Idézet: upc on-line - Dátum: 2013. 11. 20. 11:38
Kedves Piftuka!
Kíváncsian várjuk a leveled, hogy mi is kitudjuk vizsgálni a leírtakat – egyelőre még nem érkezett tőled email a upconline@upc.hu címünkre. Bár nem ismerjük az ügy minden részletét, az okozott kellemetlenségekért így is elnézésed kérjük, együttműködésedet pedig köszönjük.
Kedves upc on-line!
Azért nem írtam eddig, mert megvártam a november havi számlát is. Mint kiderült sajnos ez is tartalmaz újabb "adalékot" az eddigi történetemhez!
Képzeld, nem csak a múlt hónapban, de ebben a hónapban sem számoltátok el részemre az E-Számlára való áttérésért járó 1.500 forintos bónuszt! A múltkor még elfogadtam azt, hogy "valamiért elfelejtettétek" jóváírni, de ezúttal már erre mit mondhatok?
Hiszen múlt hónapban direkt emiatt hívtam fel az ügyfélszolgálatot, és az ügyfélszolgálatos hölgy megnyugtatott afelől, hogy ezúttal már biztosan elszámoljátok azt az 1.500 forintot.
De mégsem így történt. Ez tényleg érthetetlen számomra!
Nekem különösen most nem mindegy, hogy 1.500 forinttal többet, vagy kevesebbet fizetek-e be havidíjként, így most muszáj lesz ismét személyesen bemennem az irodátokba jövő hétfőn (azért akkor, mert csak akkor van hosszított nyitvatartás, így akkor tudok csak odaérni időben), hogy ott intézzem el, hogy a következő havi számlán már garantáltan le legyen vonva az a bizonyos 1.500 forint.
(Ráadásul a Dijnet.hu féle E-Számla szolgáltatásra direkt a beígért bónusz miatt regisztráltam. Nekem amúgy a sárga csekkes befizetés is megfelelt eddig.)
Ez nekem újabb benzin költséget, ("feleslegesen") kiesett időt jelent, ráadásul nagyon-nagyon kellemetlen, hogy immár majd' 3 hónapja ennyi problémám van egy egyszerűnek tűnő csomagváltás miatt. És egyik problémáról sem én tehettem.
Én nagyon türelmes ember vagyok, de most már tényleg fogytán a türelmem.