 12. 01. 11:37

Nincs ilyen szabályozás.

Akkor lehet, hogy csak volt, 2011-es cikkbol:

Szintén a tudatos fogyasztói magatartás érdekében ellenőrizte a hatóság a telefonos ügyfélszolgálatokra vonatkozó előírások betartását. Itt előírás, hogy 120 másodpercen belül biztosítani kell az ügyintéző bejelentkezését, ez azonban a vizsgálat eredményei alapján a szolgáltatók felénél nem teljesült.
https://www.hwsw.hu/...-tavkozles.html

Igaz, ez mas, de ha mar temanal vagyunk, nem regi hir: NFH - A nap híre (2013.09.18.) - 20 perces hívás sem volt elég az ügyfélszolgálat eléréséhez

Szerkesztette: asdf 2013. 12. 01. 13:49 -kor

Archív:

#9976 Felhasználó inaktív   KaSaX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 02. 12:25

SMTP error from remote mail server after initial connection: host smtp.upcmail.hu [213.46.255.2]: 421 edge04.upcmail.net edge ESMTP server temporary not available

#9977 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 03. 21:25

14. kerületben van vmi UPC zavar az erőben?
Kb. 19 óra óta minden hulladék lassú, vagy egyszerűen time out..
Külföld/belföld is.
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#9978 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 03. 21:28

XVII. kerültet, minden rendben.
Canon Pixma MP540

#9979 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 04. 10:48

UPC wifis modemem tegnap elfelejtette, hogy Wifi-t is szolgáltatnia kellene. A lámpa sem világít rajta.
Kábelen a modemet elértem, hiába kapcsoltam ki-be a wifi-t, akkor sem megy (lámpa továbbra sem világít). Mit tegyek vele?
Kábelen is csak a modemig látok el, tovább nem jutok rajta.

Szerkesztette: Sipi- 2013. 12. 04. 10:53 -kor

#9980 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 12. 04. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Sipi- - Dátum: 2013. 12. 04. 10:48

UPC wifis modemem tegnap elfelejtette, hogy Wifi-t is szolgáltatnia kellene. A lámpa sem világít rajta.
Kábelen a modemet elértem, hiába kapcsoltam ki-be a wifi-t, akkor sem megy (lámpa továbbra sem világít). Mit tegyek vele?
Kábelen is csak a modemig látok el, tovább nem jutok rajta.

Gondolom reboot már meg volt. Tegnap pár kerületben szopó volt, ha leszakad a modem akkor pont ilyen. Ha még nem megy, akkor ügyfélszolgálat.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (509 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • 501
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.